Calendra Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 σίγουρα κάτι θα έχουν στο μυαλό τους ... αλλιώς δεν θα τους κρατούσαν. και επειδή αυτή η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο είμαι σίγουρη πως τα καλύτερα έρχονται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
far_ma Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 :help:Να ρωτησω κατι για το χθεσινο επεισοδιο του σταρ επειδη προς το τελος εφαγε γκολ ο γαυρος κ μου αλλαξαν καναλι τι εγινε; Απ οτι καταλαβα ο αστυνομικος πηρε τα χρηματα του Ουιλσον για εκβιασμο για να καρφωσει τον Χαουζ, ε;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 δυστυχώς του δέσμευσε τους λογαριασμούς... άτιμη εξουσία :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Έχω μία ερώτηση: στον πρώτο κύκλο ο House καλεί την Cameron να παρακολουθήσουν αγώνες με 4χ4 αυτοκίνητα (ή κάτι τέτοιο) επιμένωντας ότι δεν ήταν ραντεβού... στην συνέχεια απορρίπτει την Cameron ... ωστόσο δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί την κάλεσε και γιατί στην συνέχεια την γείωσε καμία σκέψη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Έχω μία ερώτηση: στον πρώτο κύκλο ο House καλεί την Cameron να παρακολουθήσουν αγώνες με 4χ4 αυτοκίνητα (ή κάτι τέτοιο) επιμένωντας ότι δεν ήταν ραντεβού... στην συνέχεια απορρίπτει την Cameron ... ωστόσο δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί την κάλεσε και γιατί στην συνέχεια την γείωσε καμία σκέψη? Στο μυαλό του House πρώτα απ'όλα δεν υπάρχει "λογική", σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις τουλάχιστον. Μπορεί να ήθελε να μπει στο μάτι του Wilson, να ήθελε μόνο μια παρέα και τίποτα παραπάνω, να δει πως είναι η Cameron εκτός του νοσοκομείου, είναι πολλά τα "μπορεί". :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Έχω μία ερώτηση: στον πρώτο κύκλο ο House καλεί την Cameron να παρακολουθήσουν αγώνες με 4χ4 αυτοκίνητα (ή κάτι τέτοιο) επιμένωντας ότι δεν ήταν ραντεβού... στην συνέχεια απορρίπτει την Cameron ... ωστόσο δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί την κάλεσε και γιατί στην συνέχεια την γείωσε καμία σκέψη? Εγώ πιστεύω ότι ήταν διατεθημένος να πάει μαζί με τον Wilson, αλλά επειδή του έπαιξε ατιμία, πήρε την Cameron μαζί του. Εκείνη την στιγμή δεν νομίζω να ήθελε να κάνει κάτι μαζί της...Μόνο να μπει στο μάτι του Wilson όπως είπε και η Stella711 Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Γιατί είχε μείνει με το εισιτήριο στο χέρι και δεν ήξερε τι να το κάνει...House είναι αυτός οτι θέλει κάνει...:p Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 By the way τώρα στον Ant1 παίζει την Πτήση του Φοίνικα όπου παίζει και ο Hugh Laurie! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICK2004 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 μολις τελειωσα την πρωτη season...να συνεχισω στην 2η ή να παω κατευ8ειαν στην 3η? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Sunexise me tin 2.Ginetai akoma pio kalo.:) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Δύναμη το 6ο επεισόδιο της 4ης σαιζόν! Πολύ καλό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 http://i216.photobucket.com/albums/cc107/bastardlybutta/bastardly-photos/album4/olivia-wilde11060701.jpg Εντάξει, άμα ήταν έτσι ο Πολυζωγόπουλος θα κατέβαινα κι εγώ στις πορείες :p Συνδικάλα η 13, θα ξεσηκώσει και τους άλλους :cool: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 καλο κομματι η καινουργια :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο...όσο πάει καλυτερεύει η σειρά, και το 7ο φαίνεται συναρπαστικο! <<I know how to kill a man with my thumb>>...κλασικός ΗOUSE! Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 καλο κομματι η καινουργια Φοράει βέρα, συμμαζευτείτε.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Είδα τα πρώτα 5 επεισόδια της 4ης σαιζόν και έχω να πω πως η σειρά απογειώνεται. Θεικός o House. Τώρα κατέβασα το 6ο επεισόδιο και περιμένω να έρθει με ελληνικούς υπότιτλους το 7ο. Το είδε κανείς?Βγήκε κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Εγω ξεκινησα την 3η σεζον και εχω μεινει με τις μεταφρασεις... Τρελες ατακες: Κάνε μπλοκ στο καρφί μου, Καραντάσιου -- Ταξίαρχε Λεβένταγα! (βλ. Καλημέρα Ζωή:P) Νομίζω ότι ήθελες να πεις ταξίαρχος Θεοχάρης. -- Αν ποτέ βρεθείς σε μπαρ με τραβέλια, μην πιεις ποτέ σφηνάκι καμικάζι. :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Άψογο και το 6ο επεισόδιο της 4ης σαιζόν.Πολύ εντυπωσιακές εξελίξεις στους 2 ασθενείς.Θεικός ο House στο επεισόδιο. Πάντως εγώ δν θα δω την 1η σαιζόν.Προτιμώ την ωριμότητα της 2ης,3ης,4ης. Έχετε να προτείνετε τα καλύτερα επεισόδια από την 2η season? (θα δω όλη την 3η) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Παιδιά πριν από λίγο βγήκε στον greek tracker και το 7ο επεισόδιο με ελληνικούς υπότιτλους. Όσοι πιστοί,τρέχτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 χθες ειδα το 7ο...καlo....an kai den eixe kai poli drasi... Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 χθες ειδα το 7ο...καlo....an kai den eixe kai poli drasi... Ναι αλλά ο House άνοιξε τις μπουκαπόρτες και μοίραζε pwnarismata :D:D EDIT : Στο τέλος βέβαια την πάτησε τρελά Άψογο και το 7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Παιδιά λόγω της απεργίας των αμερικανών σεναριογράφων φαντάζομαι πως δεν θα υπάρχουν επεισόδια για κάποιο διάστημα... Ξέρει κανείς πόσα επεισόδια είναι προγραμματισμένα να προβληθούν?(δλδ πόσα επεισόδια έχουν τελειώσει πριν την απεργία) EDIT Σύμφωνα με αυτό http://www.ew.com/ew/article/0,,20160402,00.html υπάρχουν 5 έτοιμα επεισόδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Παιδιά λόγω της απεργίας των αμερικανών σεναριογράφων φαντάζομαι πως δεν θα υπάρχουν επεισόδια για κάποιο διάστημα... Ξέρει κανείς πόσα επεισόδια είναι προγραμματισμένα να προβληθούν?(δλδ πόσα επεισόδια έχουν τελειώσει πριν την απεργία) EDIT Σύμφωνα με αυτό http://www.ew.com/ew/article/0,,20160402,00.html υπάρχουν 5 έτοιμα επεισόδια... Ήμουν έτοιμη να ποστάρω το ίδιο λινκ! Δυστυχώς έτσι είναι μάλλον τα πράγματα... Χρόνια σου πολλά!!!:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Ήμουν έτοιμη να ποστάρω το ίδιο λινκ! Δυστυχώς έτσι είναι μάλλον τα πράγματα... Χρόνια σου πολλά!!!:wink: Ευχαριστώ πολύ :) Εντάξει δεν είναι πολύ τραγικά τα πράγματα.Έχουμε 5 επεισόδια καβάτζα. Για έναν μήνα και κάτι είμαστε οκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 ψιλο μετριο μου φανηκε το νεο επεισοδιο....στο τελος ειχε την ανατροπη βεβαια στο ποιος θα φυγει και επισης επιτελους ο χαουζ εχει υποθεση με lypus :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts