Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα forlinks ανέβηκαν μαζί με τον χάρτη.

δεν υπάρχει λόγος για αναμπουμπούλα πλέον.

τα έβαλα, μια χαρά δουλεύουν.

Ti ημερομηνία έχουν μέσα τα αρχεία του φακέλου forlinks που κατέβασες; Όχι το file forlinks αλλά τα περιεχόμενά του.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ti ημερομηνία έχουν μέσα τα αρχεία του φακέλου forlinks που κατέβασες; Όχι το file forlinks αλλά τα περιεχόμενά του.

29/02/2008 16:18 - Φρεσκότατα...

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

@breton Αν έχεις τον τελευταίο χάρτη, έχει ότι και ο παλαιός συν τις νέες προσθήκες ή αλλαγές. Είναι πιο ενημερωμένος. ΔΕν υπάρχει λόγος να έχεις δύο χάρτες χρονικά διαφορετικούς. Αλλο να έχεις χάρτες άλλης χώρας και να επιλέγεις ανάλογα που βρίσκεσαι. Βάλε λοιπόν τον Q1 2008 με τα νέα forlinks. Αλήθεια μέσα τα αρχεία των forlinks τι ημερομηνία έχουν;

Ο λογος που ηθελα να εχω και τους δυο χαρτες μεσα ειναι επειδη χρησιμοποιω καθημερινα το dest στην δουλεια (Ομαρ Ταριφ), ηθελα να δοκιμασω τον καινουργιο χαρτη. Και αν κατι δεν πηγαινε καλα να εβαζα παλι τον παλιο εχοντας τις αποφυγες. Μη μου εβγαζε διαδρομη μεσα απο Αττικη οδο για παραδειγμα. Εβγαλα τον παλιο, εβαλα τον καινουργιο με τα forlinks και δειχνει να ειναι ολα ΟΚ. Ελπιζω να μην γινει καμια στραβη αυριο... Τα forlinks εχουν ημερ/νια 29-2-08. Αυτα δεν ειναι τα σωστα?

Και μια απορια, με την αλλαγη του χαρτη που εκανα χαθηκαν ολες οι προσφατες θεσεις. Γιατι? Οι προσφατες θεσεις στα αγαπημενα δεν αποθηκευονται?

Ο λογος που ηθελα να εχω και τους δυο χαρτες μεσα ειναι επειδη χρησιμοποιω καθημερινα το dest στην δουλεια (Ομαρ Ταριφ), ηθελα να δοκιμασω τον καινουργιο χαρτη. Και αν κατι δεν πηγαινε καλα να εβαζα παλι τον παλιο εχοντας τις αποφυγες. Μη μου εβγαζε διαδρομη μεσα απο Αττικη οδο για παραδειγμα. Εβγαλα τον παλιο, εβαλα τον καινουργιο με τα forlinks και δειχνει να ειναι ολα ΟΚ. Ελπιζω να μην γινει καμια στραβη αυριο... Τα forlinks εχουν ημερ/νια 29-2-08. Αυτα δεν ειναι τα σωστα?

Και μια απορια, με την αλλαγη του χαρτη που εκανα χαθηκαν ολες οι προσφατες θεσεις. Γιατι? Οι προσφατες θεσεις στα αγαπημενα δεν αποθηκευονται?

PREVIOUS.DAT οι ειδικοι λενε οτι πρεπει να κραταμε αυτο το αρχειο απο τον παλαιο χαρτη για να εχουμε τις Οι προσφατες θεσεις στα αγαπημενα και εγω αργα το διαβασα....

Αν έχεις μεγάλης χωρητικότητας κάρτα, φτιάξε ένα φάκελο πχ destinator_a και βάλε όλα τα περιεχόμενα πού ήδη έχεις στο κανονικό φάκελο destinator, αλλά με άλλο χάρτη και άλλα forlinks. Αν κάτι πηγαίνει στραβά με το κανονικό(αυτό που τρέχει με κλικ στο εικονίδιο) destinator, βγες απο το πρόγραμμα και τρέξε το destinator μέσα απο το destinator_a(windows explorer>sdcard> destinator_a> destinator.exe. Ετσι μπορείς να έχεις όσες version του χάρτη θέλεις μαζί σου, να τσεκάρεις ποιά σου κάνει καλλίτερα και να τρέχεις εκείνη

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Πρώτη φορά χρησιμοποιώ GPS και έχω εγκαταστήσει σ' ένα mio p560 το destinator 7. Στα Γιάννενα που είμαι μια χαρά τα εχει πάει. Έκανα όμως ένα ταξίδι Πάτρα και το έβαλα από τα Γιάννενα και με ειδοποιούσε να στρίψω κάπου σε άκυρα σημεία. Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι τα 2 κουμπιά που βρίσκονται ανάμεσα στο πίσω και στη μετάβαση;Με συγχωρείτε αν γίνομαι κουραστικός αλλά είμαι τελείως άσχετος:O

Πρώτη φορά χρησιμοποιώ GPS και έχω εγκαταστήσει σ' ένα mio p560 το destinator 7. Στα Γιάννενα που είμαι μια χαρά τα εχει πάει. Έκανα όμως ένα ταξίδι Πάτρα και το έβαλα από τα Γιάννενα και με ειδοποιούσε να στρίψω κάπου σε άκυρα σημεία. Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι τα 2 κουμπιά που βρίσκονται ανάμεσα στο πίσω και στη μετάβαση;Με συγχωρείτε αν γίνομαι κουραστικός αλλά είμαι τελείως άσχετος:O

Τι χαρτες εχεις??

ΤΙ γραφουν τα κουμπια?

Papajo ο νεος χαρτης και τα forlinks δουλεψαν μια χαρα τελικα, αν και το δουλεψα σε 2-3 διαδρομες μονο. Αυτο που με ενοιαζε πιο πολυ ηταν η αποφυγη της Αττικης οδου και σημερα δεν ανεβηκα βορεια. Αλλη φορα ομως θα κανω αυτο που ειπες για πιο συγουρα.

Serios την επομενη φορα θα το ξερω και εγω...

Ευχαριστω.

δεν ξέρω αν έχει συμβει σε κανενα σας αλλα πρόσφατα άρχισε το destinator7 να κολλαει στην welcome screen και μετα να κλεινει μόνο του. δοκίμασα να το επανεγκατεστήσω αλλα μάταια, πάλι τα ίδια.. υπάρχει καποια λύση??

δεν ξέρω αν έχει συμβει σε κανενα σας αλλα πρόσφατα άρχισε το destinator7 να κολλαει στην welcome screen και μετα να κλεινει μόνο του. δοκίμασα να το επανεγκατεστήσω αλλα μάταια, πάλι τα ίδια.. υπάρχει καποια λύση??

Σε Ποιά συσκευή;;;:!:

Κινέζικη παροιμία

Το είχα πάθει 2-3 φορές στο Touch. Μπορείς να πάρεις ένα backup τώρα που το έχεις σετάρει και λειτοργεί σωστά για να μην χρειάζεται να περνάς ότι χρειάζεσαι μετά από την αρχή.

129026.png?1640591734

στο touch cruise..

εκανα hard reset και απο τοτε ολα οκ πρεπει να κανει conflict με καποιο προγραμμα που εγκατεστησα μαλλον

Από τα λίγα που ξέρω και τα πολλά που μου έχουν συμβεί, κατάλαβα ένα πράγμα: ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ δεν είναι κατάλληλη για κάθε πρόγραμμα. Καλλίτερα να έχουμε χωριστά πλοηγό, χωριστά τηλέφωνο και χωριστά παιχνιδομηχανή. Μόλις αρχίσουμε να φορτώνουμε διάφορα, όλο και σκάνε μύτη τα προβλήματα.

Σε μένα έτυχε και ΑΝΤΙ-πρόβλημα: Είχα το destinator 6.1. Η λειτουργεία demo(εκπαιδευτικό) δεν δούλευε ποτέ. Με το που εγκατέστησα το 7 final version, στην ίδια κάρτα, άρχισε να με ρωτά σε κάθε ξεκίνημα του 6.1, αν θέλω να τρέξει το demo. Στις άλλες version του 7, με τα ίδια προγράμματα στην κάρτα και στην ίδια συσκευή, δεν ανταποκρίνεται έτσι.

Οπότε άς αποφασίσουμε τι θέλουμε περισσότερο και αυτά να κρατάμε στη συσκευή. Τα PDA συνήθως έχουν πολλά αλλά δοκιμασμένα για την συσκευή προγράμματα.

Kαι παραφράζοντας το γνωμικό του xroupistα: 29 κατασκευαστές gps μηχανημάτων συνιστούν

ότι και να κάνετε.... κρατάτε πάντα ένα backup της κάρτας σας στο pc

θα έλεγα ότι αυτό ισχύει ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις συσκευές

Κινέζικη παροιμία

Γειά σας φίλοι !

Μου έκαναν δώρο ενα iPAQ h1900 Pocket PC'03 (έτσι γραφει στο πίσω μερος) και θα ήθελα να ξέρω εαν μπορώ να εγκαταστήσω το Destinator 7 ή 6.

Α..... και να μην ξεχάσω απο που μπορώ να τα κατεβάσω.

Ευχαριστώ παίδες, συνεχίστε στους ίδιους ρυθμούς

Ποτε μην λες ποτέ !!!!!

εχω λιγες μερες που περασα τα wm6 απο τοτε οποτε τρεχω το desti μου αλλαζει την ωρα στο mio :blink: την παει κατα μια ωρα μπροστα :blink: καμια ιδεα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας φίλοι !

Μου έκαναν δώρο ενα iPAQ h1900 Pocket PC'03 (έτσι γραφει στο πίσω μερος) και θα ήθελα να ξέρω εαν μπορώ να εγκαταστήσω το Destinator 7 ή 6.

Α..... και να μην ξεχάσω απο που μπορώ να τα κατεβάσω.

Ευχαριστώ παίδες, συνεχίστε στους ίδιους ρυθμούς

παλιο μηχανακι , δεν ξερω εαν τα σηκωνει

Ι need a six month vacation, twice a year.

εχω λιγες μερες που περασα τα wm6 απο τοτε οποτε τρεχω το desti μου αλλαζει την ωρα στο mio :blink: την παει κατα μια ωρα μπροστα :blink: καμια ιδεα?

απενεργοποίησε από τις επιλογές του destinator την επιλογή για αυτόματη ρύθμιση θερινής ώρας...

απενεργοποίησε από τις επιλογές του destinator την επιλογή για αυτόματη ρύθμιση θερινής ώρας...

:thanks:

[sIGPIC][/sIGPIC]

NA SE RWTHSW KATI AN MPOREIS NA ME BOHTHISEIS?

APO POU MPORW NA KATEBASW TO DESTINATOR TO 7

8ELW NA TO TOPO8ETHSW SE MIO P360 PDA

TI LES THA BROYME AKRH?

EYXARISTW POLY PANTWS

AN EXEIS KANENA LINK NA MOY STEILEIS MAIL (gezasktm@hotmail.com)

Δε "παίζει" ακόμη σωστά το Dest 7 και δεν κυκλοφόρησε επίσημα ακόμη. Η έκδοση που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο έχει προβλήματα. Αν θέλεις να μην έχεις πρόβληματα στον υπολογισμό διαδρομής κ.λ.π θα πρέπει να περάσεις την 6.

μια χαρά παίζει η 7...:rolleyes:

Σε ειδοποιεί οπτικά όταν πλησιάζεις 1 αγαπημένο σου σημείο?:rolleyes: Γιατί η έκδοση dest 7 που τρέχω στο pc μου με ειδοποιεί:rolleyes: Όταν δουλεύει κανονικά 1 πρόγραμμα, εννοούμε ΟΛΑ να δουλεύουν ρολόι!

http://www.imageshack.gr/files/plyz09gs4gai4w97xbsp.jpg