Jump to content

Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο (Ant1)

jim19
 Κοινοποίηση

Σας αρεσει?  

89 members have voted

1. 1. Σας αρεσει?

• Ειμαι φαν της,τρελαινομαι
      14
    • Δεν με ενθουσιαζει ιδαιτερα,ωστοσο τη παρακολουθω
      22
    • Καθολου.Πλητω,εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.Αλλαζω καναλι
      53

Recommended Posts

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το pilot (:p) της σειρας δεν ηταν καλο...Ολοι το λενε...

ο Ρωμας πρεπει να ξαναριχει τα αυτοτελη επεισοδια...

Αλήθεια, γιατί απέφυγε κάτι σύγχρονο με αυτοτελή επεισόδια που είναι και αυτό που του πάει περισσότερο; Τόσα χρόνια παρακολουθούμε το Κωνσταντίνου & Ελένης...κι εγώ, όταν τύχει να πέσω πάνω του το παρακολουθώ πολύ πιο ευχάριστα από άλλες πιο φρέσκες κωμικές σειρές.

Το μέσο ποσοστό τηλεθέασης που απέσπασε η σειρά δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Δεν ξεπέρασε το 21,8%, ενώ οι «Γοργόνες» (σειρά που προβάλλεται την ίδια ώρα στο Mega) έφτασαν στο 27,2%.

Παιδια πιστευω οτι οι τηλεθεάσεις θα αλλάξουν πολύ..το Δεληγιάννειο θα παει καλυτερα....εμενα μου αρεσε παρα πολυ η σειρα! :)

Παιδια πιστευω οτι οι τηλεθεάσεις θα αλλάξουν πολύ..το Δεληγιάννειο θα παει καλυτερα....εμενα μου αρεσε παρα πολυ η σειρα! :)

εμενα δε μου αρεσε καθολου!Σε κανεναν δεν αρεσε.. και η τηλεθεαση δεν θα αλλαξει...

Α-Π-Α-Ι-Σ-Ι-Ο πρώτο επεισόδιο!

Κρύα αστεία, μετριότατες ερμηνείες, απουσία οποιουδήποτε ενδιαφέροντος, τραηβηγμένα από τα μαλλιά σκηνικά και, φυσικά, πάντα το ιδιόρρυθμο στυλ του κακού, μορφωμένου, πλούσιου, δασκάλου για τον Ρώμα!

Τα χειρότερα σημεία της σειράς:

1) Τα γυαλιά του Ρώμα που τον κάνανε να μοιάζει με αλλήθωρη μύγα

2) Η απίστευτη έλλειψη αστείων - τα μόνα αστεία που ακούγονταν ήταν πάνω στο πόσο πολύ μισεί τη γυναίκα του.

3) Η σκηνή όπου ο Ρώμας μιλάει στα φυτά του αποκαλώντας τα "αδερφή μου", "κορούλα μου" κτλ. Είναι που είναι ξενέρωτος ο Ρώμας απο φυσικού του κάνει και κάτι τέτοια νερόβραστα και είναι να τον κλαίει η AGB.

4) Δυστυχώς, ούτε καν η Καίτη Κωνσταντίνου (Σωσω) δε μου άρεσε, αλλά μπορεί να φταίει και ο κακογραμμένος ρόλος.

Το μόνο θετικό στη σειρά είναι η πρωταγωνίστρια η οποία είναι κούκλα. Κατά τα άλλα δε λέει τί-πο-τα... τουλάχιστον ακόμα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το μόνο θετικό στη σειρά είναι η πρωταγωνίστρια η οποία είναι κούκλα. Κατά τα άλλα δε λέει τί-πο-τα... τουλάχιστον ακόμα.

ναι οντως παρα πολυ ομορφη!:love::love:

:lol: ωραία παρομοίωση!!

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

:lol: ωραία παρομοίωση!!

Mα όχι, πάρε άνθρωπο τώρα...

http://img411.imageshack.us/img411/2126/bscap0000ed8.jpg

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Α-Π-Α-Ι-Σ-Ι-Ο πρώτο επεισόδιο!

Κρύα αστεία, μετριότατες ερμηνείες, απουσία οποιουδήποτε ενδιαφέροντος, τραηβηγμένα από τα μαλλιά σκηνικά και, φυσικά, πάντα το ιδιόρρυθμο στυλ του κακού, μορφωμένου, πλούσιου, δασκάλου για τον Ρώμα!

Τα χειρότερα σημεία της σειράς:

2) Η απίστευτη έλλειψη αστείων - τα μόνα αστεία που ακούγονταν ήταν πάνω στο πόσο πολύ μισεί τη γυναίκα του.

3) Η σκηνή όπου ο Ρώμας μιλάει στα φυτά του αποκαλώντας τα "αδερφή μου", "κορούλα μου" κτλ. Είναι που είναι ξενέρωτος ο Ρώμας απο φυσικού του κάνει και κάτι τέτοια νερόβραστα και είναι να τον κλαίει η AGB.

4) Δυστυχώς, ούτε καν η Καίτη Κωνσταντίνου (Σωσω) δε μου άρεσε, αλλά μπορεί να φταίει και ο κακογραμμένος ρόλος.

+1000000

εμενα δε μου αρεσε καθολου!Σε κανεναν δεν αρεσε.. και η τηλεθεαση δεν θα αλλαξει...

Σ'εσένα και σε κάποιους άλλους δεν άρεσε η σειρά, κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Υπεργενικεύεις όμως. Εμένα μου έκανε καλή εντύπωση το πρώτο επεισόδιο, όπως και στον johnt007.

Σ'εσένα και σε κάποιους άλλους δεν άρεσε η σειρά, κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Υπεργενικεύεις όμως. Εμένα μου έκανε καλή εντύπωση το πρώτο επεισόδιο, όπως και στον johnt007.

ναι οκ σε εσενα απλως αρεσε!:)ο johnt007 λεει οτι το αρεσε και παρα πολυ μαλιστα !!:blink::blink::blink::wacko:

καλα ρε παιδια τι περιμενατε καμια super σειρα?κ μονο που ακους Χαρης Ρωμας λες μια απο τα ιδια κ αντιγραφη της προηγουμενης του σειρα με αλλο τιτλο κ προσωπα!

Αληθεια εμενα μου αρεσε παρα πολυ!

Μου αρεσε που πετυχαν και την εποχη απολυτη,εξου και τα γυαλια που λεγατε....Οτι αφορα τον Ρωμα απο οτι διαβασα και σε αλλα θεματα για τον συγκεκριμενο ηθοποιο ειδα μια προκαταλειψη ή μου φενετε?

Αλλα ο καθενας ειναι ελευθερος να πει οτι πιστευει...και οτι του αρεσει, πχ εμενα δεν μου αρεσαν ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΟΥΥΥΥ οι Γοργονες...το βρηκα πολυ σαχλο,πολυ παιδικο.....αλλα γουστα ειναι αυτα!

Mα όχι, πάρε άνθρωπο τώρα...

http://img411.imageshack.us/img411/2126/bscap0000ed8.jpg

:lol: δε το είχα δει!!!είναι υπέροχος!! φέρνει λίγο και σε μηρμύγκι robocop!

LOL. ma idios o christopher lee einai ston drakoula.:lol:

Που την πετυχαν την εποχη ακριβως?Ετσι ηταν τα πραγματα στην εποχη του Μεταξα?Ειχαν κι γυαλια ηλιου τοτε?Ασε που ηταν αθλος να ακουω 2 λεπτα τπο γιατι λαμπει ο ηλιος πατερα χωροδιακα?

Μου αρεσε που πετυχαν και την εποχη απολυτη,εξου και τα γυαλια που λεγατε....

Πέτυχαν την εποχή απόλυτη, δε σημαίνει παίρνω 30 κοστούμια, 2 παλιά αμάξια ένα παλιό κτήριο και "φτιάχνω εποχή". Το οτι μιλούσαν όλοι όπως σε ΟΛΑ τα σήριαλ του Ρώμα ανεξαρτήτως του αν διαδραματιζόταν το 2005 ή το 1935 δεν παίζει ρόλο;;; Και φυσικά η γλώσσα δε σώζεται από ένα "αι προθέσεις μου".

Όχι οτι περίμενα κάτι καλύτερο από το Ρώμα βέβαια. Εδώ το έπαιζε καθηγητής σκοτώνοντας τα ελληνικά (περισσότερο κι από τη Ράντου) και θεωρούσε οτι κάτι κάνει αλλάζοντας όλα τα "σαν" με "ως" (κι εκεί που δε χρειαζόταν) και πετώντας δεξιά κι αριστερά "τα μάλα".

Όχι οτι περίμενα κάτι καλύτερο από το Ρώμα βέβαια. Εδώ το έπαιζε καθηγητής σκοτώνοντας τα ελληνικά (περισσότερο κι από τη Ράντου) και θεωρούσε οτι κάτι κάνει αλλάζοντας όλα τα "σαν" με "ως" (κι εκεί που δε χρειαζόταν) και πετώντας δεξιά κι αριστερά "τα μάλα".

E, τώρα μη λέμε ό,τι θέλουμε... Ήταν καταπληκτικός ως Κωνσταντίνος Καντακουζηνός.

E, τώρα μη λέμε ό,τι θέλουμε... Ήταν καταπληκτικός ως Κωνσταντίνος Καντακουζηνός.

για σενα μπορει να ηταν, αλλα για αλλους κ μαλλον στους περισσοτερους ειναι αντιπαθητικος!

για σενα μπορει να ηταν, αλλα για αλλους κ μαλλον στους περισσοτερους ειναι αντιπαθητικος!

+1000

Ο Αντιπαθέστερος άνθρωπος της Ελληνικής TV, θα συμπλήρωνα :)

Παιδια και σαν ηθοποιος αλλα και σαν σεναριογραφος ειναι τελειος(κατα την δικη μου γνωμη παντα)....δεν γινετε να υποστιριζετε οτι ειναι αχρηστος και ολες του οι σειρες ακομη και σε επαναληψη να κανουν καλα νουμερα.Ενταζει η πρεμιερα της νεας του σειρας δεν πηγε καλα...ας του δωσουμε περιθωριο 2-3 ακομη επεισωδιων και υστερα μπορουμε να κρινουμε....

Φιλικα

Γιαννης Τ.