jim19 Δημ. October 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ το πρωτο επεισοδιο.Υπομονη αλλα 2 το πολυ...μετα χαιρετω απο μακρια τη σειρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 το pilot (:p) της σειρας δεν ηταν καλο...Ολοι το λενε... ο Ρωμας πρεπει να ξαναριχει τα αυτοτελη επεισοδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Αλήθεια, γιατί απέφυγε κάτι σύγχρονο με αυτοτελή επεισόδια που είναι και αυτό που του πάει περισσότερο; Τόσα χρόνια παρακολουθούμε το Κωνσταντίνου & Ελένης...κι εγώ, όταν τύχει να πέσω πάνω του το παρακολουθώ πολύ πιο ευχάριστα από άλλες πιο φρέσκες κωμικές σειρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Το μέσο ποσοστό τηλεθέασης που απέσπασε η σειρά δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Δεν ξεπέρασε το 21,8%, ενώ οι «Γοργόνες» (σειρά που προβάλλεται την ίδια ώρα στο Mega) έφτασαν στο 27,2%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt007 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Παιδια πιστευω οτι οι τηλεθεάσεις θα αλλάξουν πολύ..το Δεληγιάννειο θα παει καλυτερα....εμενα μου αρεσε παρα πολυ η σειρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Παιδια πιστευω οτι οι τηλεθεάσεις θα αλλάξουν πολύ..το Δεληγιάννειο θα παει καλυτερα....εμενα μου αρεσε παρα πολυ η σειρα! :) εμενα δε μου αρεσε καθολου!Σε κανεναν δεν αρεσε.. και η τηλεθεαση δεν θα αλλαξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Α-Π-Α-Ι-Σ-Ι-Ο πρώτο επεισόδιο! Κρύα αστεία, μετριότατες ερμηνείες, απουσία οποιουδήποτε ενδιαφέροντος, τραηβηγμένα από τα μαλλιά σκηνικά και, φυσικά, πάντα το ιδιόρρυθμο στυλ του κακού, μορφωμένου, πλούσιου, δασκάλου για τον Ρώμα! Τα χειρότερα σημεία της σειράς: 1) Τα γυαλιά του Ρώμα που τον κάνανε να μοιάζει με αλλήθωρη μύγα 2) Η απίστευτη έλλειψη αστείων - τα μόνα αστεία που ακούγονταν ήταν πάνω στο πόσο πολύ μισεί τη γυναίκα του. 3) Η σκηνή όπου ο Ρώμας μιλάει στα φυτά του αποκαλώντας τα "αδερφή μου", "κορούλα μου" κτλ. Είναι που είναι ξενέρωτος ο Ρώμας απο φυσικού του κάνει και κάτι τέτοια νερόβραστα και είναι να τον κλαίει η AGB. 4) Δυστυχώς, ούτε καν η Καίτη Κωνσταντίνου (Σωσω) δε μου άρεσε, αλλά μπορεί να φταίει και ο κακογραμμένος ρόλος. Το μόνο θετικό στη σειρά είναι η πρωταγωνίστρια η οποία είναι κούκλα. Κατά τα άλλα δε λέει τί-πο-τα... τουλάχιστον ακόμα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Το μόνο θετικό στη σειρά είναι η πρωταγωνίστρια η οποία είναι κούκλα. Κατά τα άλλα δε λέει τί-πο-τα... τουλάχιστον ακόμα. ναι οντως παρα πολυ ομορφη!:love::love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 1) Τα γυαλιά του Ρώμα που τον κάνανε να μοιάζει με αλλήθωρη μύγα :lol: ωραία παρομοίωση!! Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 :lol: ωραία παρομοίωση!! Mα όχι, πάρε άνθρωπο τώρα... http://img411.imageshack.us/img411/2126/bscap0000ed8.jpg Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 :lol: δε το είχα δει!!!είναι υπέροχος!! φέρνει λίγο και σε μηρμύγκι robocop! Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Α-Π-Α-Ι-Σ-Ι-Ο πρώτο επεισόδιο! Κρύα αστεία, μετριότατες ερμηνείες, απουσία οποιουδήποτε ενδιαφέροντος, τραηβηγμένα από τα μαλλιά σκηνικά και, φυσικά, πάντα το ιδιόρρυθμο στυλ του κακού, μορφωμένου, πλούσιου, δασκάλου για τον Ρώμα! Τα χειρότερα σημεία της σειράς: 1) Τα γυαλιά του Ρώμα που τον κάνανε να μοιάζει με αλλήθωρη μύγα 2) Η απίστευτη έλλειψη αστείων - τα μόνα αστεία που ακούγονταν ήταν πάνω στο πόσο πολύ μισεί τη γυναίκα του. 3) Η σκηνή όπου ο Ρώμας μιλάει στα φυτά του αποκαλώντας τα "αδερφή μου", "κορούλα μου" κτλ. Είναι που είναι ξενέρωτος ο Ρώμας απο φυσικού του κάνει και κάτι τέτοια νερόβραστα και είναι να τον κλαίει η AGB. 4) Δυστυχώς, ούτε καν η Καίτη Κωνσταντίνου (Σωσω) δε μου άρεσε, αλλά μπορεί να φταίει και ο κακογραμμένος ρόλος. Το μόνο θετικό στη σειρά είναι η πρωταγωνίστρια η οποία είναι κούκλα. Κατά τα άλλα δε λέει τί-πο-τα... τουλάχιστον ακόμα. +1000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 εμενα δε μου αρεσε καθολου!Σε κανεναν δεν αρεσε.. και η τηλεθεαση δεν θα αλλαξει... Σ'εσένα και σε κάποιους άλλους δεν άρεσε η σειρά, κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Υπεργενικεύεις όμως. Εμένα μου έκανε καλή εντύπωση το πρώτο επεισόδιο, όπως και στον johnt007. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Σ'εσένα και σε κάποιους άλλους δεν άρεσε η σειρά, κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Υπεργενικεύεις όμως. Εμένα μου έκανε καλή εντύπωση το πρώτο επεισόδιο, όπως και στον johnt007. ναι οκ σε εσενα απλως αρεσε!:)ο johnt007 λεει οτι το αρεσε και παρα πολυ μαλιστα !!:blink::blink::blink::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 καλα ρε παιδια τι περιμενατε καμια super σειρα?κ μονο που ακους Χαρης Ρωμας λες μια απο τα ιδια κ αντιγραφη της προηγουμενης του σειρα με αλλο τιτλο κ προσωπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt007 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Αληθεια εμενα μου αρεσε παρα πολυ! Μου αρεσε που πετυχαν και την εποχη απολυτη,εξου και τα γυαλια που λεγατε....Οτι αφορα τον Ρωμα απο οτι διαβασα και σε αλλα θεματα για τον συγκεκριμενο ηθοποιο ειδα μια προκαταλειψη ή μου φενετε? Αλλα ο καθενας ειναι ελευθερος να πει οτι πιστευει...και οτι του αρεσει, πχ εμενα δεν μου αρεσαν ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΟΥΥΥΥ οι Γοργονες...το βρηκα πολυ σαχλο,πολυ παιδικο.....αλλα γουστα ειναι αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 αφου ειναι αχρηστος(ηθοποιος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Mα όχι, πάρε άνθρωπο τώρα... http://img411.imageshack.us/img411/2126/bscap0000ed8.jpg :lol: δε το είχα δει!!!είναι υπέροχος!! φέρνει λίγο και σε μηρμύγκι robocop! LOL. ma idios o christopher lee einai ston drakoula.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Που την πετυχαν την εποχη ακριβως?Ετσι ηταν τα πραγματα στην εποχη του Μεταξα?Ειχαν κι γυαλια ηλιου τοτε?Ασε που ηταν αθλος να ακουω 2 λεπτα τπο γιατι λαμπει ο ηλιος πατερα χωροδιακα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Μου αρεσε που πετυχαν και την εποχη απολυτη,εξου και τα γυαλια που λεγατε.... Πέτυχαν την εποχή απόλυτη, δε σημαίνει παίρνω 30 κοστούμια, 2 παλιά αμάξια ένα παλιό κτήριο και "φτιάχνω εποχή". Το οτι μιλούσαν όλοι όπως σε ΟΛΑ τα σήριαλ του Ρώμα ανεξαρτήτως του αν διαδραματιζόταν το 2005 ή το 1935 δεν παίζει ρόλο;;; Και φυσικά η γλώσσα δε σώζεται από ένα "αι προθέσεις μου". Όχι οτι περίμενα κάτι καλύτερο από το Ρώμα βέβαια. Εδώ το έπαιζε καθηγητής σκοτώνοντας τα ελληνικά (περισσότερο κι από τη Ράντου) και θεωρούσε οτι κάτι κάνει αλλάζοντας όλα τα "σαν" με "ως" (κι εκεί που δε χρειαζόταν) και πετώντας δεξιά κι αριστερά "τα μάλα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Όχι οτι περίμενα κάτι καλύτερο από το Ρώμα βέβαια. Εδώ το έπαιζε καθηγητής σκοτώνοντας τα ελληνικά (περισσότερο κι από τη Ράντου) και θεωρούσε οτι κάτι κάνει αλλάζοντας όλα τα "σαν" με "ως" (κι εκεί που δε χρειαζόταν) και πετώντας δεξιά κι αριστερά "τα μάλα". E, τώρα μη λέμε ό,τι θέλουμε... Ήταν καταπληκτικός ως Κωνσταντίνος Καντακουζηνός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 E, τώρα μη λέμε ό,τι θέλουμε... Ήταν καταπληκτικός ως Κωνσταντίνος Καντακουζηνός. για σενα μπορει να ηταν, αλλα για αλλους κ μαλλον στους περισσοτερους ειναι αντιπαθητικος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 για σενα μπορει να ηταν, αλλα για αλλους κ μαλλον στους περισσοτερους ειναι αντιπαθητικος! +1000 Ο Αντιπαθέστερος άνθρωπος της Ελληνικής TV, θα συμπλήρωνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt007 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Παιδια και σαν ηθοποιος αλλα και σαν σεναριογραφος ειναι τελειος(κατα την δικη μου γνωμη παντα)....δεν γινετε να υποστιριζετε οτι ειναι αχρηστος και ολες του οι σειρες ακομη και σε επαναληψη να κανουν καλα νουμερα.Ενταζει η πρεμιερα της νεας του σειρας δεν πηγε καλα...ας του δωσουμε περιθωριο 2-3 ακομη επεισωδιων και υστερα μπορουμε να κρινουμε.... Φιλικα Γιαννης Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Πολυ γελιο η κατασταση :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts