Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω για βάση για το Ν95 μου για το αυτοκίνητο. Προς το παρόν την μόνη που βρήκα να με ικανοποιεί αν και μάλλον ακριβή είναι αυτή http://www.coastvoip.com.au/shop/clicon-nokia-n95-car-cradle-charger-p-192.html?osCsid=e058dde371a0f6c0f19d614a20a4849e

Παρόμοια αλλά φθηνότερη http://www.mobilefun.co.uk/product/13414.htm

Εσείς βρήκατε καμιά καλή και φθηνή? Δεν νομίζω ότι θέλω Universal γιατί θα με δυσκολεύει με την φόρτιση του κινητού

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@nxbest&freyarip efharisto gia tis efhes na eiste kala,

Loipon kai ego me mia thiki hard crystal poy eho otan to vazo den kounaei katholoy to kinito moy,to mono poy ehei to diko moy einai to Tak Tak otan anoigeis to slider kai eheis to tilefono sto ayti soy kai ean to piezeis sto ayti kanei tak tak to pano kommati tipota allo,mikro to kako!

Greek Android & iOS users (FB group)

Υποθέτω ότι κατά την πλοήγηση το είχες στο φορτιστή αυτοκινήτου, έτσι;

Oχι, οπως ειπα το ειχα φορτισει την προηγουμενη μερα! Σοβαρα η μπαταρια με τον καιρο στρωνει ουτε κι εγω δεν το περιμενα αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ψάχνω για βάση για το Ν95 μου για το αυτοκίνητο. Προς το παρόν την μόνη που βρήκα να με ικανοποιεί αν και μάλλον ακριβή είναι αυτή http://www.coastvoip.com.au/shop/clicon-nokia-n95-car-cradle-charger-p-192.html?osCsid=e058dde371a0f6c0f19d614a20a4849e

Παρόμοια αλλά φθηνότερη http://www.mobilefun.co.uk/product/13414.htm

Εσείς βρήκατε καμιά καλή και φθηνή? Δεν νομίζω ότι θέλω Universal γιατί θα με δυσκολεύει με την φόρτιση του κινητού

Φίλε μου ακου με.

Με 23 λίρες έχεις ακριβώς το ίδιο από Ebay καινούριο.

Αλλά αυτό είναι για τοίχο, γιατί έχει βίδες κλπ.

Γιατί δεν πέρνεις ας πούμε αυτό.Το περιμένω ήδη με 13€ από Αγγλία.Και όποτε θες του αλλάζεις θέση, αφού είναι με βεντούζα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Oχι, οπως ειπα το ειχα φορτισει την προηγουμενη μερα! Σοβαρα η μπαταρια με τον καιρο στρωνει ουτε κι εγω δεν το περιμενα αυτο.

Συνεχίζεις με πλήρεις αποφορτίσεις?

Γιατί εγώ ήδη έχω φτάσει τις 3 αποφορτίσεις μέσα σε 1 24ωρο και δεν ξέρω για πόσο ακόμα αξίζει να το αφήνω να ξεφορτίζει πλήρως.

Amazon Fire stick 4k max

Συνεχίζεις με πλήρεις αποφορτίσεις?

Γιατί εγώ ήδη έχω φτάσει τις 3 αποφορτίσεις μέσα σε 1 24ωρο και δεν ξέρω για πόσο ακόμα αξίζει να το αφήνω να ξεφορτίζει πλήρως.

ειναι αληθεια...και σε μενα εχει βελτιωθει πολυ το θεμα της μπαταριας.

μετα απο 5 κανονικες φορτισεις και αποφορτισεις εχει στρωσει σε σχεση

με το πως ητανε στην αρχη τωρα βεβαια το φορτιζω οποτε θελω,

δεν περιμενω να φτασει στο τελος.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω 3 πληρεις κυκλους το εκανα και ειναι μια χαρα τωρα. Αυτη η βαση καλη φαινεται. Εγω ηθελα και κατι για το ποδηλατο. Δοκιμασα το sports tracker το σαβατοκυριακο και ειναι ολα τα λεφτα. Δεν περιμενα να βγαζει τοσες πολλες πληροφοριες. Ασε που εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ακριβες απο το Maps και οτι βρισκει δορυφορους πιο γρηγορα. Το μονο προβλημα ειναι οτι οταν εκανα την διαδρομη μου export to google earth, το τελευταιο μου ελεγε οτι ειναι corrupt το αρχειο.

απο βραδυνες φωτο,πως παει παιδες,γιατι σκεφτομαι να το αγορασω??:O

apla den vgazei vradines kai apo oti vlepo exeis to k800 opote kalitera na ksexaseis tis vradines photo!!!

Φίλε μου ακου με.

Με 23 λίρες έχεις ακριβώς το ίδιο από Ebay καινούριο.

Αλλά αυτό είναι για τοίχο, γιατί έχει βίδες κλπ.

Γιατί δεν πέρνεις ας πούμε αυτό.Το περιμένω ήδη με 13€ από Αγγλία.Και όποτε θες του αλλάζεις θέση, αφού είναι με βεντούζα.

junglist einai eukolo na postaris kai thn dieuthinsi na to paraggeilo apo e-bay?thnx c

re paidia thelo na rothso kati..akousa oti opos anaferei to onoma apo ths epafes exei thn dynatothta na se diabazei sms?epaidi diabasa to manual alla den brhka kati gia hxitiki anagnwsh an xerei kapios filos kati euprosdekto euxaristo polu ek ton proteron..

HomeQuality.gr New real Etate.Dose sto akinito sou tin pragmatiki tou axeia,ela min argeis mpes stin parea tou megaluterou Portal Real Estate tis Dramas.:)

apla den vgazei vradines kai apo oti vlepo exeis to k800 opote kalitera na ksexaseis tis vradines photo!!!

οκ σ ευχαριστω παρα το επιθετικο στυλ της απαντησης σου,αλλα ευτυχως για εμενα δεν εχω το κ800 αλλα το Ν73...βλεπεις,καμμια φορα δεν δηλωνει το avatar και την συσκευη που εχεις στην κατοχη σου!!!

Παιδιά, επειδή κάποιος ειπε οτι μπορούν να διαβάζονται τα μηνυματα από το κινητό μεσω φωνιτηκής εντολής, θελω να ρωτήσω αν ισχύει αυτό και αν ναι, πως το κάνουμε....
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

ginetai me ena programma pou dinei h nokia NOKIA Text-to-speech legetai.tha to vreis edw:

http:// http://europe.nokia.com/A4286225

an auto ennoeis.auto einai gia na sou diavazei fwnhtika ta mynhmata.alliws nomizw oti auto pou les ginetai apo tis fwnhtikes entoles.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

παιδια αν το κινητο χαλαρώσει....τζογος κτλ υπαρχει περιπτωση να διορθωθεί αυτο....???

και αν ναι ποσο περιπου κοστιζει....?

οσοι απο εσας ειχατε ν80 παλιοτερα δοκιμασατε κατι αναλογο...??

επισης μερικες σελιδες πριν ενας φιλος ειχε εναν οδηγο με τον οποιο εκανες γυαλια καρφια στην κυριολεξια το κινητό για να το κανεις πιο σφιχτο....

το δοκιμασε κανεις....??? η καλυτερα το τολμησε κανεις...?:lol:

ginetai me ena programma pou dinei h nokia NOKIA Text-to-speech legetai.tha to vreis edw:

an auto ennoeis.auto einai gia na sou diavazei fwnhtika ta mynhmata.alliws nomizw oti auto pou les ginetai apo tis fwnhtikes entoles.

Εσυ το εχεις κανει αυτο? Πως γινεται? Εχω εγκαταστησει τα 2 σισ αρχεια. Μετα? Δεν βρισκω επιλογη για να το διαβασει δυνατα..

Εσυ το εχεις κανει αυτο? Πως γινεται? Εχω εγκαταστησει τα 2 σισ αρχεια. Μετα? Δεν βρισκω επιλογη για να το διαβασει δυνατα..

Κι εγω το ιδιο.. Μολις τα εγκατεστησα αλλα πουθενα η επιλογη για να τα "διαβασει"...

Παιδιά, επειδή κάποιος ειπε οτι μπορούν να διαβάζονται τα μηνυματα από το κινητό μεσω φωνιτηκής εντολής, θελω να ρωτήσω αν ισχύει αυτό και αν ναι, πως το κάνουμε....

Τσαμπα δοκιμαζετε ,δεν υποστηριζεται το Ν95 :rolleyes:

Compatibility: Nokia E50, E65, E90 Communicator, N75, 5500 Sport, 5700 XpressMusic, 6110 Navigator, and 6290 phones

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τσαμπα δοκιμαζετε ,δεν υποστηριζεται το Ν95 :rolleyes:

Compatibility: Nokia E50, E65, E90 Communicator, N75, 5500 Sport, 5700 XpressMusic, 6110 Navigator, and 6290 phones

Χαχαχαχαχαχα... Αλήθεια? Οκ.. Αφαιρεσα τις εφαρμογες.. Οταν βγει κατι ανάλογο για Ν95 πειτε....

παιδια αν το κινητο χαλαρώσει....τζογος κτλ υπαρχει περιπτωση να διορθωθεί αυτο....???

και αν ναι ποσο περιπου κοστιζει....?

οσοι απο εσας ειχατε ν80 παλιοτερα δοκιμασατε κατι αναλογο...??

επισης μερικες σελιδες πριν ενας φιλος ειχε εναν οδηγο με τον οποιο εκανες γυαλια καρφια στην κυριολεξια το κινητό για να το κανεις πιο σφιχτο....

το δοκιμασε κανεις....??? η καλυτερα το τολμησε κανεις...?:lol:

Nαι φτιαχνεται, το πας σε ενα νοκια σοπ, το ποσο κοστιζει δεν το ξερω αλλα πιστευω οχι πολλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Τελικά, με τον καιρό, το μόνο σημαντικό πρόβλημα που έχω παρατηρήσει, είναι η ταχύτητα απεικόνισης των αρχείων στην έκθεση. Βέβαια, εδώ ενδέχεται να μην φταίει και το τηλέφωνο αλλά η κάρτα μνήμης, έχω μία 2GB Sandisk. Σκέφτομαι να παραγγείλω την OEM της Nokia στα 2GB, αλλά είναι απίστευτα ακριβή (€ 90).

Έχει κανείς κάτι να προτείνει (πχ. άλλη κάρτα, ή άλλη τιμή για τη Nokia αν την έχει βρει πουθενά)?

Κατά τα άλλα, το τηλέφωνο σκίζει... Ειδικά τελευταία που δεν κυκλοφορώ με τον φορτιστή ανά χείρας, everything feels good!

Καλημέρα παιδιά...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

junglist einai eukolo na postaris kai thn dieuthinsi na to paraggeilo apo e-bay?thnx c

Φίλε μου αν ψάξεις ως n95 +holder θα βρεις και αυτό που σου λέω και άλλες λύσεις.Ο πωλητής λέγεται freebit (κάτι).

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά, με τον καιρό, το μόνο σημαντικό πρόβλημα που έχω παρατηρήσει, είναι η ταχύτητα απεικόνισης των αρχείων στην έκθεση. Βέβαια, εδώ ενδέχεται να μην φταίει και το τηλέφωνο αλλά η κάρτα μνήμης, έχω μία 2GB Sandisk. Σκέφτομαι να παραγγείλω την OEM της Nokia στα 2GB, αλλά είναι απίστευτα ακριβή (€ 90).

Έχει κανείς κάτι να προτείνει (πχ. άλλη κάρτα, ή άλλη τιμή για τη Nokia αν την έχει βρει πουθενά)?

Κατά τα άλλα, το τηλέφωνο σκίζει... Ειδικά τελευταία που δεν κυκλοφορώ με τον φορτιστή ανά χείρας, everything feels good!

Καλημέρα παιδιά...

Και γω την ίδια έχω.Πόσα αρχεία έχεις και σου καθυστερεί?Και για πόση καθυστέρηση μιλάμε?Εγώ μάλλον επειδή έχω λίγα ακόμη, δε βλέπω καμιά καθυστέρηση.

Amazon Fire stick 4k max

Και γω την ίδια έχω.Πόσα αρχεία έχεις και σου καθυστερεί?Και για πόση καθυστέρηση μιλάμε?Εγώ μάλλον επειδή έχω λίγα ακόμη, δε βλέπω καμιά καθυστέρηση.

Ενδεικτικά...:

Έχω μέσα περί τις +400 photos, ~20 videos, ~150 ΜΡ3 και παρά κάτι ψιλά 1 GΒ ελεύθερο ! Φαντάσου ότι αναγκάστηκα να κάνω σμίκρυνση σε ΠΟΛΛΕΣ Photos για να επιταγχύνω τη διαδικασία browsing. Για να σου δώσω μία ένδειξη χρόνου, μόλις το δοκίμασα: από τη στιγμή που δίνω την εντολή "εικόνες/videos" μέχρι να παρουσιαστεί η 1η photo στην κορυφή του "κύκλου" της Έκθεσης, τονίζω η PHOTO και όχι απλά το περίγραμμα, χρειάζομαι 11-12 sec (!). Για να εμφανιστούν ΟΛΑ τα αρχεία του "κύκλου", φέξε μου και γλίστρησα. Το αποδίδω πάντως ΚΑΙ στο τηλέφωνο και όχι αποκλειστικά και μόνο στην κάρτα, αφού με το Resco Photo Viewer τα πράγματα είναι πολύ (όχι τραγικά) καλύτερα, σε εμφανές σημείο.

Ξέρεις, είμαι στη φάση που λες "γιατί?". Όλα παίζουν μία χαρά, και αυτό σου χαλάει τη σούπα, αν και όχι τόσο ώστε να στραβώσεις.... αλλα anyway...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Προσπαθώ να κάνω κλήση με φωνητική εντολή αλλά τίποτα.Υποτίθεται ότι δεν τις γράφεις,αλλά τις παίρνει έτοιμες από την εγγραφή ονόματος και επιθέτου ή ψευδωνύμου.Δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο.Ακόμη και στο μενού πρέπει να υπάρχει σε κάθε επαφή στις επιλογές η εντολή "αναπαραγωγή φράσης".ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΉΚΑ ΠΟΥΘΕΝΆ.Τι συμβαίνει σε εσάς;Μήπως ξέχασαν να το βάλουν στο ελληνικό μενού;:X

Κανείς δεν χρησιμοποιεί φωνητικές εντολές για να πάρει τηλ;;;!!!Κάποια απάντηση ρε παιδιά.Επίσης,πουθενά δεν βρίσκω την εφαρμογή πορτοφόλι που υπήρχε σε παλαιότερα Νόκια.Καμμία συμβουλή;

Ενδεικτικά...:

Έχω μέσα περί τις +400 photos, ~20 videos, ~150 ΜΡ3 και παρά κάτι ψιλά 1 GΒ ελεύθερο ! Φαντάσου ότι αναγκάστηκα να κάνω σμίκρυνση σε ΠΟΛΛΕΣ Photos για να επιταγχύνω τη διαδικασία browsing. Για να σου δώσω μία ένδειξη χρόνου, μόλις το δοκίμασα: από τη στιγμή που δίνω την εντολή "εικόνες/videos" μέχρι να παρουσιαστεί η 1η photo στην κορυφή του "κύκλου" της Έκθεσης, τονίζω η PHOTO και όχι απλά το περίγραμμα, χρειάζομαι 11-12 sec (!). Για να εμφανιστούν ΟΛΑ τα αρχεία του "κύκλου", φέξε μου και γλίστρησα. Το αποδίδω πάντως ΚΑΙ στο τηλέφωνο και όχι αποκλειστικά και μόνο στην κάρτα, αφού με το Resco Photo Viewer τα πράγματα είναι πολύ (όχι τραγικά) καλύτερα, σε εμφανές σημείο.

Ξέρεις, είμαι στη φάση που λες "γιατί?". Όλα παίζουν μία χαρά, και αυτό σου χαλάει τη σούπα, αν και όχι τόσο ώστε να στραβώσεις.... αλλα anyway...

Δεν είναι σε καμμία περίπτωση πρόβλημα της κάρτας.Απλά δεν μπορεί να γίνει ανάγνωση τόσων δεδομένων σε μηδέν χρόνο.Είναι μικρή η ισχύς των κινητών για κάτι τέτοιο.Και ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μην δώσεις ΤΖΑΜΠΑ λεφτά για την ΟΕΜ της Νόκια.Είναι η πιο άχρηστη επένδυση που μπορείς να κάνεις.Είναι απλά μία κάρτα 2 GB και τίποτα παραπάνω(δεν έχει δλδ. κάποια τεχνολογία που να επιταχύνει την πρόσβαση-εγγραφή(βλέπε Sandisk Ultra II ή III).

"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Δεν είναι σε καμμία περίπτωση πρόβλημα της κάρτας.Απλά δεν μπορεί να γίνει ανάγνωση τόσων δεδομένων σε μηδέν χρόνο.Είναι μικρή η ισχύς των κινητών για κάτι τέτοιο.Και ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μην δώσεις ΤΖΑΜΠΑ λεφτά για την ΟΕΜ της Νόκια.Είναι η πιο άχρηστη επένδυση που μπορείς να κάνεις.Είναι απλά μία κάρτα 2 GB και τίποτα παραπάνω(δεν έχει δλδ. κάποια τεχνολογία που να επιταχύνει την πρόσβαση-εγγραφή(βλέπε Sandisk Ultra II ή III).

Thnx 4 the info mate. Θα το έχω υπόψη μου!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...