vagvag89 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 παιδιά έκανα επαναφορά συστήματος στο n95 και δεν μου βγάζει χάρτες. δορυφόρους κλειδώνει αλλα τους χάρτες μου βγάζει κάτι κόκκινες γραμμές για οδούς και τέτοια. τι κάνω τώρα????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sabbat Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Hi! Edo kai ligo kero ime katoxos N95 kai exthes ixe ti proti toy ptosi..:( (Telika oso kai na prosexis bori na soy simvi!) Se genikes grames den epathe megali zimia apla den ixa prolavi na ftiakso ton tzogo sto slide me tin egiisi. Tha ithela na moy pi kapios apo poy boro na paragilo gnisia antalaktika kai ta ergalia poy xriazete gia to anigma toy kinitoy. Meso Internet an gnorizi kapios tha me voithisi poli. Thanks! BLACK SABBATH:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Παιδιά ισχύει κάτι τέτοιο? Ότι αν κάνεις format, πρέπει να ξαναπεράσεις update firmware κλπ?? Δε νομίζω. Οι αλλαγές που γίνονται με product code κλπ, πρέπει να είναι μόνιμες.Σιγά μη χάνονται με 1 απλό φορμάτ. ΌΧΙ, δεν χρειάζεται να αλλάζεις ξανά και ξανά το product code όταν κάνεις format ή αναβάθμιση. Άπαξ και αλλαχτεί μια φορά μένει το ίδιο! [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Hi! Edo kai ligo kero ime katoxos N95 kai exthes ixe ti proti toy ptosi..:( (Telika oso kai na prosexis bori na soy simvi!) Se genikes grames den epathe megali zimia apla den ixa prolavi na ftiakso ton tzogo sto slide me tin egiisi. Tha ithela na moy pi kapios apo poy boro na paragilo gnisia antalaktika kai ta ergalia poy xriazete gia to anigma toy kinitoy. Meso Internet an gnorizi kapios tha me voithisi poli. Thanks! Ανοιγει σχετικα ευκολα .. ριξε μια ματια στο e-bay για opening tools + N95 Για τα υπολοιπα http://cnn.cn/shop/nokia-n95-c-24_261.html [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 kalispera .. ithela na rwtisw ti antiviotiko na valw sto nokia n95 ... kai tha einai argo to kinito meta? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 kalispera .. ithela na rwtisw ti antiviotiko na valw sto nokia n95 ... kai tha einai argo to kinito meta? Δεν υπαρχει λογος . Δεν εχει κυκλοφορησει ιος για symbian 9.1 Επιπλεον κανει το κινητο πιο αργο ... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ρε παιδιά μια ερώτηση, ίσως να είναι και χαζή, εάν δεν υπάρχει όπως λέτε ακόμα ιός για το symbian 9.1 τότε το fsecure όταν κάνει αναζήτηση στο κινητό για τη πράμα ψάχνει ακριβώς??? [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ρε παιδιά μια ερώτηση, ίσως να είναι και χαζή, εάν δεν υπάρχει όπως λέτε ακόμα ιός για το symbian 9.1 τότε το fsecure όταν κάνει αναζήτηση στο κινητό για τη πράμα ψάχνει ακριβώς??? ypotithetai oti to xeis agorasei ... kati prepei na paristanei oti psaxnei gia ta lefta pou edwses. *** tnx gia ta tips gia allagh glwssas kai apergopoihsh tu start up tone . akoma den exume vrei akrh me to poia n95 anavun thn othoni aytomata otan aisthanthun na metakinude kai poia oxi ? einai thema firmware ? @nervous mhpws ksereis poio einai kai pou mporei na vrisketai to startup tone na to kanw delete ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Στο στο συνιστω να το διαγραψεις. Μπορει οταν πας να ανοιξεις το κινητο αυτο να το ψαχνει και αφου δεν το βρισκει, να μην ξερει τι να κανει και να μην ανοιξει ποτε ξανα. Σε αυτην την περιπτωση για να λυσεις το προβλημα θα πρεπει ή να το κανεις αναβαθμιση ή (αν δεν δουλεψει το πρωτο) να το πεταξεις στα σκουπιδια και να παρεις αλλο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 mhpws ksereis poio einai kai pou mporei na vrisketai to startup tone na to kanw delete ? Ο ήχος που θέλεις βρίσκεται στο Ζ:\system\sounds\digital και ονομάζεται Wake_up_tone.mid Σ’ αυτή τη μνήμη δεν έχεις δικαίωμα να πειράξεις τίποτα, είναι μόνο για το λογισμικό του τηλεφώνου. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να τον διαγράψεις! [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 οι καρτες SDHC class2 απο τις class4 εχουν καμια διαφορα ταχυτητας στο τηλεφωνο? [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ypotithetai oti to xeis agorasei ... kati prepei na paristanei oti psaxnei gia ta lefta pou edwses. όχι φίλε δεν είναι απαραίτητο να το έχεις αγοράσει,σου δίνει την δυνατότητα να το δοκιμάσεις για κάποιο χρονικό διάστημα free.. και επίσης δεν πιστεύω ότι ολόκληρη εταιρεία σαν την f-secure υλοποιεί ένα software προϊόν μόνο και μόνο για να εξαπατήσει τους χρήστες μην προσφέροντας στην ουσία τίποτα..;) [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oarxon Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 παιδια για βοηθηστε με λιγο τι παιζει με τους χαρτες του n95 ? ειναι μονο εφαρμογες τις nοκια η υπαρχουν και αλλης εταιριας ? αληθεια αυτο που ακουγεται με το gprs πληρωνεις για να κανεις πλοηγηση και ποιο προγραμμα ειναι το πιο καλο για gps συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Κι εγώ παιδιά έχω πρόβλημα με τους χάρτες!!!!!!!! Κατέβασα από το map loader της nokia αλλά εκτός από μια φορά που άνοιξαν ,όλες τις επόμενες φορές δεν δείχνει ΄τιποτα , παρά το γεγονός ότι το GPS δείχνει το στίγμα μου...... Γνωρίζω ότι εχουμε ξαναασχοληθεί με το θέμα (συγγνώμη) , αλλά έχω πρόβλημα και ζητώ τη βοήθειά σας! Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Video: Hacker clones Sony Ericsson W580i shake function to Nokia N95 http://www.intomobile.com/2007/11/05/video-hacker-clones-sony-ericsson-w580i-shake-funtion-to-nokia-n95.html http://www.youtube.com/watch?v=VVjrZ227KWo [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 υπαρχει περιπτωση αλλαζοντας το product code του n95 με αυτο του n95-8gb να καταφερουμε να κανουμε αναβαθμιση με το λογισμικο του καινουργιου μοντελου και να δουλεψει και να εχουμε και μεις το πολυποθυτο demand sharing?? υπαρχει περιπτωση να βρουμε την παραπανω εφαρμογη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 υπαρχει περιπτωση αλλαζοντας το product code του n95 με αυτο του n95-8gb να καταφερουμε να κανουμε αναβαθμιση με το λογισμικο του καινουργιου μοντελου και να δουλεψει και να εχουμε και μεις το πολυποθυτο demand sharing?? υπαρχει περιπτωση να βρουμε την παραπανω εφαρμογη? 1.Οχι 2.Ισως,αργοτερα.. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 υπαρχει περιπτωση αλλαζοντας το product code του n95 με αυτο του n95-8gb να καταφερουμε να κανουμε αναβαθμιση με το λογισμικο του καινουργιου μοντελου και να δουλεψει και να εχουμε και μεις το πολυποθυτο demand sharing?? υπαρχει περιπτωση να βρουμε την παραπανω εφαρμογη? Καλή ερώτηση...! Όταν έρθει θα το μάθουμε, όλο και κάποιος θα το δοκιμάσει. Ποιο πρόγραμμα εννοείς; Το Nemesis… [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Κι εγώ παιδιά έχω πρόβλημα με τους χάρτες!!!!!!!! Κατέβασα από το map loader της nokia αλλά εκτός από μια φορά που άνοιξαν ,όλες τις επόμενες φορές δεν δείχνει ΄τιποτα , παρά το γεγονός ότι το GPS δείχνει το στίγμα μου...... Γνωρίζω ότι εχουμε ξαναασχοληθεί με το θέμα (συγγνώμη) , αλλά έχω πρόβλημα και ζητώ τη βοήθειά σας! Ευχαριστώ!! Τελικά όλα καλά!! το κατάφερα να δώ χάρτη Ελλάδας!! Όμως , σε κάποιες πόλεις δεν υπάρχουν οδοί , ή κάποιες οδοί δεν έχουν όνομα. Τί μπορούμε να κάνουμε γι αυτό? έχουμε αναβαθμίσεις χαρτών????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Καλή ερώτηση...! Όταν έρθει θα το μάθουμε, όλο και κάποιος θα το δοκιμάσει. Ποιο πρόγραμμα εννοείς; Το Nemesis… το shake control Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Καλή ερώτηση...! Όταν έρθει θα το μάθουμε, όλο και κάποιος θα το δοκιμάσει. Ποιο πρόγραμμα εννοείς; Το Nemesis… Εννοει αυτο που κουνας το Ν95 για να παει στο επομενο τραγουδι. Παντως αυτο που μετα απο τοσους μηνες μαθαμε οτι το Ν95 εχει κανονικο accelerometer μεσα ειναι πρωτοφανες. To ειχα καταλαβει απο ειχε καποιον αισθητηρα μεσα απο την καμερα που αποθηκευει την φωτογραφια αναλογα με το πώς κρατας το κινητο. Αλλα νομιζα οτι ειναι περιορισμενων λειτουργειων, μονο για την καμερα. Κριμα που δεν το εκμεταλλευτηκαν τοσο καιρο, αλλα καλιο αργα παρα ποτε. Τελικα δεν θα βγω καθολου χαμενος που εχω σκοπο να κρατησω το Ν95 για 2 χρονια μιας και προστιθεται συνεχεια καινουριες λειτουργιες.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Όντως δε σταματάνε να μας εκπλήσσουν οι Φινλανδοί με το Ν95. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό (accelerometer) από ό,τι ξέρω δεν περιγράφεται στο manual της συσκευής. Αν λυθεί το θέμα με το bug των sms (καθαρά θέμα καινούργιου firmware) και βρούμε καμία πατεντούλα με τη μπαταρία του Ν95 8GB, το Ν95 θα είναι πραγματικά σούπερ. ;) Σκέφτομαι το Ν95 για επόμενη αγορά, μιας και το Ν81 μάς βγήκε ...τζούφιο (SAR: 1,15W/Kg :down:) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfgh123 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ok.ευχαριστω αρα καλα καταλαβα.Αυτος απο το ebay μπορει να ξεκλειδωσει πολλα κινητα και απο διαφορες εταιριες.Δεν ξερω αν επιτρεπεται αυτο ειναι το λινκ του πωλητη http://stores.ebay.com/unlock-cell-phones_W0QQssPageNameZstrkQ3amewaQ3amesstQQtZkm Επισης λεει οτι δινει τα χρηματα πισω σε περιπτωση που δεν το ξεκλειδωσει.Εχει καλη αξιολογηση αλλα κατα ποσο τα ξεκλειδωνει θα το διαπιστωσω αυριο που θα μου στειλει τον κωδικο το δικο μου.:cool: Παιδια το τηλεφωνο ξεκλειδωθηκε.Ελαβα τον κωδικο μετα απο 3 μερες και ολα οκ.Οποισ θελει να ξεκλειδωσει Ν95 απο vodafone uk ας το εχει στα υποψιν.Εγω το αγορασα απο ebay ολοκαινουργιο με φορτιστη αυτοκινητου καρτα 512μβ+ ολοκαινουργιο bluetooth vbh-300 383 ευρωπουλα +42 που πηγε το ξεκλειδωμα.Συνολο 425 :):):Dευρωπουλα.Τωρα μενει να βαλω και ελληνικα.Αληθεια ξερει κανει να μου πει τι παιζει με την εγγυηση?που πρεπει να ρωτησω?Λογικα καλυπτεται μια και ητανε και σφραγισμενο αγορασμενο απο Ευρωπη. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Παιδια το τηλεφωνο ξεκλειδωθηκε.Ελαβα τον κωδικο μετα απο 3 μερες και ολα οκ.Οποισ θελει να ξεκλειδωσει Ν95 απο vodafone uk ας το εχει στα υποψιν.Εγω το αγορασα απο ebay ολοκαινουργιο με φορτιστη αυτοκινητου καρτα 512μβ+ ολοκαινουργιο bluetooth vbh-300 383 ευρωπουλα +42 που πηγε το ξεκλειδωμα.Συνολο 425 :):):Dευρωπουλα.Τωρα μενει να βαλω και ελληνικα.Αληθεια ξερει κανει να μου πει τι παιζει με την εγγυηση?που πρεπει να ρωτησω?Λογικα καλυπτεται μια και ητανε και σφραγισμενο αγορασμενο απο Ευρωπη. Καλορίζικο! Αν είναι από ευρωπαϊκή αγορά έχεις εγγύηση από AC. Τα ελληνικά υποθέτω πως ξέρεις να τα περάσεις, έτσι; How To: Update Firmware, Debranding, and/or Change Language Pack on the Nokia N95 [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Ρε παιδια μου στειλαν ενα διαφημιστικο για το εξης site http://www.catchyoureye888.com Ξερετε τι παιζει??Οι τιμες παραειναι απιθανες για να ναι αληθινες αλλα εχω ψαρωσει αγρια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts