gwgw Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Λαμπρά. Φαντάζομαι πως επίσης όταν κτυπάει, μπορείς να απαντήσεις ανοίγοντας απλά το καπάκι, έτσι; Σωστά ή αν δεν θες να το ανοίξεις πατάς το αριστερό ακουστικό και μιλάς έτσι. Δες και εδώ στο EDIT τι έγραψα.Θα σου φανεί χρήσιμο. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Σωστά ή αν δεν θες να το ανοίξεις πατάς το αριστερό ακουστικό και μιλάς έτσι. Μπα, όπως το είδα θα μου αρέσει πολύ να το ανοίγω και να το κλείνω... :p Το βρήκα σε Γερμανό 579 ευρώ και σκέφτομαι να το τσιμπήσω, νομίζω ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το V3... Το έχω μελετήσει και φαίνεται πολύ καλή επιλογή, σαν κατασκευή είναι πολύ καλό, τα χαρακτηριστικά του με ικανοποιούν πλήρως, μάλλον μέσα στην εβδομάδα το τσιμπάω. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Μπα, όπως το είδα θα μου αρέσει πολύ να το ανοίγω και να το κλείνω... :p Το βρήκα σε Γερμανό 579 ευρώ και σκέφτομαι να το τσιμπήσω, νομίζω ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το V3... Το έχω μελετήσει και φαίνεται πολύ καλή επιλογή, σαν κατασκευή είναι πολύ καλό, τα χαρακτηριστικά του με ικανοποιούν πλήρως, μάλλον μέσα στην εβδομάδα το τσιμπάω. Μήπως εννοείς 679 ευρώ? Γιατί 579 δν μπορώ να το βρω πουθενά. Αν το έχεις βρει, κάπου πες μου που... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Μήπως εννοείς 679 ευρώ? Γιατί 579 δν μπορώ να το βρω πουθενά. Αν το έχεις βρει, κάπου πες μου που... My bad, 579 ευρώ στο Γερμανό στην Κύπρο... 495 με ΦΠΑ στο Expansys (7 τεμάχια ακόμη). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Αφού το έψαχνα δύο μέρες, το τσίμπησα τελικά σήμερα, στα 575 ευρώ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Αφού το έψαχνα δύο μέρες, το τσίμπησα τελικά σήμερα, στα 575 ευρώ. :) καλοριζικο!! ικανοποιημενος απο την συσκευη?? αξιζει??το σκεφτομαι σοβαρα.:rolleyes: edit... το παρηγγειλα και εγω θα το εχω με το καλο Τεταρτη. ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 καλοριζικο!! ικανοποιημενος απο την συσκευη?? αξιζει??το σκεφτομαι σοβαρα.:rolleyes: edit... το παρηγγειλα και εγω θα το εχω με το καλο Τεταρτη. ελπιζω να εκανα καλη επιλογη.:cool: Απόλυτα ικανοποιημένος φίλε μου. Το μόνο μου πρόβλημα είναι λίγο η μπαταρία, αλλά σε όλους τους υπόλοιπους τομείς το κινητό δεν παίζεται... Η αίσθηση του στο χέρι, το να το βλέπεις κλπ., είναι το κάτι άλλο... Πολύ καλά έκανες και το τσίμπησες. :) Υ.Γ. Είδα και τα Arte, το Sapphire δεν μου άρεσε οπτικά, ενώ το «απλό» ήταν απλά καλό. Γενικά προτιμώ το στυλ του Luna, που θυμίζει το 8850... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Απόλυτα ικανοποιημένος φίλε μου. Το μόνο μου πρόβλημα είναι λίγο η μπαταρία δηλ.πανω-κατω ποσο κρατει η μπαταρια του??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 δηλ.πανω-κατω ποσο κρατει η μπαταρια του??:O Κοίταξε, το φόρτισα πλήρως το Σάββατο το απόγευμα, από τότε είναι ανοιχτό. Οι κλήσεις μου πρέπει να ήταν γύρω στις 3 ώρες από το Σάββατο, ενώ χθες το είχα δύο περίπου ώρες συνδεδεμένο με Bluetooth hands free, με το οποίο μίλησα περίπου 45 λεπτά. Αυτή τη στιγμή η μπαταρία του είναι περίπου στα δύο τρίτα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Εχοντας το τηλεφωνο απ τον Αυγουστο μπορω να πω πως συνολικα ειναι πολυ καλο! Ειδικα στο θεμα αποδοσης της μπαταριας θα μεινετε πολυ ευχαριστημενοι! Το αρνητικο βεβαια ειναι τα 128mb μνημης που δεν δινουν ιδιαιτερη δυνατοτητα για αποθηκευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Εχοντας το τηλεφωνο απ τον Αυγουστο μπορω να πω πως συνολικα ειναι πολυ καλο! Ειδικα στο θεμα αποδοσης της μπαταριας θα μεινετε πολυ ευχαριστημενοι! Το αρνητικο βεβαια ειναι τα 128mb μνημης που δεν δινουν ιδιαιτερη δυνατοτητα για αποθηκευση. +1 για μπαταρία. Το φόρτισα τη Δευτέρα και έχει ακόμη 2/6 μπαταρίας... Φυσικά με κανονική χρήση, όχι Bluetooth κλπ... Η μνήμη προς το παρόν δεν μου έχει φανεί μικρή, αλλά αυτό θα φανεί καλύτερα στο μέλλον. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Eγώ όσο καιρό το έχω ποτέ δεν ένιωσα έλλειψη μνήμης. Δεν είναι mp3 player πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Eγώ όσο καιρό το έχω ποτέ δεν ένιωσα έλλειψη μνήμης. Δεν είναι mp3 player πάντως. Here, here. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Paidia sas zhleuw. Ki egw mazeua gia na to apokthsw.. Kai twra telika pou ta exw ta lefta, eidika twra pou epese kapws h timh tou, den kserw ti na kanw.. Bgainoun tosa polla. Eimai sigouros omws oti an to parw 8a einai to monadiko kinhto pou 8a me kanei na niwsw perhfanos pou to exw.. Oxi gia tis dunatothtes tou, mias kai einai periorismenes, alla gia to styl.. Xilia sugnwmh gia ta greeklish alla to pc einai filou kai den exei ellhnikh grammatoseira. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 ε τοτε παρε το φιλε μου,αξιζει σιγουρα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Paidia sas zhleuw. Ki egw mazeua gia na to apokthsw.. Kai twra telika pou ta exw ta lefta, eidika twra pou epese kapws h timh tou, den kserw ti na kanw.. Bgainoun tosa polla. Eimai sigouros omws oti an to parw 8a einai to monadiko kinhto pou 8a me kanei na niwsw perhfanos pou to exw.. Oxi gia tis dunatothtes tou, mias kai einai periorismenes, alla gia to styl.. Xilia sugnwmh gia ta greeklish alla to pc einai filou kai den exei ellhnikh grammatoseira. Κοίταξε, είναι προφανές πως προτεραιτότητα στο συγκεκριμένο κινητό είναι το στυλ. Επαναλαμβάνω όμως πως η κάμερα των 2 Megapixels, ακόμη και χωρίς αυτόματη εστίαση, ακόμη και χωρίς φλας, είναι μιά χαρά ικανοποιητική. Ικανοποιητικότατη είναι και η μνήμη των 128ΜΒ, καθώς δεν πρόκειται για μουσικό κινητό, ή κινητό που να έχει ανάγκη περισσότερη μνήμη. Όπερ σημαίνει ότι εάν είσαι συνειδητοποιημένος ως προς το τι αγοράζεις, όρμα! :) Υ.Γ. Ευχαριστώ για το σχόλιο, θα επανέλθω σύντομα. :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 παιδια...το πηρα και εγω σημερα απο πλαισιο ειχε μονο ενα κομματι και το πηρα. αυτος μου ειπε οτι εχει 2μπαταριες. εγω βρηκα 1μεσα,στο manual δεν λεει κατι. τι ισχυει??:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Μια έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Μια έχει. ευχαριστω πολυ!! γιατι το ανοιξαμε να το δουμε και νομιζα μηπως επεσε τιποτα κατω.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Μία μπαταρία, φορτιστή, θήκη, hands free, adaptor, πανάκι καθαρισμού, CD, Οδηγίες χρήσης και βιβλιαράκι. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Και ένα μεταλλικό λουράκι!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Και ένα μεταλλικό λουράκι!:D Damn, ήξερα ότι κάτι είχα ξεχάσει... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 @ ταξιδιωτη και veco ευχαριστω παιδια.. Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα! Κωσταντινε περιμενω!;) Ακυρο.. Μολις το ειδα! Παω να το διαβασω! Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromou Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (ΝΟΚΙΑ 8600 LUNA) ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 καλημερα εγω νομιζω πως με αυτο το τηλ χαλασε την μαγεια απο την 8 σειρα εσεις τι λετε? prosfata to pira gia mia fili kai eixa tin eukairia na paiksw mazi tou ligo.de nomizw oti xalase ti mageia se epipedo poiotitas.an ennoeis ti mageia tis "apiastis" timis tou,tote nai.an to idio knt akrivws eixe onoma anti 8600 , 8880 kserw gw kai anti 700 eurw, 900 de nomizw na to eleges auto.:) kata kapoio tropo sumfwnw mazi sou sto oti xarin emporikotitas epaikse alliws ta xartia tis i nokia,alla se thema kataskeuis k omorfias einai efamillo twn 88** k as min anikei tupika ekei... Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts