jog Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Στο torrentleech τις έχει και τις 2 που ψάχνεις, full speed εννοείται. ;) Άμα δώσεις και κανένα invite είσαι άρχοντας :) Πω τι τρομερό το Merry Little Christmas,από τα καλύτερα της 3ης sesaon :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Σήμερα είδα 13 επεισόδια από την 3η σεζόν,αύριο θα την έχω τελειώσει,και μετά πάω για την 2η (ναι πάω ανάποδα) :p Τελείωσα με την 3η σεζόν(2 μέρες υπόθεση) Να ρωτήσω.Στο τελευταίο επεισόδιο,αυτή πως και έζησε χωρίς το μπαι πας?Την ωφέλησε αυτή η ανωμαλία που είχε στην συγκεκριμένη περίπτωση? Τελείωσα και την δεύτερη σαιζόν Πολύ δυνατό φινάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICK2004 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 εφτασα στο 4x09 ..τι να πω..καταπληκτικη σειρα Caddy is so hot!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 και τώρα περιμένουμε.... Γενάρη... εξαιτίας του άτιμου του greg άλλαξα ringtone (teardrop), wallpapers... (το επίσημο που τον έχει και το στόμα κλειστό από τσιρότα είναι θεικό...) Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 και τώρα περιμένουμε.... Γενάρη... εξαιτίας του άτιμου του greg άλλαξα ringtone (teardrop), wallpapers... (το επίσημο που τον έχει και το στόμα κλειστό από τσιρότα είναι θεικό...) Gia dwsto mia apo edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Gia dwsto mia apo edw. http://www.fox.com/house/features/ πήγαινε κάτω κάτω και θα το βρεις.:) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Ποιο ειναι το μουσικο θεμα? teardrop? massive attack? Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ναι... τρομερό... μου φαίνεται θα τα ξαναπάρω από την αρχή τα επεισόδια...ποιός περιμένει ως τις 29ιαν... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ναι... τρομερό... μου φαίνεται θα τα ξαναπάρω από την αρχή τα επεισόδια...ποιός περιμένει ως τις 29ιαν... 29 Ιανουαρίου? Πως μία σεζόν μου έχει μείνει (1η).Μάλλον πάω για 2ο γύρο μαζικής παρακουλούθησης ... Πολύς καιρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Πάντως επεισόδιο που έχει θέμα τα χριστούγεννα (μακάρι να αγγίξει το merry little christmas) και να προβάλλεται τέλη Ιανουαρίου,είναι αρκετά άκυρο... Ας όψεται η απεργία των σεναριογράφων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 εγω παντως γιατι αισθανομαι βλακας που δεν βλεπω τα επεισοδια στο star περιμενοντας μηπως και ερθουν ολες οι σεζον σε dvd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 εγω παντως γιατι αισθανομαι βλακας που δεν βλεπω τα επεισοδια στο star περιμενοντας μηπως και ερθουν ολες οι σεζον σε dvd? Τι εννοείς? Περιμένεις να βγουν τα dvd σε video club? Χλωμό το κόβω, και δεν ξέρω γιατί! Προσωπικά θα περιμένω να τελειώσει η σειρά και κάνω δικά μου όλα τα dvd! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 giati k gw se αυτο ηλπιζα καποτε.. αλλα εχουν ερθει σε dvd-series δεκαδες αμερικανικες σειρες ΠΛΗΝ του HOUSE αβυσσος η ψυχη των ελληνικων εταιριων διανομης.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 giati k gw se αυτο ηλπιζα καποτε.. αλλα εχουν ερθει σε dvd-series δεκαδες αμερικανικες σειρες ΠΛΗΝ του HOUSE αβυσσος η ψυχη των ελληνικων εταιριων διανομης.. Ισως παίζει ρόλο το ότι προβάλλεται σε σταθερή ώρα και ημερομηνία η σειρά(από τις λίγες που έχουν σταθερή θέση στην ελληνική tv) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Tα τρία εναπομείναντα επεισόδια του House θα προβληθούν στις εξής ημερομηνίες: 29/1, 3/2, 5/2 http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?id=7532 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Tα τρία εναπομείναντα επεισόδια του House θα προβληθούν στις εξής ημερομηνίες: 29/1, 3/2, 5/2 http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?id=7532 Και μετά τι? Η 4η σαιζόν γνωρίζουμε αν θα έχει τα κανονικά επεισόδια?Η θα είναι λιγότερα λόγω της απεργίας?(αλήθεια έληξε η απεργία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Και μετά τι? Η 4η σαιζόν γνωρίζουμε αν θα έχει τα κανονικά επεισόδια?Η θα είναι λιγότερα λόγω της απεργίας?(αλήθεια έληξε η απεργία) H απεργία δεν έχει λήξει ακόμα απ'ότι γνωρίζω (δυστυχώς!). Τώρα το τι θα γίνει...ο Θεός κ η ψυχή τους. Μάλλον θα τη βγάλουμε με τα παλιά επεισόδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Τελειώνω εξεταστική στις 8/2 οπότε θα έχω τουλάχιστον να δω το 10 και το 11ο της 4ης σαιζόν :D Θέλουμε και άλλα επεισόδια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Τελειώνω εξεταστική στις 8/2 οπότε θα έχω τουλάχιστον να δω το 10 και το 11ο της 4ης σαιζόν :D Θέλουμε και άλλα επεισόδια :D Η δικιά μου τελειώνει στις 22/2 αλλά πολύ που χ€στηκα! Σιγά μην χάσω τα καινούρια επεισόδια! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 δυστυχώς η απεργία καλά κρατεί και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν... το fox έχει προγραμματίσει παναλήψεις του house μέχρι και τον Απρίλη... κακά νέα.... πάντως δεν το περίμενα να βλέπει τόσος κόσμος house... πάω σε μία φίλη και είχε μόστρα την κασετίνα της 1ης σεζον (αμερικάνικη χωρίς υπότιτλους). πάω προχτές στον κουμπάρο μου και το έβλεπε στο σταρ... λετε να κάνουμε κανά ελληνικό φαν κλαμπ να συζητάμε τις ατάκες του Γρηγόρη; χεχε εμένα μου λείπει αυτή η σειρά... μου λείπει πολύ... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Έχω πάθει τέτοιο στερητικό που έκατσα και έφτιαξα αυτό... Δεν είμαι καλαααα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 καλο... ώστε hameron ε; Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 καλο... ώστε hameron ε; Ευχαριστώ! Ναι..το ομολογώ!!! Άρρωστη Hameron! Ξυπνάει το ρομαντικό χαμομηλάκι μέσα μου μ'αυτούς τους δυό!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ναι, αλλά παραδέξου ότι huddy ταιριάζει πιό πολύ... η cuddy τον κοντράρει ενώ η καμερον του παραδίδεται Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 ναι, αλλά παραδέξου ότι huddy ταιριάζει πιό πολύ... η cuddy τον κοντράρει ενώ η καμερον του παραδίδεται Ίσως, αλλά με την Cuddy είχε ήδη παιχτεί κάτι στο παρελθόν, και η όλη φάση μεταξύ τους είναι πιο πολύ "παιχνίδι να γίνεται". Το κορίτσι μας απ'την άλλη είναι αυτή στην οποία ο House θα βρει αυτό που δεν είχε μέχρι τώρα. Φροντίδα και προδέρμ! :lol: Την κοροιδεύει ότι είναι τρυφερή και ανθρώπινη, αλλά κατά βάθος κάτι τέτοιο χρειάζεται!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts