Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia kalhmera kai apo emena..eimai katoxos kai ego tou N95 edo kai liges meres(2)epidi exo polla xronia na paro nokia (eperna panta smartphone thlephona P 900 Mio A 701...) tha hthela na sas rothso kati..pou me fantazei xazo alla thelo na rothso giati eipa thn deytera tha to gyriso piso ston Germano..kai eimai :( Otan bazo to bisma sto kinito tou fortisti ayto den koumponi kala kai me thn paramikri metakinisi auto bgainei apo thn thesh tou AN EINAI DYNATON...auth einai h aporia mou re paidia kai thelo na me apanthsh kapios pou xerei kai exei thn kalosunh na afierosi ligo xrono..thnx all
HomeQuality.gr New real Etate.Dose sto akinito sou tin pragmatiki tou axeia,ela min argeis mpes stin parea tou megaluterou Portal Real Estate tis Dramas.:)

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

paidia kalhmera kai apo emena..eimai katoxos kai ego tou N95 edo kai liges meres(2)epidi exo polla xronia na paro nokia (eperna panta smartphone thlephona P 900 Mio A 701...) tha hthela na sas rothso kati..pou me fantazei xazo alla thelo na rothso giati eipa thn deytera tha to gyriso piso ston Germano..kai eimai :( Otan bazo to bisma sto kinito tou fortisti ayto den koumponi kala kai me thn paramikri metakinisi auto bgainei apo thn thesh tou AN EINAI DYNATON...auth einai h aporia mou re paidia kai thelo na me apanthsh kapios pou xerei kai exei thn kalosunh na afierosi ligo xrono..thnx all

καλημερα!

το κουπμωνεις καλα??

θελει λιγο πιεση στην αρχη(οχι να το σπασεις κι'ολας).

δηλ.να μην φαινεται το βυσμα το σιδερενιο,να κουπμωνει

μεχρι τερμα.αμα το εκανες αυτο και βλεπεις οτι παιζει και

χανει με το παραμικρο που το κουνας πηγαινε το να το δουνε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα,

πηρα το Ν95 και εχω μια απορια,δεν ξερω αν εχει συμβει ή υποθει πιο πανω.Στην καμερα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει καλο focus με την λειτουριγα που διαθετει το κινητο σαν autofocus.Δηλαδη συνεχως το τετραγωνο μου το βγαζει κοκκινο,και μονο σε κοντινες αποστασεις βγαινει καλη η φωτογραφια με πρασινο τετραγωνο.Το εχετε παρατηρησει και εσεις?το κινητο ειναι με το τελευταιο λογισμικο.

ευχαριστω

Βασιλης

Καλημερα,

πηρα το Ν95 και εχω μια απορια,δεν ξερω αν εχει συμβει ή υποθει πιο πανω.Στην καμερα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει καλο focus με την λειτουριγα που διαθετει το κινητο σαν autofocus.Δηλαδη συνεχως το τετραγωνο μου το βγαζει κοκκινο,και μονο σε κοντινες αποστασεις βγαινει καλη η φωτογραφια με πρασινο τετραγωνο.Το εχετε παρατηρησει και εσεις?το κινητο ειναι με το τελευταιο λογισμικο.

ευχαριστω

Βασιλης

δες αμα υπαρχει καλος φωτισμος η αμα εχεις βαλει επιλογη

κοντινη ληψη.δοκιμασε να βγαλεις μια σε εξωτερικο χωρο καπου μακρια

και προσπαθησε να μην κουνας πολυ το χερι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!

το κουπμωνεις καλα??

θελει λιγο πιεση στην αρχη(οχι να το σπασεις κι'ολας).

δηλ.να μην φαινεται το βυσμα το σιδερενιο,να κουπμωνει

μεχρι τερμα.αμα το εκανες αυτο και βλεπεις οτι παιζει και

χανει με το παραμικρο που το κουνας πηγαινε το να το δουνε.

Ari eyxaristo polu gia tin boithia sou...thnx file.

HomeQuality.gr New real Etate.Dose sto akinito sou tin pragmatiki tou axeia,ela min argeis mpes stin parea tou megaluterou Portal Real Estate tis Dramas.:)

λοιπον παιδια ξεκιναω....

χθες αφου κώλυσε ο ιστος...τα γραψα πιο πανω εκανα hard format το κινητο......

στην συνεχεια εκανα back up απο την καρτα μνημης.....και οτι δεν μπηκε απο εκει το εβαλα ξανα...

ολα δουλευαν ρολοι μεχρι την ωρα που εκανα restart το κινητο.....απο κει και περα με την καρτα μνημης μεσα δεν ανοιγε καν.....

μονο οταν άδειασα την καρτα ανοιξε....(τι εγινε τωρα ενας θεος ξερει....)...

τελος παντων τωρα που τα ξαναβαζω ολα απο την αρχη παρατήρησα το εξης κουφο...

μεχρι τωρα οτι θεματα εβαζα στο κινητο δεν αναγνώριζε τα εξτρα icons που ειχε το καθε θεμα ξεχωριστα αλλα ολα μου τα βγαζε οπως το original theme nokia...μιλαω παντα για τα icons...ok...?

μετα το φορματ διαβαζει τα extra icons κανονικα...

αυτο τι κουφο ειναι παλι...???:blink:

to diko moy pali einai 0536064 ALPS product code kai einai poly stivaro,mia hara einai,ola doulevoune teleia,telika meta apo 1.5 mina poy eho to kinito i mpataria krataei 2 meres (horis n eho kanena screensaver programa na trehei sto background) kala tha elega gia N95,eh?
Greek Android & iOS users (FB group)

Παιδιά σχετικά με τον τζόγο,εγώ που έχω βάλει 1 μαύρη θήκη σιλικόνης που εφαρμόζει πολύ καλά σε όλο το κινητό, δε βλέπω κανένα τζόγο και δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Μήπως να το δοκιμάζατε?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

to diko moy pali einai 0536064 ALPS product code kai einai poly stivaro,mia hara einai,ola doulevoune teleia,telika meta apo 1.5 mina poy eho to kinito i mpataria krataei 2 meres (horis n eho kanena screensaver programa na trehei sto background) kala tha elega gia N95,eh?

Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ... Επειτα θελω να πω οτι μια χαρα ειναι η μπαταρια... Οσο για τον τζογο, ουτε εμενα εχι. Οκ, μπορει να εχει λιγο αλλά αν δεν το προσεξεις ΟΥΤΕ καν που φαινεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ... Επειτα θελω να πω οτι μια χαρα ειναι η μπαταρια... Οσο για τον τζογο, ουτε εμενα εχι. Οκ, μπορει να εχει λιγο αλλά αν δεν το προσεξεις ΟΥΤΕ καν που φαινεται...

σε αυτο διαφωνω....

η μπαταρια ειναι ενα χαλι και μισο....

αν δεν μιλησεις αν δεν παιξεις με την καμερα με τους χαρτες αν δεν στειλεις μην και αν δεν ακουσεις μουσικη κραταει δυο μερες....

διαφορετικα εισαι με ενα φορτιστή στο χερι.....

εγω το φορτιζω μια φορα το πρωι και μια το βραδυ....:blink:

παω για δευτερη επειγόντως....

Χρονια Πολλα φιλε Γιαννη!

Η μπαταρια οσο παει και κραταει περισσοτερο, το ειχα φορτισει εχθες το πρωι και μεχρι σημερα το μεσημερι δεν ειχε πεσει καμια γραμμη παρολο που ειχα μπει στο διαδυκτιο για καμια ωρα και σημερα πλοηγηση Αθηνα-Ορωπο! Συν τηλεφωνα και μηνυματα.Τωρα εχει πεσει μονο 2 γραμμες!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

μια ερωτηση, οταν κανεις zoom ενω βλεπεις την φωτο απο την εκθεση, γιατι δεν zoomαρει αρκετα? μονο 3 zoom κανει σε φωτο που εχεις τραβηξει η κανω κατι λαθος... καμια ρυθμιση μηπως?

Προσπαθώ να κάνω κλήση με φωνητική εντολή αλλά τίποτα.Υποτίθεται ότι δεν τις γράφεις,αλλά τις παίρνει έτοιμες από την εγγραφή ονόματος και επιθέτου ή ψευδωνύμου.Δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο.Ακόμη και στο μενού πρέπει να υπάρχει σε κάθε επαφή στις επιλογές η εντολή "αναπαραγωγή φράσης".ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΉΚΑ ΠΟΥΘΕΝΆ.Τι συμβαίνει σε εσάς;Μήπως ξέχασαν να το βάλουν στο ελληνικό μενού;:X
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Ραδιοφωνο απο το ιντερνετ παιζει κανονικα.

pos akous radiofono apo to internet ?

eimai ligo asxetos :confused: :O

hero of our nation.

Noodles Romanoff and his gang won't get far!

Trust in me and you'll find that...wait, I've got it here somewhere...ummm..never mind.

Viva the revolution!

Χρονια Πολλα φιλε Γιαννη!

Η μπαταρια οσο παει και κραταει περισσοτερο, το ειχα φορτισει εχθες το πρωι και μεχρι σημερα το μεσημερι δεν ειχε πεσει καμια γραμμη παρολο που ειχα μπει στο διαδυκτιο για καμια ωρα και σημερα πλοηγηση Αθηνα-Ορωπο! Συν τηλεφωνα και μηνυματα.Τωρα εχει πεσει μονο 2 γραμμες!

Υποθέτω ότι κατά την πλοήγηση το είχες στο φορτιστή αυτοκινήτου, έτσι;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Χθες ενεργοποίησα την πλοήγηση και δοκίμασα το gps λίγο

Ο δέκτης είναι αρκετά καλός. Μου βρίσκει σήμα πολύ γρήγορα -γύρω στο λεπτό- εφόσον το έχω σβήσει στην ίδια περιοχή που το ξανανοίγω και λίγο παραπάνω-κάνα πεντάλεπτο- αν το ανοίξω σε άλλη περιοχή.

Το πρόβλημα είναι όμως στο πρόγραμμα. Η χαρτογράφιση είναι επαρκής στις περιοχές της Θεσσαλονίκης που το δοκίμασα αλλά η πλοήγηση είναι προβληματική. Δοκίμασα να πάω από το σπίτι μου (Χαριλάου) στο σπίτι της κοπέλας μου (Καλαμαριά) και οι διαδρομές(δοκίμασα και εναλλακτικές) που μου σχεδίασε έκαναν κύκλους για να με πάνε. Μάλλον κάποιος Ταξιτζής από την Αθήνα θα το σχεδίασε για Άγγλους τουρίστες :lol: :lol: :lol:

Επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις επέλεγε τη συντομότερη διαδρομή μεν αλλά ήταν μέσω χωματόδρομων ή "μελλοντικών" δρόμων :wacko:

Κάποιος πρέπει να σημειώσει στο χάρτη της ΝΟΚΙΑ τουλάχιστον ποιοι είναι οι κεντρικοί δρόμοι για να μην μπερδεύεται και το σύστημα αλλά και το κυριότερο ο οδηγός.

Κι από μονοδρόμους δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά , πράγμα που δείχνει ότι δεν έχει ανανεωθεί ο χάρτης της Ελλάδας τώρα τελευταία. Θετικό είναι όμως ότι είχε και χάρτη του Πανοράματος αν και δεν είναι Θεσσαλονίκη αλλά ξεχωριστό προάστιο/ΔΗΜΟΣ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το gps με ενεργοποιημένη την πλοήγηση είναι καλό για ώρα ανάγκης και περιστασιακή χρήση. Για κάτι ποιο σοβαρό επιλέξτε κάτι σε Pocket Phone Pc με Windows Mobile και DESTINATOR.

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

pou einai auth h thukh?se ellhniko site thn vrhkes?

eBAY από Hong Kong, 5 ευρώ με μεταφορικά.

Περιλαμβάνει και διάφανη μεμβράνη που γίνεται 1 με την οθόνη και την προστατευει.

Αν τη θες κυρίως για προστασία του κινητού είναι τέλεια.Απλά επειδή έχει πάχος η θήκη, μεγαλώνει τις διαστάσεις του κινητού.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επίσης εχω ένα σημαντικό πρόβλημα.σε πολλά ελληνικα site -εκτός από το myphοne το οποίο βλέπω κανονικά-δεν μου εμφανίζει σωστά τους χαρακτήρες.κοινώς μου τα βγάζει κινέζικα. Υπάρχει κάποια λύση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

Επίσης εχω ένα σημαντικό πρόβλημα.σε πολλά ελληνικα site -εκτός από το myphοne το οποίο βλέπω κανονικά-δεν μου εμφανίζει σωστά τους χαρακτήρες.κοινώς μου τα βγάζει κινέζικα. Υπάρχει κάποια λύση?

οταν θα εισαι μεσα στην σελιδα....

πηγαινε...επιλογες/ρυθμισεις/σελιδα/προεπιλεγμ.κωδικοπ./αυτοματη.(ετσι το εχω εγω και βγαινουνε ολα κανονικα).

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. Deep Plum

2. Sand Silver

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.

έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,

ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif

2 ερωτήσεις:

1. Χάρτες για Κύπρο υπάρχουν;

2. Το e-mail λογισμικό του υποστηρίζει Exchange ActiveSync;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...