Spy_812_tm Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Θέλω να αγοράσω το N95 . Μπορειτε να μου προτεινεται καποιον ώστε να το αγορασω από e-bay ? http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petya Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Άσχετο. Worldmate (καιρός, παγκόσμια ώρα κλπ.). Εξαιρετική εφαρμογή για το Ν95. http://www.mobimate.com/s60. Δωρεάν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ScareFace Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Άσχετο. Worldmate (καιρός, παγκόσμια ώρα κλπ.). Εξαιρετική εφαρμογή για το Ν95. http://www.mobimate.com/s60. Δωρεάν! Δεν είναι δωρεάν Trial Version είναι για 15 ημέρες. Προσωπικά την έχω αγοράσει γιατί όντως είναι εξαιρετική εφαρμογή. Την συστήνω κι εγώ ανεπιφύλακτα EDIT πρόκειται για διαφορετική έκδοση από αυτή που έχω (Pro). Sorry :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas73 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Δεν είναι δωρεάν Trial Version είναι για 15 ημέρες. Προσωπικά την έχω αγοράσει γιατί όντως είναι εξαιρετική εφαρμογή. Την συστήνω κι εγώ ανεπιφύλακτα EDIT πρόκειται για διαφορετική έκδοση από αυτή που έχω (Pro). Sorry :OΤη συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 σημερα επιτελους παρελαβα τη καρτουλα 4gb.φιλε nervous ηρθε ακριβως στις 6 μερες οπως μου ειχες πει.εκανα τη μεταφορα οπως εκανες και συ,πολυ αργη διαδικασια οποτε δεν γλυτωνω την αγορα νεου card reader.σε ευχαριστω για τις συμβουλες keep on the good work happy owner of N95 with 4Gb microSD inside Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 αγοραζοντας το κινητο πριν 5 μερες αγορασα και μια kingston 1gb απο γερμανο και βαζοντας την μεσα απο την δευτερη μερα ενω ειχα 3-4 φωτο μεσα και μερικα παιχνιδια,τις δε φωτο τις ντουπλικαρε δηλαδη εβγαζε αν πηγαινες στην εκθεση την ιδια φωτο αρκετες φορες κ τα παιχνιδια δεν φαινοντουσαν πουθενα μετα την τριτη μερα!!τι φταιει το τηλεφωνο η η καρτα μνημης??βοηθηστε...την καρτα πριν την χρησιμοποιησω την μορφοποιησα κανονικα :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 αγοραζοντας το κινητο πριν 5 μερες αγορασα και μια kingston 1gb απο γερμανο και βαζοντας την μεσα απο την δευτερη μερα ενω ειχα 3-4 φωτο μεσα και μερικα παιχνιδια,τις δε φωτο τις ντουπλικαρε δηλαδη εβγαζε αν πηγαινες στην εκθεση την ιδια φωτο αρκετες φορες κ τα παιχνιδια δεν φαινοντουσαν πουθενα μετα την τριτη μερα!!τι φταιει το τηλεφωνο η η καρτα μνημης??βοηθηστε...την καρτα πριν την χρησιμοποιησω την μορφοποιησα κανονικα :( :( Ίσως φταίει η κάρτα! Για να το ελέγξεις πάρε τα δεδομένα από την κάρτα, κάνε της format και ξαναπέρνα τα στη κάρτα και βάλτη στο κινητό και πάλι. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Ίσως φταίει η κάρτα! Για να το ελέγξεις πάρε τα δεδομένα από την κάρτα, κάνε της format και ξαναπέρνα τα στη κάρτα και βάλτη στο κινητό και πάλι. ευχαριστω..οταν λες φορματ εννοεις μορφοποιηση η delete μεσω pc suite?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 ευχαριστω..οταν λες φορματ εννοεις μορφοποιηση η delete μεσω pc suite?? Κάνε μορφοποίηση μέσω της εφαρμογής του κινητού. Ξέρεις Εργαλεία > Μνήμη > Επιλογές > Μορφοποίηση κάρτας μνήμης. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 το εστειλα πισω για αντικατασταση. να δουμε τι θα γινει. θα το ελενξουν λεει και να ειναι θα μου στειλουν αλλο. τι θα ελενξουν δεν καταλαβα αλλα δεν πειραζει. θα σας πω οταν εχω νεα! Στα vodafone πολλες φορες απλα ξεσφραγιζουν το κουτι για νηα δειξουν το κινητο οταν δεν υπαρχει demo σε πελατη.ΔΕΝ το ανοιγουν και ουτε το φορτιζουν, απλα το δινουν στα χερια του πελατη για να δει πως ειναι. Δεν νομιζω οτι εχεις να φοβασαι τιποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 σημερα επιτελους παρελαβα τη καρτουλα 4gb.φιλε nervous ηρθε ακριβως στις 6 μερες οπως μου ειχες πει.εκανα τη μεταφορα οπως εκανες και συ,πολυ αργη διαδικασια οποτε δεν γλυτωνω την αγορα νεου card reader.σε ευχαριστω για τις συμβουλες keep on the good work happy owner of N95 with 4Gb microSD inside Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Χαιρομαι που ολα πηγαν Οκ , καλο φορτωμα & καλοριζικη! Αγορασα και εγω τελικα νεο card reader .. αγοραζοντας το κινητο πριν 5 μερες αγορασα και μια kingston 1gb απο γερμανο και βαζοντας την μεσα απο την δευτερη μερα ενω ειχα 3-4 φωτο μεσα και μερικα παιχνιδια,τις δε φωτο τις ντουπλικαρε δηλαδη εβγαζε αν πηγαινες στην εκθεση την ιδια φωτο αρκετες φορες κ τα παιχνιδια δεν φαινοντουσαν πουθενα μετα την τριτη μερα!!τι φταιει το τηλεφωνο η η καρτα μνημης??βοηθηστε...την καρτα πριν την χρησιμοποιησω την μορφοποιησα κανονικα :( :( Γενικα οι kingston ,παρουσιαζουν προβληματα ,το εχω ακουσει απο αρκετους Στα vodafone πολλες φορες απλα ξεσφραγιζουν το κουτι για νηα δειξουν το κινητο οταν δεν υπαρχει demo σε πελατη.ΔΕΝ το ανοιγουν και ουτε το φορτιζουν, απλα το δινουν στα χερια του πελατη για να δει πως ειναι. Δεν νομιζω οτι εχεις να φοβασαι τιποτα. Ετσι ειναι .. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Χαιρομαι που ολα πηγαν Οκ , καλο φορτωμα & καλοριζικη! Αγορασα και εγω τελικα νεο card reader .. Γενικα οι kingston ,παρουσιαζουν προβληματα ,το εχω ακουσει απο αρκετους Ετσι ειναι .. thanks nervous...;)για μια στιγμη περασε απ το μυαλο μου μηπως φταιει η συσκευη και ψιλοαπογοητευτηκα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Ελληνικούς χαρτες απο που μπορώ να κατεβάσω ? Η Εγκατάσταση τους ειναι εύκολη ? Μπορει καποιος που εχει βαλει να με ενημερωσει ? Ευχαριστω http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Ελληνικούς χαρτες απο που μπορώ να κατεβάσω ? Η Εγκατάσταση τους ειναι εύκολη ? Μπορει καποιος που εχει βαλει να με ενημερωσει ? Ευχαριστω Θα τους κατεβάσεις μέσω του Map Loader. Τον βρίσκεις εδώ. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 παιδιά να ρωτήσω κάτι ? Ελληνικούς χαρτες απο που μπορώ να κατεβάσω ? Η Εγκατάσταση τους ειναι εύκολη ? Μπορει καποιος που εχει βαλει να με ενημερωσει ? Ευχαριστω εδω σου λεει ακριβως βημα βημα τι κανεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 και οπως ειπε και ο φιλος Itchrist86 κατεβασε το maploader και ολα τ'αλλα ειναι ευκολα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis7 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Παιδιά μόλις σήμερα αγόρασα το Ν95 και ξέρω ότι έχετε γράψει πάρα πολλά για αυτά και επειδή γίνεται ένα χαός όταν κάνω αναζήτηση ήθελα να ρωτήσω για πέρασμα ταινιών στο κινητό αν έχει γραφτεί κάτι. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου δίνατε κάποιο link. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 kanena neo shetika me anavathmisei version 12??? Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 kanena neo shetika me anavathmisei version 12??? απο οτι μαθαινω φιλε περναει απο τεσταρισμα απο την νοκια.παντως δεν θα αργησει.τις επομενες μερες θα βγει. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Καλημερα παιδια!Εχω ενα προβλημα μπορει να εχει αναφερθει και συγνωμη αν ξαναρωταω κατι που εχει υποθει.Ενω το ν95 αναγνωριζει το ασυρματο ρουτερ μου δεν κανει κανει connect ενω λεει οτι ειναι συνδεδεμενο.οταν παω να μπω στον ιστο να ανοιξω μια σελιδα μετραει λιγο ι μπαρα πολι σιγα σταματαει και μου λεει καμια πυλη ανοικτη και δεν ξερω τι φταιει το τιλεφωνω η το ρουτερ?ευχαριστω για την υπομονη σας και οποιος ξερει παρακαλω να βοηθησει ευχαριστω και παλι καλημερα. Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Καλημερα παιδια!Εχω ενα προβλημα μπορει να εχει αναφερθει και συγνωμη αν ξαναρωταω κατι που εχει υποθει.Ενω το ν95 αναγνωριζει το ασυρματο ρουτερ μου δεν κανει κανει connect ενω λεει οτι ειναι συνδεδεμενο.οταν παω να μπω στον ιστο να ανοιξω μια σελιδα μετραει λιγο ι μπαρα πολι σιγα σταματαει και μου λεει καμια πυλη ανοικτη και δεν ξερω τι φταιει το τιλεφωνω η το ρουτερ?ευχαριστω για την υπομονη σας και οποιος ξερει παρακαλω να βοηθησει ευχαριστω και παλι καλημερα. δοκιμασε αυτο..... Μενού->Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Σύνδεση->Ασύρματο LAN Εκεί πατάς Επιλογές (αριστερό κουμπί) και Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά απενεργοποιείς την αυτόματη διαμόρφωση. Τέλος, απενεργοποιείς την εξοικονόμηση ενέργειας. Προτείνω να ΜΗΝ πειράξεις άλλες ρυθμίσεις [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Στα vodafone πολλες φορες απλα ξεσφραγιζουν το κουτι για νηα δειξουν το κινητο οταν δεν υπαρχει demo σε πελατη.ΔΕΝ το ανοιγουν και ουτε το φορτιζουν, απλα το δινουν στα χερια του πελατη για να δει πως ειναι. Δεν νομιζω οτι εχεις να φοβασαι τιποτα. Επειδη εχω παρει αρκετα τηλεφωνα απο vodafone (εταιρικα) πρωτη φορα μου ερχεται κατι χωρις ταινια ασφαλειας, και επειδη εχω στειλει και καποια πισω που ειχαν προβλημα σκεφτηκα οτι το τηλεφωνο μπορει να ηταν προβληματικο , να τους το ειχαν στειλει πισω, να το φτιαξανε και να το πασαρανε! Προτιμω να παρω καποιο που να ειναι κλειστο με ταινια ασφαλειας. Τοσα λεφτα δινω να μην ειμαι σιγουρος, οσο ειναι δυνατο , οτι το τηλεφωνο ειναι καινουργιο? http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Επειδη εχω παρει αρκετα τηλεφωνα απο vodafone (εταιρικα) πρωτη φορα μου ερχεται κατι χωρις ταινια ασφαλειας, και επειδη εχω στειλει και καποια πισω που ειχαν προβλημα σκεφτηκα οτι το τηλεφωνο μπορει να ηταν προβληματικο , να τους το ειχαν στειλει πισω, να το φτιαξανε και να το πασαρανε! Προτιμω να παρω καποιο που να ειναι κλειστο με ταινια ασφαλειας. Τοσα λεφτα δινω να μην ειμαι σιγουρος, οσο ειναι δυνατο , οτι το τηλεφωνο ειναι καινουργιο? Έχεις απόλυτο δίκιο. Ίσως η συσκευασία του Ν95 να έχει ανοιχτεί,κάτι το οποίο όλοι γνωρίζουμε πως απαγορεύεται. Έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις αλλαγή ή έστω να ζητήσεις εξηγήσεις και σου προτείνω να το κάνεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Μόλις το πήρα από πλαίσιο. Έχω ένα πρόβλημα στην εφαρμογή μεταφοράς. Το προηγούμενο κινητό μου είναι το Ν90. Δέχεται κανονικά το μήνυμα με την εφαρμογή DataMover.sis αλλά μου παρουσιάζει πρόβλημα στην εγκατάστασή της. Μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "το πιστοποιητικό δεν ισχύει ακόμη ή ίσως έχει λήξει ή έχει οριστεί λάθος ημερομηνία στο τηλέφωνο" Εννοείται πως και στα δύο τηλέφωνα έχω την ίδια ημερομηνία (τη σημερινή) Έχει κανείς καμιά ιδέα? Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Πρέπει να ανοίξεις τη «Διαχείριση Εφαρμογών» και,μέσω των «Ρυθμίσεων»,να απενεργοποιήσεις τον «Έλεγχο Πιστοποιητικού Σύνδεσης». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Μόλις το πήρα από πλαίσιο. Έχω ένα πρόβλημα στην εφαρμογή μεταφοράς. Το προηγούμενο κινητό μου είναι το Ν90. Δέχεται κανονικά το μήνυμα με την εφαρμογή DataMover.sis αλλά μου παρουσιάζει πρόβλημα στην εγκατάστασή της. Μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "το πιστοποιητικό δεν ισχύει ακόμη ή ίσως έχει λήξει ή έχει οριστεί λάθος ημερομηνία στο τηλέφωνο" Εννοείται πως και στα δύο τηλέφωνα έχω την ίδια ημερομηνία (τη σημερινή) Έχει κανείς καμιά ιδέα? Καλοριζικο καταρχην ! Στις ρυθμισεις των εφαρμογων και των 2 συσκευων να εχεις εγκατασταση λογισμικου:ολα & ελεγχος πιστοποιητικου συνδεσης:απενεργοποιηση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts