akis_k Δημ. May 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Έκανα και μία αναδρομή στο παρελθόν και είδα ότι το M600 ξεκίνησε από 519 ευρώ. Ο Γιώργος παραπάνω μας είπε ότι το P990 ξεκίνησε από τα 649 ευρώ… Άρα το P1 θα κυμαίνετε ανάμεσα στα 550 με 600 ευρώ :(. Βέβαια όπως και να έχει θα είναι το επόμενο κινητό μου :cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Παιδεια το 950 αρχισε στα 615 και το Μ600 ποιο κατω αν δε κανω λαθος.....γιατι να μην μοιασει σ αυτα στην τιμη? ..................... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Μια πρωτη και ευκολη απαντηση θα ηταν γιατι ειναι πιο πληρες και εχει περισσοτερα χαρακτηριστικα απο αυτα... Αυτο που φοβαμαι εγω -αν τελικα η τιμη πιασει πανω απο 600- ειναι οτι θα το λανσαρει σαν την ναυαρχιδα και τον πρωτο εκπροσωπο των ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ πια Σειρων P και Μ οποτε θα κτυπησει αλυπητα. Εσεις τι λετε? Και ειναι και υποπτο που δεν ανακοινωνουν εστω estimated price... Το κανει η SE αυτο με τις τιμες στα νεα μοντελα ? Έκανα και μία αναδρομή στο παρελθόν και είδα ότι το M600 ξεκίνησε από 519 ευρώ. Ο Γιώργος παραπάνω μας είπε ότι το P990 ξεκίνησε από τα 649 ευρώ… Άρα το P1 θα κυμαίνετε ανάμεσα στα 550 με 600 ευρώ :(. Βέβαια όπως και να έχει θα είναι το επόμενο κινητό μου :cool:. Μεχρι 550 κατι μου λει και θα το υποστω....αλλα παραπανω ... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ας τρεξουμε ολοι μαζι, να ξανα αγορασουμε μια συσκευη 700 ευρω και σε 6 μηνες να κοστιζει τι μιση τιμη χωρις να εχει λυση ουσιαστικα τα προβληματα της.....(http://e-acorn.com/view_product.php?productid=5849&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=67&key=bbc7f16b377e4a5d4ab6fe8fa6e2df52&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f) θα μου πεις παντου τα ιδια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Εγώ έχω τα 700 τοπ. Μέχρι εκεί αξίζει...παραπάνω όχι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Εγώ έχω τα 700 τοπ. Μέχρι εκεί αξίζει...παραπάνω όχι. 550 top ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :D Ας τρεξουμε ολοι μαζι, να ξανα αγορασουμε μια συσκευη 700 ευρω και σε 6 μηνες να κοστιζει τι μιση τιμη χωρις να εχει λυση ουσιαστικα τα προβληματα της.....(http://e-acorn.com/view_product.php?productid=5849&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=67&key=bbc7f16b377e4a5d4ab6fe8fa6e2df52&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f) θα μου πεις παντου τα ιδια..... Θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι περιπτωση P990i Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 αξιζει να αγορασω P990 τωρα με 400και λιγοτερο ευρω? η να περιμενω το P1 που οπως λετε θα βγει μετα το καλοκαιρι και θα κανει 550? θα εχουν καμια διαφορα εκτος απο την 128ram του p1? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 αν διαβασεις τα χαρακτηρηστικα του τηλεφωνου θα καταλαβεις! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 gesamfunai thnx! :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibon Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Πέρα από τα οποιαδήποτε τεχνικά και τις βελτιώσεις στο λογισμικό, αίσθηση θα σας κάνει η αυτονομία (1120mAh η μπατάρια) περισσότερο όμως η ποιότητα κατασκευής - είναι αψεγάδιαστη. Αυτό είναι το ποιο ποιοτικό Sony Ericsson που έπιασα ποτέ, αίσθηση που εντείνεται και από τα υλικά που έχουν χρησιμοποιήθει (μαλακό πλαστικό στο πίσω μέρος, αλουμίνιο στην πρόσοψη). Δεν χορταίνεις να το πιάνεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Πέρα από τα οποιαδήποτε τεχνικά και τις βελτιώσεις στο λογισμικό, αίσθηση θα σας κάνει η αυτονομία (1120mAh η μπατάρια) περισσότερο όμως η ποιότητα κατασκευής - είναι αψεγάδιαστη. Αυτό είναι το ποιο ποιοτικό Sony Ericsson που έπιασα ποτέ, αίσθηση που εντείνεται και από τα υλικά που έχουν χρησιμοποιήθει (μαλακό πλαστικό στο πίσω μέρος, αλουμίνιο στην πρόσοψη). Δεν χορταίνεις να το πιάνεις :) ωραία :cool: τα θετικά πάνω κάτω τα ξέρουμε.εσένα προσωπικά τι σε χάλασε;; σου φάνηκαν πολλά τα ελαττώματα του κινητού; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 :) Φωτογραφίες: all about Symbian.com http://www.imageshack.gr/images/w2mjhjfyin4jytlyimzj.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Πέρα από τα οποιαδήποτε τεχνικά και τις βελτιώσεις στο λογισμικό, αίσθηση θα σας κάνει η αυτονομία (1120mAh η μπατάρια) περισσότερο όμως η ποιότητα κατασκευής - είναι αψεγάδιαστη. Αυτό είναι το ποιο ποιοτικό Sony Ericsson που έπιασα ποτέ, αίσθηση που εντείνεται και από τα υλικά που έχουν χρησιμοποιήθει (μαλακό πλαστικό στο πίσω μέρος, αλουμίνιο στην πρόσοψη). Δεν χορταίνεις να το πιάνεις :) Που το βρηκες? Κανε μας πιο αναλυτικη περιγραφη ;) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Που το βρηκες? Κανε μας πιο αναλυτικη περιγραφη ;) aaaxxx... Τυχερός ο bibon που όπως είπε το έπιασε… εμείς να δούμε πότε θα το πιάσουμε στα χέρια μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovanni Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Πριν 2 εβδομαδες αγορασα το Μ600ι 200 ευρω.Σε κανα 2 χρονακια που θα αλλαξω παλι κινητο θα παρω το Ρ1 που θα κανει 300 (λεω εγω τωρα:lol: ).Παντως η SE ριχνει της τιμες αρκετα γρηγορα....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Παντως η SE ριχνει της τιμες αρκετα γρηγορα....:( Αυτό είναι γεγονός :wacko:. ----------------- :cool: Ένα ακόμα βίντεο του P1: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 The P1 index shows that the device opens up the product line of the P-series, though the question is, whether simplified editions of this phone will ever see release. Not likely, but if that’s the case, the vendor can always turn to another index, for example M.; The real successor to the P990i is pending, with its release date rescheduled for the turn of 2007, beginning of 2007. The handset will carry the same RAM volume as the P1, yet will come with improved CPU speed and maintain flip. The design is reminiscent of the first four models of the series; UIQ 3.1 is considered by the manufacturer as a intermediate version of UIQ, already existing devices won’t get upgraded to this version; The lifecycle of the P1 will make up at least 12 months; The Sony Ericsson P1i’s sales are kicking off in September at the 650 Euro mark. It is an adequate price for the smartphone flagship, especially in view of the fact that is successor will come out only in the beginning of 2008. Don’t end up expecting the P1i’s price curve will go straight down – there are no prerequisites for that, more importantly, making it a widely spread offering is not on Sony Ericsson’s to-do list. απο το review του eldar για το Ρ1 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Δηλάδη εδώ θα πλησιάζει τα 700 ευρώ?? Δεν είναι και λίγα αλλά δεν του λείπει και σχεδόν τίποτα, άντε λίγο καλύτερο video να είχε, καλύτερο flash και ενα gps...τέλειο θα ήταν:) Κάτι άλλο, εσείς που έχετε εμπειρία από p συσκευές, πως είναι η πλοήγηση στο νετ με αυτές? κουραστική ή οκ? όλες οι σελίδες εμφανίζονται κανονικά υποθέτω ε? Από ταχύτητα αν δεν συνδεθείς με wifi πως είναι? Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Δηλάδη εδώ θα πλησιάζει τα 700 ευρώ?? Δεν είναι και λίγα αλλά δεν του λείπει και σχεδόν τίποτα, άντε λίγο καλύτερο video να είχε, καλύτερο flash και ενα gps...τέλειο θα ήταν:) Κάτι άλλο, εσείς που έχετε εμπειρία από p συσκευές, πως είναι η πλοήγηση στο νετ με αυτές? κουραστική ή οκ? όλες οι σελίδες εμφανίζονται κανονικά υποθέτω ε? Από ταχύτητα αν δεν συνδεθείς με wifi πως είναι? Παιδια ελεος :cry: Απο 500-550 φτασαμε στα 700 ! Ψυχραιμια. :wacko: Η πλοηγηση ειναι πολυ καλη με αυτες τις συσκευες , απροβληματιστη και γρηγορη.Αλλωστε οι οθονες τους 2.6" και 2,8" ειναι μεγαλες και στα επιπεδα των PPC. :) Καποια ψιλοπροβληματα με τα Ελληνικα σε ορισμενες σελιδες ειχα εγω με το M600i αλλα παλευονται :D Αφου ειναι 3G η ταχυτητα ειναι παρα πολυ καλη. Και αν εχεις και ΤΙΜ NON STOP και φτηνη!! :cool: Θα μπεις και εσυ στο club των υποψηφιων κατοχων? :cool: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Παιδια ελεος :cry: Απο 500-550 φτασαμε στα 700 ! Ψυχραιμια. :wacko: Η πλοηγηση ειναι πολυ καλη με αυτες τις συσκευες , απροβληματιστη και γρηγορη.Αλλωστε οι οθονες τους 2.6" και 2,8" ειναι μεγαλες και στα επιπεδα των PPC. :) Καποια ψιλοπροβληματα με τα Ελληνικα σε ορισμενες σελιδες ειχα εγω με το M600i αλλα παλευονται :D Αφου ειναι 3G η ταχυτητα ειναι παρα πολυ καλη. Και αν εχεις και ΤΙΜ NON STOP και φτηνη!! :cool: Θα μπεις και εσυ στο club των υποψηφιων κατοχων? :cool: thanks φίλε μου για τις διευκρινήσεις:) 700 λέω γιατί στο review αναφέρει 650...μακάρι να είναι λιγότερα! Στο club των υποψήφιων είμαι σίγουρα, στο club των κατόχων θα δείξει...κοιτάω και προς windows mobile...άρα στο club των αναποφάσιστων μάλλον:) Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Παιδια ελεος :cry: Απο 500-550 φτασαμε στα 700 ! Ψυχραιμια. :wacko: Θα το πάρουμε Χριστούγεννα στα 450. :p :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Πριν 2 εβδομαδες αγορασα το Μ600ι 200 ευρω.Σε κανα 2 χρονακια που θα αλλαξω παλι κινητο θα παρω το Ρ1 που θα κανει 300 (λεω εγω τωρα:lol: ).Παντως η SE ριχνει της τιμες αρκετα γρηγορα....:( Σωστοοοος!!!! Και μπορει να εχει λυσει τα...μισα προβληματα που θα εχει σαν νεα συσκευη......:devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 ωραιο μηχανακι.. απο οτι βλεπω μπορει να γινει μοντεμ για το pc μεσω usb, ir & bt!..... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 θελω να παρω κινητο πριν το καλοκαιρι!!! και θελω το p1!!! (θέλε!) σοβαρα, υπαρχει καμια περιπτωση? η να κοιταξω για το p990??? (το μονο που με χαλαει στο 990 ειναι το μεγεθος του) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Θα το πάρουμε Χριστούγεννα στα 450. :p :happy: :) :D :cool: Και εγω για εκει το κοβω... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts