theo_n13 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Thanks file! Douleuei! Eutyxws epeidi me tin cosmote 3 meres prospathw na energopoiisw ta mms! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 @theo_n13: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Στο εξής μηνύματα γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο θα αφαιρούνται απροειδοποίητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 το cab για την tim που υπαρχει στην πρωτη σελιδα...ισχυει και τωρα που ειναι wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 http://www.htc.com.gr/img/wind_small.gif (Πάτησε πάνω στην εικόνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dutika_proasteia Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Μετά από πολύ ψάξιμο στο Google / myphone.gr και μεγάλο σπάσιμο νεύρων και ταλαιπωρία, τελικά κατάφερα να βρω τις σωστές ρυθμίσεις για σερφάρισμα στο internet με Vodafone CU κάνοντας χρήση της προσφοράς των δωρεάν 100 ΜΒ/μήνα με κάθε ανανέωση 10+ €. Ακολουθείστε τις οδηγίες στο PDF αρχείο εδώ και θα δουλέψει τέλεια. Είναι για Qtek 9100 αλλά η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια για όλα τα PPCs. Τόσο δύσκολο είναι να το αναρτήσει η Vodafone στο web site της να γλυτώσουμε την ταλαιπωρία; Έλεος! :angry:[/QUOT ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΜΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ VODAFONE ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ.. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΜΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ VODAFONE ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ.. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ? Μιλάς για Vodafone CU ή γενικότερα; Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 καλησπερα παιδια εχω ενεργοποιησει την υπηρεσια της cosmote internet on my phone και η πλοηγηση ειναι για κλαμματα.μηπως υπαρχει καμμια ρυθμιση να βελτιωθει η ταχυτητα της συνδεσης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) καλησπερα κ απο μενα..μολις μπηκα στον κοσμο των win mobiles με την αγορα ενος Hp ipaq 514 εχω καρτα κιου που υποστηριζει ιντερνετ..μπορειτε να με βοηθησετε με τις ρυθμισεις? ευχαριστω πολυ! ισχυει μηπως το πρωτο πακετακι που ειναι για download στην πρωτη σελιδα? που τοποθετειται αυτο? Edited April 22, 2010 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 thnxxxx...πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 thnxxxx...πολύ καλό Για ποιο πράγμα μιλάς; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarthgr Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 καλησπερα σε ολους υπαρχουν πουθενα ρυθμισεις(προσφατες) για windows mobile (htc diamond 2) για δικτυα: cosmote internet on the go Q (1 ευρω -> 100mb internet) και wind (adsm 30gb/month) για το htc μου ειπαν(οι τεχνικοι των εταιριων) οτι δεν αποστελλονται sms με ρυθμισεις και θα μου στειλουν email.... φυσικα εδω και 2 μερες περιμενω email.... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarthgr Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 επισης, για 3g ειναι οι ιδιες ρυθμισεις οπως και για gprs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Τελικά παιδιά παίζουν σε κανέναν οι ρυθμίσεις MMS γιά Cosmote? Σε εμένα δεν πείζουν πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Τελικά παιδιά παίζουν σε κανέναν οι ρυθμίσεις MMS γιά Cosmote? Σε εμένα δεν πείζουν πάντα. Εάν έχεις τη συσκευή του avatar σου, εγκαθίστανται αυτόματα μόλις δώσεις το pin της sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 (edited) Εάν έχεις τη συσκευή του avatar σου, εγκαθίστανται αυτόματα μόλις δώσεις το pin της sim.Έχω το Touch 2 T3333. Κάνει κάποιες ρυθμίσεις αλλά δεν δουλεύει σωστά. Ειδικά στην παραλαβή MMS έχω πρόβλημα.Δεν λαμβάνει πάντα. Πάντα χρειάζεται να κάνω download to μήνυμα 5-6 φορές γιά να κατέβει. Μου βγάζει μήνυμα να ελέγξω τις ρυθμίσεις. Edited August 19, 2010 by jxid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Τελικά δοκίμασα και έκανα αυτόματη ρύθμιση μέσα από menu του τηλεφώνου γιά Χώρα Ελλάδα και Πάροχο Cosmote και τελικά τα ΜΜS δούλεψαν. Παραθέτω μια εικόνα με τις ρυθμίσεις MMS που δημιουργήθηκαν από την αυτόματη ενημέρωση. Αυτό που άλλαξε σε σχέση με το cab που υπάρχει στο πρώτο post είναι ο server. http://i249.photobucket.com/albums/gg206/jxid/pc_capture1-25.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binary_dreamer Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Καλησπέρα. έχω το touch diamond 2 με Q του 1 euro(100mb/μήνα). επειδή χάθηκα λίγο ποιές είναι οι ρυθμίσεις που χρειάζεται για να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Παιδιά sorry που θέτω ερώτημα και εδώ (το ψάχνω σχετικά στο επίσημο του Aspen) αλλά παιδεύομαι καιρό και μήπως ξέρει κάποιος να μου πει: Όλα καλά με τις ρυθμίσεις μου GPRS cosmote: ιντερνετ δουλευει τέλεια, τα περισσότερα apps μια χαρα. Τα email Yahoo! δε λειτουργούν. Όπως και 2-3 apps Και οι ρυθμίσεις είναι αυτόματα και τις έχω ελέγξει 100 φορές. Και σε WiFi λειτουργούν μια χαρα. Φοβάμαι ότι επειδή το Cosmote GPRS έχει Proxy ρυθμίσεις, καποια apps δε δουλεύουν. Π.χ. το skype application, έχει proxy ρυθμίσεις, αν τα συμπληρώσω δουλεύει. Το yahoo mail δεν έχει τιποτα τέτοιο/ Η ερώτησή μου είναι: αυτό φταίει? Και τί σημαινει, ότι αυτά δεν πρόκειται να δουλεψουν? Ή υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω στις ρυθμίσεις cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Βρήκα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω αλλά όχι τη λύση. Οι αυτόματες ρυθμίσεις δίνουν APN για Cosmote GPRS το "wap". Κάποιες χειροκίνητες ρυθμίσεις που βρήκα δίνουν APN για Cosmote GPRS το "internet". Όταν λοιπόν το APN είναι wap δουλεύει ο browser και δε δουλεύουν τα mail. Όταν ο ΑΡΝ είναι internet, δουλεύει το mail και δε δουλεύει ο browser! Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Παίδες, πραγματικά χρειάζομαι μια βοήθεια. Μισή μέρα έχω φάει στην Tellas & Wind, άκρη δεν έχω βρει. Πάω στο Leo να φτιάξω ένα νέο Outlook email account (ίδιο με αυτό που έχω στο desktop PC μου, για να λαμβάνω τα emails του desktop και στο Leo), έτσι; Μου ζητά όνομα και password, τα βάζω. Κάπου μου ζητά και DOMAIN (που ΔΕΝ ξέρουν να μου πουν τί να βάλω) και ένα SERVER ADDRESS (που επίσης δεν ξέρουν... Μου λένε απλά τα incoming/outgoing servers της Tellas (δηλ. pop.tellas.gr & smtp.tellas.gr), τα οποία δεν κάνουν τίποτα. Μιλάμε για "manual settings", γιατί στο auto που ήταν αρχικά ΔΕΝ έβαλε μόνο του τις ρυθμίσεις... Δείτε και στην screenshot, παρακάτω: http://img815.imageshack.us/img815/1390/screenshotjlx.png Bρήκα αυτά, κάπου (σε άλλο σάιτ): Internet Όνομα: Wind Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: default MMS Όνομα: Wind MMS APN: mnet.b-online.gr MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mms Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 192.168.200.11 Θύρα MMS: 9401 Τύπος APN: mms Αλλά αυτά, απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, είναι γενικά οι ρυθμίσεις για ίντερνετ κτλ. της WIND. Εγώ έχω ήδη πρόσβαση στο ίντερνετ, μέσω του Leo μου. Τι στο κόρακα πρέπει να κάνω, επιτέλους, για να δουλέψει το κωλο-email στο Leo;;; Edited January 18, 2012 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 φίλε δεν μπορώ να σε βοηθήσω ακριβώς γιατί το μενού των windows mobile σβήνει σιγά σιγά από την μνήμη μου, αλλά το σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που σου ζητάει server και domain, ότι προσπαθείς να προσθέσεις exchange account και όχι pop3 ή imap. ψάξε λοιπόν λίγο καλύτερα την εφαρμογή του leo και κάνε προσθήκη pop ή imap ανάλογα τι θέλεις και βάλε και το αντίστοιχο incoming/outgoing και θα είσαι εντάξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 φίλε δεν μπορώ να σε βοηθήσω ακριβώς γιατί το μενού των windows mobile σβήνει σιγά σιγά από την μνήμη μου, αλλά το σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που σου ζητάει server και domain, ότι προσπαθείς να προσθέσεις exchange account και όχι pop3 ή imap. ψάξε λοιπόν λίγο καλύτερα την εφαρμογή του leo και κάνε προσθήκη pop ή imap ανάλογα τι θέλεις και βάλε και το αντίστοιχο incoming/outgoing και θα είσαι εντάξει!!! Ευχαριστώ για την βοήθεια, απλά μου είναι λίγο... ακαταλαβίστηκα αυτά, δεν σκαμπάζω και πολλά. Απλώς πίστευα ότι θα 'βρισκα κάποιες ρυθμίσεις (ή θα μου τις έλεγαν) και θα τις έβαζα και θα καθάριζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts