zachar_ias Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 προφανώς κάποιος που είχε το 990 δεν θα ενθουσιαστεί και ΄τόσο. γιαυτό έχω πολιτική να αλλάζω κινητό κάθε δύο γενιές. Πχ έχω το w850, μάλλον δεν θα πάρω το 960, όσο και να το θέλω αλλά το επόμενο του. w1 ίσως. Αντίθετα ένας που έχει το w900 θα ενθουσιαστεί παραπάνω απο έναν που έχει το 850. Το software και ο τρόπος που σου προσφέρουν κάτι έχει πολύ σημασία +συμφωνω εγω ειχα το P900 και οταν βγηκε το ρ910 δεν με ενθουσιασε καθολου..και δεν το πηρα ηταν να παρω το p990 αλλα αφου ηρθε το p1..παντως δεν νομιζω οτι θα ερθει w1 αφου υπαρχει το w960 δεν βλεπω να βγαινει ισως ο αντικαταστατης του w960 να ειναι το w1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Μμ, εγώ πιστεύω θα έρθει. αλλά δεν είμαι σίγουρος. θα ήμουν άμα το P1 δεν λεγόταν έτσι. διότι πιστεύω θα βγει ένα smartphone με 5 μεγκαπιξελ. αρκετά πιο μετά όμως. και έπρεπε να λεγεται Ρ1. όπως πχ ο κορεσμός των Κ, θα είναι στα 7,2 μπ. Επίσης βλέπω πως το w960 σηκώνει αρκετές βελτιώσεις. το βίντεο, τα χρώματα της οθόνης και μην ξεχνάμε και τα gb που ποτέ δεν αρκούν. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Γιατι?? :( :O :wacko:μην φανταστεις οτι ειναι ενα διαφορετικο τηλεφωνο,ειδα ενα που μου εφερε ενας αντιπρωσωπος της sonyericsson στο μαγαζι και ειναι μια διασταυρωση του Μ600 με του Ρ990 το μονο καλο που ειδα ειναι η διαθεσιμη ram στο ξεκινημα 40mb αυτο μου αρεσε..... Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ...ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ...ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Ρ990 ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΣΤΟ Ρ990...ΤΩΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟ 990 ΓΑΜΑΕΙ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ...ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΧΕΔΟΝ!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ...ΣΩΣΤΑ?? Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 R.I.P τι version έχει το P1 σου? Παίζω και εγώ με ένα που έχει PDA R6E27 και phone R9H004 και σίγουρα σε σχέση με το P990 δεν έχει ουσιαστικές διαφορές - πέρα από την μνήμη που δεν φαίνεται να γεμίζει για την ώρα τόσο εύκολα. Βέβαια σαν ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλό και μπορείς να το 'κουβαλάς' και σε μικρότερες τσέπες :p Τι εννοεις? Το λειτουργικο ειναι αργο και υπαρχουν καθυστερησεις-κολληματα ?:( Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 μην φανταστεις οτι ειναι ενα διαφορετικο τηλεφωνο,ειδα ενα που μου εφερε ενας αντιπρωσωπος της sonyericsson στο μαγαζι και ειναι μια διασταυρωση του Μ600 με του Ρ990 το μονο καλο που ειδα ειναι η διαθεσιμη ram στο ξεκινημα 40mb αυτο μου αρεσε..... Thanks.Ωραια παιδια ετσι να μαθαινουμε τα πρωτα νεα απο το κινητακι...:) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ...ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ...ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Ρ990 ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΣΤΟ Ρ990...ΤΩΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟ 990 ΓΑΜΑΕΙ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ...ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΧΕΔΟΝ!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ...ΣΩΣΤΑ?? περιμενε να κυκλοφορησει και μετα παρ'το! Επισης μην γραφεις με κεφαλαια...γιατι ειναι σαν να φωναζεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 ti video travaei vre paidia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Τι εννοεις? Το λειτουργικο ειναι αργο και υπαρχουν καθυστερησεις-κολληματα ?:( :wacko: Μα δεν έγραψα κάτι τέτοιο απλά ρώτησα τι firmware έχει :) Για το βίντεο που ρώτησε κάποιος τραβάει με την εντυπωσιακή hi definition ανάλυση των 320x240!!! :lol: Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 :wacko: Μα δεν έγραψα κάτι τέτοιο απλά ρώτησα τι firmware έχει :) Για το βίντεο που ρώτησε κάποιος τραβάει με την εντυπωσιακή hi definition ανάλυση των 320x240!!! :lol: gt einai asteio dld pou grafei tosa? ti 358 ti 320. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 μαλλον ετσι θα κανω... Α!Και παντως δεν το γραψα σαν να φωναζω...χεχε! Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 εγω εστλ κι ενα mail στην ΣΕ και μου απαντησαν οτι θα διατιθεται στην αγορα τον Αυγουστο,με καθε επιφυλαξη βεβαια..οπως εγραφε!για να δουμε, τι θα δουμε......σχετικα με αυτο που λεει πληρες πακετο πλοηγησης στο φυλλαδιο του Γερμανου εχουμε καμια ενημερωση???βλακειες γραφουν η ισχυει???? Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 μαλλον ετσι θα κανω... Α!Και παντως δεν το γραψα σαν να φωναζω...χεχε! Το ξερω..αλλα τα κεφαλαια αυτο το πραγμα δειχνουν :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 σχετικα με αυτο που λεει πληρες πακετο πλοηγησης στο φυλλαδιο του Γερμανου εχουμε καμια ενημερωση???βλακειες γραφουν η ισχυει???? Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τον λόγω ότι δεν έχει GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 η tim και ο γερμανος το εχουν στα προσεχως. Η vodafone? παλι τελευταια? παλι θα τρεχουμε για την επιδοτηση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Παιδιά διάβασα ότι θα υποστηρίζει μόνο wifi/b και όχι /g αυτό πρακτικά τι σημαίνει? Θέμα ταχύτητας προφανώς ε? Είναι σοβαρή έλλειψη? Γιατί γενικά το κινητό με καλύπτει πλήρως...thanks! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Εγώ δυστυχώς μετά από 2 μέρες βλέπω ότι η μόνη διαφορά με το προπαραγωγής P990 που είχα ένα χρόνο πρίν είναι η πολύ καλύτερη κατασκευή και μέγεθος και η μεγαλύτερη μνήμη. Αλλά τα προβλήματα προβλήματα... Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 κανα νεοτερο εχουμε για το p1? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Υπάρχει στο sub-forum για τα UIQ σχετικό thread που απ' ότι φαίνεται δεν κοίταξε κανείς... Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Υπάρχει στο sub-forum για τα UIQ σχετικό thread που απ' ότι φαίνεται δεν κοίταξε κανείς... Όταν λες κανείς ποιους βάζεις μέσα? ένας ρώτησε Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 to xoume dei gbil...alla ginetai kai psilopanikos sto en logo..den ksereis ti na protodiavaseis... Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Όταν λες κανείς ποιους βάζεις μέσα? ένας ρώτησε Ελπίζω να μην θες απάντηση... @Mpaoktzis: Ναι είναι αρκετές σελίδες εκεί αλλά έτσι μένει πιο τακτοποιημένο το forum και δεν χρειάζεται να ξαναγράφονται τα ίδια πράγματα αρκετές φορές κάνοντας έτσι δυσκολότερη την διαδικασία ανεύρεση πληροφοριών. Είναι καλύτερο για όλους :) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τον λόγω ότι δεν έχει GPS. Δλδ δεν υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει προγραμματακι με GPS...??ολα τα αλλα προγραμματακια που υπαρχουν για symbian θα τα υποστηριζει???? Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 paidia emena me provlimatizei o deiktis sar giati oso kai an epsaxa den vrisko tpt sxetika me auton. an exei vrei kapoios kati as to pei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiahos Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 file ASTERIOS11416 na sou eksigiso merika pragmata,, to p1 se sxesei me ta PDA.. ta PDA exoun para polles efarmoges pou mporeis na prostheseis opos o ypologisti sou,,eno to p1 exei poli ligoteres diathesimes efarmoges, an kai auksanontai den tha ftasoun se posotita tis efarmoges gia windows mobile,, ta PDA exoun mikri autonomia se sxesei me to p1,, sxedon diplasia aytonomia exei apo ola ta PDA pou kikloforoun, episeis i kamera sto p1 einai poli kaliteri apo ta pda,,vevea den ksero ti zitas apo ena kinito-upologisteis< an thes pes mou ti akrivos theleis na kaneis kai na se voithiso;) Afto gia tin aftonomia einai teleios lathos. Eimai/eimoun katoxon ton P990i, P1i kai HTC 9100 k P3600. Tolmo na po oti ta HTC exoun kaliterh aytonomia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts