masada71 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 εχει παρουσιαστει σε κανενα αλλο το προβλημα με το φυσημα στο μεγαφωνο την ωρα που μιλας?τι προτεινετε να κανω,να το επιστρεψω στο γερμανο για αντικατασταση η λετε θα διορθωθει με αναβαθμιση??κανεις??:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 να πω και εγω κατι που παρατηρησα.ενας φιλος μου εκανε βιντεοκληση απο το εξωτερικο διαρκειας περιπου 14 λεπτων και το κινητο εκαιγε παιδια.και η μπαταρια επεσε κανα δυο με τρεις γραμμες.εχει συμβει αυτο και σε κανεναν αλλο απο εσας?ειναι φυσιολογικο αυτο? [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 και εμενα που ημουνα στο wifi και εβλεπα βιντεακια απο το youtube εκαιγε το πληκτρολογιο (οχι να καω κι'ολας:p )αλλα οσο να'ναι τραβαει.και εσυ 7λεπτα δεν ειναι λιγα.τραβουσες και 3G γραμμη. Βγήκε plugin για YouTube και δεν πήρα χαμπάρι? Για δώστε τα φώτα σας [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Βγήκε plugin για YouTube και δεν πήρα χαμπάρι? Για δώστε τα φώτα σας θα πας εφαρμογες...κεντρο βιντεο.... προσθ.νεων υπηρεσιων...κανε συνδεση...και κατεναβασε εκει ποu λεει στην σελιδα youtube.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Υπαρχει τροπος να μην εμφανιζεται η ημερομηνια στην αναμονη? Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Να πω και εγω κατι που παρατηρησα. Ενας φιλος μου εκανε βιντεοκληση απο το εξωτερικο διαρκειας περιπου 14 λεπτων και το κινητο εκαιγε παιδια. Και η μπαταρια επεσε κανα δυο με τρεις γραμμες. Εχει συμβει αυτο και σε κανεναν αλλο απο εσας ? Ειναι φυσιολογικο αυτο ? :!: Mε μόνο 14 λεπτά διάρκεια βιντεοκλήσης, έκαιγε τόσο η μπαταρία ?? :blink: :blink: :!: Δεν είναι ''normal'', πιστεύω αυτό. :worry: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Υπαρχει τροπος να μην εμφανιζεται η ημερομηνια στην αναμονη? φτιαξε ενα δικο σου προφιλ και ονομασε το οπως θελεις και θα λεει το ονομα και οχι την ημερομηνια.:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Θέλω να ρωτήσω αν μπορούμε όσοι έχουμε πρόβλημα με το Slide να πάμε στη Νοκια να μας το φτιάξουν.Θα κρατήσει άραγε ή πάλι θα χαλαρώσει? OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 :!: Mε μόνο 14 λεπτά διάρκεια βιντεοκλήσης, έκαιγε τόσο η μπαταρία ?? :blink: :blink: :!: Δεν είναι ''normal'', πιστεύω αυτό. :worry: :worry: ετσι νομιζω και εγω φιλε summer.δεν ειναι νορμαλ.:confused: :worry: :mad: [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Ετσι νομιζω και εγω φιλε summer. Δεν ειναι νορμαλ. :confused: :worry: :mad: - Aς μας πουν και άλλοι φίλοι, αν θέλουν, την άποψή τους επί του συγκεκριμένου θέματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerafx Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 PAIDIA DEN PAIZEI!SEPTEMVRIO POU MOU ERXETE I ANAVATHMISI THA TO PARW KAI SE MAURO!!!AUTO TO KINITO EINAI TRELA! [sIGPIC][/sIGPIC] Electronic Computing Systems Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakisko1 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Μολιs ανοιγω τον nokia music manager κλεινει μονοs του σε 5 sec Τι συμβαινει?Καμμια βοηθεια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baracuda Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 ρε παιδες μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα απενεργοποιησω την φωνη που λεει το ονομα αυτουνου που με καλει γιατι ειναι εκνευριστικο? δεν βρηκα κατι στις οδηγιες ή μπορει απλα να το προσπερασα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 ρε παιδες μηπως μπορει καποιος να μου πει πως θα απενεργοποιησω την φωνη που λεει το ονομα αυτουνου που με καλει γιατι ειναι εκνευριστικο? δεν βρηκα κατι στις οδηγιες ή μπορει απλα να το προσπερασα :) Στη διαμόρφωση προφίλ θα είναι... Τουλάχιστον στο Ν80 εκεί είναι... Εκφώνηση ονόμ. καλ. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brave Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Παιδιά ξέρει κανένας τί ακριβώς είναι το push-to-talk και πως αυτό λειτουργεί? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baracuda Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Στη διαμόρφωση προφίλ θα είναι... Τουλάχιστον στο Ν80 εκεί είναι... Εκφώνηση ονόμ. καλ. θενκς φιλος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 εχει παρουσιαστει σε κανενα αλλο το προβλημα με το φυσημα στο μεγαφωνο την ωρα που μιλας?τι προτεινετε να κανω,να το επιστρεψω στο γερμανο για αντικατασταση η λετε θα διορθωθει με αναβαθμιση??κανεις??:cry: εμενα μου το εκανε αυτο στην αρχη συνεχεια.... και ξαφνικα μια μερα σταματησε.......:blink: ενω τις 2 πρωτες βδομαδες ειχα φυσημα συνεχεια τωρα εχω ξεχασει τι θα πει αυτη η λεξη....τι να πω ρε φιλε.....:blink: Θέλω να ρωτήσω αν μπορούμε όσοι έχουμε πρόβλημα με το Slide να πάμε στη Νοκια να μας το φτιάξουν.Θα κρατήσει άραγε ή πάλι θα χαλαρώσει? και εγω ηθελα να ρωτησω το ιδιο πραγμα ακριβως...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Θέλω να ρωτήσω αν μπορούμε όσοι έχουμε πρόβλημα με το Slide να πάμε στη Νοκια να μας το φτιάξουν.Θα κρατήσει άραγε ή πάλι θα χαλαρώσει? Δε νομίζω πως μπορούν να βελτιώσουν την κατασκευή του Ν95. Παιδιά ξέρει κανένας τί ακριβώς είναι το push-to-talk και πως αυτό λειτουργεί? http://www.nokia.com/A4126031 Εδώ θα βρεις κάποιες κατατοπιστικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg69 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 paidia gia deite auto to site kai peite ti katalavenete??? mhpws??? http://www.destinatortechnologies.net/uk/products/products/mobile_phones_city_maps/index.html greg:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 εμενα μου το εκανε αυτο στην αρχη συνεχεια.... και ξαφνικα μια μερα σταματησε.......:blink: ενω τις 2 πρωτες βδομαδες ειχα φυσημα συνεχεια τωρα εχω ξεχασει τι θα πει αυτη η λεξη....τι να πω ρε φιλε.....:blink: ευχαριστω φιλε freddie,για την απαντηση..ας ελπισουμε να εξαληφθει το προβλημα κι απο εμενα..δεν μου κανει καρδια να το αποχωριστω ουτε λεπτο το κινητακι..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawk31 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Ειχα και εγώ το πρόβλημα με το "φύσημα". Μετά από 2 εβδομάδες στην Alpha Copy μου είπαν ότι είναι έτσι σε όλα, δεν το θεωρούν πρόβλημα και αν θέλω να το στείλουν στο εξωτερικό ή πίσω σε εμένα χωρις καμία αλλαγή.Φυσικά δεν μπορούσα να περιμένω κανένα μήνα τουλάχιστον για να το στείλουν και στο τέλος να μου λέγαν και από εκεί τα ίδια και το ζήτησα πίσω...Η μόνη ελπίδα ειναί ότι ίσως φτίαξει από ότι πιθανολόγησαν μετά από κάποια ενδεχόμενη αναβάθμιση.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Ειχα και εγώ το πρόβλημα με το "φύσημα". Μετά από 2 εβδομάδες στην Alpha Copy μου είπαν ότι είναι έτσι σε όλα, δεν το θεωρούν πρόβλημα και αν θέλω να το στείλουν στο εξωτερικό ή πίσω σε εμένα χωρις καμία αλλαγή.Φυσικά δεν μπορούσα να περιμένω κανένα μήνα τουλάχιστον για να το στείλουν και στο τέλος να μου λέγαν και από εκεί τα ίδια και το ζήτησα πίσω...Η μόνη ελπίδα ειναί ότι ίσως φτίαξει από ότι πιθανολόγησαν μετά από κάποια ενδεχόμενη αναβάθμιση.. ετσι εινα φιλε hawk,τι να κανουμε,θα ζησουμε και με αυτο...εξαλλου ειπαμε το κινητακι ειναι κολλημα!!εγω τουλαχιστον εχω κολλησει με τα χαρακτηριστικα του σαν συσκευη,και φυσικα με τις δυνατοτητες του...αλλα και με το πολυ ομορφο design..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Παιδια το πηρα εχθες! ειναι φοβερο. 2 ερωτησεις εχω προς το παρον. ναρκη σαν το Ν80 δεν εχει? και δευτερη, τις συντομευσεις στο πολυπληκτρο το κεντρικο με τισ 4 κατευθυνσεις δεν μπορουμε να τις αλλαξουμε? ευχαριστω πολυ! http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Παιδια το πηρα εχθες! ειναι φοβερο. 2 ερωτησεις εχω προς το παρον. ναρκη σαν το Ν80 δεν εχει? και δευτερη, τις συντομευσεις στο πολυπληκτρο το κεντρικο με τισ 4 κατευθυνσεις δεν μπορουμε να τις αλλαξουμε? ευχαριστω πολυ! φυσικα και μπορεις εεργαλεια ρυθμισεις γενικες προς. ρυθμις.κατασταση αναμονη συντομευσης http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 φτιαξε ενα δικο σου προφιλ και ονομασε το οπως θελεις και θα λεει το ονομα και οχι την ημερομηνια.:OEυχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts