Driver_3 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 πηγα σημερα σε nokia shop και μου ειπε Τριτη/Τερτατη να ερθουνε τα πρωτα κομματια γενικως σε ολη την ελλαδα οχι μονο Αθηνα. τους πηρανε τηλ.και τους ειπανε. υπομονη......λοιπον για αυτους που περιμενουνε πως και πως τοσο καιρο.:rolleyes: Μπορεις να μου πεις σε ποιο Nokia Shop πηγες? Γιατι περασα κ εγω χθες απο δυο, τηλεφωνησα κ σε αλλα τρια αλλα ολοι τα ιδια λεγανε:δεν ξερουμε τιποτα,το περιμενουμε μεσα στο μηνα.. α και πλαισιο στη Στουρναρη που ρωτησα απο βδομαδα σε βδομαδα το περιμενουν ειπαν..:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Kalimera einai para polu oreo kinito...to pira apo Megamarket...ala exo sovaro,ma poli sovaro provlima!opote patao to pliktrologio(oxi to pliktrologio me ta grammata).ekei pou einai gia to menou kai ploigisi(pano-kato-deksia-aristera) kai mou anavosvinei sinexeia i othoni....kai kamia fora vgazei anapoda i katheta to menou kai oxi ...mono..kai kanei ''stravo'' menou me kollima tautoxrona....,ti prepei na kano...fantasou mia mera kai den prolavaino na to efxaristitho giati mou ti spaei i othoni...exo stenoxorithei pragmatika pou pira ena kinito 720 euro me ''dianoitiko provlima''...mou erxetai pantws i aporia ..gi'auto to kathisterei i alpha copy an kai exo akousei oti tha einai apo ouggaria??Ti prepei na kano??Siggnomi pou sas to leo alla exo aganaktisei..giati kanenas edo xristis den exei parapono gia tis ''treles'' pou kanei i othoni otan pataei to pliktrologio(oxi me ta grammata alla ekei pou kanoume to menou-ploigisi) dil den exo akousei kanenan xristi tou n95 na exei parapono me tin othoni kai na simbainei se mena..opios gnorizei na mou pei ti prepei na kano gia na antimetopistei to problima pou einai poli sovaro..;) Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 παρατηρησε κανεις κατοχος του Ν95 κατι σχετικα με το bluetooth?σε ορισμενα κινητα οταν παω να στειλω πολλα αρχεια μαζι μεσω του bluetooth ζηταει κωδικο ασφαλειας απο τα αλλα κινητα.οχι ομως σε ολα.οταν στελνω σε Ν93 και Ν73(ορισμενες φορες) δεν ζητα κωδικο.οταν παω να στειλω σε Ν70-6680-6630 ζητα κωδικο.ξερει κανεις κατι σχετικο και για ποιο λογο το κανει?ξερω οτι κατι εχει να κανει με το θεμα αξιοπιστιας των συσκευων αλλα δεν το ειχα αντιμετοπισει σε προηγουμενα symbian τηλεφωνα που ειχα. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Kalimera einai para polu oreo kinito...to pira apo Megamarket...ala exo sovaro,ma poli sovaro provlima!opote patao to pliktrologio(oxi to pliktrologio me ta grammata).ekei pou einai gia to menou kai ploigisi(pano-kato-deksia-aristera) kai mou anavosvinei sinexeia i othoni....kai kamia fora vgazei anapoda i katheta to menou kai oxi ...mono..kai kanei ''stravo'' menou me kollima tautoxrona....,ti prepei na kano...fantasou mia mera kai den prolavaino na to efxaristitho giati mou ti spaei i othoni...exo stenoxorithei pragmatika pou pira ena kinito 720 euro me ''dianoitiko provlima''...mou erxetai pantws i aporia ..gi'auto to kathisterei i alpha copy an kai exo akousei oti tha einai apo ouggaria??Ti prepei na kano??Siggnomi pou sas to leo alla exo aganaktisei..giati kanenas edo xristis den exei parapono gia tis ''treles'' pou kanei i othoni otan pataei to pliktrologio(oxi me ta grammata alla ekei pou kanoume to menou-ploigisi) dil den exo akousei kanenan xristi tou n95 na exei parapono me tin othoni kai na simbainei se mena..opios gnorizei na mou pei ti prepei na kano gia na antimetopistei to problima pou einai poli sovaro..;) Φίλε μου απ'οτι καταλαβαίνω η οθόνη σου έχει κάποιο πρόβλημα οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το πάς εκεί που το πήρες και να ζητήσεις αλλαγή της συσκευής μια που νομίζω οτι εντός 10ημέρου απο την ημερομηνία αγορας μπορεί να γίνει αλλαγή συσκευής.Αλλά και αυτό να μην γίνει κάνε χρήση της εγγύησης για να σου φτιάξουν το πρόβλημα.... OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 παρατηρησε κανεις κατοχος του Ν95 κατι σχετικα με το bluetooth?σε ορισμενα κινητα οταν παω να στειλω πολλα αρχεια μαζι μεσω του bluetooth ζηταει κωδικο ασφαλειας απο τα αλλα κινητα.οχι ομως σε ολα.οταν στελνω σε Ν93 και Ν73(ορισμενες φορες) δεν ζητα κωδικο.οταν παω να στειλω σε Ν70-6680-6630 ζητα κωδικο.ξερει κανεις κατι σχετικο και για ποιο λογο το κανει?ξερω οτι κατι εχει να κανει με το θεμα αξιοπιστιας των συσκευων αλλα δεν το ειχα αντιμετοπισει σε προηγουμενα symbian τηλεφωνα που ειχα. Αυτό δεν είναι θέμα της συσκευής,αλλά του χρήστη.Εκείνος αποφασίζει αν θα εισάγει κάποιον κωδικό ασφαλείας στο κινητό του τηλέφωνο. Το Ν95 μου στέλνει αρχεία μέσω bluetooth στο 6630 χωρίς να μου ζητηθεί κωδικός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Σε αλλες επαφες εχει μπει η φωνητικη κληση. Σε άλλες όχι! Γιατί? Θελει καποια ρυθμιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Έκοψα με το ψαλίδι πέντε στρώσεις διάφανου σιλοτέιπ.Κόλλησα τη μία πάνω στην άλλη. Τις προσάρμοσα ώστε να εφαρμόζουν στο αριστερό,πίσω κομμάτι του slide,κάτω από το βασικό μέρος του Ν95. Ο τζόγος στη συσκευή εξαφανίστηκε.Δεν πίστευα στα μάτια μου :cool: . Σε λίγο θα δημοσιεύσω και φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Έκοψα με το ψαλίδι πέντε στρώσεις διάφανου σιλοτέιπ.Κόλλησα τη μία πάνω στην άλλη. Τις προσάρμοσα ώστε να εφαρμόζουν στο αριστερό,πίσω κομμάτι του slide,κάτω από το βασικό μέρος του Ν95. Ο τζόγος στη συσκευή εξαφανίστηκε.Δεν πίστευα στα μάτια μου :cool: . Σε λίγο θα δημοσιεύσω και φωτογραφίες. Αυτή η πατέντα είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά ποτέ δεν θα καθόμουν να κάνω τέτοια πράγματα σε κινητό τέτοιας τιμής. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arcana112 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Αυτή η πατέντα είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά ποτέ δεν θα καθόμουν να κάνω τέτοια πράγματα σε κινητό τέτοιας τιμής. Απλά από περιέργεια: από που ξέρεις ότι είναι πολύ αποτελεσματική η πατέντα;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Απλά από περιέργεια: από που ξέρεις ότι είναι πολύ αποτελεσματική η πατέντα;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Την έχει κάνει μια γνωστή μου.(εγώ της το είπα βέβαια:D) Εκείνη βασικά χρησιμοποίησε αρμοκάλυπτο(έτσι λέγεται νομίζω). Έχει κόλλα στην μια άκρη και από την άλλη είναι σαν σφουγγαράκι. Δεν κάνει πια καθόλου θόρυβο, αλλά λόγου του υλικού που έβαλε γέρνει ακόμα λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές είναι εντάξει. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Την έχει κάνει μια γνωστή μου.(εγώ της το είπα βέβαια:D) Εκείνη βασικά χρησιμοποίησε αρμοκάλυπτο(έτσι λέγεται νομίζω). Έχει κόλλα στην μια άκρη και από την άλλη είναι σαν σφουγγαράκι. Δεν κάνει πια καθόλου θόρυβο, αλλά λόγου του υλικού που έβαλε γέρνει ακόμα λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές είναι εντάξει. Σε τι κινητο το έκανε? Σε samsung πάντως με τιποτα!;) Αν το ιδιο πράγμα γίνει και σε ν80 θα είναι αποτελεσματικο άραγε? Παντως ούτε εγώ συμφωνώ με αυτο,ακου εκει να πάρεις ενα κινητο 750 ευρώ,και να βάζεις κολλητικη ταινια επειδη ο κατασκευαστης ήταν ανικανος να το κανει σωστά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Παντως ούτε εγώ συμφωνώ με αυτο,ακου εκει να πάρεις ενα κινητο 750 ευρώ,και να βάζεις κολλητικη ταινια επειδη ο κατασκευαστης ήταν ανικανος να το κανει σωστά. Απλα περιμενεις να παρεις απο μια αλλη φουρνια! Πολλες φορες την εχω πατησει περνοντας κατι με το που βγηκε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Όση έχουν πρόβλημα με το τρίξιμο μπορούν να μας πουν που είναι φτιαγμένο το κινητό? Ίσως να μην παίζει ρολο αλλα το δικό μου και αλλα 2 N95 που είδα είναι made in Finland και δεν τρίζουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Σε τι κινητο το έκανε? Σε samsung πάντως με τιποτα!;) Αν το ιδιο πράγμα γίνει και σε ν80 θα είναι αποτελεσματικο άραγε? Παντως ούτε εγώ συμφωνώ με αυτο,ακου εκει να πάρεις ενα κινητο 750 ευρώ,και να βάζεις κολλητικη ταινια επειδη ο κατασκευαστης ήταν ανικανος να το κανει σωστά. Σε n95 βρε! Στα samsung φίλε μου, μπορεί να λέμε ότι τα καινούρια slide δεν είναι όπως τα παλιά, αλλά το χειρότερο samsung είναι σαν το e65 στο slide. Το slide του n80 κουνιέται και αριστερά-δεξιά και γενικά είναι τόσο χαλαρό που δεν νομίζω να γίνεται κάτι τόσο αποτελεσματικό. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Όση έχουν πρόβλημα με το τρίξιμο μπορούν να μας πουν που είναι φτιαγμένο το κινητό? Ίσως να μην παίζει ρολο αλλα το δικό μου και αλλα 2 N95 που είδα είναι made in Finland και δεν τρίζουν. Σοβαρα? Παιζει κατι τετοιο? Πειτε βρε παιδια γιατι ειναι οντως ρεζιλι να εχεις τετοιο κινητο με κολλητικες ταινιες πανω! Μακαρι παντως αυτα που θα φερει η alpha copy να ειναι σωστα. [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Όση έχουν πρόβλημα με το τρίξιμο μπορούν να μας πουν που είναι φτιαγμένο το κινητό? Ίσως να μην παίζει ρολο αλλα το δικό μου και αλλα 2 N95 που είδα είναι made in Finland και δεν τρίζουν. Κατασκευασμένο στη Φινλανδία είναι και το δικό μου μοντέλο. Ορίστε και οι φωτογραφίες με την πατέντα που εξαλείφει τον τζόγο. http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/17742/limit/recent http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/17741/limit/recent Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Κατασκευασμένο στη Φινλανδία είναι και το δικό μου μοντέλο. Ορίστε και οι φωτογραφίες με την πατέντα που εξαλείφει τον τζόγο. http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/17742/limit/recent http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/17741/limit/recent Ωραία δλδ τώρα ειναι αψογο απο θέμα μηχανισμού?κάτι σαν τα samsung? Στιβαρή κατασκευή? Πάντως δεν ειναι και οτι καλύτερο να εχει κολλητικη ταινια στο πισω μέρος του τηλεφωνου,και μάλιστα σε ενα καινουριο κινητο. Τουλάχιστον βάλε και απο την άλλη μερια ταινία για να μην φαίνεται άσχημο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ωραία δλδ τώρα ειναι αψογο απο θέμα μηχανισμού?κάτι σαν τα samsung? Στιβαρή κατασκευή? Πάντως δεν ειναι και οτι καλύτερο να εχει κολλητικη ταινια στο πισω μέρος του τηλεφωνου,και μάλιστα σε ενα καινουριο κινητο. Τουλάχιστον βάλε και απο την άλλη μερια ταινία για να μην φαίνεται άσχημο. Μόνο το τρίξιμο,που εμφανιζόταν όταν πληκτρολογούσες κάτι,εξαλείφθηκε.Αυτό άλλωστε ήταν το εκνευριστικό. Ο τζόγος του Ν95 είναι πλέον ελάχιστος και υποφερτός. Το συγκεκριμένο σημείο είναι πάντα εκτός του οπτικού μου πεδίου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Μόνο το τρίξιμο,που εμφανιζόταν όταν πληκτρολογούσες κάτι,εξαλείφθηκε.Αυτό άλλωστε ήταν το εκνευριστικό. Ο τζόγος του Ν95 είναι πλέον ελάχιστος και υποφερτός. Το συγκεκριμένο σημείο είναι πάντα εκτός του οπτικού μου πεδίου. Ωραία, θα μπορούσες εσυ που εχεις και κάποιες γνώσεις,να τραβήξεις μερικες φωτογραφιες και βιντεο και να τα ανεβάσεις? Να ξέρουμε επιτελους τι γίνεται γι αυτο:) thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Kαλα τοσο δυσκολο ηταν να βαλει η ΝΟΚΙΑ ενα κομματι πλαστικου εκει ωστε να μην εχει τζογο;Ελεος δηλαδη... Και δωστε καμια φωτο ρε παιδια(κυριως απο ατομα που ξερουμε καλυτερα)...Σε εσωτερικους χωρους με τεχνητο φωτισμο κυριως...αλλα με το ΝΕΟ firmware. Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Σε αλλες επαφες εχει μπει η φωνητικη κληση. Σε άλλες όχι! Γιατί? Θελει καποια ρυθμιση? Κανείς?!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Changes/improvements made from MCU SW v10.0.018 to v11.0.026: Telephony Improvements to packet data establishment after changing to roaming Network Improvements to number grouping Improvements to missing calls and new message notifications Audio routing improvements Say callers name volume increased to match ringing tone volume Call reliability improvements SIM / USAT SIM certificates supported SIM card registration improvements Camera Video recording starts faster Video stabilization improvements Exposure improved Lens shading improved Video sharpness and noise improved Capture tone synchronized with capture moment Browser Improvements in images visibility in browser General stability improvements for browser Refreshing web page functionality improvements ROP memory handling improvements Browser out of memory improvements General Out of memory improvements VOIP Improvements to automatic redial WLAN stability improvements Product name included for USB mass storage mode Improvements to SD backup Stability improvements to BT connectivity Localization improvements Screen saver default value changed from 5min to 1min Chinese language typing improvements Startup settings updated USB stability improvements General stability improvements Multimedia menu stability improvements Multimedia menu startup time improved Maps stability improvements Barcode reader icon changed [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Κανείς?!! Στο forum για το Ν80 καπου στην αρχη τα λεει ολα..ριξε μια ματια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Σε αλλες επαφες εχει μπει η φωνητικη κληση. Σε άλλες όχι! Γιατί? Θελει καποια ρυθμιση?Η φωνητική κλήση προστίθεται αυτόματα σε όλα τα ονόματα. Πολλές φορές δημιουργούνται διάφορα κολλήματα με αποτέλεσμα να μην μπαίνει ο προεπειλεγμένος αριθμός μιας επαφής ως φωνητική κλήση. Ένα παράδειγμα είναι αν στείλεις την επαφή αυτή με bluetooth. Βρες ποιές επαφές έχουν και σε ποιές δεν έχει προστεθεί και ίσως καταλάβεις τι εμποδίζει την επαφή σου να προσθέσει αυτόματα την συγκεκριμένη ρύθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Ωραία, θα μπορούσες εσυ που εχεις και κάποιες γνώσεις,να τραβήξεις μερικες φωτογραφιες και βιντεο και να τα ανεβάσεις? Να ξέρουμε επιτελους τι γίνεται γι αυτο:) thanks Χμ, λίγο δύσκολο μιας και η φίλη μου μένει Αγγλία... MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts