jog Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Μόνο και μόνο που μιλάμε για το ποιό απο τα 2 ήταν καλύτερο, είναι επιτυχία. Το 16 μπορεί να ήταν αριστούργημα (κατά την άποψή μου) αλλά και το 15 ήταν φανταστικό. Με το όλο ψάξιμο και τον House ψιλοχαμένο, αποτελούσε ένα απο τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα επεισόδια της σειράς. To 16 ήταν περισσότερο ''μελό'' αλλά και πάλι είναι masterpiece. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 To 16 ήταν περισσότερο ''μελό'' αλλά και πάλι είναι masterpiece. Το 16 ήταν καλύτερο γιατί πέθανε η cut-throat bitch. :devil: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 ^ Ιερόσυλε!! :X I miss her... :( Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemision Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Βγήκε το 7ο επεισόδιο πριν λίγες ώρες. :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 καλη η ιατρική υπόθεση :) πολλές κορυφαίες ατάκες του house :D στο τέλος μας τα χάλασε ο Greg αλλά δεν πειράζει :P για άλλη μια φορά, κλασικά ηλίθια σπαστικιά Κάμερον, μου ξαναθύμισε γιατί χάρηκα που έφυγε πάντως όντως θέλουν να ξαναβάλουν την παλιά ομάδα αλλά -σε αυτό το επεισόδιο- μου φάνηκε πολύ λάθος κίνηση Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο (αυτήν την φορά λέω να περιμένω ελληνικούς υπότιτλους) αλλά με ένα γρήγορο πέρασμα σε διάφορες σκηνές παρατήρησα και εγώ ότι έχει ΠΟΛΥ Cameron ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Μακάρι να μην ξαναμπούν στην ομάδα Chase-Cameron. Από όσο ξέρω ο Shore είχε πει ότι δεν θα επιστρέψουν.ΜΑΚΑΡΙ να το τηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Πολύ ευχάριστο αυτό. Δεν το ήξερα. Πάντως το οτι έχουν αρχίσει και δίνουν χρόνο στους "νέους" χαρακτήρες, είναι σημάδι οτι δεν έχουν σκοπό να τους σουτάρουν. Οπότε, λίγο Κάμερον-Τσέις και πολύ όλοι οι υπόλοιποι, είναι οτι καλύτερο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Πολύ ευχάριστο αυτό. Δεν το ήξερα. Πάντως το οτι έχουν αρχίσει και δίνουν χρόνο στους "νέους" χαρακτήρες, είναι σημάδι οτι δεν έχουν σκοπό να τους σουτάρουν. Οπότε, λίγο Κάμερον-Τσέις και πολύ όλοι οι υπόλοιποι, είναι οτι καλύτερο. ;) Φοβάμαι ότι στο τελευταίο επεισόδιο γίνεται το αντίθετο:p:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο (αυτήν την φορά λέω να περιμένω ελληνικούς υπότιτλους) αλλά με ένα γρήγορο πέρασμα σε διάφορες σκηνές παρατήρησα και εγώ ότι έχει ΠΟΛΥ Cameron ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Μακάρι να μην ξαναμπούν στην ομάδα Chase-Cameron. Από όσο ξέρω ο Shore είχε πει ότι δεν θα επιστρέψουν.ΜΑΚΑΡΙ να το τηρήσει. Είχε πολλή (και extra εκνευριστική :X) Cameron και αρκετό Chase. Αλλά τα καλά (?) νέα είναι ότι το επεισόδιο μου άφησε την αίσθηση ότι απλά κλείνει εκκρεμμότητες από το παρελθόν. Πάντως παίζουν με τους fans, είναι ξεκάθαρο. Ατάκες του House όπως "she's here to steal your job" και "the Camster and the Fore-ster are kicking it old-school" :p αυτό δείχνουν. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 μονο στην Αμερικη... εγχειρηση κατ'οικον.. λιγο τραβηγμενο το συγκεκριμενο πιστευω. Αλλα οι ατακες του House για αλλη μια φορα ηταν.. αφοπλιστικες ;) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unpaid_Poster Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Όλα τα λεφτά στο τέλος. Φάνηκε ποιος είναι coward... Παράθεση 011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001 00110000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ακριβώς... coward και με το παραπάνω...κρίμα, αλλά πιστεύω δεν θα το αφήσουν έτσι. Εκεί που τελικά γυρνάει πίσω στο τέλος χτύπαγα τα χέρια στο γραφείο και φώναζα 'όχι, όχι γύρνα πίσω' :p Τρέλα μιλάμε!! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Εγώ πάλι το περίμενα ότι θα δειλιάσει. Έχει τόσο πολύ εκλογικεύσει τη ζωή του και τη ρουτίνα του για να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Έπειτα μην ξεχνάτε ότι σεναριακά ήταν πολύ εύκολο. Να μην μας κρατήσουν και λίγο σε αγωνία ακόμα; Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Ωραίο επεισόδιο με αρκετά ενδιαφέρουσα ιατρική υπόθεση και με ωραίους διαλόγους House-Wilson-Cuddy. Αν ΔΕΝ είχε και τόσο Chase - Cameron θα ταν καλύτερα.Ελπίζω να μην συνεχιστει η έντονη παρουσία τους και στα επόμενα επεισόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 μέτριο μάλλον επεισόδιο το βρήκα. Περισσότερο filler Καμία εξέλιξη με cuddy δυστυχώς, εκτός και αν από το τέλος συμπεραίνουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι, δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η 'απελευθέρωση' του foreman, υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να κάνουν είτε με το να επανέλθει έτσι η παλιά ομάδα είτε με το να κάνει καμιά πατάτα και να απολυθεί Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ^ Ελπίζω στο τελευταίο που είπες. :) Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο απ'το τελευταίο επεισόδιο, αν κι όπως είπες δεν είχε καμιά μεγάλη εξέλιξη στην κύρια πλοκή. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Δεν το έχω δει ακόμα το επεισόδιο αλλά από την περίληψη που είχα διαβάσει και μένα για filler μου έκανε. Το επόμενο επεισόδιο από όσο ξέρω προβλέπεται πολύ καλό.Στα επόμενα 2 επεισόδια υπάρχουν κάποιες διάφορες εξελίξεις.Μην πω περισσότερα :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Πανω που ελεγα "not another teen case", το επεισοδιο το γυρισε εξυπνα στο τελος. Ενδιαφερον, χωρις να προσθετει πολλα στην κεντρικη πλοκη και με τον House να μην εχει τοσο κεντρικο ρολο οσο στα προηγουμενα (μου φανηκε σαν χμμ εκτος "υποθεσης"). Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Κανενας υποτιτλος ρε παιδια κυκλοφορει για το τελευταιο?? Δεν πηρε το ματι μου τιποτα... Με ενα pm αν δεν μπορουμε να δωσουμε τετοιες πληροφοριες δημοσια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Αγγλικοί. Ελληνικοί όχι ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Πάντως το τελευταίο επεισόδειο μου άρεσε πιο πολύ από το προηγούμενο.Κ τα 2 δεν είχαν καμιά σοβαρή εξέλιξη στην κεντρική υπόθεση αλλά το τελευταίο είχε ωραία ιατρική η οποία μπλεκόταν έντονα κ με τους χαρακτήρες,τον foreman βασικά, κ το πως προσπαθεί να τα καταφέρει κ χωρίς τον House,το προηγούμενο δεν είχε καν ωραία ιατρική υπόθεση κατα τη γνώμη μου.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Άργησαν οι υπότιτλοι γι αυτό το επεισόδιο.. Συνήθως Παρασκευή πρωί τους είχαμε. Υπομονή 1-2 μέρες ακόμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Άργησαν οι υπότιτλοι γι αυτό το επεισόδιο.. Συνήθως Παρασκευή πρωί τους είχαμε. Υπομονή 1-2 μέρες ακόμα :D Εγώ που το είδα με αγγλικούς μια χαρά μου φάνηκε.Δεν είχα κανένα πρόβλημα στην κατανόηση του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Για μία ακόμα φορά ανέβηκαν μούφα υπότιτλοι στο tvsubtiles :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος, αλλά χτες νομίζω είχαν ένα επεισόδιο του Supernatural στην θέση του :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts