bbbb Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Γιατί συμβαίνει αυτό? Τα sms δεν θέλω να τα σβήσω υπάρχει άλλη λύση? Σβήσε το αρχείο smsmodule.dll από το φάκελο του dest και γλιτώνεις μια και καλή.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Ευχαριστώ πολύ το έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ :lol::lol::lol: http://www.imageshack.gr/files/on33u8i50gk2rnepmurx_thumb.jpg . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VLASSISZAHARIS Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Παιδιά την βοηθεια σας: ¨Εχω βάλει το destinator 7 σε fujitsu pocket loox t 830 αλλά στην οθόνη του χάρτη μου δεν μου δείχνει την κάτω μπάρα εργαλείων (πληροφορίες πλοήγησης). Καμια ιδέα? έχει mobile mindows5. Thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 H ανάλυση της οθόνης του t830 δεν είναι η κλασσική 240*320 αλλά 240*240. http://rapidshare.de/files/40201642/Destinator.inf.html Αντικατέστησε στο φάκελο Destinator\Skin\All το destinator.inf με αυτό που ανέβασα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VLASSISZAHARIS Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Το έκανα και δουλεύει ΟΚ!Για να το κάνω να μου δείχνει την κατευθυνση κινησης μου προς τα επάνω μόνιμα ποια είναι η επιλογη?Θυμαμαι το 6 είχε τετοια επιλογη. Ευχαριστώ και πάλι!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Στις Επιλογες-->Ρυθμίσεις-->Ρυθμίσεις χάρτη τσεκάρεις την επιλογή περιστροφή χάρτη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Έβαλα το dest 7 στο moov 200 (PNA) και κολάει όμως (igo 8 τρέχει κανονικότατα). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontaxopoylos Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 εγκατέστησα το destinator 7 σε ενα ετεν x600.Οταν του βαζω διαδρομι μου βγάζει που λέει οτι ο δρόμος δεν είναι προσπελάσιμος με όχημα αλλάξτε αφετηρία ή τόπο τερματισμού και μου ακυρώνει την διαδρομή.Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παιδιά στον τελευταίο χάρτη για το DEST, υπάρχουν όλες οι πόλεις τις Ελλάδας, ή μόνο Αθήνα Θεσ/νίκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 εγκατέστησα το destinator 7 σε ενα ετεν x600.Οταν του βαζω διαδρομι μου βγάζει που λέει οτι ο δρόμος δεν είναι προσπελάσιμος με όχημα αλλάξτε αφετηρία ή τόπο τερματισμού και μου ακυρώνει την διαδρομή.Τι να κάνω? Μου το είχε κάνει και έμενα μια φορά όταν είχα μπει ανάποδα με την μοτοσυκλέτα σε ένα μονόδρομο, είχε πάθει σοκ, μετά έστρωσε δεν θυμίζαμε όμως πως..... :fool: Νομίζω ότι διορθώθηκε μόνο του, στην επόμενη διαδρομή, γιατί εγώ δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 εγκατέστησα το destinator 7 σε ενα ετεν x600.Οταν του βαζω διαδρομι μου βγάζει που λέει οτι ο δρόμος δεν είναι προσπελάσιμος με όχημα αλλάξτε αφετηρία ή τόπο τερματισμού και μου ακυρώνει την διαδρομή.Τι να κάνω? Νομίζω οτι αυτο σου το κανει οταν δεν εχει κλειδώσει δορυφόρους. Στην εκδοση 588.11 όμως δεν το κανει πλεον αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Στην εκδοση 588.11 όμως δεν το κανει πλεον αν δεν κανω λαθος. Swsta, o filos kata pasa pithanotita xrisimopoiei palioteri (beta) ekdosi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παιδιά στον τελευταίο χάρτη για το DEST, υπάρχουν όλες οι πόλεις τις Ελλάδας, ή μόνο Αθήνα Θεσ/νίκη? Oli i Ellada. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Oli i Ellada. Ποιός είναι ρε athanas77 και που μπορεί να τον βρεί κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontaxopoylos Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Μου το είχε κάνει και έμενα μια φορά όταν είχα μπει ανάποδα με την μοτοσυκλέτα σε ένα μονόδρομο, είχε πάθει σοκ, μετά έστρωσε δεν θυμίζαμε όμως πως..... :fool: Νομίζω ότι διορθώθηκε μόνο του, στην επόμενη διαδρομή, γιατί εγώ δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο. . το θέμα ειναι οτι ειμαι κανονικα στο δρομο.Η εκδοση ειναι 7.0.0.463 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontaxopoylos Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Νομίζω οτι αυτο σου το κανει οταν δεν εχει κλειδώσει δορυφόρους. Στην εκδοση 588.11 όμως δεν το κανει πλεον αν δεν κανω λαθος. δοκιμασα την εκδοση που μου λες και δουλευει χωρις κανενα προβλημα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Ποιός είναι ρε athanas77 και που μπορεί να τον βρεί κανείς? Ok την βρήκα την άκρη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 το θέμα ειναι οτι ειμαι κανονικα στο δρομο.Η εκδοση ειναι 7.0.0.463 Τότε που μου το έκανε δεν θυμάμαι πια έκδοση είχα. Τωρα έχω την (7.0.0.588.11) με χάρτη τον (2008.Q1 V.95 Greece U) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. ;) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swat31 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Μπορώ από κάπου να βρώ to destinator για συσκευή με win 4.2 και win 5.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 gnhsio h oxi.... basiko einai na mas peis se ti mhxanhma! Μπορώ από κάπου να βρώ to destinator για συσκευή με win 4.2 και win 5.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swat31 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινέζικο multimedia center για το αυτοκίνητο μου... 2 που έχω βρει...το ένα έχει win ce 5.0 και το άλλο win ce 4.2 Ψάχνω να βρώ στο ιντερνετ destinator και χάρτες για pna... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_81gr Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Καλημέρα σε όλους, Με τον τελευταίο χάρτη που χρησιμοποιώ (Q1.2008) δεν εμφανίζονται οι χωματόδρομοι στις αποφυγές μου. Βλέποντας παλαιότερα μυνήματα του forum φαίνεται ότι το πρόβλημα οφείλεται στο ότι δε χρησιμοποιώ τα σωστά forlinks. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τα βρω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εκεί που βρήκες τον τελευταίο χάρτη θα βρεις (λογικά) και τα σωστά forlinks. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αλλάζει η πολιτική κυκλοφορίας των εκδόσεων και πλέον δε θα κυκλοφορούν σε αραιά χρονικά διαστήματα μεγάλες αναβαθμίσεις αλλά σε σχεδόν συνεχή βάση (2-3 μήνες) θα βγαίνουν updates του λογισμικού. Με αυτό το σκεπτικό, η πρώτη έκδοση του 7 αναμένεται να περιέχει κυρίως αλλαγές ουσίας (πχ. στη μηχανή δρομολόγησης) ενώ σταδιακά θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιπες από τις προαναφερθείσες καθώς και νέες δυνατότητες. Η κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης αναμένεται το Μάιο ενώ το πρώτο σημαντικό update το Σεπτέμβιο. etsi etsi.. oloi kanoun Agile Development stis meres mas.... Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts