Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@nxbest

Same here m8 :)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@costasp

@nxbest

Πολύ Καλά Post και Οι Δύο :up: και ιδιαιτέρως ενημερωτικά.:respect:

Ελπίζω να μπορέσω να πάρω και εγώ το Ν95 σύντομα

@costasp χρόνια πολλά για τη γιορτή σου

Και γενικότερα χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα. επίκαιρο :offtopic:

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Thnx :)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Σημερα βγηκα για αναζητηση. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η τιμη της ΤΙΜ: 695 ευρω. Πολυ καλη. Μονο που δεν το ειχε κανεις. Τους ειχε τελειωσει. Και ΤΙΜ και βονταφον. Ο Γερμανος δεν ειχε φερει αλλα ειδε στον υπολογιστη οτι εχει γινει παραλαβη οποτε ειναι θεμα ημερων. ΔΥΟ τυποι ομως το αγοραζαν μπροστα μου (ηταν κρατημενα). Τι να πω πια δεν μπορω να περιμενω αλλο.

paidia molis hrthe to n95 spiti mou.twra fortizei!anupomonw!de mou lete eseis pou exete tv out ston ipologisth exete treis upodoxes?emena exei mono mia kitrinh upodoxh enw to kalwdio mesa sth suskeuasia exei tria vusmata pou prepei na sundethoun. ti na kanw?

a kai kati allo.emena den exei mmc mesa(kalutera vevaia giati tha eixe kammia mikrh ths nokia klassika kai tzampa tha plhrwname extra) kai fusika den exei to fulladio extra efarmoges pou eixe otan eixa parei to n70 me mmc.kainourgia taktikh einai auth sthn ellada?tlp auto pou thelw na rwthsw einai an kanenas apo autous pou to exoun parei apo exwteriko eixan mmc me extra efarmoges mesa kai an mporei kaneis na anevasei kapou olh thn mmc.eyxaristw.

Το καλώδιο του Ν95 δεν συνδέεται σε TV Out υποδοχές από κάρτες VGA, αλλά σε TV In (π.χ. σε monitor ή σε τηλεόραση). Το κίτρινο είναι για εικόνα και τα άλλα δύο (κόκκινο, άσπρο) είναι stereo ήχος. Ότι συνδέσεις θα έχεις. Αν συνδέσεις και τα τρια θα έχεις και εικόνα και ήχο. Όχι όμως στο TV Out της κάρτας γραφικών του pc σου... εκεί ΔΕΝ συνδέεται... (δεν έχει και λογική εξάλλου).

Το κινητό παίρνει κάρτα microSD (όχι mmc) και δεν υπήρχε τίποτα μέσα στις κάρτες στο εξωτερικό εκτός από χάρτες για κάποιες χώρες (π.χ. Κροατία, κάποιες χώρες της Ασίας) άρα δεν έχεις χάσει τίποτα...

FILE MOY VAZO TON KODIKO POY MOY ESTEILAN KAI MOY GRAFEI STO KOINITO OTI DEN EINAI ENERGOS!!TI MPOREI NA FTEEI??

1. Ενδεχομένως δεν γράφεις σωστά τον κωδικό. Τριπλοτσέκαρέ το. Δες και αν γράφεις αγγλικούς χαρακτήρες όπως (υποθέτω ότι) πρέπει να έχει αντί για ελληνικούς.

2. Διάλεξες την σωστή περιοχή (Ανατολική Ευρώπη) όταν ζήτησες τον κωδικό;

Οταν παμε για update μεσω του pc πρεπει το n95 να ειναι ανοιχτο με την καρτα sim μεσα κανονικα στο δικτυο η οχι?Επισης την memory card πρεπει να την εχουμε βγαλει η δεν πειραζει?

@costasp

@nxbest

Πολύ Καλά Post και Οι Δύο :up: και ιδιαιτέρως ενημερωτικά.:respect:

Ελπίζω να μπορέσω να πάρω και εγώ το Ν95 σύντομα

Και γενικότερα χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα. επίκαιρο :offtopic:

+1 και από εμένα!;)

Κώστα, Χρόνια Πολλά !

παιδες προβλημα με το καλημερα:lol:

εκανα αναβαθμιση μεσω nokia.com απο 10.0.018 σε 11.0.026 και δεν υπαρχει η ελληνικη γλωσσα πλεον στο τηλ:blink:

τι κανουμε??:O

φιλε μου δεν ειμαι ο μονος...καπου στην σελιδα 23-24 αυτου του thread το εχει αναφερει κι αλλο παιδι..αλλα απο οτι κοιταξα δεν ελαβε απαντηση.

xp home service pack 2 εχω ελληνικο και η ειρωνια ειναι οτι μου ζητησε να επιλεξω πριν κατεβασω το setup της αναβαθμισης ποια γλωσσα θελω,επελεξα φυσικα ελληνικα αλλα τπτ..

εκανα επιδιορθωση με setup που ξανακατεβασα απο το site της nokia com παλι και την ξαναπερναω μηπως και κατι δεν πηγε καλα την 1η φορα...

σε κανα 15 λεπτο περιπου θα ξερω τι εγινε...:O

οσο για το ελληνικο site της nokia δεν υπαρχει καν αναβαθμιση στο N95 ακομη...

Φιλε zaharakis απο που το αγορασες ?

Για να μην εχει Ελληνικα μετα την αναβαθμιση σημαινει οτι δεν προοριζοταν

για την ελληνικη αγορα -παραεισαγωγη

Για βαλεις ελληνικα ,θα πρεπει να αλλαξεις το product code .

δες την 1η σελιδα του θεματος

Οταν παμε για update μεσω του pc πρεπει το n95 να ειναι ανοιχτο με την καρτα sim μεσα κανονικα στο δικτυο η οχι?Επισης την memory card πρεπει να την εχουμε βγαλει η δεν πειραζει?

Ναι ,ανοικτο με την καρτα σιμ .(θα βγει εκτος οταν ξεκινησει η αναβαθμιση)

Δεν πειραζει αν εχεις την καρτα μνημης μεσα

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν! :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Γεια σας παιδιά.Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.:)

Σήμερα θα το είχα αποκτήσει το κινητό,αλλά λόγο της ένωσης των επτανήσων στην Κεφαλονιά δεν είναι κανένα μαγαζί ανοιχτό..

Μια ερώτηση. Η μπαταρία για να δουλεύει σωστά θα πρέπει μόλις πάρω το κινητό,να την αδειάσω τελείως και μετά να φορτίσει;;:)

:yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become.

Σήμερα θα το είχα αποκτήσει το κινητό,αλλά λόγο της ένωσης των επτανήσων στην Κεφαλονιά δεν είναι κανένα μαγαζί ανοιχτό..

Μια ερώτηση. Η μπαταρία για να δουλεύει σωστά θα πρέπει μόλις πάρω το κινητό,να την αδειάσω τελείως και μετά να φορτίσει;;:)

FILE OTI KAI NA KANEIS I MPATARIA EINAI XALIA!!!!

αστην να αδειασει τελειως και μετα φορτισε την μεχρι να ολοκληρωση.

καντο αυτο τις 2,3πρωτες φορτισεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. Ενδεχομένως δεν γράφεις σωστά τον κωδικό. Τριπλοτσέκαρέ το. Δες και αν γράφεις αγγλικούς χαρακτήρες όπως (υποθέτω ότι) πρέπει να έχει αντί για ελληνικούς.

2. Διάλεξες την σωστή περιοχή (Ανατολική Ευρώπη) όταν ζήτησες τον κωδικό;

OXI FILE DIALEKSA DITIKI EYROPI!!O KODIKOS EINAI MONO NOYMERA!!LES GIA AFTO NA MIN TON PERNEI??

Δεν ξέρω αν είναι κουτό αυτό που θα ρωτήσω, αλλά δε βρήκα απάντηση ψαχνοντας στο manual:

Αφού κάνω slide-down, η οθόνη γυρίζει σε landscape mode. Κλείνοντάς το όμως, ΔΕΝ επανερχεται σε portrait! Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι να κάνω πρώτα slide-up για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο και να γυρίσει σε portrait και μετά να το κλείσω. Μου διαφεύγει κάτι;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Εμ διαλεξες λαθος περιοχη αυτος ο κωδικος θα δουλευει τωρα στον χαρτη της Γερμανιας της Γαλλιας κλπ....Εγω παλι σημερα ειμαι ετοιμος να παω να το παρω απο καμια Vodafone-Tim εχουν επαρκεια,απο την αλλη σκεφτομαι να παεριμενω να το φερει e-shop kai πλαισιο απλα οσο παιρναει ο καιρος εξαντλειται η υπομονη μου και φοβαμαι μην καποια στιγμη τα παρω και παω να παρω κανα Ν93 να τελειωνω
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Εμ διαλεξες λαθος περιοχη αυτος ο κωδικος θα δουλευει τωρα στον χαρτη της Γερμανιας της Γαλλιας κλπ....Εγω παλι σημερα ειμαι ετοιμος να παω να το παρω απο καμια Vodafone-Tim εχουν επαρκεια,απο την αλλη σκεφτομαι να παεριμενω να το φερει e-shop kai πλαισιο απλα οσο παιρναει ο καιρος εξαντλειται η υπομονη μου και φοβαμαι μην καποια στιγμη τα παρω και παω να παρω κανα Ν93 να τελειωνω

PERIMENE LIGO AKOMA!AKSIZEI TON KOPO!AN KAI EGO TO PERIMENA SE KAPIA SIMIA KALITERO!!

OPOTE LES NA AGORASO TIS ANATOLIKIS EYROPIS?SIGOURA AFTO EINAI I THA PETAKSO KAI ALLO DEKARIKO?

Αυτο ειναι σιγουρα εκει την εχει την Ελλαδα στην Ανατολικη Ευρωπη και αφου το αγορασεις φροντισε να πατησεις σωστα τον κωδικο

Πληρώνεις συνδρομή αν θέλεις να σου κάνει πλοήγηση σε διαδρομή που ορίζεις εσύ. Υπάρχουν 4 συνδρομές:

- 3 χρόνια για 70 ευρώ.

- 1 χρόνο για 60 ευρώ.

- 30 ημέρες για 8 ευρώ.

- 7 ημέρες για 6.5 ευρώ.

Σου στέλνουν ένα κωδικό και τον βάζεις στο πρόγραμμα οπότε ενεργοποιείται η πλοήγηση για αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

ΔΕΝ χρειάζεται μόνιμη σύνδεση στο internet με GPRS ή κάτι άλλο. ΑΝ όμως υπάρχει αυτή η σύνδεση τότε το πρόγραμμα θα ψάχνει στο background για ενημερώσεις που αφορούν τον χάρτη (σημεία ενδιαφέροντος, κ.α.). Μπορείς φυσικά να του ορίσεις τι είδους σύνδεση θέλεις να κάνει (εγώ το έχω βάλει να συνδέεται στο wireless του σπιτιού μου) ή να μην το αφήνεις να συνδέεται ΚΑΘΟΛΟΥ οπότε θα σου βγάζει προειδοποιητικό μήνυμα όταν ξεκινάει το πρόγραμμα (δεν υπάρχει σύνδεση δικτύου). Απλά τότε το πρόγραμμα χρησιμοποιεί ότι δεδομένα έχει από τον χάρτη στη μνήμη.

Επίσης διαδρομή μπορείς να φτιάξεις στον χάρτη (με αφετηρία και προορισμό) και να την δεις κανονικά χωρίς (ξαναλέω) να χρειάζεται σύνδεση στο internet. Δεν μπορείς όμως να κάνεις πλοήγηση με αυτή τη διαδρομή (δηλ. να πηγαίνεις πάνω της και να σου λέει φωνητικές οδηγίες) γιατί για να ενεργοποιηθεί αυτό θέλει την συνδρομή που είπαμε παραπάνω.

Δορυφόρους πιάνει 5-6 και μου κάνει εντύπωση το ακριβέστατο σήμα αλλά και η πολύ καλή συνεργασία του με το software. Εμένα πιάνει και μέσα στο αυτοκίνητο και μάλιστα ενώ κινούμαι αλλά φυσικά πέρνει παραπάνω χρόνο (6-8 λεπτά) αντί για τα 2-4 λεπτά που ειναί το κανονικό αν είμαι ακίνητος.

Δυστυχώς εκεί που χάνει σε σχέση με το destinator δεν είναι τόσο στο software, ούτε στο ότι δεν έχει SIRF III τσιπάκι (αυτό που έχει μου φαίνεται εξίσου καλό με το SIRF) αλλά στους χάρτες της NAVTEQ. Κάποιες περιοχές υπάρχουν σε εξαιρετική λεπτομέρεια ενώ κάποιες άλλες σε μετριότατη (για Αθήνα πάντα μιλάω). Πιστεύω ότι θέλει γερή ενημέρωση ο χάρτης και σύντομα.

Αυτά...

Δηλαδη ρε φιλε δε κατεβαζεις τις φωνητικες οδηγιες μια και καλη οταν τις αγοραζεις και σου δινει κωδικο μεσω wifi?Για να σου λεει φωνητικες οδηγιες θες οπωσδηποτε ιντενρτετ?Επισης μπορεις να μου πεις στο περιπου τι ειδους περιοχες της Αθηνας δεν τις εχει αναλυτικα στον χαρτη?Απαμακρυσμενες η και περιοχες στα στενα ορια του λεκανοπεδιου Αττικης?Και κατι τελευταιο ολοι οσοι εχουν αυτο το προγγραμμα λενε οτι θελει gprs gia na kaneis anazitisi odon(με ομολογουμενως πολυ μικρη κινηση μερικων kb ανα αναζητηση),esena soy kanei anazitisi odon xoris internet?

Σήμερα το πήρα από vodafone στο αιγάλεω είναι πολύ καλό.Μία ερώτηση τους χάρτες από που τους κατεβάζεις ?

Ευχαριστώ.

Το Ράδιο ταξί τι μουσική παίζει ; :X

Σήμερα το πήρα από vodafone στο αιγάλεω είναι πολύ καλό.Μία ερώτηση τους χάρτες από που τους κατεβάζεις ?

Ευχαριστώ.

καλοριζικο και σενα.

εδω ειναι το επισημο θεμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791

και απο το maploader τους κατεβαζεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ.

Ποσο το πηρες φιλε?Ειχε αποθεματα ξερεις?

Ποσο το πηρες φιλε?Ειχε αποθεματα ξερεις?

729,00 Είδα ότι είχε αρκετά Ιερά οδό και Θηβών είναι

Το Ράδιο ταξί τι μουσική παίζει ; :X

Παιδια επιτελους το πηρα κι εγω σημερα απο Γερμανο Πετρουπολης! Μεσα στο πακετο ειχε και καρτα 512 και απο οτι καταλαβα ειναι απο Γαλλια αλλα ειναι made in Finland!

Mεχρι στιγμης απο οσο το εχω δει ειναι τελειο οντως φοβερη οθονη και ηχος εκπληκτικος! Το μονο μου παραπονο ειναι οτι κουναει το πανω καπακι και κλειστο και ανοικτο και στις δυο θεσεις του slide kai το κουνημα ειναι παντα απο την δεξια μερια οπως το κρατας. Ετσι κουναει σε ολους βρε παιδια ή ετυχα στο υπερκουνιστο???

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ευτυχης κατοχος ν95 και γω μολις σημερα,απο voda.Συσκευη καθαρη,ολα καλα.Να ρωτησω κατι χαζο θελω.Οταν τραβαμε φωτο και κανει focus ο ηχος που κανει οταν λοκαρει το θεμα ειναι ενα απαλο κλικ? Γιατι στο ν73 που ειχα ακουγοταν ενα εντονο μπιπ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...