Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοριζικο καταρχην !

Eυχαριστώ:)

Στις ρυθμισεις των εφαρμογων και των 2 συσκευων

να εχεις εγκατασταση λογισμικου:ολα & ελεγχος πιστοποιητικου συνδεσης:απενεργοποιηση

Στο Ν95 είναι έτσι όπως τα λες, στο Ν90 απλά στην "εγκατάσταση λογισμικού" δεν έχει επιλογή "όλα" αλλά "ενεργοποίηση", "μόνο με υπογρ." και "απενεργοποίηση".

Εγώ έχω επιλεγμένο το "ενεργοποίηση".

Βασικά προσπαθώ να βρώ την εφαρμογή (datamover) από κάπου αλλού για να την εγκαταστήσω στο Ν90 μέσω fexplorer, αλλά δεν μπορώ να τη βρώ πουθενά.

Μήπως την έχει κανείς πρόχειρη?

Λεωνίδας

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο τεστ αποδεικνυει περιτρανα πως το Ν95 ειναι το καλυτερο cameraphone στην Ευρωπη....

http://www.planete-se.net/index.php?showtopic=21115

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Μόλις το πήρα από πλαίσιο.

Έχω ένα πρόβλημα στην εφαρμογή μεταφοράς.

Το προηγούμενο κινητό μου είναι το Ν90. Δέχεται κανονικά το μήνυμα με την εφαρμογή DataMover.sis αλλά μου παρουσιάζει πρόβλημα στην εγκατάστασή της. Μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "το πιστοποιητικό δεν ισχύει ακόμη ή ίσως έχει λήξει ή έχει οριστεί λάθος ημερομηνία στο τηλέφωνο"

Εννοείται πως και στα δύο τηλέφωνα έχω την ίδια ημερομηνία (τη σημερινή)

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Αν εννοεις την μεταφορα αρχειων απο κινητο σε κινητο μεσω του προγραμματος του τηλεφωνου τοτε αδικα παιδευεσαι.Το ιδιο επαθα και εγω απο το Ν70 στο Ν73.OS 8 το ενα OS 9 το αλλο.Το sis αρχειο που στελνει το Ν90 στο Ν95 δεν υποστηριζεται.Καμια συμβατοτητα προς τα πισω,ουτε μεταξυ κινητων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

φιλε και εγω ειχα το ιδιο προβλημα ακου λοιπον τι εκανα και δουλεψε.πρωτο θα αλλαξεις την ημερ/νια στο ν90 και θα βαλεις 2006 μετα θα στειλεις την εφαρμογη κανονικα απο 95 και την κανεις κανονικα εγκ/ση!τα υπολοιπα ειναι ευκολα.καλη τυχη!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παιδιά για τους καινούργιους χρήστες του Ν95 σαν και εμένα ποιες πιστεύετε ότι είναι οι τοπ-5 εφαρμογές για αυτό το κινητό να αρχίσουμε και εμείς να το αξιοποιούμε λίγο ? :wacko: :cry: :X :!:

δοκιμασε αυτο.....

Μενού->Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Σύνδεση->Ασύρματο LAN

Εκεί πατάς Επιλογές (αριστερό κουμπί) και Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά απενεργοποιείς την αυτόματη διαμόρφωση.

Τέλος, απενεργοποιείς την εξοικονόμηση ενέργειας.

Προτείνω να ΜΗΝ πειράξεις άλλες ρυθμίσεις

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε aris_21 μπικα επιτελους ολα καλα!!!!:)

Μπάμπης

Χθες μετα απο μικρη πτωση απο χαμηλο τραπεζακι υψους 30 ποντοι εφτιαξε το slide!!!!Τερμα ο τζογος!απιστευτο!

Nervous τελικά η μνήμη καλή;

Ναι μια χαρα η μνημη ,μιλαμε για το χαος ! :p

Ένας φίλος έχει κι αυτός το Ν95 με χαλαρό slide, λίγο πιο σφιχτό από το δικό μου. Χθες του έπεσε από την τσέπη...

...και ως δια μαγείας το χαλάρωμα έφτιαξε!!!

Βέβαια έφυγε ένα κομμάτι πλαστικό από πάνω αριστερά (τα πλαστικά του είναι ίσως από τα χειρότερα που έχω συναντήσει (και πιστέψτε με είμαι κάτοχος Nokia πάνω από την πρώτη στιγμή της κινητής τηλεφωνίας). Σίγουρα δεν έχω ξαναδεί να φεύγει κομμάτι από το πλαστικό με μια τούμπα (πόση απόσταση μπορεί να απέχει μια τσέπη από το έδαφος;) ας πούμε μισό μέτρο; Τέλος πάντων το σημαντικό είναι ότι ο μηχανισμός έφτιαξε.Ίσως είναι ο σφιχτότερος μηχανισμός που υπάρχει σε N95. Δεν κουνιέται ούτε χιλιοστό. Ούτε κλακ-κλακ, είτε ανοιχτό, είτε κλειστό. Απίστευτο.

Χθες μετα απο μικρη πτωση απο χαμηλο τραπεζακι υψους 30 ποντοι εφτιαξε το slide!!!!Τερμα ο τζογος!απιστευτο!

Ρε παιδια τι γινεται ?:tease:

Τι λετε να κανονισουμε μια ομαδικη πτωση :ban: ολοι οι κατοχοι των Ν95 ???:lol: :D :p

Παρακαλω να δινετε το ακριβες υψος ετσι ωστε να μην κανουμε καμμια ζημια!:chair: !

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ελεος τι αλλο θα ακουσω
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

OLE OLE OLE!!!

Μολις μου ανακοινωθηκε οτι ''πηρα'' το Ν95!!:w00t: :w00t: :up: :yahoo:

Τωρα νομιζω πως ηρθε η ωρα να δω οοοολες τις σελιδες αυτου του thread!!:blink:

Παμε να δουμε πως θα ειναι ο δικος μου τζογος....

Το ΜΙΝΙ ειναι ερωτας!!:rotfl:

Θα τους κατεβάσεις μέσω του Map Loader. Τον βρίσκεις εδώ.

Paidia ton katevasa alla den mou ginetai egkatastasi... Apla mou petaei mia mauri othoni stigmiaia kai kleinei. Exw windows XP. Ti mporei na ftaiei ?

OLE OLE OLE!!!

Μολις μου ανακοινωθηκε οτι ''πηρα'' το Ν95!!:w00t: :yahoo:

Τωρα νομιζω πως ηρθε η ωρα να δω οοοολες τις σελιδες αυτου του thread!!:blink:

Παμε να δουμε πως θα ειναι ο δικος μου τζογος....

Άντε με το καλό περιμένουμε εντυπώσεις :) και καλό διάβασμα :lol:

Ρε παιδια τι γινεται ?:tease:

Τι λετε να κανονισουμε μια ομαδικη πτωση :ban: ολοι οι κατοχοι των Ν95 ???:D

Παρακαλω να δινετε το ακριβες υψος ετσι ωστε να μην κανουμε καμμια ζημια!:chair: !

Μην βάζεις ιδέες:p

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

μόλις πείρα το N95 πριν 5 ώρες και αυτήν την στιγμή κοιμάται και περιμένει άλλες 7 ώρες να ξυπνήσει για μένα. :yahoo:

να σας ρωτήσω και κάτι, το βασικό πακέτο έχει μέσα 1gb κάρτα μνήμης?

μόλις πείρα το N95 πριν 5 ώρες και αυτήν την στιγμή κοιμάται και περιμένει άλλες 7 ώρες να ξυπνήσει για μένα. :yahoo:

να σας ρωτήσω και κάτι, το βασικό πακέτο έχει μέσα 1gb κάρτα μνήμης?

καλοριζικο και σε σενα.

αμα ειναι ελληνικο οχι δεν εχει καρτα.

αυτα που εδινε η wind στην αρχη οταν πρωτοβγηκανε που δεν

ητανε ελληνικα ειχανε μεσα καρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλοριζικο και σε σενα.

αμα ειναι ελληνικο οχι δεν εχει καρτα.

αυτα που εδινε η wind στην αρχη οταν πρωτοβγηκανε που δεν

ητανε ελληνικα ειχανε μεσα καρτα.

ρώτησα γιατί το δικό μου είναι Ελληνικό και είχε μέσα 1gb κάρτα, ρώτησα στο κατάστημα πως και έχει κάρτα μέσα και που λέει έτσι είναι...

ρώτησα γιατί το δικό μου είναι Ελληνικό και είχε μέσα 1gb κάρτα, ρώτησα στο κατάστημα πως και έχει κάρτα μέσα και που λέει έτσι είναι...

εγω παντως οταν το πηρα απο nokia shop δεν

ειχε μεσα καρτα οπως και πολλων αλλων.

εσυ απο που το πηρες??τι Product Code εχεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παντως οταν το πηρα απο nokia shop δεν

ειχε μεσα καρτα οπως και πολλων αλλων.

εσυ απο που το πηρες??τι Product Code εχεις??

Eίμαι Κύπρο, απο τον Stephani το πείρα

δεν ξερω...αμα ειναι ελληνικο και ειχε μεσα και

1GB καρτα τοτε εισαι απο τους τυχερους.:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά, έχει το Ν95 φακό (εκτός του φλας)? Βρήκα ένα βίντεο (κλικ εδώ) στο youtube, που δείχνει ένα κινητό που μοιάζει με Ν95, αλλά μάλλον είναι απομίμηση, και έχει φακό. Το αυθεντικό, όμως, έχει;

Ρε παιδιά, έχει το Ν95 φακό (εκτός του φλας)? Βρήκα ένα βίντεο (κλικ εδώ) στο youtube, που δείχνει ένα κινητό που μοιάζει με Ν95, αλλά μάλλον είναι απομίμηση, και έχει φακό. Το αυθεντικό, όμως, έχει;

Εντελώς κουφό για μούφα μου φαίνεται αλλά και πάλι πολύ αληθινό έδειχνε:confused: :confused:

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

φιλε και εγω ειχα το ιδιο προβλημα ακου λοιπον τι εκανα και δουλεψε.πρωτο θα αλλαξεις την ημερ/νια στο ν90 και θα βαλεις 2006 μετα θα στειλεις την εφαρμογη κανονικα απο 95 και την κανεις κανονικα εγκ/ση!τα υπολοιπα ειναι ευκολα.καλη τυχη!

Respect...

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Όλα πήγαν μια χαρά:)

Λεωνίδας

Το κινητό παιδιά ειναι απομίμηση... Ειναι ΝΟΚLA και οχι ΝΟΚΙΑ... Αν ανατρέξετε στις πρώτες σελίδες θα δείτε και φώτο του κινητου/μούφα...

Η εν λόγω εταιρία, φημίζεται για τις αντιγραφές ΝΟΚΙΑ..

Βλέπε εδω..

http://www.52rd.com/Upload/2007/File2007599455547138.jpg

Κι εδώ

http://it.people.com.cn/mediafile/200705/08/F200705081641521113995925.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

emena xafnika apo simera den anoigi to web browser,mipos xerei kaneis ti ginete?yparhei kapoy gia na to anevaso sto kinito san app....allo kai ayto

telika den vrethike lysei ..format ithele kai ola apo tin arhi pali,sta xena forum yparhoune kai alla atoma me to idio provlima,allo bug vrethike sto n95!!!

Greek Android & iOS users (FB group)

Στη Κύπρο μπορεί να διατίθεται με microSD 1GB, στην Ελλάδα διατίθεται από AC χωρίς microSD.

Ότι microSD και να έχει ή είχε μέσα στην συσκευασία του Ν95 άμα δεν είναι μεγάλης χωρητικότητας (2GB ή 4GB) τότε είναι άχρηστη!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...