Jump to content

House M.D. (Fox - Star)

CHRIBIZA
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο και μόνο που μιλάμε για το ποιό απο τα 2 ήταν καλύτερο, είναι επιτυχία. Το 16 μπορεί να ήταν αριστούργημα (κατά την άποψή μου) αλλά και το 15 ήταν φανταστικό. Με το όλο ψάξιμο και τον House ψιλοχαμένο, αποτελούσε ένα απο τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα επεισόδια της σειράς.

To 16 ήταν περισσότερο ''μελό'' αλλά και πάλι είναι masterpiece.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To 16 ήταν περισσότερο ''μελό'' αλλά και πάλι είναι masterpiece.

Το 16 ήταν καλύτερο γιατί

πέθανε η cut-throat bitch.

:devil:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

^ Ιερόσυλε!! :X

I miss her... :(

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

καλη η ιατρική υπόθεση :)

πολλές κορυφαίες ατάκες του house :D

στο τέλος μας τα χάλασε ο Greg αλλά δεν πειράζει :P

για άλλη μια φορά, κλασικά ηλίθια σπαστικιά Κάμερον, μου ξαναθύμισε γιατί χάρηκα που έφυγε

πάντως όντως θέλουν να ξαναβάλουν την παλιά ομάδα αλλά -σε αυτό το επεισόδιο- μου φάνηκε πολύ λάθος κίνηση

Δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο (αυτήν την φορά λέω να περιμένω ελληνικούς υπότιτλους) αλλά με ένα γρήγορο πέρασμα σε διάφορες σκηνές παρατήρησα και εγώ ότι έχει ΠΟΛΥ Cameron ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Μακάρι να μην ξαναμπούν στην ομάδα Chase-Cameron.

Από όσο ξέρω ο Shore είχε πει ότι δεν θα επιστρέψουν.ΜΑΚΑΡΙ να το τηρήσει.

Πολύ ευχάριστο αυτό. Δεν το ήξερα. Πάντως το οτι έχουν αρχίσει και δίνουν χρόνο στους "νέους" χαρακτήρες, είναι σημάδι οτι δεν έχουν σκοπό να τους σουτάρουν. Οπότε, λίγο Κάμερον-Τσέις και πολύ όλοι οι υπόλοιποι, είναι οτι καλύτερο. ;)

Πολύ ευχάριστο αυτό. Δεν το ήξερα. Πάντως το οτι έχουν αρχίσει και δίνουν χρόνο στους "νέους" χαρακτήρες, είναι σημάδι οτι δεν έχουν σκοπό να τους σουτάρουν. Οπότε, λίγο Κάμερον-Τσέις και πολύ όλοι οι υπόλοιποι, είναι οτι καλύτερο. ;)

Φοβάμαι ότι στο τελευταίο επεισόδιο γίνεται το αντίθετο:p:cry:

Δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο (αυτήν την φορά λέω να περιμένω ελληνικούς υπότιτλους) αλλά με ένα γρήγορο πέρασμα σε διάφορες σκηνές παρατήρησα και εγώ ότι έχει ΠΟΛΥ Cameron ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Μακάρι να μην ξαναμπούν στην ομάδα Chase-Cameron.

Από όσο ξέρω ο Shore είχε πει ότι δεν θα επιστρέψουν.ΜΑΚΑΡΙ να το τηρήσει.

Είχε πολλή (και extra εκνευριστική :X) Cameron και αρκετό Chase. Αλλά τα καλά (?) νέα είναι ότι το επεισόδιο μου άφησε την αίσθηση ότι απλά κλείνει εκκρεμμότητες από το παρελθόν.

Πάντως παίζουν με τους fans, είναι ξεκάθαρο. Ατάκες του House όπως "she's here to steal your job" και "the Camster and the Fore-ster are kicking it old-school" :p αυτό δείχνουν.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

μονο στην Αμερικη... εγχειρηση κατ'οικον.. λιγο τραβηγμενο το συγκεκριμενο πιστευω.

Αλλα οι ατακες του House για αλλη μια φορα ηταν.. αφοπλιστικες ;)

Dream big and dare to fail..

Όλα τα λεφτά στο τέλος.

Φάνηκε ποιος είναι coward...

011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001

00110000

ακριβώς... coward και με το παραπάνω...κρίμα, αλλά πιστεύω δεν θα το αφήσουν έτσι. Εκεί που τελικά γυρνάει πίσω στο τέλος χτύπαγα τα χέρια στο γραφείο και φώναζα 'όχι, όχι γύρνα πίσω' :p Τρέλα μιλάμε!!

Εγώ πάλι το περίμενα ότι θα δειλιάσει. Έχει τόσο πολύ εκλογικεύσει τη ζωή του και τη ρουτίνα του για να κάνει ένα τέτοιο βήμα.

Έπειτα μην ξεχνάτε ότι σεναριακά ήταν πολύ εύκολο.

Να μην μας κρατήσουν και λίγο σε αγωνία ακόμα;

Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

Ωραίο επεισόδιο με αρκετά ενδιαφέρουσα ιατρική υπόθεση και με ωραίους διαλόγους House-Wilson-Cuddy.

Αν ΔΕΝ είχε και τόσο Chase - Cameron θα ταν καλύτερα.Ελπίζω να μην συνεχιστει η έντονη παρουσία τους και στα επόμενα επεισόδια.

μέτριο μάλλον επεισόδιο το βρήκα. Περισσότερο filler

Καμία εξέλιξη με cuddy δυστυχώς, εκτός και αν από το τέλος συμπεραίνουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι,

δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η 'απελευθέρωση' του foreman, υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να κάνουν είτε με το να επανέλθει έτσι η παλιά ομάδα είτε με το να κάνει καμιά πατάτα και να απολυθεί

^ Ελπίζω στο τελευταίο που είπες. :)

Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο απ'το τελευταίο επεισόδιο, αν κι όπως είπες δεν είχε καμιά μεγάλη εξέλιξη στην κύρια πλοκή.

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

Δεν το έχω δει ακόμα το επεισόδιο αλλά από την περίληψη που είχα διαβάσει και μένα για filler μου έκανε.

Το επόμενο επεισόδιο από όσο ξέρω προβλέπεται πολύ καλό.Στα επόμενα 2 επεισόδια υπάρχουν κάποιες διάφορες εξελίξεις.Μην πω περισσότερα :shifty:

Πανω που ελεγα "not another teen case", το επεισοδιο το γυρισε εξυπνα στο τελος. Ενδιαφερον, χωρις να προσθετει πολλα στην κεντρικη πλοκη και με τον House να μην εχει τοσο κεντρικο ρολο οσο στα προηγουμενα (μου φανηκε σαν χμμ εκτος "υποθεσης").
Dream big and dare to fail..

Κανενας υποτιτλος ρε παιδια κυκλοφορει για το τελευταιο??

Δεν πηρε το ματι μου τιποτα...

Με ενα pm αν δεν μπορουμε να δωσουμε τετοιες πληροφοριες δημοσια!!

Πάντως το τελευταίο επεισόδειο μου άρεσε πιο πολύ από το προηγούμενο.Κ τα 2 δεν είχαν καμιά σοβαρή εξέλιξη στην κεντρική υπόθεση αλλά το τελευταίο είχε ωραία ιατρική η οποία μπλεκόταν έντονα κ με τους χαρακτήρες,τον foreman βασικά, κ το πως προσπαθεί να τα καταφέρει κ χωρίς τον House,το προηγούμενο δεν είχε καν ωραία ιατρική υπόθεση κατα τη γνώμη μου....

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Άργησαν οι υπότιτλοι γι αυτό το επεισόδιο..

Συνήθως Παρασκευή πρωί τους είχαμε.

Υπομονή 1-2 μέρες ακόμα :D

Άργησαν οι υπότιτλοι γι αυτό το επεισόδιο..

Συνήθως Παρασκευή πρωί τους είχαμε.

Υπομονή 1-2 μέρες ακόμα :D

Εγώ που το είδα με αγγλικούς μια χαρά μου φάνηκε.Δεν είχα κανένα πρόβλημα στην κατανόηση του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος, αλλά χτες νομίζω είχαν ένα επεισόδιο του Supernatural στην θέση του :p