Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί συμβαίνει αυτό? Τα sms δεν θέλω να τα σβήσω υπάρχει άλλη λύση?

Σβήσε το αρχείο smsmodule.dll από το φάκελο του dest και γλιτώνεις μια και καλή..

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ :lol::lol::lol:

http://www.imageshack.gr/files/on33u8i50gk2rnepmurx_thumb.jpg

.

Παιδιά την βοηθεια σας: ¨Εχω βάλει το destinator 7 σε fujitsu pocket loox t 830 αλλά στην οθόνη του χάρτη μου δεν μου δείχνει την κάτω μπάρα εργαλείων (πληροφορίες πλοήγησης). Καμια ιδέα? έχει mobile mindows5. Thanx!!

H ανάλυση της οθόνης του t830 δεν είναι η κλασσική 240*320 αλλά 240*240.

http://rapidshare.de/files/40201642/Destinator.inf.html Αντικατέστησε στο φάκελο Destinator\Skin\All το destinator.inf με αυτό που ανέβασα

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Το έκανα και δουλεύει ΟΚ!Για να το κάνω να μου δείχνει την κατευθυνση κινησης μου προς τα επάνω μόνιμα ποια είναι η επιλογη?Θυμαμαι το 6 είχε τετοια επιλογη. Ευχαριστώ και πάλι!!:D

Στις Επιλογες-->Ρυθμίσεις-->Ρυθμίσεις χάρτη τσεκάρεις την επιλογή περιστροφή χάρτη.

εγκατέστησα το destinator 7 σε ενα ετεν x600.Οταν του βαζω διαδρομι μου βγάζει που λέει οτι ο δρόμος δεν είναι προσπελάσιμος με όχημα αλλάξτε αφετηρία ή τόπο τερματισμού και μου ακυρώνει την διαδρομή.Τι να κάνω?

εγκατέστησα το destinator 7 σε ενα ετεν x600.Οταν του βαζω διαδρομι μου βγάζει που λέει οτι ο δρόμος δεν είναι προσπελάσιμος με όχημα αλλάξτε αφετηρία ή τόπο τερματισμού και μου ακυρώνει την διαδρομή.Τι να κάνω?

Μου το είχε κάνει και έμενα μια φορά όταν είχα μπει ανάποδα με την μοτοσυκλέτα σε ένα μονόδρομο, είχε πάθει σοκ, μετά έστρωσε δεν θυμίζαμε όμως πως..... :fool: Νομίζω ότι διορθώθηκε μόνο του, στην επόμενη διαδρομή, γιατί εγώ δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο.

.

Νομίζω οτι αυτο σου το κανει οταν δεν εχει κλειδώσει δορυφόρους. Στην εκδοση 588.11 όμως δεν το κανει πλεον αν δεν κανω λαθος.

• Administrators
Στην εκδοση 588.11 όμως δεν το κανει πλεον αν δεν κανω λαθος.

Swsta, o filos kata pasa pithanotita xrisimopoiei palioteri (beta) ekdosi.

Modpic.gif

• Administrators
Παιδιά στον τελευταίο χάρτη για το DEST, υπάρχουν όλες οι πόλεις τις Ελλάδας, ή μόνο Αθήνα Θεσ/νίκη?

Oli i Ellada.

Modpic.gif

Μου το είχε κάνει και έμενα μια φορά όταν είχα μπει ανάποδα με την μοτοσυκλέτα σε ένα μονόδρομο, είχε πάθει σοκ, μετά έστρωσε δεν θυμίζαμε όμως πως..... :fool: Νομίζω ότι διορθώθηκε μόνο του, στην επόμενη διαδρομή, γιατί εγώ δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο.

.

το θέμα ειναι οτι ειμαι κανονικα στο δρομο.Η εκδοση ειναι 7.0.0.463

Νομίζω οτι αυτο σου το κανει οταν δεν εχει κλειδώσει δορυφόρους. Στην εκδοση 588.11 όμως δεν το κανει πλεον αν δεν κανω λαθος.

δοκιμασα την εκδοση που μου λες και δουλευει χωρις κανενα προβλημα.Ευχαριστω

το θέμα ειναι οτι ειμαι κανονικα στο δρομο.Η εκδοση ειναι 7.0.0.463

Τότε που μου το έκανε δεν θυμάμαι πια έκδοση είχα. Τωρα έχω την (7.0.0.588.11) με χάρτη τον (2008.Q1 V.95 Greece U) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. ;)

.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινέζικο multimedia center για το αυτοκίνητο μου...

2 που έχω βρει...το ένα έχει win ce 5.0 και το άλλο win ce 4.2

Ψάχνω να βρώ στο ιντερνετ destinator και χάρτες για pna...

Καλημέρα σε όλους,

Με τον τελευταίο χάρτη που χρησιμοποιώ (Q1.2008) δεν εμφανίζονται οι χωματόδρομοι στις αποφυγές μου.

Βλέποντας παλαιότερα μυνήματα του forum φαίνεται ότι το πρόβλημα οφείλεται στο ότι δε χρησιμοποιώ τα σωστά forlinks.

Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τα βρω;

Ευχαριστώ

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αλλάζει η πολιτική κυκλοφορίας των εκδόσεων και πλέον δε θα κυκλοφορούν σε αραιά χρονικά διαστήματα μεγάλες αναβαθμίσεις αλλά σε σχεδόν συνεχή βάση (2-3 μήνες) θα βγαίνουν updates του λογισμικού. Με αυτό το σκεπτικό, η πρώτη έκδοση του 7 αναμένεται να περιέχει κυρίως αλλαγές ουσίας (πχ. στη μηχανή δρομολόγησης) ενώ σταδιακά θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιπες από τις προαναφερθείσες καθώς και νέες δυνατότητες. Η κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης αναμένεται το Μάιο ενώ το πρώτο σημαντικό update το Σεπτέμβιο.

etsi etsi.. oloi kanoun Agile Development stis meres mas....

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s