garet Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ε τοτε ποιος ο λογος υπαρξης του προγραμματος για αλλαγη απο nmea σε sirf απευθύνετε σε πιο εξειδικευμένες συσκευές?στο 6 δεν ειχα τετοιο προβλημα απλα εκει μου ελεγε τις φωνητικες οδηγιες 2+3 φορες συνεχομενες και λειτουργουσε καλα με το 7 το προβλημα του ειναι αυτο παρεπιπτοντος γιατι στο igo ημερομηνία και ωρα διορθώνονται? αυτο δεν χρησιμοποιει πρωτοκολλο? και απο οτι το εψαξα εχει μονο ρύθμιση για θυρα και ταχυτητα γιατί υπάρχει το πρόγραμμα, δεν το γνωρίζω... όσο για το iGO, νομίζω ότι αλλάζει από μόνο του πρωτόκολλο με το που θα το ανοίξεις... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 εβαλα το sirftech για να αλλαξω πρωτόκολλο επικοινωνίας αλλα οταν τρεχει το desti μου αλλαζει την ημερομηνια και την ωρα στο mio και αρχιζουν να βαραν ειδοποιησεις παλια ραντεβου και οτιδηποτε προϋπήρχε αν στο καπακι τρεξω το igo επαναφερει και ημερομηνια και την ωρα (κριμα ρε γ@μτ με την αλλαγη σε sirf χωρια που κλειδωνε το desti σε δευτερολεπτα ειχα και σημα και μεσα στο σπιτι) καμια ιδεα κανεις ? και εγώ έτσι την πάτησα....τουλάχιστον όταν το ξαναγύρισα σε ΝΜΕΑ ανέβασα λίγο την ταχύτητα από 4800 σε 19200 μου φαίνεται...μπας και στέλνει πιο γρήγορα συντεταγμένες στο destinator.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimkil Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 παιδια εχω ενα navi στο αυτοκινητο με χαρτι της tele atlas με προγραμα 3dx το θεμα ειναι οτι αγορασα χαρτι τησ ΕΛΛΑΔΑΣ ο οποιος ομωσ ειχε μονο την Αθηνα , Θεσσαλονικη και το εθνικο δηκτιο. Ουσιαστικα εχει μονο ενα μικρο μεροσ τησ Ελλαδας. Αυτο το οποιο ηθελα να μαθω εαν υπαρχει καποιος σπασμενος χαρτισ ο οποιοσ να μπορει να δουλεψη σε αυτο το συστημα. υποψην ο χαρτησ ειναι σε cd κια εγω δεν μπορεσα να τον αντιγραψω. Ευχαριστω εκ των πρωτερων. χρονια πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blender Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Εχω ενα πρόβλημα με το πρόγραμμα. Ανοίγει κανονικά απλά κάνει συνέχεια αναζήτηση για δορυφόρυος. Εχω το kaiser. Μάλλον πρέπει να έχω πειράξει τις com θύρες. Τι μπορεί να φταίει; edit: τελικά πάτησα από το πρόγραμμα και βρήκε μόνο του την θύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ACCORBILLY Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 παιδια μπορει να ποσταρει κανεισ την αναβαθμιση 2007 q4 του ντεστινατορ 7?επισης γνωριζεται αν κανει για PNA (vector master 590PNA).ευχαριστω ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 παιδια μπορει να ποσταρει κανεισ την αναβαθμιση 2007 q4 του ντεστινατορ 7?επισης γνωριζεται αν κανει για PNA (vector master 590PNA).ευχαριστω ...... Και εγω την ιδια απορια εχω. Καπου βρηκα τους τελευταιους χαρτες αλλα πρωτη φορα ο φακελος περιειχε μεσα δυο αρχεια Greece. Aν θυμαμαι καλα το ενα ηταν GreeceG και το αλλο GreeceE. Σε ενα αλλο σημειο βρηκα ενα χαρτη που το παλικαρι που τον ποσταρισε τον εγραφε σαν διορθωμενο. Μπορει καποιος να διαλευκανει τι παιζει και αν μπορει να μας δωσει κανενα link? :X Εστω με PM. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 ο GreeceG είναι χάρτης Ελλάδος στα Ελληνικά και ο GreeceE είναι στα Αγγλικά τον GreeceG χρησιμοποιείς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 ο GreeceG είναι χάρτης Ελλάδος στα Ελληνικά και ο GreeceE είναι στα Αγγλικά τον GreeceG χρησιμοποιείς.... Eyxaristw..... kai pali file. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasds Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω το HTC Touch όπου εγκατέστησα το Destinator 7. Όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή πηγαίνει πάρα πολύ αργά με λίγα λόγια σέρνετε, έχω κλειστές όλες τις εφαρμογές όπως και το τηλέφωνο. Μετά από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα με ενεργοποιημένη την εφαρμογή (πλοήγηση), κολλάει εντελώς και εμφανίζει άσπρη οθόνη, έχει κανείς καμιά ιδέα? Κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω το HTC Touch όπου εγκατέστησα το Destinator 7. Όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή πηγαίνει πάρα πολύ αργά με λίγα λόγια σέρνετε, έχω κλειστές όλες τις εφαρμογές όπως και το τηλέφωνο. Μετά από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα με ενεργοποιημένη την εφαρμογή (πλοήγηση), κολλάει εντελώς και εμφανίζει άσπρη οθόνη, έχει κανείς καμιά ιδέα? Κάποια λύση? Fortomeni siskevi mou akougete me posa mb elefthera xekinas ? kai posa exeis otan trexei to dest ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Παιδια υπάρχει κάποιο skin για οθόνη 4,3 για το destinator 7 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Παιδια υπάρχει κάποιο skin για οθόνη 4,3 για το destinator 7 ??? Φαντάζομαι εννοείς wide για PNA. Στο ngi forum κάτι είχε αναφέρει ο panosha αν θυμάμαι καλά. Δες αν υπάρχει κάτι εκεί.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω το HTC Touch όπου εγκατέστησα το Destinator 7. Όταν πάω να τρέξω την εφαρμογή πηγαίνει πάρα πολύ αργά με λίγα λόγια σέρνετε, έχω κλειστές όλες τις εφαρμογές όπως και το τηλέφωνο. Μετά από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα με ενεργοποιημένη την εφαρμογή (πλοήγηση), κολλάει εντελώς και εμφανίζει άσπρη οθόνη, έχει κανείς καμιά ιδέα? Κάποια λύση? Έχω την ίδια συσκευή και δεν ξεκινάω να τρέχω το 6 αν δεν κάνω soft reser αφού έχω απενεργοποιήσει όλα τα today plug ins...το έχω ψιλοφορτώσει και δεν γίνεται αλλιώς...:confused: Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 ?? τι ταχύτητα επεξεργαστή και τι μνήμη έχει το Touch???? καλή χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Φαντάζομαι εννοείς wide για PNA. Στο ngi forum κάτι είχε αναφέρει ο panosha αν θυμάμαι καλά. Δες αν υπάρχει κάτι εκεί.:O Ok, το έστησα μόνος μου, ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Καλη Χρονιά, μα ετσι και αλλιως το συγκεκριμμένο λινκ οδηγεί σε χάρτη που ζητάει ενεργοποίηση για να παίξει....:(:(:( Το περίεργο ειναι πως παλαιοτερος χάρτης λειτουργεί κανονικά.... Μήπως μου λείπει τίποτα ??? Κανενα διαφορετικό d****.dll ??? Κανένας καθυστερημένος Αγιος Βασίλης ;););) Λέω εγώ τώρα... Αντε για να κανω επιτέλους και εγω αυτο το συγκριτικο ανάμεσα στο miomap και στο destinator:D:D:D Και πάλι καλή χρονιά. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosts Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Καλη Χρονιά, μα ετσι και αλλιως το συγκεκριμμένο λινκ οδηγεί σε χάρτη που ζητάει ενεργοποίηση για να παίξει....:(:(:( Το περίεργο ειναι πως παλαιοτερος χάρτης λειτουργεί κανονικά.... Μήπως μου λείπει τίποτα ??? Κανενα διαφορετικό d****.dll ??? Κανένας καθυστερημένος Αγιος Βασίλης ;););) Λέω εγώ τώρα... Αντε για να κανω επιτέλους και εγω αυτο το συγκριτικο ανάμεσα στο miomap και στο destinator:D:D:D Και πάλι καλή χρονιά. Καλή Χρονιά... Φυσικά το destinator 7 θέλει το δικό του d****.dll ΥΓ. Εχεις απόλυτο δίκιο για το link. Οι χάρτες δεν είναι παράνομοι, ούτε πειραγμένο το software, και φυσικά χρειάζονται ενεργοποιημένο destinator για να παίξουν, αλλά αθού δεν θέλουν να υπάρχει το liink... "SO BE IT" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Έτσι για να ξαναθυμόμαστε τα σωστά links, βάζω ένα σημαντικό, να βοηθηθούν τα νεώτερα μέλη. Είναι το site που συγκεντρώνει τα νεώτερα ΡΟΙ. Όποιος ενδιαφέρεται κατεβάζει και ενσωματώνει ότι θέλει. http://poi.gpspocketpc.gr/ Και για οδηγίες εγκατάστασης πηγαίνετε εδώ: http://speedcameras.gpspocketpc.gr/ Κατεβάστε ένα αρχείο, αποσυμπιέστε το και διαβάστε τις οδηγίες. Οι ίδιες ισχίουν και για επιμέρους άλλα κατεβάσματα. Καλές διαδρομές -------------------------- Υ.Γ. 1.Μην παραφορτώνετε το μηχάνημα. Θα σας ζαλίσει τα αυτιά στις προειδοποιήσεις. 2. Θα πρέπει να ευχαριστήσω τα παλαιώτερα μέλη για τις απαραίτητες τροποποιήσεις που έκαναν στα αρχεία αυτά, ώστε σήμερα εμείς να απολαμβάνουμε τα περιεχόμενά τους Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 DOWNLOAD LATEST DANGEROUS POINTS UPDATES HERE !! Εδώ θα ανεβαίνουν κάθε μήνα oι ανακοινώσεις για τα τελευταία updates με τα επικίνδυνα σημεία του Εθνικού και επαρχιακού Οδικού μας δικτύου για χρήστες Destinator. Το θέμα θα μείνει κλειδωμένο και θα ανανεώνεται κάθε μήνα. Για οποιαδήποτε σχόλια, παραινέσεις ,προβλήματα κλπ δεν έχετε πάρα να μεταβείτε εδώ ή εδώ .. Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και απο αυτήν την σελίδα για τυχόν ανανεώσεις -== Disclaimer ==- Δηλώνεται οτι η όλη προσπάθεια ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ και δεν αποσκοπεί στο κέρδος,οι δημιουργοί δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ποιότητα των ηχητικών ειδοποιήσεων και την ακρίβεια των σημείων. Όποιος κατεβάζει αυτά τα αρχεία αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους !!! DANGEROUS POINTS GR UPDATE Ιανουαρίου 2008 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: January 2008 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 08/01/2008 General Information Type: Destinator Utility Platform : Destinator 7x, 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA (Για να κατεβάσετε τα παρακάτω αρχεία θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ επάνω τους και να επιλέξετε file save as) Common Users Download: DP_GR_U_01_08.CAB Expert Users Download: DP_GR_01_08_Experts.rar PNA Users Guide: PNA_installation_guide61.txt (thanx to: bbbb + grnikolis) KML Files (including bmp icons) : KML_DP_GR_U_01_08.rar Support : http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2873 Email : dangerouspoints@gmail.com Webpage : Dangerous Points Team Date : 08 Ιανουαρίου 2008 Changelog: Προστέθηκαν (Update Ιανουαρίου) Στροφές: 5 Σημεία: 0 Διασταυρώσεις:1 Δρόμοι: 0 Διαβάσεις_τρένου:4 -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ: 10 νέα σημεία Συνολικο Update Στροφές: 778 Σημεία: 72 Διασταυρώσεις: 126 Δρόμοι: 40 Διαβάσεις τρένου: 11 -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ ΣΗΜΕΙΩΝ: 1027 Εnjoy .. HaRisG - MinOtaVRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkoulik Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 παιδια καλησπερα σας...εχω το hp ipaq hx2400..εχει gps και αρα φανταζομαι οτι μπορω να χρισημοποιησω καποιο destinator ή κανω λαθος;..αρχικα ποιο destiantor ειναι καλυτερο το 6 ή το 7;..επειτα διαβασα οτι το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις το destinator με χαρτες της ngi..ισχυει αυτο? και αν ναι ολα αυτα που μπορω να τα κατεβασω και φυσικα οχι αργοτερα να μου πει register και εγω να μην ξερω τι να κανω...οποιαδηποτε βοηθεια εκτιμιτεα...ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 DOWNLOAD LATEST DANGEROUS POINTS UPDATES HERE !! Εδώ θα ανεβαίνουν κάθε μήνα oι ανακοινώσεις για τα τελευταία updates με τα επικίνδυνα σημεία του Εθνικού και επαρχιακού Οδικού μας δικτύου για χρήστες Destinator. Το θέμα θα μείνει κλειδωμένο και θα ανανεώνεται κάθε μήνα. Για οποιαδήποτε σχόλια, παραινέσεις ,προβλήματα κλπ δεν έχετε πάρα να μεταβείτε εδώ ή εδώ .. Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και απο αυτήν την σελίδα για τυχόν ανανεώσεις D -== Disclaimer ==- Δηλώνεται οτι η όλη προσπάθεια ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ και δεν αποσκοπεί στο κέρδος,οι δημιουργοί δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ποιότητα των ηχητικών ειδοποιήσεων και την ακρίβεια των σημείων. Όποιος κατεβάζει αυτά τα αρχεία αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους !!! DANGEROUS POINTS GR UPDATE Ιανουαρίου 2008 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: January 2008 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 08/01/2008 General Information Type: Destinator Utility Platform : Destinator 7x, 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA (Για να κατεβάσετε τα παρακάτω αρχεία θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ επάνω τους και να επιλέξετε file save as) Common Users Download: DP_GR_U_01_08.CAB Expert Users Download: DP_GR_01_08_Experts.rar PNA Users Guide: PNA_installation_guide61.txt (thanx to: bbbb + grnikolis) KML Files (including bmp icons) : KML_DP_GR_U_01_08.rar Support : http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2873 Email : dangerouspoints@gmail.com Webpage : Dangerous Points Team Date : 08 Ιανουαρίου 2008 Changelog: Προστέθηκαν (Update Ιανουαρίου) Στροφές: 5 Σημεία: 0 Διασταυρώσεις:1 Δρόμοι: 0 Διαβάσεις_τρένου:4 -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ: 10 νέα σημεία Συνολικο Update Στροφές: 778 Σημεία: 72 Διασταυρώσεις: 126 Δρόμοι: 40 Διαβάσεις τρένου: 11 -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ ΣΗΜΕΙΩΝ: 1027 Εnjoy .. HaRisG - MinOtaVRS Φίλε minotavr δυστυχώς στην αποσυμπίεση δεν μου βγάζει τα αρχεία που ανα φέρεις στις οδηγίες και δεν ξέρω ποιά και που να αντιγράψω. Όλα είναι με το όνομ: DANGER-3.006 Ή 3.013 κλπ, σύνολο 16 αρχεία, χωρίς να τα ξεχωρίζει σε .wav .bmp .dat Δεν ξέρω πια και που να αντιγράψω. Το ίδιο γίνεται και με το common userς expert users. Λίγη βοήθεια σε παρακαλώ; Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Φίλε minotavr δυστυχώς στην αποσυμπίεση δεν μου βγάζει τα αρχεία που ανα φέρεις στις οδηγίες και δεν ξέρω ποιά και που να αντιγράψω. Όλα είναι με το όνομ: DANGER-3.006 Ή 3.013 κλπ, σύνολο 16 αρχεία, χωρίς να τα ξεχωρίζει σε .wav .bmp .dat Δεν ξέρω πια και που να αντιγράψω. Το ίδιο γίνεται και με το common userς expert users. Λίγη βοήθεια σε παρακαλώ; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατεbase to DP_GR_U_01_08.CAB kanto copy sto ppc sou kai trexto apo ekei den xreiazete na aposimpieseis tipota gia perisotera edw http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2873 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddy Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Φίλε minotavr δυστυχώς στην αποσυμπίεση δεν μου βγάζει τα αρχεία που ανα φέρεις στις οδηγίες και δεν ξέρω ποιά και που να αντιγράψω. Όλα είναι με το όνομ: DANGER-3.006 Ή 3.013 κλπ, σύνολο 16 αρχεία, χωρίς να τα ξεχωρίζει σε .wav .bmp .dat Δεν ξέρω πια και που να αντιγράψω. Το ίδιο γίνεται και με το common userς expert users. Λίγη βοήθεια σε παρακαλώ; Κατεβάζεις το Expert Users που τα έχει ξεχωριστά. Κατά τη γνώμη μου, τέτοια ποστ καλό είναι να φαίνονται παραπάνω :) Νταξ, και δική μου άποψη είναι μία και καλή. Παράθεση 1-2 freddy is coming, 3-4 better lock your door... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Κατεβάζεις το Expert Users που τα έχει ξεχωριστά. Ευχαριστώ, έτσι ήταν εύκόλο. Φαίνεται ότι μάλλον ήταν ανάποδα, δηλαδή το αρχείο για common users ήταν για expert και το αρχείο για expert ήταν για common users. Χωρίς αυτό να μειώνει ούτε ελάχιστα την πολύ καλή δουλέιά της ομάδας που μαζεέυι και αρχειοθετεί τα D.P. Να είστε καλά παίδες και μπράβο σας. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts