xenbast Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 για θυμίσου όμως το έγινε στην 1η σεζον και πως άδειασε την κάμερον... φροντίδα και ενδιαφέρον σαφώς και χρειάζεται, όχι παθολογικού τύπου όπως προσφέρει η κάμερον όμως... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 για θυμίσου όμως το έγινε στην 1η σεζον και πως άδειασε την κάμερον... φροντίδα και ενδιαφέρον σαφώς και χρειάζεται, όχι παθολογικού τύπου όπως προσφέρει η κάμερον όμως... Ναι, αλλά θυμήσου πως ζήλευε όταν η Cameron χαλβάδιαζε με τον γιατρό απ'την Αφρική που είχε αρρωστήσει, όταν έμαθε πως της πρότεινε να βγούνε... Υπάρχει κάτι, σίγουρα, αλλά θέλει το χρόνο του! Τέλος πάντως, ότι και να λέμε, θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Όπως λέει και η κολλητή μου, με το μπαστουνάκι του θα μείνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 δυστυχώς η απεργία καλά κρατεί και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν... το fox έχει προγραμματίσει παναλήψεις του house μέχρι και τον Απρίλη... κακά νέα.... πάντως δεν το περίμενα να βλέπει τόσος κόσμος house... πάω σε μία φίλη και είχε μόστρα την κασετίνα της 1ης σεζον (αμερικάνικη χωρίς υπότιτλους). πάω προχτές στον κουμπάρο μου και το έβλεπε στο σταρ... λετε να κάνουμε κανά ελληνικό φαν κλαμπ να συζητάμε τις ατάκες του Γρηγόρη; χεχε εμένα μου λείπει αυτή η σειρά... μου λείπει πολύ... Εγώ τελειώνω την 1η σεζόν αυτές τις μέρες,2η 3η 4η οκ. Διαβάζω για εξεταστική και μετά στο καπάκι βλέπω τα 3 νέα επεισόδια της 4ης season και μετά επειδή θα ξύνομαι ανελέητα μάλλον όλα από την αρχή για να θυμηθούμε τα pwnarismata του Greg :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 τρελά γέλια στο mirror mirror επεισόδιο(season4) που ο τύπος που μιμούνταν τον ισχυρό παρόντα , μιμήθηκε τον House και αυτός pwnare την cuddy Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 τρελά γέλια στο mirror mirror επεισόδιο(season4) που ο τύπος που μιμούνταν τον ισχυρό παρόντα , μιμήθηκε τον House και αυτός pwnare την cuddy Αυτός που είχε την φάρμα γουρουνιών? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Ναι, αλλά θυμήσου πως ζήλευε όταν η Cameron χαλβάδιαζε με τον γιατρό απ'την Αφρική που είχε αρρωστήσει, όταν έμαθε πως της πρότεινε να βγούνε... Υπάρχει κάτι, σίγουρα, αλλά θέλει το χρόνο του! Τέλος πάντως, ότι και να λέμε, θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Όπως λέει και η κολλητή μου, με το μπαστουνάκι του θα μείνει! ήταν καθαρά θέμα εγωισμού... σου λέει ο τύπος γιατρεύει μόνο φυματτίωση, εγώ γιατρεύω (σχεδόν) τα πάντα και θα μου πάρει και το κορίτσι ο κύριος δημόσιες σχέσεις; μη φοβάσαι και δε μένουν μόνοι τους τέτοιοι τύποι, απεναντίας είναι αυτοί που χτυπάνε τις καλύτερες γυναίκες... για σκέψου εσύ γιατί βλέπεις τη σειρά; Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Αυτός που είχε την φάρμα γουρουνιών? :D ναι, πωπωπω κάτι γέλια... αλλά και ο τρόπος που ο χαουζ βρήκε πληροφορίες για αυτόν ήταν άψογος... πραγματικά ευφυής! Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ήταν καθαρά θέμα εγωισμού... σου λέει ο τύπος γιατρεύει μόνο φυματτίωση, εγώ γιατρεύω (σχεδόν) τα πάντα και θα μου πάρει και το κορίτσι ο κύριος δημόσιες σχέσεις; μη φοβάσαι και δε μένουν μόνοι τους τέτοιοι τύποι, απεναντίας είναι αυτοί που χτυπάνε τις καλύτερες γυναίκες... για σκέψου εσύ γιατί βλέπεις τη σειρά; Το βλέπω γιατί ο τύπος δεν παίζεται! Γιατί είναι αυτός που λατρεύεις να μισείς! Γιατί λέει όλα αυτά που όλοι σκέφτονται και κανένας δεν εκφράζει. Γιατί είναι γοητευτικότατος μέσα στην κακομοιριά του! Όσο για το αν χτυπάει τις καλύτερες γυναίκες..ίσως να'χεις δίκιο, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν ήταν μόνο θέμα εγωισμού. We'll see! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ήταν καθαρά θέμα εγωισμού... σου λέει ο τύπος γιατρεύει μόνο φυματτίωση, εγώ γιατρεύω (σχεδόν) τα πάντα και θα μου πάρει και το κορίτσι ο κύριος δημόσιες σχέσεις; μη φοβάσαι και δε μένουν μόνοι τους τέτοιοι τύποι, απεναντίας είναι αυτοί που χτυπάνε τις καλύτερες γυναίκες... για σκέψου εσύ γιατί βλέπεις τη σειρά; Γιατί είναι απόλυτα κυνικός.Γιατί πετάει τρελά pwnarismata και γελάει απίστευτα (ψάξτε links στο youtube) και θα με θυμηθείτε :) EDIT : Και εννοείται για το πολύ έξυπνο σενάριο,με μερικούς ΑΨΟΓΟΥΣ διαλόγους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 αχ επιτέλους, άνθρωποι να συνεννοηθείς... εγώ ξέρετε τι έχω πάθει; επειδή αυτή η απεργία μου τσακίζει το νευρικό σύστημα έχω αφήσει 5 επεισόδια της 4ης σεζόν στην άκρη και δε τα βλέπω...αμα τελειώσουν τι θα γίνει;;;;;;;;;;;;:cry: στελλα το βίντεο φανταστικό!!!! πώς τα κατάφερες έτσι βρε θηρίο; με την πρώτη;:happy: τι θα γίνει με αυτά τα παιδιά....και μόνο που το είδα με έπιασε αυτό το κάτι... κι έχω να συμπληρώσω ότι την Κάντυ δεν την κοιτάζει ποτέ με το βλέμμα που κοιτάζει την Κάμερον ή με το βλέμμα που προσπαθεί να μην την κοιτάζει μερικές φορές αλλά δεν το καταφέρνει:O:love:... πάντως είναι απίστευτος:D η υποκριτική του δεν παίζεται...από τον τρόπο που μιλάει μέχρι και η ελάχιστη έκφρασή του είναι ανεπανάληπτα... Και μενα μου λείπει τραγικά κι εγώ θέλω να τον συζητάμε...:O τελικά πόσο βαριές περιπτώσεις μπορεί να είμαστε....ε;;;;;;;;;;:p:lol: και για του λόγου το αληθές ένα ωραίο βίντεο που βρήκα στο youtube... eye sex:O:lol: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 αχ επιτέλους, άνθρωποι να συνεννοηθείς... εγώ ξέρετε τι έχω πάθει; επειδή αυτή η απεργία μου τσακίζει το νευρικό σύστημα έχω αφήσει 5 επεισόδια της 4ης σεζόν στην άκρη και δε τα βλέπω...αμα τελειώσουν τι θα γίνει;;;;;;;;;;;;:cry: στελλα το βίντεο φανταστικό!!!! πώς τα κατάφερες έτσι βρε θηρίο; με την πρώτη;:happy: τι θα γίνει με αυτά τα παιδιά....και μόνο που το είδα με έπιασε αυτό το κάτι... κι έχω να συμπληρώσω ότι την Κάντυ δεν την κοιτάζει ποτέ με το βλέμμα που κοιτάζει την Κάμερον ή με το βλέμμα που προσπαθεί να μην την κοιτάζει μερικές φορές αλλά δεν το καταφέρνει:O:love:... πάντως είναι απίστευτος:D η υποκριτική του δεν παίζεται...από τον τρόπο που μιλάει μέχρι και η ελάχιστη έκφρασή του είναι ανεπανάληπτα... Και μενα μου λείπει τραγικά κι εγώ θέλω να τον συζητάμε...:O τελικά πόσο βαριές περιπτώσεις μπορεί να είμαστε....ε;;;;;;;;;; και για του λόγου το αληθές ένα ωραίο βίντεο που βρήκα στο youtube... eye sex Αχ, ευχαριστώ!:O Μα με το που άκουσα αυτό το τραγούδι, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω βίντεο!!! Εγώ τώρα βλέπω τα δύο τελευταία επεισόδια της 3ης σεζόν, και μετά θα τα πάρω απ΄την αρχή! Άσε, πίκρα! Πωπω...έβλεπα χθες το επεισόδιο που ο House έστειλε λουλούδια στον Wilson και πέθανα στα γέλια. Να δεις μόνο την έφραση του Laurie που και καλά προσπαθεί να μη γελάσει, δε θες τίποτα άλλο!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Παίδες η Κάμερον πρέπει να ξαναγίνει οπωσδήποτε μελαχρινή.Δεν της πάει το ξανθό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 αχ επιτέλους, άνθρωποι να συνεννοηθείς... εγώ ξέρετε τι έχω πάθει; επειδή αυτή η απεργία μου τσακίζει το νευρικό σύστημα έχω αφήσει 5 επεισόδια της 4ης σεζόν στην άκρη και δε τα βλέπω...αμα τελειώσουν τι θα γίνει;;;;;;;;;;;;:cry: στελλα το βίντεο φανταστικό!!!! πώς τα κατάφερες έτσι βρε θηρίο; με την πρώτη;:happy: τι θα γίνει με αυτά τα παιδιά....και μόνο που το είδα με έπιασε αυτό το κάτι... κι έχω να συμπληρώσω ότι την Κάντυ δεν την κοιτάζει ποτέ με το βλέμμα που κοιτάζει την Κάμερον ή με το βλέμμα που προσπαθεί να μην την κοιτάζει μερικές φορές αλλά δεν το καταφέρνει:O:love:... πάντως είναι απίστευτος:D η υποκριτική του δεν παίζεται...από τον τρόπο που μιλάει μέχρι και η ελάχιστη έκφρασή του είναι ανεπανάληπτα... Και μενα μου λείπει τραγικά κι εγώ θέλω να τον συζητάμε...:O τελικά πόσο βαριές περιπτώσεις μπορεί να είμαστε....ε;;;;;;;;;;:p:lol: και για του λόγου το αληθές ένα ωραίο βίντεο που βρήκα στο youtube... eye sex:O:lol: όχι μόνο και ότι υποδύεται καταπληκτικά τον χαρακτήρα του, αλλά ο Hugh είναι και τρομερός τύπος... προσπαθώντας κι εγώ να καταπολεμήσω το στερητικό, ψάχνω στο youtube και πετυχαίνω συνεντεύξεις του (στον letterman κλπ) και πραγματικά είναι παραπάνω από συμπαθητικός... επιμένω πάντως ότι του πάει δίπλα του η Lisa Edelstein (cuddy)... ακόμα και στη διαδήλωση των σεναριογράφων που συμμετέιχαν ήταν τρομεροί μαζί. Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Όλα τα επεισόδια μαμάνε ασύστολα,αλλά κατάφερα με δυσκολία να ξεχωρίσω αυτά 1)Meaning (ο άνθρωπος με το καροτσάκι που έπεσε στην πισίνα.απίστευτα συγκινητικό τέλος) 2)Και τα 2 μέρη του euphoria.Απίστευτη πλοκή,αγωνία,και τρομερό σενάριο 3)Three Stories.Η καλύτερη εμφάνιση του House.Απίστευτο τέλος. 4)Half-Wit Το επεισόδιο με τον πιανίστα... 5)Merry Little christmas.απλά ρεσιτάλ του Χάουζ. Αυτά τα 5 κατάφερα να ξεχωρίσω. Και ως προς το γέλιο,θεικά είναι αυτά στην συγκατοίκηση House-Wilson καθώς και οι διάλογοι House - Cuddy,House - Wilson Τρομερή σειρά. Ελπίζω να δυναμώσει και η 4η σεζόν.Οι πρώτες 3 είναι απλά εκπληκτικές. Θέλω να ξαναδώ να συμβαίνει κάτι με το πόδι του House,γιατί είναι σχεδόν γνωστό ότι θα Θα επανέρθουν ο Τσέις και η Κάμερον στην ομάδα....Προς το παρόν η 4η έχει προσφέρει τρομερά Houseisms(γιατί είχε να φτιάξει ομάδα) και πολύ καλές ανατροπές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Γιατί το House Vs God δεν ήταν απίστευτο που στο τέλος «νικάει» τον Θεό; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Θέλω καινούρια επεισόδιαααααα!!! :cry: Πάντως, κάθε επεισόδιο έχει και κάτι αξιομνημόνευτο. πχ. Στο Lines in the sand, το ενδιαφέρον που έδειξε ο House στο αυτιστικό παιδάκι (προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ):O στο "One day, one room" που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μαθαίνουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν του House και τα "τραύματά" του. 12 μερούλες ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει πως λέγεται το επεισόδιο που έδειξε στο Star το περασμένο σάββατο (12 Ιανουαρίου) και από ποια σαιζόν είναι; Ήταν το επεισόδιο με την φωτογράφο που ήταν έγκυος και πάθαινε εγκεφαλικά και της έκαναν εγχείριση για να φτιάξουν κάτι στο παιδί... Όποιος το ξέρει, ας βοηθήσει... Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει πως λέγεται το επεισόδιο που έδειξε στο Star το περασμένο σάββατο (12 Ιανουαρίου) και από ποια σαιζόν είναι; Ήταν το επεισόδιο με την φωτογράφο που ήταν έγκυος και πάθαινε εγκεφαλικά και της έκαναν εγχείριση για να φτιάξουν κάτι στο παιδί... Όποιος το ξέρει, ας βοηθήσει... Είναι το 17ο επεισόδιο της 3ης σαιζόν και ονομάζεται Fetal Position :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Παιδιά ποιο επεισόδιο είναι αυτό που η Κάντι είναι στις μπανιέρες του νοσοκομείου με ένα μωρό και ο Χάουζ της λέει ότι δεν είσαι άξια κτλ? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Είναι το 17ο επεισόδιο της 3ης σαιζόν και ονομάζεται Fetal Position :) Thanks.... :) Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Παιδιά ποιο επεισόδιο είναι αυτό που η Κάντι είναι στις μπανιέρες του νοσοκομείου με ένα μωρό και ο Χάουζ της λέει ότι δεν είσαι άξια κτλ? thnx Είναι από 3η σεζόν το "Finding Judas". 9ο επεισόδιο :) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Είναι από 3η σεζόν το "Finding Judas". 9ο επεισόδιο :) YUP:D House to Cuddy: "It's good that you failed to become a mom because you suck at it!" :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 YUP:D House to Cuddy: "It's good that you failed to become a mom because you suck at it!" :up: Καλά και ο τρόπος που το είπε τα σπάει ΑΣΧΗΜΑ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παίδες με την απεργία κανά νέο? Είδα περιλήψεις των 3 νέων επεισοδίων.. Θα λιώσουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παίδες με την απεργία κανά νέο? Είδα περιλήψεις των 3 νέων επεισοδίων.. Θα λιώσουμε :D μάλλον εννοείς των 3 τελευταίων επεισοδίων γιατί μετά....:cry: ωχ.....μετά.... μόνο η λήξη της απεργίας θα μας σώσει αλλά δεν το βλέπω συνάδελφοι....εγώ διάβασα για ένα απρόσμενο love story, να το πω;:X Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts