Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6120 classic

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ειστε ιακνοποιημενοι απο καμερα και απο εφαρμογες, επισης αν κρατα πολυ η μπαταρια και αν εχει στιβαρη κατασκευη οπως το 6233 που εχω σημερα...

Παιδια ειστε ιακνοποιημενοι απο καμερα και απο εφαρμογες, επισης αν κρατα πολυ η μπαταρια και αν εχει στιβαρη κατασκευη οπως το 6233 που εχω σημερα...

Κι εγώ βασικά μεταξύ αυτού και του 6233 είμαι και δεν είμαι σίγουρος ακόμα για το ποιο θα ήταν καλό να επιλέξω.

Με ανησυχεί πάντως η υψηλή τιμή SAR του 6120 :worry:

Edited by Itchrist86

Κι εγώ βασικά μεταξύ αυτού και του 6233 είμαι και δεν είμαι σίγουρος ακόμα για το ποιο θα ήταν καλό να επιλέξω.

Με ανησυχεί πάντως η υψηλή τιμή SAR του 6120 :worry:

Το ενα ειναι σειρα 60, το αλλο σειρα 40. Το 6120 εχει δευτερη καμερα για βιντεοκλιση, το αλλο δεν εχει. Θα σας πω περισσοτερα οταν το δουλεψω........

abacab

Το ενα ειναι σειρα 60, το αλλο σειρα 40. Το 6120 εχει δευτερη καμερα για βιντεοκλιση, το αλλο δεν εχει. Θα σας πω περισσοτερα οταν το δουλεψω........

Τα γνωρίζω αυτά.

Απλά πλέον και τα s40 είναι αρκετά εξελιγμένα και μετά από καιρό το σκέφτομαι να μεταπηδήσω.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου σε θέματα ταχύτητας, μπαταρίας κλπ :)

Για μένα, το μοναδικό μειονέκτημα του 6120, είναι η απουσία του μολυβιού.

Προσωπικά το μολυβάκι με εξυπηρετούσε βασικά για να αλλάζω γλώσσα στα sms. Εχω αγγλικό menu αλλα θέλω να γράφω sms με Ελληνικά.

Στο N70 - πριν την σύνταξη του sms - πατούσα το μολυβάκι και μου έβγαζε menu που περιλάμβανε και επιλογή για γλώσσα γραφής.

Στο 6120 που δεν υπάρχει μολυβάκι, πατώντας την δίεση, βγάζει το ίδιο menu ;

Τα γνωρίζω αυτά.

Απλά πλέον και τα s40 είναι αρκετά εξελιγμένα και μετά από καιρό το σκέφτομαι να μεταπηδήσω.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου σε θέματα ταχύτητας, μπαταρίας κλπ :)

Παιδια μια ερωτηση: Η πρωτη φορτιση της μπαταριας ποσες ωρες πρεπει να ειναι ? Απο εκει που το αγορασα (Cosmoshop) μου ειπαν 10 ωρες, αλλα το βιβλιαρακι δεν λεει για τοσες ωρες. Οταν εσβησε και το εβαλα να φορτισει μεσα σε 4 ωρες ηταν ετοιμο.

abacab

Οταν εσβησε και το εβαλα να φορτισει μεσα σε 4 ωρες ηταν ετοιμο.

Καλοριζικο .:)

Καλα εκανες .Απλως ακολουθησε 3 πληρεις κυκλους φορτισης-εκφορτισης

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

παιδια απο μπαταρια τι λεει?κραταει?

με το wind plus non-stop το εχει δουλεψει κανεις για σερφαρισμα?

Χμμμ. αυτό με το μουβάκι έχει συζητηθεί και για άλλα κνιητά της Νόκια, μάλλον η αφαιρεσή του για την αλαλγή γλώσσας δεν ήταν και οτι καλυτερο..

Χμμμ. αυτό με το μουβάκι έχει συζητηθεί και για άλλα κνιητά της Νόκια, μάλλον η αφαιρεσή του για την αλαλγή γλώσσας δεν ήταν και οτι καλυτερο..

Είναι δηλαδή δεδομένο ότι με το πλήκτρο της δίεσης (που υποτίθεται ότι υποκαθιστά τις λειτουργίες του μολυβιού) δεν μπορούμε να αλλάξουμε γλώσσα όσο συντάσσουμε το sms;

ξέρει κανείς σε ποιο κατάστημα μπορούμε να δούμε το κινητό;;

cosmote Και πλαίσιο (mall) το εχουν μονο στην συσκευασία και η wind ούτε καν σε κατάστημα :(

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Υπάρχει και παρουσιαση στο σχετικο μενου του myphone... παντως να δουμε και να μετρησουμε ποσο κρατα η μαπταρια.

παιδια απο μπαταρια τι λεει?κραταει?

με το wind plus non-stop το εχει δουλεψει κανεις για σερφαρισμα?

Πολύ καλή η ερώτηση σου και μένα με ενδιαφέρει αυτό, αν μπορούσε κάποιος που το έχει χρεισιμοποιήσει για σερφάρισμα ας μας απαντήσει :)

Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;)

Γλωσσα μπορεις να αλλαξεις την ωρα που γραφεις μηνυμα αλλα οχι πατοντας την διεση αλλα πατοντας το αριστερο πανω κουμπι (συντομευσης) που λεει "επιλογες"

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Σήμερα το είδα (και το δούλεψα) από κοντά στο Media Markt Αμαρουσίου, και απογοητεύτηκα από την ποιότητα κατασκευής του.

Πολύ πλαστικούρα, κυρίως στα μπροστινά πλήκτρα. Τα soft keys είναι απαράδεκτα, και δεν σου δίνουν "δυνατή" και σαφή αίσθηση ότι πατιούνται.

Επίσης τα πλήκτρα για το μενού και το C πατιούνται σχετικά δύσκολα έτσι όπως τα έχουν τοποθετήσει.

Δεν ξέρω, ίσως να φταίει ότι το κινητό που έχω τώρα είναι το N70 που κακά τα ψέματα είναι ένα επίπεδο πιο πάνω όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής.

Δεν ξέρω, ίσως να φταίει ότι το κινητό που έχω τώρα είναι το N70 που κακά τα ψέματα είναι ένα επίπεδο πιο πάνω όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής.

Kαι άλλο μισό επίπεδο (50%) πάνω στον όγκο και το βάρος :rolleyes:

Παιδια γνωριζει καποιος να μου πει αν μπορει να διαγραφει θεμα απο την καρτα μνημης του 6120 ? Γιατι πορσπαθησα να το κανω μεσω Nokia PC Suite η Nokia Phone Browser και απετυχα. Δεν παρουσιαζει στην καρτα μνημης τα θεματα που εχω κατεβασει αν και υπαρχουν αυτα.
abacab

Παιδια γνωριζει καποιος να μου πει αν μπορει να διαγραφει θεμα απο την καρτα μνημης του 6120 ? Γιατι πορσπαθησα να το κανω μεσω Nokia PC Suite η Nokia Phone Browser και απετυχα. Δεν παρουσιαζει στην καρτα μνημης τα θεματα που εχω κατεβασει αν και υπαρχουν αυτα.

Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»;

Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων.

Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1310384#post1310384

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»;

Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων.

Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1310384#post1310384

Ευχαριστώ φίλε μου :)

abacab

Γνωριζει καποιος να μου απαντησει στο εξης:

Η τιμη SAR (1,18) αφορα τη χρηση της συσκευης σε δικτυο 3G ή ειναι ενιαια και για GSM λειτουργια?

Δηλαδη,αναρωτιεμαι,αν "κλειδωσεις" το σημα μονο σε GSM,η ακτινοβολια ειναι μικροτερη ή οχι?

Το sar αφορά 3ης γενιάς δίκτυα και δικαιολογημενα ειναι αυξημένο. Παντως λεω να το αγορασω αφου οι περιγραφες εδω μεσα ειναι κολακευτικες και για πρωτη φορα βλεπω λιγα bug...

Γνωριζει καποιος να μου απαντησει στο εξης:

Η τιμη SAR (1,18) αφορα τη χρηση της συσκευης σε δικτυο 3G ή ειναι ενιαια και για GSM λειτουργια?

Δηλαδη,αναρωτιεμαι,αν "κλειδωσεις" το σημα μονο σε GSM,η ακτινοβολια ειναι μικροτερη ή οχι?

Μήπως ξέρει κανείς να μας πει ? Κι αν ναι πόσο είναι η ακτινοβολία αν ξέρει σε GSM ? Υπάρχει κάποιο site να μας ενημερώσει ? Αυτό μόνο με κρατάει από το να το πάρω.

Life is a game