KOPRINIOTIS Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Nokia MU-41 4GBmicro SD card appears on Nokia.com http://img232.imageshack.us/img232/81/27988546rz7.th.jpg source: http://www.womworld.com/nseries/2007/07/24/nokia-mu-41-4gbmicro-sd-card-appears-on-nokiacom/ http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_301677 Ειναι πιο γρηγορη δηλαδη απο τη sandisc?Παντως θελω να πω οτι το gps εχει γινει γρηγορο το θεμα ειναι οτι δεν λεει να το ανοιγεις για πλακα γιατι χρεωνεσαι τσαμπα(εκτος αν απενεργοποιησεις το agps).Egv parathrv oti κατεβαζει γυρω στα 10 kb παραπανω αν εισαι σε κλειστο χωρο και θες να βρεις σημα.Παντως στην εξοχη που ειμαι και ανα ειναι ανοικτος ο χβρος με 7 kb σου βρισκει σημα σε 1 λεπτο πραγματικα οκ.Για την καμερα θελω να πω οτι εαν παιξεις με τις ρυθμισεις και ψαξεις λιγο τη δουλεια μπορεις να βγαλεις εξαιρετικες φωτο πραγματικα Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Ευχαριστώ aris_21.Ξεκινάω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Μήπως ξέρι κανένας αν γίνετε να αλλάξω το ηλίθιο menu του gallery? Δηλαδή να μην μου εμφανίζει τα images και videos μαζί...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Μήπως ξέρι κανένας αν γίνετε να αλλάξω το ηλίθιο menu του gallery? Δηλαδή να μην μου εμφανίζει τα images και videos μαζί...? δεν γινεται φιλε μου και επισης δεν μπορεις να φτιαξεις και φακελους http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Μήπως ξέρι κανένας αν γίνετε να αλλάξω το ηλίθιο menu του gallery? Δηλαδή να μην μου εμφανίζει τα images και videos μαζί...? Mπορεις όμως να φτιάξεια άλμπουμς και να τ5α ξεχωρίσεις με αυτόν τον τρόπο... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Καλημερα! Ζητω συγνωμη αν δεν ειανι ο καταλληλος τοπος... γαι την ερωτηση μου και αν εχει απαντηθει ξανα. Φευγω για διακοπες και θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παιρνω τα mails μου. Ειναι η πρωτη φορα που θα επιχειρησω κατι τετοιο με το κινητο και θα ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΕ ΑΚΡΙΒΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ που πρεπει να ακολουθησω. Οποιος εχει διαθεση και χρονο ας με βοηθησει. φιλικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Μήπως ξέρι κανένας αν γίνετε να αλλάξω το ηλίθιο menu του gallery? Δηλαδή να μην μου εμφανίζει τα images και videos μαζί...? Με το Resco photo viewer μπορεις να κανεις δουλεια,το εχω και ειναι καλυτερο απο την εκθεση του τηλεφωνου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Καλημερα! Ζητω συγνωμη αν δεν ειανι ο καταλληλος τοπος... γαι την ερωτηση μου και αν εχει απαντηθει ξανα. Φευγω για διακοπες και θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παιρνω τα mails μου. Ειναι η πρωτη φορα που θα επιχειρησω κατι τετοιο με το κινητο και θα ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΕ ΑΚΡΙΒΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ που πρεπει να ακολουθησω. Οποιος εχει διαθεση και χρονο ας με βοηθησει. φιλικα Διαθεση την καλυτερη,και χρονο αφθονο,αν ειναι να σωσω ενα ακομα κακομοιρο θυμα των Ελληνικων εταιριων (γενικα) κινητης με θεμα τα emails στο κινητο..τι εννοω??γερο πορτοφολι εχεις??γιατι εγω που το επιχειρησα με Ν73 και voda δικτυο για διαρκεια 1(ΜΙΑΣ) μονο εβδομαδας να παιρνω τα emails μου στο κινητο μου ο λογαρασμος ξερεις ποσο μου ηρθε??464(ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ)ευρω...εγω προσωπικα δεν την ξαναπαταω και οπου σταθω το λεω και θα το λεω οτι τα emails στο κινητο ειναι μια τεραστια απατη για να μας τα παιρνουν χοντρα οι εταιρειες κινητης..δεν λεω τα mail τα παιρνεις κανονικα αλλα οταν ερθει ο λογαριασμος,νομιζω τοσα χρηματα ειναι αρκετα σεβαστο ποσον...:(;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 γιατι δεν βαζεται μια καρτα WIND και με 3 και κατι € εχεται δωρεαν ιντερνετ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 γιατι δεν βαζεται μια καρτα WIND και με 3 και κατι € εχεται δωρεαν ιντερνετ!!! φίλε μου, εδω γίνεται αναφορά για το Ν95 και τις λειτουργίες του.. Τι άσκοπο μήνυμα ήταν αυτό??? Αν κανεις διαφήμιση ΟΚ πάω πάσο.... Τώρα στα δικά μας... Εχτές αντιμετώπισα και ργώ το γνωστό πρόβλημα με τα ακουστηκα που παίζει πιο δυνατα από το ένα και χαμηλότερα από το άλλο... ¨οπως άκουγα ραδιοφωνο ένανε εναν εκωφαντικό θόρυβο σαν να μπουκώνουν τα ηχεία και από τοτε.... πίκρα... Ευτυχώς όμως κράτησε λίγο.. με ενα κλείσιμο - ανοιγμα του κινητού επανήλθε στην κανονική του κατάσταση.. Όσοι έχετε το εν λόγω πρόβλημα, έχετε δοκιμάσει να κάνετε αναβάθμιση του λογισμικού? Μπορεί να φτιάξει... Ή μπορει να φταινε τα ακουστικά??? Αλλά από την άλλη, τοοοοσα ακοθυστηκα να έχουν πρόβλημα>????? [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Και εγω εντόπισα ενα παρόμοιο πρόβλημα στο ραδιόφωνο. Οταν έκανε συντονισμό και πέτυχε κάποιον σταθμό. λειτουργουσε μονο το αριστερό ακουστικό. Έχω την τελευταία έκδοση firmware... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Μια χαρά είναι φίλε . Δένει πολύ καλά πάνω στο κινητό. Στην αρχή μου άνοιγε μόνο προς τα πάνω . Είδα το σημείο που ενοχλούσε για το κατέβασμα προς τα κάτω και έκοψα 1 χιλιοστό στο σημείο αυτό την θήκη . Τώρα ανοίγει πάνω κάτω χωρίς να ζορίζεται καθόλου το κινητό . Φυσικά από την επέμβαση στην θήκη δεν φαίνεται τίποτα . Κατά την γνώμη μου είναι άψογη . φίλε τωρα λέει Διαθεσιμότητα: καθόλου στόκ. εγω την παρηγγειλα χτες όταν έλεγε ακόμα διαθεσιμότητα μια μέρα αν θυμάμαι καλα.τώρα τi έγινε την περασε την παραγγελια ή όχι?στην κατασταση παραγγελίας μου λεει δεν έχει προβληθει.εσένα τι έλεγε οταν την παρήγγειλες? μου ήρθε email οτι η παραγγελια θα έρθει αύριο.μπας και παρηγγειλα την τελευταία?ελπιζω να ισχύει αυτο που λένε. κατι άλλο για αυτούς που ξέρουν τι χρειάζεται να κάνω για να μπορω να πληρώνω μέσω paypal? χρειάζεται πιστωτική ?δε θέλω να βγάλω!με ενδιαφέρει και για να ενεργοποιήσω την πλοήγηση στο n95!πως μπορώ να τη κάνω?δε μπορεί να γίνει με απλή χρέωση του λογαριασμού η κάποιον άλλο τρόπο εκτός από πιστωτική?έχω vodafone.αν όχι τοτε? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Και εγω εντόπισα ενα παρόμοιο πρόβλημα στο ραδιόφωνο. Οταν έκανε συντονισμό και πέτυχε κάποιον σταθμό. λειτουργουσε μονο το αριστερό ακουστικό. Έχω την τελευταία έκδοση firmware... Moυ το εκανε και εμενα αυτο.Αλλαξα τη συσκευη και εφτιαξε :P Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 μμμμ και σε μενα το ίδιο φταίει η έκδοση του λογισμικού http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 μμμμ και σε μενα το ίδιο φταίει η έκδοση του λογισμικού Τοτε πως με το ιδιο λογισμικο και αλλη συσκευη εμενα μου δουλευει τωρα? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 φίλε μου, εδω γίνεται αναφορά για το Ν95 και τις λειτουργίες του.. Τι άσκοπο μήνυμα ήταν αυτό??? Αν κανεις διαφήμιση ΟΚ πάω πάσο.... Τώρα στα δικά μας... Εχτές αντιμετώπισα και ργώ το γνωστό πρόβλημα με τα ακουστηκα που παίζει πιο δυνατα από το ένα και χαμηλότερα από το άλλο... ¨οπως άκουγα ραδιοφωνο ένανε εναν εκωφαντικό θόρυβο σαν να μπουκώνουν τα ηχεία και από τοτε.... πίκρα... Ευτυχώς όμως κράτησε λίγο.. με ενα κλείσιμο - ανοιγμα του κινητού επανήλθε στην κανονική του κατάσταση.. Όσοι έχετε το εν λόγω πρόβλημα, έχετε δοκιμάσει να κάνετε αναβάθμιση του λογισμικού? Μπορεί να φτιάξει... Ή μπορει να φταινε τα ακουστικά??? Αλλά από την άλλη, τοοοοσα ακοθυστηκα να έχουν πρόβλημα>????? To post που εκανα πηγαινε για τα e-mail που ρωταγε παραπανω ο φιλος!!!! Δεν πιστεύω οτι η εν λογω εταιρεία χρειάζεται διαφήμιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες γιαυτο το "δωρεαν Internet " με 3 ευρώ? Εννοείς οτι παίρνει καρτοκινητή από τη Wind και έχεις τσαμπα gprs(3g αποκλείεται) ανεξαρτήτως όγκου δεδομένων? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Εγώ την πήρα από εδω 6,7Ε http://www.emmoni.gr/index.php?co=products&cat_id=93&prod_id=446 τελικα μου ήρθε μέσα σε μια μερα!οντως υπέροχη θήκη.χρειαστηκε η μικροεγχειρηση που έλεγες.μονη βλακεια οτι παρηγγειλα κατα λάθος δύο.μαλλον πηρα τις δυο τελευταιες!αν καποιος θέλει τη μια ας μου πει! Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Το κινητο με τη θηκη ειναι πληρως λειτουργικο?Σε ολα του?Δεν μπορω να φανταστω πως γινεται αυτο...Αν ναι τοτε με ενδιαφερει εμενα... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Κοιτα στο μηνυμα #1094 και θα καταλαβεις περιπου γιατι πραγμα μιλαω!!!!!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=&page=55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Το κινητο με τη θηκη ειναι πληρως λειτουργικο?Σε ολα του?Δεν μπορω να φανταστω πως γινεται αυτο...Αν ναι τοτε με ενδιαφερει εμενα... απόλυτα φίλε μου.η αληθεια ειναι οτι και εγω απορουσα πως γινετια να βγει θήκη για double sliding κινητο και να ειναι λειτουργικο.η απαντηση ειναι οτι αποτελειται απο δυο τμηματα ενα που μπαινει πανω στην οθονη και ενα που κολλαει σε ολο το υπολοιπο κινητο απο κατω.μπορεις να ρωτησεις και τον φιλο τον Δημητρη που την ανεφερε. Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Το κινητο με τη θηκη ειναι πληρως λειτουργικο?Σε ολα του?Δεν μπορω να φανταστω πως γινεται αυτο...Αν ναι τοτε με ενδιαφερει εμενα... Και με τη θήκη σιλικόνης που έχω εγώ, δουλεύει τέλεια το κινητό. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Ωραια τοτε ενδιαφερομαι να σε απαλλαξω απο την περισσευουμενη :) Αν εισαι Αθηνα στειλε μου κανενα κινητο σου να σε παρω να συνεννοηθουμε Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 τελικα μου ήρθε μέσα σε μια μερα!οντως υπέροχη θήκη.χρειαστηκε η μικροεγχειρηση που έλεγες.μονη βλακεια οτι παρηγγειλα κατα λάθος δύο.μαλλον πηρα τις δυο τελευταιες!αν καποιος θέλει τη μια ας μου πει! Αντε φίλε καλορίζικη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Ωραια τοτε ενδιαφερομαι να σε απαλλαξω απο την περισσευουμενη :) Αν εισαι Αθηνα στειλε μου κανενα κινητο σου να σε παρω να συνεννοηθουμε δεν ειμαι Αθήνα δυστυχως Αντε φίλε καλορίζικη ευχαριστω φίλε για το site.επιτελους έχω θήκη στο n95.μεχρι τωρα είχα μια της nokia που είχα για το n70 και απλα ταιριαζε και στο μεγεθος του n95 αλλα καταφερε να μου κάνει μια γρατζουνια στην οθόνη.αυθεντικές σου λεει μετα!ελπιζω να μπορούμε να αλλαξουμε το μπροστινο συντομα να απαλλαχτω απο τη γρατζουνια! Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts