Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά

Έχω δημιουργήσει κατά λάθος έναν 2ο φάκελο για το email μέσα στα μηνύματα (δεν κατάλαβα ακριβώς πως έγινε αυτό,αλλά έγινε).

πως μπορώ να τον διαγράψω, αφήνοντας μόνο τον αρχικό που περιείχε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :O

Θα πας στα Μηνύματα > Ρυθμίσεις > E-mail επιλέγεις το γραμματοκιβώτιο που θες και πατάς Επιλογές > Διαγραφή

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θα πας στα Μηνύματα > Ρυθμίσεις > E-mail επιλέγεις το γραμματοκιβώτιο που θες και πατάς Επιλογές > Διαγραφή

Σ'ευχαριστώ ;)

KALISPERA!

PAIDIA KSERETE GIATI DEN DOULEVEI TO XIRISTIRIO TON AKOUSTIKON STO KALODIO?

OUTE TA PLIKTRA TIS ENTASIS OUTE KAI TO PLIKTRO TOU PLAY?

Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Μάλιστα,πριν από την αναβάθμιση,όταν συνέδεα το χειριστήριο με το τηλέφωνο και τα ακουστικά ο ήχος δεν ακουγόταν παρά μόνο από τα ηχεία.

Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Μάλιστα,πριν από την αναβάθμιση,όταν συνέδεα το χειριστήριο με το τηλέφωνο και τα ακουστικά ο ήχος δεν ακουγόταν παρά μόνο από τα ηχεία.

TO PIGA STIN ALPHA COPY THESSALONIKIS (STA KENTRIKA MALISTA) KAI MOU EIPAN TO TROMERO!!!

"DEN GNORIZOUME GIATI DEN DOULEVOUN" KAI THA PREPEI NA PERIMENOUME MALLON KAPOIA ANAVATHMISI!

AFISA TO TILEFONO MOU KAI EIPAN POS THA ME IDOPOIHSOUNE OTAN EXOUNE NEA.

PANE TORA 15 MERES KAI T I P O T A ! ! !

KANENA NEO TOUS!

Η μοναδική εξωτερική εφαρμογή,που αναγνωρίζει τον δέκτη GPS του Ν95,είναι το Route66. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η ανανεωμένη έκδοση του προγράμματος.

Α, ωραία. Βγήκε καινούργια έκδοση λοιπόν.

Αυτό είναι ευχάριστο. Καλά κάνεις και με διορθώνεις, δεν το ήξερα.

Πάντως η έλλειψη του Destinator από την πλατφόρμα S60 είναι σημαντική. Ελπίζω να έχουμε κάποια στιγμή εξέλιξη και σε αυτό το θέμα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

telika vgikane arketa akoystika elatomatika apo oti ego diavasei kai akoysei apo alloys,opoios dei kai den doylevoyne na ta pigenete piso sto Alpha Copy kai na apetisete allagi AMESOS..

Gia osoi psahnoyne ROUTE66 gia to N95 toys akoma kai na ehoyne ploigisi(NAVIGATION)as koitaxoyne tin ypografi moy!

Greek Android & iOS users (FB group)

Kαμιά ιδέα για το πως επανέρχεται το Ουγκαντέζικο που κόλλησε κατά τη διαδικασία επανεγκατάστασης των Ελληνικών(είχε την 10.0.018).Βλέπεις έμαθα μετά από το ΙΜΕΙότι ήταν προορισμού εκεί και όταν(βάκλωδώς)έκανα αναβάθμιση από το SITE της NOKIA,τα Ελληνικά(αναμενόμενο)πήγαν περίπατο.Το πήγα για (επαν)εγκατάσταση των Ελληνικών και ...τσαφ..κόλλησε!Το πάμε πίσω λόγω εγγύησης ή ξεπερνιέται;Τό μόνο που μένει αναμμένο σε μία κολλημένη οθόνη είνι το ΝΟΚΙΑ...Αυτά

Kαμιά ιδέα για το πως επανέρχεται το Ουγκαντέζικο που κόλλησε κατά τη διαδικασία επανεγκατάστασης των Ελληνικών(είχε την 10.0.018).Βλέπεις έμαθα μετά από το ΙΜΕΙότι ήταν προορισμού εκεί και όταν(βάκλωδώς)έκανα αναβάθμιση από το SITE της NOKIA,τα Ελληνικά(αναμενόμενο)πήγαν περίπατο.Το πήγα για (επαν)εγκατάσταση των Ελληνικών και ...τσαφ..κόλλησε!Το πάμε πίσω λόγω εγγύησης ή ξεπερνιέται;Τό μόνο που μένει αναμμένο σε μία κολλημένη οθόνη είνι το ΝΟΚΙΑ...Αυτά

βγαλε την μπαταρια αφησε την για 3λεπτα και ξαναβαλτην αμα εχει κολλησει.

εδω σου λεει ακριβως τι να κανεις για να βαλεις ελληνικα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167712&page=1

post #3

προσπαθησε να τα κανεις παλι απο την αρχη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να ειμαι ειλικρινής δεν περίμενα να επανέλθει,παρότι έβγαλα την μπαταρία και τούτο γιατί την ΄΄δοκιμή΄΄ την έκανα σε εξουσιοδοτημένο ΝΟΚΙΑ,που προφανώς δεν ήξερε το NEMESIS.Ανάβει η σκούρα εικόνα με την ένδειξη ΝΟΚΙΑ.Αυτό είναι όλο.Μάλλον πάει πίσω αύριο πρωί και να δούμε τι ιστορία θα εφεύρουν να μου πούν(προβλέπω να το κρατάνε 15θήμερο).Αυτα

apo th mia mporei na sto kanoun autoi anavathmish kai na to exei se mia duo meres(alla apoti to kovw na plhrwneis gia allagh glwssas) i kati pou de sto euxomai na xalase i plaketa afou kollhse kata thn diarkeia ths anavathmishs!
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Gaming with N95, SU-8W, and Tiger Woods. Αρκετα καλη ιδεα,ειδικα αν ειναι συνδεδεμενο με τηλεοραση. http://symbianguru.typepad.com/welcome/2007/06/gaming_with_n95.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

KAMIA SELIDA ME THEMATA GIA TO N95 ?

MOLIS TO PIRA ..

καλοριζικο!!

για themes εδω

1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=131690

2. http://www.zedge.net/

3. http://gallery.mobile9.com/c/nokia-n95-themes/1/

[sIGPIC][/sIGPIC]

KAMIA SELIDA ME THEMATA GIA TO N95 ?

MOLIS TO PIRA ..

απο εδω μπορεις φιλε μου(αφου γραφει σαν μελος να βρεις τα παντα) εχω μια απορια.κανει ζεστη ή το ακουστικο του κινητου μου αποκτα μεγαλη θερμοκρασια μερικες φορες???οχι τιποτα αλλο μην κανει και κανενα μπαμ και τρεχουμε

απο εδω μπορεις φιλε μου(αφου γραφει σαν μελος να βρεις τα παντα) εχω μια απορια.κανει ζεστη ή το ακουστικο του κινητου μου αποκτα μεγαλη θερμοκρασια μερικες φορες???οχι τιποτα αλλο μην κανει και κανενα μπαμ και τρεχουμε

το εχω παρατηρησει και εγω.

αλλα μαλλον φταιει η θερμοκρασια ποιο παλια

δεν ητανε ετσι που δεν ειχε τοση ζεστη(οταν μιλας δεν εννοεις??).:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

EXEI KANEIS NA MOU PROTINEI 2-3 PROGRAMMATAKIA

POU EINAI PRAKTIKA I SIMANTIKO NA TA PERASW STO KINITO?

EUXARISTW GIA TA THEMES PAIDIA !!!!!

σου απαντησα εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=131690&page=22

υπαρχουνε τα αναλογα θεματα για οτι θελεις,

κοιτα λιγο.:) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια. Ειναι η πρωτη μερα που κραταω το ολοκαινουριο n95 μου στα χερια και ειμαι μες την τρελη χαρα :D

εχω 2-3 αποριες.

1)για ποιον λογο δεν κανει εγκατασταση τιποτα?

απο οπου και να εχω κατεβασει εφαρμογες (και απο εδω) μου λεει οτι

το πιστοποιητικο εχει ληξει και διακοπτει την εγκατασταση!:cry:

να πω πως στις ρυθμισεις εφαρμογων εχω επιλεξει να κανει εγκατασταση ολες τις εφαρμογες και εχω απενεργοποιεισει τον ελεγχο πιστοποιητικων....

2)μεσω wlan γινεται να μπεις απλα στο ιντερνετ η να μεταφερεις και αρχεια αναμεσα στο δικτυο και το κινητο?

3)δορυφορο ακομα δεν καταφερα να πιασω...:O

4)απο οτι καταλαβα το Fexplorer δεν εχει βγει ακομα για το n95?:cry:

κανενας καλος file explorer να μου προτεινετε?

ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια.

Γεια σας παιδια. Ειναι η πρωτη μερα που κραταω το ολοκαινουριο n95 μου στα χερια και ειμαι μες την τρελη χαρα :D

εχω 2-3 αποριες.

1)για ποιον λογο δεν κανει εγκατασταση τιποτα?

απο οπου και να εχω κατεβασει εφαρμογες (και απο εδω) μου λεει οτι

το πιστοποιητικο εχει ληξει και διακοπτει την εγκατασταση!:cry:

να πω πως στις ρυθμισεις εφαρμογων εχω επιλεξει να κανει εγκατασταση ολες τις εφαρμογες και εχω απενεργοποιεισει τον ελεγχο πιστοποιητικων....

2)μεσω wlan γινεται να μπεις απλα στο ιντερνετ η να μεταφερεις και αρχεια αναμεσα στο δικτυο και το κινητο?

3)δορυφορο ακομα δεν καταφερα να πιασω...:O

4)απο οτι καταλαβα το Fexplorer δεν εχει βγει ακομα για το n95?:cry:

κανενας καλος file explorer να μου προτεινετε?

ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια.

1.αλλαξε την ημερομηνια απο 2007 σε 2006 περασε

τι θελεις και μετα ξαναβαλτην σε 2007.

2.δεν το εχω δοκιμασει να μεταφερω αρχεια.

3.δορυφορο για να πιασεις στην αρχη θελει 5-10λεπτα(υπαρχει και ειδικο θεμα).

4.για εφαρμογες κοιτα λιγο εγω

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

κανε μια αναζητηση να βρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.αλλαξε την ημερομηνια απο 2007 σε 2006 περασε

τι θελεις και μετα ξαναβαλτην σε 2007.

2.δεν το εχω δοκιμασει να μεταφερω αρχεια.

3.δορυφορο για να πιασεις στην αρχη θελει 5-10λεπτα(υπαρχει και ειδικο θεμα).

4.για εφαρμογες κοιτα λιγο εγω

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

κανε μια αναζητηση να βρεις.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση.

θα το δοκιμασω αυτο που ειπες για την ημερομηνια αλλα δεν υπαρχει καποιος ποιο κυριλε τροπος?

δηλαδη καθε φορα που θελω να εγκαταστησω μια εφαρμογη θα αλλαζω ημερομηνιες?

ασε που φοβαμαι μην χανω τιποτα δεδομενα απο ημερολογια ξυπνητηρια και τετοια.

οι εφαρμογες φταινε για αυτο το προβλημα? πως γινεται να ανανεωσω το πιστοποιητικο?

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση.

θα το δοκιμασω αυτο που ειπες για την ημερομηνια αλλα δεν υπαρχει καποιος ποιο κυριλε τροπος?

δηλαδη καθε φορα που θελω να εγκαταστησω μια εφαρμογη θα αλλαζω ημερομηνιες?

ασε που φοβαμαι μην χανω τιποτα δεδομενα απο ημερολογια ξυπνητηρια και τετοια.

οι εφαρμογες φταινε για αυτο το προβλημα? πως γινεται να ανανεωσω το πιστοποιητικο?

δεν υπαρχει αλλο τροπος.

αλλες εφαρμογες εχουνε ληξει αλλες οχι,δεν θα στο

ζητανε ολες.ειναι λιγο μπερδεμα αλλα δεν γινεται τιποτα καλυτερο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και να μην ειχα γνωστο,το ιδιο θα κυνηγουσα .

Σε κατι τετοια ειμαι ψιρας

Μετα απο αυτο ,θα γνωριζω τουλαχιστον αν διορθωθει οτι ηταν

κατασκευαστικο λαθος

Οχι δεν εχει πολυ , απλως με εκνευριζει και το λιγο που εχει.

Πηγα alpha copy θεσ/νικη την παρασκευη για να παρω το τηλ. και μου ζητησαν 50 ευρω για να μου αλαξουν το πισω καπακι που ειχε ραγισει!Για το slide (τον τζογο)ουτε μετα απο μιση ωρα πρηξιμο δεν δεχωνται να το κανουν!τους ειπα για την περιππτοση σου nervous και μου ειπαν παλι οτι τα μισα εχουν τζογο και αλλα οχι!και οτι δεν μου αλαζουν slide εκτως αν παρουν εντολη απο την nokia οτι ειναι εργοστασιακα ελατωματικο!κατι σαν ανακληση που κανουν στα αυτοκηνιτα!Δηλ. να βγαλει ανακοινοση η nokia οτι οσα n95 εχουν τζογο παγκοσμιος να φτιαχτουν!ΧΛΩΜΟ!!!

τους ειπα για την περιππτοση σου nervous και μου ειπαν παλι οτι τα μισα εχουν τζογο και αλλα οχι!και οτι δεν μου αλαζουν slide εκτως αν παρουν εντολη απο την nokia οτι ειναι εργοστασιακα ελατωματικο!κατι σαν ανακληση που κανουν στα αυτοκηνιτα!Δηλ. να βγαλει ανακοινοση η nokia οτι οσα n95 εχουν τζογο παγκοσμιος να φτιαχτουν!ΧΛΩΜΟ!!!

Και εγω που το αλλαξα ,τσαμπα κοπος ,δεν ειδα διαφορα ..

Ειναι απο την μανα του ετσι .

Το δικο μου εχει το λιγο και γνωστο τζογο οταν ειναι κλειστο (παει λιγο πανω-κατω)

Ειδα και ενα Ν95 ,2 ημερων , το οποιο ηταν αστα να πανε ..http://www.eunuch.org/vbulletin/images/smilies/boat.gif

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...