skiabox Δημοσιεύτηκε April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2007 Θα ηθελα να μου γραψετε αναλυτικα τι μπορει να παθει ενα φροντιστηριο ECDL που εχει μη νομιμο office και windows εγκατεστημενο και δεν πληρωνει και ικα στους εργαζόμενους.Ευχαριστω! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 σιγουρα ποινικες διωξεις,κατασχεση εμπορευματος,μεγαλο προστιμο...γενικα κλείστο καλυτερα..για το καλο σου... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Οχι δεν ειναι δικο μου.Εγω δουλευα εκει αλλα οι ανθρωποι ειναι οι μεγαλυτεροι κακοπληρωτες της πολης μου οποτε πρεπει να βρω εναν τροπο να πληρωσουν τουλαχιστον αυτα που μου χρωστανε.Οποτε αν τους ανεφερα αναλυτικα τι μπορει να παθουνε να φοβοντουσαν και να με πληρωνανε. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 θα πας να κανεις καταγγελια στο ΙΚΑ ή στην επιθεορηση εργασιας. μεσα θα τους βαλεις :cry: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Και εγω πως θα τη βγαλω καθαρη με το ΙΚΑ? Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 μα εσυ υπαλληλος ησουν...τι σε νοιαζει? εκτος αν ησουν μετοχος.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Οχι δεν ειμαι μετοχος.Αλλα ειμαι ιδιοκτητης εμπορικης επιχειρησης. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Οχι δεν ειναι δικο μου.Εγω δουλευα εκει αλλα οι ανθρωποι ειναι οι μεγαλυτεροι κακοπληρωτες της πολης μου οποτε πρεπει να βρω εναν τροπο να πληρωσουν τουλαχιστον αυτα που μου χρωστανε.Οποτε αν τους ανεφερα αναλυτικα τι μπορει να παθουνε να φοβοντουσαν και να με πληρωνανε. Τι κακός. Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Τι κακός. LOL!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Και εγω πως θα τη βγαλω καθαρη με το ΙΚΑ? Εσύ δεν θα πάθεις τίποτα. Πώς όμως μπορείς να αποδείξεις ότι όντως εργαζόσουν εκεί και μάλιστα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα? Θέλεις μάρττυρες. Απευθύνσου σε κάποιον δικηγόρο. Θα σε βοηθήσει να πάρεις τα χρήματά σου πίσω(ή έστω ένα μέρος). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Οι μαθητες δεν θεωρουνται μαρτυρες? Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Οι μαθητες δεν θεωρουνται μαρτυρες? Ο καθένας που γνωρίζει κάτι (ακόμα και αν δεν το είδε, αλλά το άκουσε από άλλους ) μπορεί να είναι μάρτυρας. Το θέμα είναι πόσο πιστευτός μπορεί να γίνει. Οι μαθητές εν προκειμένω είναι μια χαρά:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 κακούλης.:lol: χαχα, ελπίζω να τα πήγαινες καλά με τους μαθητές Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Είστε σίγουροι ότι και οι εργαζόμενοι, που εργάζονται εν γνώσει τους ανασφάλιστοι, δεν έχουν συνέπειες? Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Λογικά δεν πρέπει να έχουν καμία συνέπεια οι εργαζόμενοι, γιατί κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι ήταν ανασφάλιστοι εις γνώσιν τους. Οπότε, μόνο ο εργοδότης έχει την πλήρη ευθύνη και πάντα αυτόν κυνηγάει το ΙΚΑ και η επιθεώρηση. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Λογικά δεν πρέπει να έχουν καμία συνέπεια οι εργαζόμενοι, γιατί κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι ήταν ανασφάλιστοι εις γνώσιν τους. Οπότε, μόνο ο εργοδότης έχει την πλήρη ευθύνη και πάντα αυτόν κυνηγάει το ΙΚΑ και η επιθεώρηση. That's my girl!!:) Θα κάνει τον κινέζο ο άνθρωπος...;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Λογικά δεν πρέπει να έχουν καμία συνέπεια οι εργαζόμενοι, γιατί κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι ήταν ανασφάλιστοι εις γνώσιν τους. Οπότε, μόνο ο εργοδότης έχει την πλήρη ευθύνη και πάντα αυτόν κυνηγάει το ΙΚΑ και η επιθεώρηση. Πώς γίνεται να εργάζεται κάποιος ανασφάλιστος και να μην το ξέρει; Εκτός αν έχει και άλλη δουλειά και του δώσουν πλαστή βεβαίωση αποδοχών (που δεν ξέρω αν δεν την τσιμπήσει το TAXIS τότε). Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Πώς γίνεται να εργάζεται κάποιος ανασφάλιστος και να μην το ξέρει; Εκτός αν έχει και άλλη δουλειά και του δώσουν πλαστή βεβαίωση αποδοχών (που δεν ξέρω αν δεν την τσιμπήσει το TAXIS τότε). Δλδ δεν φτάνει που θα καταγγείλει το γεγονός στο ΙΚΑ που κοιμάται όρθιο(και χάνει εισφορές), θα του την πούνε και από πάνω?:blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν νομίζω ότι μπορείς να ξεγελάσεις κάποιον σε αυτό το θέμα, από τη μεριά του εργοδότη! Δεν γίνεται να δουλεύεις ανασφάλιστος και να μην το ξέρεις! Μπορέις ανά πάσα στιγμή να πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου και να ζητήσεις να σου εκτυπώσουν λογαρισμό ασφαλισμένου για την χρονική περίοδο που ενδιαφέρεσαι! Εκεί φαίνονται ΟΛΑ!!! Πόσες μέρες δούλεψες, τι αποδοχές είχες, τι εισφορές έδωσες στο Ι.Κ.Α. Και εγω πως θα τη βγαλω καθαρη με το ΙΚΑ? Τι εννοείς; Εσένα τι μπορούν να σου κάνουν; Κι' αν καταλάβουν ότι ήξερες πως ήσουν ανασφάλιστος ενώ δούλευες, τι έγινε; Τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν νομίζω ότι μπορείς να ξεγελάσεις κάποιον σε αυτό το θέμα, από τη μεριά του εργοδότη! Δεν γίνεται να δουλεύεις ανασφάλιστος και να μην το ξέρεις! Μπορέις ανά πάσα στιγμή να πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου και να ζητήσεις να σου εκτυπώσουν λογαρισμό ασφαλισμένου για την χρονική περίοδο που ενδιαφέρεσαι! Εκεί φαίνονται ΟΛΑ!!! Πόσες μέρες δούλεψες, τι αποδοχές είχες, τι εισφορές έδωσες στο Ι.Κ.Α. Ε, ναι. Τότε το μαθαίνει ο εργαζόμενος. Εκτός κι αν έχει βάλει να παρακολουθούν τον εργοδότη του:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Δλδ δεν φτάνει που θα καταγγείλει το γεγονός στο ΙΚΑ που κοιμάται όρθιο(και χάνει εισφορές), θα του την πούνε και από πάνω?:blink: άσχετο το αν θα του την πούνε ή όχι, αλλά τώρα που το λες σ ' αυτή την χώρα...άλλωστε ο τύπος μπορεί να πει ότι έτσι είχαν συμφωνήσει με τον υπάλληλο και μοιράζονταν μεταξύ τους τις εισφορές που έπρεπε να δίνουν στο ΙΚΑ και γι'αυτό ο υπάλληλος δεν κατήγγειλλε πουθενά το ότι εργάζονταν ανασφάλιστος (παρά μόνο αφού απολύθηκε). Δεν ξέρω πάντως τι γίνεται στην πράξη σε τέτοιες περιπτώσεις και ποιά είναι η πρακτική του ΙΚΑ, της επιθεώρησης εργασίας κτλ., συνήθως βέβαια είναι με το μέρος του εργαζομένου... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 btw οι τυποι ειναι ηδη υποτροποι στο ΙΚΑ με δικαστηρια και λοιπα! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Να απευθυνθεις σε εναν δικηγορο , πως θα ζησουμε κ εμεις? :p Οσον αφορα στο ΙΚΑ , το ιδρυμα ειναι πολυ αυστηρο οταν υπαρχουν ανασφαλιστοι.Επειδη εχω αρκετη εμπειρια , μου εχει τυχει να κανω προσφυγη για το ΙΚΑ για χρηματικο ποσο 300 ευρω(ωραιο το ιδρυμα ε? :lol: ) Αν το ΙΚΑ διαπιστωσει παρανομια , θα κινηθει αμεσως. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Πώς γίνεται να εργάζεται κάποιος ανασφάλιστος και να μην το ξέρει; Εκτός αν έχει και άλλη δουλειά και του δώσουν πλαστή βεβαίωση αποδοχών (που δεν ξέρω αν δεν την τσιμπήσει το TAXIS τότε). Να σου πω πώς γίνεται. Σε προσλαμβάνουν κανονικότατα, σου λένε ότι σε ασφαλίζουν (σε οποιοδήποτε ταμείο, δεν μας ενδιαφέρει τώρα αυτό) και εσύ μετά κοιμάσαι ήσυχος ότι έχεις τα ενσημάκια σου. Κι αν δεν έχεις λόγο να το ψάξεις ή να χρειαστείς τα ένσημά σου γραπτώς σε επίσημο χαρτί, ο καιρός θα περάσει χωρίς να μάθεις τίποτα. Και μετά τρέχα γύρευε... Αγαπητέ skiabox, κυνήγα τους όσο μπορείς. Μην αφήνουμε κάποιους "εργοδότες" να νομίζουν ότι έχουν την ικανότητα να εκμεταλλεύονται τους εργαζομένους. Κάνε καταγγελία και αστους να φάνε τα μούτρα τους, μιας που έχουν κι άλλα τρεχάματα με το ΙΚΑ. Και καλά να πάθουν, εγώ ήδη γελάω με την κατάντια τους. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Αυτό που λες πάντος είναι μεγάλο ρίσκο για τον εργοδότη. Μια έφοδος να γίνει για να ελεγχθούν οι ασφαλίσεις των εργαζομένων, ο εργοδότης θα βρεθεί σε δύσκολη θέση γιατί δεν θα μπορεί να δικαιολογήσει την "ασφάλιση" του υπαλλήλου του. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts