Jump to content

Mpaoktzis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mpaoktzis

  • Ημ. Γέννησης 25/10/1985

Mpaoktzis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε μου δυστυχώς έχω δοκιμάσει τα πάντα εδώ και ένα μήνα! Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το custom firmware καθώς και εγώ έχω δοκιμάσει 2 που βρήκα στο ιντερνετ! Αλλά συν τοις άλλοις το έχω πάει ήδη και σε 2 μαγαζιά στο Λονδίνο όπου διατέινονται ότι κάνουν jailbreak, unlock και repair και πέρα από τον έλεγχο του hardware (όπου και οι 2 έβγαλαν ότι δεν έχει και καλά κάτι!) μετά άρχισαν να προσπαθούν να βάλουν διάφορα custom firmwares! Κατά τα λοιπά το κιν με όλα τα firmwares λειτουργέι άψογα πέρα από το πρόβλημα με το ανεβοκατέβασμα του σήματος! Το πρόβλημα εμφανίζεται κάθε φορά σε κάποιο εσωτερικό χώρο όπου το σήμα θεωρητικά δεν είναι τόσο ισχυρό με αποτέλεσμα να χάνεται και να καταλήγω στην ένδειξη no service! Για να καταλάβεις και την sim ακόμη να βγάλω εκείνη την ώρα το κιν λειτουργεί ακόμα για λίγη ώρα αλλά και δείχνει πάλι no service! Να έχει σχέση με την κεραία;;; Φίλε μου big επειδή μονο PC έχω και από custom firmwares δεν έχω ιδέα αν δεν σε πειράζει και δεν έχεις πρόβλημα μπορείς να μου στείλεις το firmware που έχεις εσύ στην δική σου συσκευή και λειτουργεί;;; Αν δεν έχεις πρόβλημα, απλά για να κάνω μια δοκιμή! Πάντως εδώ και ένα μήνα έχω απελπιστεί! Εκεί που το κιν δείχνει να λειτουργεί μια χαρά ξαφνικά πάω στο No service και μετά τα γνωστά! Δεν είναι κατάσταση! Πλέον δεν το λειτουργώ αφού τελευταία φορά κόλλησε πάλι χθές όταν επέστρεψα σπίτι! Όποιος έχει κάποια ιδέα ή προτίθεται να εξετάσει το τηλ ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να προτείνει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  2. Παιδιά καλησπέρα! Έχω ένα τεράστιο πρόβλημα με το iPhone 3G μου που αγόρασα πριν ένα μήνα! Για την ακρίβεια...όντας αρχάριος και έχοντας διαβάσει ότι όλα τα iPhone ξεκλειδώνονται βρήκα σε πολύ καλή τιμή ένα 3G σε εξαιρετική κατάσταση (είναι εμφανές ότι ήταν καινούριο, με κουτί κλπ μέσα) από έναν τύπο (255 λίρες Αγγλίας=280 ευρώ περίπου, λόγω ότι σπουδάζω εκεί)! Το κινητό είναι κλειδωμένο στην AT&T δηλαδή είναι Αμερικάνικο! Από την πρώτη κιόλας ημέρα έχω προβλήματα! Το κινητό χάνει συνέχεια το σήμα...κάποιες φορές δείχνει ότι έχει και δεν έχει στην πραγματικότητα! Έχω συνέχει call drops και call failed! Και το χειρότερο όλων, εκεί που αλλάζει συνέχεια το σήμα από 3G, Edge σε No service κλπ (όλη την ώρα!!!) κάποια στιγμή κολλάει στο No service δεν ξαναβρίσκει σήμα και μετά αν το κάνω επανεκίννηση κολλάει στο Apple logo και μάλιστα βγάζει και ένα κολλημένο κυκλάκι (frozen spinning whee)! Συνεπώς ξανακάνω restore και μετα jailbreak και unlock κλπ και αυτή η διαδικασία συνεχίζεται κάθε 2 μέρες περίπου, ίσως και λιγότερο! Το αποτέλεσμα είναι να έχω κάνει πάνω από 40 restore ως τώρα!!! Να σημειώσω ότι το τηλ λειτουργέι σε firmware 3.1.2 και έχω δοκιμάσει και original και custom firmware μα τα ίδια! Επίσης δεδομένου ότι η Apple στην Αγγλία δεν το αναγνωρίζει, δεν ξέρω εδώ στην Ελλάδα, το πήγα και σε 2 τεχνικούς οι οποίοι το ανοιξαν και με διαβεβαίωσαν ότι hardware problem δεν υπάρχει!! Έχετε καμιά ιδέα;;; Λύνεται το πρόβλημα;;; Υποθέτω ότι έχει να κάνει με τη συχνότητα του σήματος;;; Το κακό είναι πως ότι μου έκανε στην Αγγλία εξακολουθεί να κάνει και εδώ στην Ελλάδα!!! Και έχω τρελαθεί!!! Παρακαλώ βοηθήστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Παίδες μια ερώτηση...το κινητάκι τα σπάει...παρότι λόγω δουλειάς και αν και το έχω 2 μήνες και κάτι το έχω ψάξει πολύ λίγο! Εντούτοις, ήθελα να ρωτήσω... γιατί η κύρια μνήμη μου είναι σχεδόν γεμάτη; Δηλαδή ενώ προσπαθώ να εγκαθιστώ τα πάντα στην εσωτερική των 16gb ("η αποθ. μου") η κύρια μνήμη μου στην παρούσα φάση γράφει: σύνολο αποθ. χώρου: 92,60mb - σε χρήση: 85,01mb - ελεύθ.: 7,59mb! Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω...Πρέπει να αλλάξω rom ίσως;Και αν ναί πως γίνεται αυτό;
  4. Ξερει καποιος να με κατατοπισει σχετικα με τις εταιρίες κινητης τηλεφωνιας στην Ολλανδια?Θα χρειαστω ενα καρτοκινητο δεδομενου οτι θα μεινω για 20 μερες τουλαχιστον.....Συμφερει να κρατησω μηπως την ελληνικη μου συνδεση ή καποιο ελληνικο καρτοκινητο????
  5. pou akrivos to vrikes 85 euro??giati opou rotisa exei 131 euro kai ante na to afinoun 120 euro!Answer plz giati feugo amesos gia agora!!!
  6. Paidia gia to RYE Traveller 4306 Greece Bluetooth me 4.3 inch othoni ti gnomi exoume? Poleitai 219 ston kotsovolo...akougetai kali timi...AKSIZEI arage?
  7. Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την πληροφορια...Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω καθολου απο εγκατασταση οποτε προφανως παω για κατι πιο ολοκληρωμενο...με την εγκατασταση μεσα...Βρηκα στην "Ηχοκινηση" τον CLIFFORD MATRIX 12.5=490 ευρω με το διπλοζωνικο ρανταρ...ειπε και καλα οτι απο 520-530 μου τον αφηνει 490!Βλακειες...παντως μου ακουστηκε καλη τιμη..οποτε θα το κανω μεχρι τελος εβδομαδας... Μου ειπε επισης τον αντιστοιχο PYTHON 440...και με ψιλομπερδεψε...αν και μαλλον θα προτιμησω CLIFFORD...
  8. Φίλε επειδή θέλω να βαλω τον συγκεκριμενο συναγερμο μεσα στην εβδομαδα στο αμαξι μου (OPEL ASTRA GTC) θελω αν γινεται να μου πεις που τον βρηκες 400ευρώ?????? Γιατι εμενα μου ειπαν 500 με τοποθετηση......
  9. Re paidia exo valei na kano update tin teleutaia anavathmisi gia to P990i kai exei kollisei edo kai polu ora sto 99%...ti na kano??to afino mexri na teleiosei??an to aposundeso tha xathoun ola??? PLZ HELP !!!!!!
  10. Παιδια θελω μια βοηθεια...θελω κι εγω αυτες τις μερες να αγορασω GPS και ειμαι μεταξυ του ΜΙΟ PNA C220 MioMap V3 Greece απο Electroworld η Πλαισιο στα 199ευρω και ενος μεταχειρισμενου και αχρησιμοποιητου (απλα ανοιγμενου δλδ) TeleMatix SatNav 300 το οποιο καινουριο εχει στο Πλαισιο 289 και μπορω να το παρω κανα 100 πιο κατω...δηλ 180 ισως και 170 απο γνωστο!Με τα παντα μεσα κλπ... Τι προτεινετε??Ποιο αξιζει??Εχουν ιδια χαρακτηριστικα σχεδον απ'οτι ειδα απλα το SatNav εχει χαρτες NGI ενω το ΜΙΟ χαρτες ΤeleAtlas κτ τετοιο νομιζω... Υπαρχει τπτ αλλα σ'αυτα τα λεφτα?
  11. Ρε παιδια...μπορει καποιος να προτεινει κατι απλο,ευχρηστο και οικονομικο???ποια ειναι η πιο φθηνη λυση δλδ για καποιον που δεν εχει πολλες απαιτησεις παρα ενα απλο gps με ελληνικους χαρτες?? Για το MASTER 390 BASIC απο ELECTROWORLD με 199ευρω...λεει τπτ???
  12. Παιδιά μια ερώτηση...εχω κανενα μηνα το Ρ990 αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να λειτουργησω το WLAN...ενω βρισκω διαφορα δικτυα χωρις κωδικο και τα δηλωνω πριν στον λογαρισμο Internet που μου παν οτι πρεπει εντουτοις καθε φορα που παω να συνδεθω μου γραφει "Αδυνατη η συνδεση"!!!!!!!!!!!! Τι μπορει να φταιει??Κανω κατι λαθος η μηπως παραλειπω καποια κινηση??Χρειαζεται να χω καποιες ειδικες ρυθμισεις?
  13. Παιδιά ...εχω κι εγώ το Ρ990 και συμφωνώ με τον φίλο που γράφει οτι είναι ότι καλύτερο σε σχέση τιμής-απόδοσης... Μόνο 290 ευρω καινούριο ας μην το συζητάμε...κι ας χρειάζεται και μια επανεκκίνηση....εγω προσωπικά το πήρα 175 ευρώ με επιδότηση απο Wind!Tι άλλο θα έπαιρνα με 175 ευρώ μου λέτε...?ούτε κιν με κάμερα δε θα παιρνα....!!! Τέσπα...μια ερώτηση...αξίζει να κάνω το τελευταίο update???μέσω της σελίδας της ΣΕ γινεται έτσι???τα δεδομένα μου χάνονται ή αφαιρώ καρτα μνήμης και sim>????
  14. Φιλε 2-3 μερες το χω και δεν εχω βρει τπτ...να καταλαβεις 2η φορα φορτιζει τωρα!απο τα μηνυματα καταλαβα οτι πρεπει να γραφεις κεφαλαια για να χρεωνει 1 καθε 160 χαρακτηρες...μην το ξεχνας αυτο!τωρα για τα ελληνικα δεν βρηκα κατι ακομα...θα ψαξω και θα σου πω αν ειναι!!!παντως αυτο ισως λυνεται με την τελευταια αναβαθμιση...εγω την κατεβασα αλλα δεν την εβαλα ακομα γιατι περιμενω να το μαθω λιγο μην κανω καμια βλακεια!θα το ψαξω και θα σου πω.... ΑΝ πας στο παραπανω φορουμ στην κεντρικη σελιδα που λεει για το P990 ερωτησεις και προβληματα μονο εχει απαντηση!!απ'οτι διαβασα μαλλον το προβλημα λυνεται με την τελευταια αναβαθμιση...οποτε αν δεν θες ακομα να την κανεις και το χεις καινουριο συμβιβασου λιγο με κεφαλαια αγγλικα να μην χρεωνεσαι 2πλα sms και μετα καντην...] Αυτο θα κανω κι εγω παροτι μου τη σπαει να γραφω greeklish....
  15. 175 ευρω το πηρα λογω συνδεσης ετσι???για να μην γινονται παρεξηγησεις...στη Wind ειχε 290..παλι πολυ φτηνα για το συγκεκριμενο κινητο αλλα τα κομματια ειναι ελαχιστα.. Εκτος αυτου θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...π.χ πηγα χθες στο Μall...ενεργοποιησα το WLAN...βρηκα 5-6 δικτυα...παω να συνδεθω αλλα δεν μπορω...παντα συνδεεται η με το GPRS η με εναν λογαριασμο DefaultWLANκατι...τι να κανω??μπορει και να με χρεωνουν αυτα???να τα σβησω.....??? τι διαδικασια ακολουθω οταν βρισκω ενα ασυρματο μοντεμ-ρουτερ χωρις κλειδι...????ας μου πει καποιος plzzzzzzzzzzzz...!!!
×
×
  • Create New...