Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαλε την 588

Συγγνώμη,αλλά δεν κατάλαβα τί ακριβώς εννοείς όταν λες να βάλω την 588...

:)

Η 588 είναι άλλη έκδοση;Αν ναι,πού θα την βρω;

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το σβήσιμο της οθόνης είναι γνωστό bug της εκδοσης 463 η οποία είναι beta έκδοση.

Βάλε την 588 (τελική έκδοση) και δεν θα έχεις τέτοια προβληματα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Για να καταλάβεις η ελληνική έκδοση dest7 δεν κυκλοφορεί επίσημα απο την εδω αντιπροσωπία. Η ελληνική αντιπροσωπία δινει την 6 ακόμα. Οποτε οτι και πρόβλημα να εχεις με την 7 δεν στο υποστηρίζει η εταιρεία αλλα μονο διάφοροι χρήστες που παίζουν με την 7 και που μάλλον την εχουν βελτίωση 588 φορές :lol::lol::lol:

μπορείς να δημιουργήσεις συντόμευση και να βάλεις τη συντόμευση στο start menu ή ακόμα να ορίσεις με κάποιο από τα πλήκτρα της συσκευής να ανοίγει το dest και με ένα άλλο να γυργάει η οθόνη σε landscape (εγώ αυτό έκανα)
Xiaomi mi 9 lite

μπορείς να δημιουργήσεις συντόμευση και να βάλεις τη συντόμευση στο start menu ή ακόμα να ορίσεις με κάποιο από τα πλήκτρα της συσκευής να ανοίγει το dest και με ένα άλλο να γυργάει η οθόνη σε landscape (εγώ αυτό έκανα)

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για τη συμβουλή σου αλλά για να'μαι ειλικρινής,δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λες...Εννοώ ότι από τη στιγμή που το έχω περάσει όλο το πρόγραμμα στην κάρτα,πώς γίνεται να κάνω συντόμευση στο start menu;Για τον ίδιο λόγο,δε μπορώ να το κάνω να ανοίγει αυτόματα με κάποιο από τα πλήκτρα.

Αν μπορούσες να μου πεις με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να κάνω είτε το ένα είτε το άλλο,θα ήμουν πολύ χαρούμενος! :D

Άσχετο:σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχει η επιλογή για την αποφυγή του δακτυλίου; :wacko:

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για τη συμβουλή σου αλλά για να'μαι ειλικρινής,δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λες...Εννοώ ότι από τη στιγμή που το έχω περάσει όλο το πρόγραμμα στην κάρτα,πώς γίνεται να κάνω συντόμευση στο start menu;Για τον ίδιο λόγο,δε μπορώ να το κάνω να ανοίγει αυτόματα με κάποιο από τα πλήκτρα.

Αν μπορούσες να μου πεις με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να κάνω είτε το ένα είτε το άλλο,θα ήμουν πολύ χαρούμενος! :D

Άσχετο:σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχει η επιλογή για την αποφυγή του δακτυλίου; :wacko:

Λοιπόν κάνεις αντιγραφή το exe που θέλεις να κάνεις συντόμευση στην προκειμένη περίπτωση το exe του Destinator και πας στον φάκελο windows/start menu και κάνεις επικόλληση συντόμευσης.

Προσοχή, OXI απλή επικόλληση.

thats right !!!:D

αν δεν μπορείς να κάνεις τα παραπάνω από την ίδια τη συσκευή δοκίμασε να τη συγχρονίσεις και μετά προχώρα τη διαδικασία για τη δημιουργία συντόμευσης ή άνοιξε την κάρτα με card reader δημιούργησε τη συντόμευση και μετά συγχρόνισε και κάνε αντiγραφή της συντόμευσης στο start menu.

Σίγουρα θα γινεται να κάνεις assign λειτουργιών και στα μπρoστινά πλήκτρα της συσκευής σου, διάβασε λίγο το manual.

Xiaomi mi 9 lite

ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ SIEMENS LOOX N520 ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ DESTINATOR 7 ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΗΜΑΤΟΣ GPS ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑ GPS ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΕΡΑΙΑ GPS. ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ( ΘΥΡΑ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΤΛ, ΕΧΩ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

ΤΟ TMC.) ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΩ ΤΟ IGO 8 KAI TO DESTINATOR PN ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ.

δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση GPS από την αντίστοιχη καρτέλα του Destinator και αγνόησε τις ρυθμίσεις...αν δεν βρει το GPS ούτε με την αυτόματη αναζήτηση, τότε κάπου αλλού πάσχει το πράγμα..;)

Kάπου αλλού πάσχει το πράγμα... έχω κάνει αναζήτηση GPS

από την αντίστοιχη καρτέλα του Destinator, αλλά πάλι το ίδιο... ( και στην αναζήτηση βρίσκει τις ίδιες ρυθμίσεις με αυτές που έχω βάλει στην συσκευή)

thanx anyway

Φίλε μου την βοήθειά σου παρακαλώ:

Έχω PNA συσκευή RYE traveler 4306 έχω διαβάσει πως είναι ξεκλείδωτη και μπορείς να βάλεις Destinator 7

όποια έκδοση όμως πρέπει να βάλω που είναι συμβατή με το fu...g εργαλείο που αγόρασα ?

Για να σας βοηθήσω έχει windows ce 4,2 ...

Έχω δοκιμάσει κάποια και απέτυχα ...

Ευχαριστώ

απ ότι έχω δει μέχρι τώρα, οι συσκευές με Win CE 5 το παίζουν το destinator....για πιο παλιές εκδόσεις δεν ξέρω..

Λοιπόν κάνεις αντιγραφή το exe που θέλεις να κάνεις συντόμευση στην προκειμένη περίπτωση το exe του Destinator και πας στον φάκελο windows/start menu και κάνεις επικόλληση συντόμευσης.

Προσοχή, OXI απλή επικόλληση.

Σ'ευχαριστώ φίλε μου!Το δοκίμασα έτσι όπως μου'πες και δουλεύει κανονικά!

Εγώ έκανα "copy - paste",γι'αυτό δεν δούλευε!

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα,επιλογή για τον δακτύλιο δεν υπάρχει; :blink:

Σ'ευχαριστώ φίλε μου!Το δοκίμασα έτσι όπως μου'πες και δουλεύει κανονικά!

Εγώ έκανα "copy - paste",γι'αυτό δεν δούλευε!

Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα,επιλογή για τον δακτύλιο δεν υπάρχει; :blink:

υπάρχει, στις αποφυγές διαδρομής

Ξέρει κανείς που θα βρω χάρτη της Ιταλίας για dest 7? Υπάρχουν και POI μαζί?

Τα POI στο Destinator είναι κλειδωμένα πάνω στον εκάστοτε χάρτη.

υπάρχει, στις αποφυγές διαδρομής

Κάπου εκεί υποθέτω κι εγώ ότι θα βρίσκεται αλλά για να είμαι ειλικρινής,δεν έχω καταλάβει πώς επιλέγεις τον δακτύλιο...:blink:

File mou to exw afisei panw apo 20 lepta! den borw na fadastw ti borei na ftaiei. thanx anyway

ekei pou dixnei tous doriforous kai genikotera ta stoixeia tou gps, sto diagramma sou bgazei tpt???

:spider: thanks

Paidia kalispera se olous. Prin apo duo meres pira to parapano til kai tha ithela kapoios an einai eukolo na mou steilei pm me oti teleutaio mporo na peraso kai oso to dunaton perissoterous xartes giati taksidevo sinexeia. Sas parakalo me odigies giati den eimai kai o pleon sxetikos!! :) Diavasa ola ta minimata kai einai toso mperdema. Ksero oti zitao voitheia apo gatous kai elpizo se apantisi. Thanks!!!!:)

den bgazei tpt.

αφού έκανες αναζήτηση gps και πάλι δε βγάζει τίποτα τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά, ίσως θα πρέπει να ελέγξεις τις ρυθμίσεις του gps (ports κλπ.) ή αλλιώς έχει πρόβλημα.

ρίξε κι εδώ μια ματιά

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=3281

Xiaomi mi 9 lite

αφού έκανες αναζήτηση gps και πάλι δε βγάζει τίποτα τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά, ίσως θα πρέπει να ελέγξεις τις ρυθμίσεις του gps (ports κλπ.) ή αλλιώς έχει πρόβλημα.

ρίξε κι εδώ μια ματιά

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=3281

Σε ευχαριστώ πολύ. θα το κάνω, αν και το destinator PN και το

iGO 8 δουλεύουν τέλεια.

Kalispera gia akoma mia fora :) exo egatastisei to dest7 sto htcTytnII me version V7.0.0.463. Yparxei katia kalutero na to allakso? stin 588 exei mesa elliniko xarti kai fonitikes odigies i prepei na kano kai kati akoma? Episis mporei na mou steilei kapoios pm me links gia allous xartes? Kaigomei na vro vartes evropis. PLS voithiste!!!! :)

να βαλεις την 588.

οι προηγουμενες Version εχουν προβληματα.