ouagantougou Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Exei vrei kaneis apo sas kapoio tropo gia na vlepoun video apo youtube meso tou browser.Giati sinexeia mou leei gia flash player Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Exei vrei kaneis apo sas kapoio tropo gia na vlepoun video apo youtube meso tou browser.Giati sinexeia mou leei gia flash player εγω βλεπω με 2 επιλογες 1.η πατας στο browser...m.youtube.com 2.πηγαινεις κεντρο βιντεο προσθηκη νεων υπηρεσιων ανοιγεις το link και σου κανει εγκατασταση ενα αρχειακι για το youtube. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Γεια σας παιδες Εχω το Ν73 και ειναι κερος για αναβαθμηση Αξιζει να παω στο Ν95??? η να παριμαινω το iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedn95 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 καλο ειναι να το πας σε nokia shop να το δουνε. πειραξε τις ρυθμισεις του router να δεις αμα ζηταει τιποτα.:O :O Ξέρεις κάτι που δέν ξέρω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Γεια σας παιδες Εχω το Ν73 και ειναι κερος για αναβαθμηση Αξιζει να παω στο Ν95??? η να παριμαινω το iPhone υπαρχει το αναλογο θεμα για αυτο που θελεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=173344 ριξε μια ματια. :O Ξέρεις κάτι που δέν ξέρω? οχι δεν ξερω κατι.το router ειναι δικο σου?? η μπαινεις απο αλλου?? τι μοντελο ειναι? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 εγω βλεπω με 2 επιλογες 1.η πατας στο browser...m.youtube.com 2.πηγαινεις κεντρο βιντεο προσθηκη νεων υπηρεσιων ανοιγεις το link και σου κανει εγκατασταση ενα αρχειακι για το youtube. thanks aris_21!! Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Σχετικά με τη λειτουργία φωνητικής κλήσης των επαφών ξέρει κανείς κάτι ? Γιατί έγινε αυτή η αλλαγή στο αυτόματο που ούτως ή άλλως δεν δουλεύει ? Στο 6680 που είχα πριν , έβαζα σε κάθε επαφή την ανάλογη φωνητική εντολή κατά προτίμηση και όλα ήταν ρολόι. Τώρα ? Τώρα του φωνάζω Μιλτιάδης και μου ανοίγει το Bluetooth...!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Βαλε τις επαφες με ονομα και επωνυμο,αποκλειεται μετα να μην τις βρισκει. Εγω στο Ν80 αυτο κανω και παντα βρισκει την σωστη επαφη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Μα έτσι τις έχω. Είμαι πολύ σχολαστικός και δεν θα μπορούσα να μην τις έχω έτσι. Όμως αλήθεια σε ποιό πεδίο της επαφής "ακούει" η φωνητική εντολή ? Στο όνομα ή στο επώνυμο ? Ή μήπως στο ψευδώνυμο ? Όπως και να χει δοκιμάζω και όνομα και επώνυμο αλλά αυτό το χαβά του. Ακούει τη φωνή μου και την μεταφράζει σε διάφορες εφαρμογές του κινητού όπως Bluetooth , Επαφές , Γενικό προφίλ κλπ. Ποτέ όμως σε συγκεκριμένη επαφή. Η απάντηση είναι πάντα : Δεν βρέθηκε αντιστοιχία. [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Μα έτσι τις έχω. Είμαι πολύ σχολαστικός και δεν θα μπορούσα να μην τις έχω έτσι. Όμως αλήθεια σε ποιό πεδίο της επαφής "ακούει" η φωνητική εντολή ? Στο όνομα ή στο επώνυμο ? Ή μήπως στο ψευδώνυμο ? Όπως και να χει δοκιμάζω και όνομα και επώνυμο αλλά αυτό το χαβά του. Ακούει τη φωνή μου και την μεταφράζει σε διάφορες εφαρμογές του κινητού όπως Bluetooth , Επαφές , Γενικό προφίλ κλπ. Ποτέ όμως σε συγκεκριμένη επαφή. Η απάντηση είναι πάντα : Δεν βρέθηκε αντιστοιχία. To idio problima exw k egw. Mporei kapoios na boithisi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 To idio problima exw k egw. Mporei kapoios na boithisi? Για αρχή ξεκινήστε με προσφώνηση ονόματος ΚΑΙ επιθέτου.Λειτουργεί αψεγάδιαστα.Αν δεν δουλέψει αυτό,αλλάξτε την καταχώρηση σε κάτι πιο απλό και εύηχο,π.χ από Μιλτιάδης σε Μίλτος.Λιγότερες συλλαβές,λιγότερες αιτίες να τα κάνει θάλασσα.(Ξέρω,ακούγονται αντικρουόμενες οι προτάσεις,αλλά δουλεύουν) "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaf Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 παιδιά μια βοήθεια Υπάρχει τρόπος να μην σβήνει η οθόνη όταν κάνεις πλοήγηση απο το GPS πέραν του χρονικού ορίου των 90sec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 de νομιζω παιδια στην καρτα μνημης σε ποιο φακελο πρεπει να βαλω τα τραγουδια mp3? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 παιδια στην καρτα μνημης σε ποιο φακελο πρεπει να βαλω τα τραγουδια mp3? Για μουσικη,σε οποιονδηποτε ,πχ φτιαχνεις ενα φακελο music albums, πετας τα mp3 μεσα ,και στην συνεχεια κανεις ενημερωση μουσικης βιβλιοθηκης . Καλο γεμισμα της 4αρας! :p [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 signomi poy ksanarotao alla mporeite na moy thimisete poy mporo na vro kai na sviso themata poy eiparxoyn stin karta moy meta apo anavathmisi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Για μουσικη,σε οποιονδηποτε ,πχ φτιαχνεις ενα φακελο music albums, πετας τα mp3 μεσα ,και στην συνεχεια κανεις ενημερωση μουσικης βιβλιοθηκης . Καλο γεμισμα της 4αρας! :pΕυχαριστω μιχαλη,εχω φτιαξει και καφε να αντεξω την νυχτα:lol::lol::lol: Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxoxox Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 παιδιά μια βοήθεια Υπάρχει τρόπος να μην σβήνει η οθόνη όταν κάνεις πλοήγηση απο το GPS πέραν του χρονικού ορίου των 90sec eiparxei file !stis epiloges/ritmiseis/genika/fotismos fontoy othonis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παιδια οταν φαινονται κινεζικα τα γραμματα σε τραγουδια επειδη ειναι ελληνικα μπορω να κανω κατι να φαινονται ελληνικα εκτος απο το χειροκινητο να τα γραφω μονος μου στα ελληνικα? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisma Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παιδια οταν φαινονται κινεζικα τα γραμματα σε τραγουδια επειδη ειναι ελληνικα μπορω να κανω κατι να φαινονται ελληνικα εκτος απο το χειροκινητο να τα γραφω μονος μου στα ελληνικα? Περασε τα στο κινητο με τον Windows Media player 11 απο την επιλογη "Συγχρονισμος". Δουλευει αψογα και τα ελληνικα εμφανιζονται κανονικα...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 ρε παιδια αυτη η βλακεία παλι οταν εχεις κλειστο το κινητο να μην ξερεις τι ωρα πραγματικα σου στείλε ο αλλος μυν πως το βλεπετε....??? το παρατηρησα προχθες και κουφάθηκα..... παπαπαπα θα μας τρελάνει με αυτες τις χαζολεπτομερειες η νοκια........:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisaf Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 eiparxei file !stis epiloges/ritmiseis/genika/fotismos fontoy othonis σε nokia N95 γενικές και προσ.ρυθμ. /προβολή έχει μόνο οριο εξ.ενεργ 90sec & χρονος φωτισμού 60 sec μήπως κάτι άλλο που να έχει περισσότερο χρόνο 'ωστε για να μή πατας συνέχεια καποιο κουμπί για να βλέπεις την πιξίδα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Ρε παιδια κανενα καλο ANTIVIRUS για το Ν95? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Ρε παιδια κανενα καλο ANTIVIRUS για το Ν95? δεν σου χρειαζεται ακομα.δεν εχει βγει καποιος ιος. αμα θελεις κοιτα εδω 1 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2 αμα πας και στο μενου του τηλ.εκει που λεει -ληψη- εχει ενα antivitus κατεβασε το. και για εφαρμογες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 δεν σου χρειαζεται ακομα.δεν εχει βγει καποιος ιος. αμα θελεις κοιτα εδω 1 xxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2 αμα πας και στο μενου του τηλ.εκει που λεει -ληψη- εχει ενα antivitus κατεβασε το. και για εφαρμογες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 Ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα. 1 Αν περιμενω να βγει καποιος ιος φεξε μου και γλιστρησα 2 Το εχω κατεβασει και εχει ληξει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Παιδιά να ρωτήσω ποιές ακριβώς επιλογές απενεργοποιήσατε / ενεργοποιήσατε στο κινητό ώστε να βελτιώσετε την αυτονομία του ?? :worry: :worry: Σ'εμένα ΔΥΣΤΥΧΩΣ, μέσα σε μία μέρα (φόρτιση την προηγούμενη νύχτα κλειστό άνοιγμα το πρωί μέχρι το βράδυ) χωρίς καθόλου χρήση GPS και με αποστολή δύο ή τριών αρχείων για εγκατάσταση μέσω ΒΤ και μερικά μηνύματα και μία ή δύο κλήσεις διάρκειας συνολικά 3-4 λεπτών, το ΚΙΝΗΤΟ ΣΒΗΝΕΙ εξαντλώντας την μπαταρία σε επίπεδο προηδοποιητικών ήχων αδυναμίας της.... :O :O :O MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts