egeorge1 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 λοιπον εχω το destinator το καινουριο με περιβαλλον εις την αγγλιστη ειπα να βαλω ενα αρχειο που ειχα κρατημενο απο το προηγουμενο 7αρι με ρυθμισεις για τις προειδοποιησεις το destinatorMSG.Inf γιατι βαριεμαι να το ξαναρυθμιζω και ως εκ θαυματος ολο το περιβαλλον αλλαξε στα ελληνικα Καλησπερα φιλε μου. μπορεις να μου το στειλεις το αρχειο αυτο να το περασω και εγω για να αλλαξει και το δικο μου; ειναι καλο το καινουριο 7αρι; το προηγουμενο παντως σε εμενα κολουσε και δεν ηταν τοσο αξιοποιστο. Ευχαριστω Παράθεση ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Λογικα το 7 θα παιζει και σε windows 6 ετσι δεν ειναι?? Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Καλησπερα φιλε μου. μπορεις να μου το στειλεις το αρχειο αυτο να το περασω και εγω για να αλλαξει και το δικο μου; ειναι καλο το καινουριο 7αρι; το προηγουμενο παντως σε εμενα κολουσε και δεν ηταν τοσο αξιοποιστο. Ευχαριστω κοιτα αν εχεις το παλιο 7 πας destinator apps language βρισκεις το αρχειο το αποθηκευεις κανεις εγκατασταση το νεο7 περνας το ελληνικο πληκτρολογιο- καποιος λιγο πιο πανω το δινει- και μετα ριχνεις και το αρχειο παλι στον ιδιο φακελο. να σου πω τωρα οτι δεν ξερω να στελνω οτιδιποτε θα το πιστεψεις-:Oπαλευω να ανεβασω μια today screen εδω και 5 μερες και δεν μπορω:O-? :O μέσο email γινετε:O? για δωστω να δοκιμασω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 H νέα έκδοση Destinator v7.0.0.588.11 κυκλοφορεί ελεύθερη!http://img154.imageshack.us/img154/5604/xarxar1uu5.gif Αυτή η έκδοση, παίζει σε pna? Έχω το Vector Master 380. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 εγώ κάτι έκανα στο copy paste με τις δοκιμές και χάθηκε η κινεζούλα που έδειχνε στην αρχή...:):):):):):) ευτυχώς γιατί μεταξύ μας, ήταν χάλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 εχω ενα προβλημα με το ppc ενω κανω εγκατασταση το desti 7 στην καρτα αυτο μετα μου πιανει ολη την μνημη της συσκευης εχω 6mb ελευθερα το προσεξε κανεις αλλος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 εχω ενα προβλημα με το ppc ενω κανω εγκατασταση το desti 7 στην καρτα αυτο μετα μου πιανει ολη την μνημη της συσκευης εχω 6mb ελευθερα το προσεξε κανεις αλλος? Οχι δεν εχει παρατηρηθεί αυτό ,μήπως δεν έχεις διαγράψει το φακελο destinatorapps απο το device ,αν όχι καντο ,επίσης πήγαινε στην κατάργηση προγραμμάτων και δες τι έχει εγκατασταθεί απο dest εκεί ,αν υπάρχει κατι σβήστο.. Πάντως μετα απο καποιες ρυθμίσεις στο skin & voices δουλευει ΑΨΟΓΑ σε eten 500 /500 + :) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Οχι δεν εχει παρατηρηθεί αυτό ,μήπως δεν έχεις διαγράψει το φακελο destinatorapps απο το device ,αν όχι καντο ,επίσης πήγαινε στην κατάργηση προγραμμάτων και δες τι έχει εγκατασταθεί απο dest εκεί ,αν υπάρχει κατι σβήστο.. Πάντως μετα απο καποιες ρυθμίσεις στο skin & voices δουλευει ΑΨΟΓΑ σε eten 500 /500 + :) απο τον file explorer το εκανα αποκοπη και επικολληση στην storage cart και λυθηκε το προβλημα αλλα τωρα δεν μπορω να το αντιστοιχισω σε κουμπι φασκελοκουκουλοστα δηλ. εβαλα και γω το miomap σε hotkey και το desti στο spb plus και ησυχασα :lol:ασε που ζυγωνει και ο δεκεμβρης και ληγει η εγγυηση :(και δεν ειναι για πολλα πειραματα 3 φορες το στειλα στην arvato:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 αστέρι το νεο 7.0.0.588.11 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 αστέρι το νεο 7.0.0.588.11 :D ...δε θα το έλεγα. Δεν έχει λύσει τα προβλήματα των beta εκδόσεων...:wacko::wacko: Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 τα οποία είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 ...δεν εμφανίζει οπτικές ειδοποιήσεις για τα αγαπημένα...αυτό το κάνει μόνο αν αλλάξεις το destcore με αυτό της αρχικής beta, αλλά τότε "χάνεις" το demo mode...δεν εμφανίζονται σωστά οι πληροφορίες των αγαπημένων (σε ορισμένες περιπτώσεις)... σε περίπτωση που το όνομα της οδού είναι μεγάλο Π.Χ Νέα εθνική οδός Αθηνών θεσσαλονίκης, χάνεται η πληροφορία από την δεύτερη γραμμή της μπάρας πληροφοριών.... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Προσωπικά δεν με απασχολούν … η 3D απεικόνιση είναι κλάσεις ανώτερη από αυτή του 6 για να μην αναφέρω για το μενού. και ας μην ξεχνάμε πως ειναι δωρ..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 παίδες ερώτηση....το 7 ή το 6 έχει κυκλοφορήσει για PNA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 παίδες ερώτηση....το 7 ή το 6 έχει κυκλοφορήσει για PNA? Το 6 υπαρχει για pna Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Έχω ενα πρόβλημα με την καινούργια έκδοση, Αμα συνδέσω το bluetooth handsfree και μπω στο destinator δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις, το χει παρατηρήσει κανένας άλλος ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1908 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 great job Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMOS1990 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 help!!! poios mporei na me boi8isei,pira ena m700 shmera,k 8elw plirofories gia na balw destinator,pws 8a t katebasw ti 8a kanw ktl..opoios dn bariete k exei oreksei as steilei ena pm..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Στη beta εκδοση πατουσα πανω στην οθονη στο πρασινο βελος που ειναι το στιγμα μας και εβγαζε καποιες επιλογες οπως να αποθηκευσω στα αγαπημενα την τρεχουσα θεση που βρισκομαι. Στη final εκδοση δε μου δινει την επιλογη να αποθηκευσω καπως ενα σημειο στα αγαπημενα. Κανω κατι λαθος ή ειναι bug αυτης της εκδοσης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerigo Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Στις παλαιοτερες εκδοσεις του 7 υπηρχε ενα πατσακι που εβαζε τις εικονες επανω.(Bar UP). Ξερει κανεις αν δουλευει στην τελευταια εκδοση? Το εχει καποιος? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ?????? http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5624 Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Έχει κανένας πρόβλημα με τις ηχητικές ειδοποιήσεις ???? Θα τρελαθώ. Τελικά δεν φταίει το bluetooth :cry: Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 partaaaaaaaaa: http://poi.gpspocketpc.gr :D Επειδη δεν εχω ξανασχοληθει μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως περναω στο τηλεφωνο. Κατεβαζω το αρχειο που ειναι για destinator και μεσα εχει 4 αρχεια μολις το κανω extract. Περναω ολο το φακελακι και που ακριβως ή καποιο συγκεκριμενο αρχειο. Για destinatror 7 κανουν αυτα τα αρχεια? Παρακαλω την βοηθεια σας! Ευχαριστω πολυ! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Επειδη δεν εχω ξανασχοληθει μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως περναω στο τηλεφωνο. Κατεβαζω το αρχειο που ειναι για destinator και μεσα εχει 4 αρχεια μολις το κανω extract. Περναω ολο το φακελακι και που ακριβως ή καποιο συγκεκριμενο αρχειο. Για destinatror 7 κανουν αυτα τα αρχεια? Παρακαλω την βοηθεια σας! Ευχαριστω πολυ! Παιρνάς το .dat και το .bmp στο φάκελο DestinatorApps\Destinator\Userdata\favorites και μετά τα βρίσκεις στα αγαπημένα Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Παιρνάς το .dat και το .bmp στο φάκελο DestinatorApps\Destinator\Userdata\favorites και μετά τα βρίσκεις στα αγαπημένα Μηπως χρειαζεται και το αρχειου ηχου για να το λεει γιατι αυτα που ειχε μεσα δεν μου τα ελεγε απλως χτυπαγε μια ειδοποιηση με ηχο μον? Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου φιλε μου! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts