Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι φοβερό πάντως οτι μετά τις σχεδόν 200 σελίδες του προηγούμνου thread με τα "pause & play" που είχε, το τωρινό thread απο 2 Μαϊου μέχρι σήμερα (4 εβδομάδες ακριβώς μετα) έχει φτάσει σχεδόν τις 100 σελίδες δημοσιεύσεων!

Οπότε, ό,τι και να λέμε, σε σχέση με το πόσο καλό ή κακό είναι το Ν95, ενα είναι σίγουρο... ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟ!

Έστω κι αν τα specs του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όπως λένε μερικοί, σίγουρα έχει βάλει πολλους απο μας σε σκέψεις!

Εγώ απο το 7610, πήγα πέρυσι στο Ν80, και ετοιμάζομαι σε λίγο καιρό να πάω στο Ν95. Γενικώς, πιστέυω οτι αν βολευτεί κάποιος με slide κινητό, δύσκολα το αλλάζει (πριν το Ν80 είχα για κανα μήνα το Ν90 αλλά....δεν!)

Τώρα, όσον αφορά το route66, όσοι το δοκιμάσατε, είναι πιο εύχρηστο απο το smart2go? Έχει ελληνική ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ή αγγλική?

Γεια χαρά σε όλους. Απόκτησα κι εγώ σήμερα από Alpha Copy το Ν95 με την νεα εκδοση λογισμικού.Καλή συνέχεια ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις χρήσιμες συμβουλές τους.

Guest samy3377

doste re paidia kamia dieuthinsi na katebasoume kana kalo xarti tis elladas!!!

to

MLS destinator ti leei? mporei na mpei sto N95 mas?

Γεια χαρά σε όλους. Απόκτησα κι εγώ σήμερα από Alpha Copy το Ν95 με την νεα εκδοση λογισμικού.Καλή συνέχεια ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις χρήσιμες συμβουλές τους.

Kαλοριζικο! Απο κουνημα-τζογο πως τα παει?

Τελικα ισχυει οτι αυτα απο Alpha copy δεν κουνιουνται?

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

doste re paidia kamia dieuthinsi na katebasoume kana kalo xarti tis elladas!!!

to

MLS destinator ti leei? mporei na mpei sto N95 mas?

Η απάντηση....

Τα μηνυματα σχετικα με το route66 + N95 εχουν μεταφερθει απο εδω

κα κατω,για να μην τα ψαχνετε στο παρον θεμα ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1911466#post1911466

ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκει λοιπον :)

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Τι θα γινει τωρα? οποιος το αγοραζει θα λεει οτι το πηρε? ε και ? ηδη ειμαστε στις 100 σελιδες , μην το ξεφτυλιζουμε

Παρακαλω καποιος mod λιγο να συμαζεψει τα post . thanks

Πρωτον ο ανθρωπος (οπως και ο καθενας απο εμας) ηθελε να μοιραστει τη χαρα του!

Δευτερον μας βοηθαει αυτο γιατι κανουμε ερευνα αγορας ο ενας το πηρε απο δω ο αλλος απο κει και λενε τις εντυπωσεις (τιμη, προβληματα, κτλ)

Τριτον ο τροπος σου φιλε μου δεν ηταν καθολου ωραιος!

Τι θα γινει τωρα? οποιος το αγοραζει θα λεει οτι το πηρε? ε και ? ηδη ειμαστε στις 100 σελιδες , μην το ξεφτυλιζουμε

Ηρεμησε,δεν ειπε και κατι κακο.Συμμερισου την χαρα του(ς) και κανε τα στραβα ματια.Δεν θα χαλασει το τοπικ απο τετοια μηνυματα.Ποσο μαλλον απο εναν καινουργιο χρηστη με μολις 9 ποστ.:)

paidia afth h karta kanei gia to n95 ??? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554491

--------------------

Και βέβαια κάνει τις προδιαγραφές.... τις κοίταξες....;)

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Αρχικό Μήνυμα από fotisbasm :

Αν ειναι δυνατον... Λογοκρινομαστε εδω μεσα, ή πληρωνεις για καθε μηνυμα που ανεβαινει??? Ελεος δηλαδη.. Δεν μπορει καποιος να πει οτι το πηρε, ωστε να ειναι ανοιχτος σε ερωτησεις κτλ??? Πωπωπωπωω...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Kαλοριζικο! Απο κουνημα-τζογο πως τα παει?

Τελικα ισχυει οτι αυτα απο Alpha copy δεν κουνιουνται?

Χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία δεν είναι δύσκολο να καταλάβω οτι δεν κουνιέται καθόλου!

Paides hi as mou pei kapoios pws mporw na dw poia ekdosi exw sto kinito mou plz

Πατάς *#0000# και σου την εμφανίζει η τελευταία αρχίζει από 11.

Τελικά μου φαίνεται με όσα διαβάζω ότι υπάρχουν 2ταχυτήτων Ν95 στη αγορά αυτά με κάποια προβλήματα και αυτά χωρίς, κάτι σαν προπαραγωγής και παραγωγής και το καταλαβαίνω ως πρόβλημα νεότητας από τη μια αλλά από την άλλη γιατί μαμά Nokia????

Ακόμη να θυμίσω ότι κάποιες "εφαρμογές" τρώνε και μνήμη και δημιουργούν "διάφορα" οπότε μία-μία και έλεγχος πριν την επόμενη.

ti hromata ehoune diathesima stin A/C??? to route66 ehei ellinika kanonika,ti anefera prin epeidi kapoios rotouse edo synehizete --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1911466#post1911466 I DEITE TIN YPOGRAFI MOY
Greek Android & iOS users (FB group)

φιλοι μου,εσεις που το πηρατε,πεστε κατι για την μπαταρια.τοχω παραγγειλει και μετα απ τα windows mobile της μιας ημερας ανησυχω μην παμε παρακατω και χασω ολο το show του τηλεφωνου

thenx to vrika v 10.0.018 15-03-07 exw thenx kai pali:D :D :D :D

Νάσαι καλά. Καλό θα ήταν να περάσεις την καινούργια την 11...κάτι, θα δεις διαφορά. Ψάξε τις σελίδες του τόπικ και θα βρείς τα πάντα σχετικά με την ανάβαθμισή του.

Καλησπέρα σε όλους ! Θέλω να κάνω μια ερώτηση για Smart2Go και Route66 για το Nokia N95 οπότε θεώρησα ορθό να το βάλω στο γενικό για το Ν95.Αν είμαι λάθος με συγχωρείτε !

1) Λοιπόν αρχίζω με το smart2go:

Γι΄αυτό είπαμε ότι οι χάρτες είναι δωρεάν, οι φωνητικές οδηγίες είναι δωρεάν, μπορούμε να κάνουμε δωρεάν αναζήτηση στους χάρτες και επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε μια διαδρομή και με εξομοίωση να ακούσουμε πως θα πάμε εκεί. Η εξομοίωση είναι με 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Αν όμως θέλουμε πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο ακούγοντας φωνητικές οδηγίες και διορθώνοντας το Ν95 τις λάθος μας στροφές πρέπει να αγοράσουμε ένα πακέτο πλοήγησης.Ειτε αυτό είναι μηνιαίο είτε εβδομαδιαίο είτε για ένα χρόνο. Αυτό είναι το Smart2Go ?!! Το έχω καταλάβει σωστά ?!

2) Πάμε στο Route66 τώρα: Για αυτό κατεβάζω και περνάω το πρόγραμμα αλλά και το χάρτη δωρεάν. Επίσης έχω και όλες τις υπηρεσίες δωρεάν όπως διόρθωση διαδρομής και πλοήγηση με φωνητικές οδηγίες. Σαν ένα κλασικό GPS δηλαδή. Σωστά τα είπα ?!!

3) Το Route66 έχει ελληνικές φωνητικές οδηγίες ?!

4) Αν εγκαταστήσω το Route66 στο Ν95 δεν παίζει πρόβλημα που υπάρχει και το Smart2Go μέσα ?! Θα παίζουν και τα δύο, όποιο θέλω κατά βούληση ?!

Συγνώμη για το μέγεθος του post και ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :)

Edit: ΟΚ είδα μερικά posts πιο πάνω ότι έχει ελληνικά το Route66 !

ti hromata ehoune diathesima stin A/C???

Το plum εχει ερθει μεχρι τωρα john

φιλοι μου,εσεις που το πηρατε,πεστε κατι για την μπαταρια.τοχω παραγγειλει και μετα απ τα windows mobile της μιας ημερας ανησυχω μην παμε παρακατω και χασω ολο το show του τηλεφωνου

Μια μερα την βγαζει :p

Νάσαι καλά. Καλό θα ήταν να περάσεις την καινούργια την 11...κάτι, θα δεις διαφορά. Ψάξε τις σελίδες του τόπικ και θα βρείς τα πάντα σχετικά με την ανάβαθμισή του.

η 11 σε σχεση με την 10 εχει αρκετες βελτιωσεις .Οποιος δεν την εχει περασει ,χανει...

Περιμενω ομως να κυκλοφορησει και αλλη,γιατι και με την 11 δεν λειπουν τα κολληματακια

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Που ξερεις οτι δε λειπουν το πηρες το κινητο τελικα?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες είδα ενός συναδέλφου το Ν95 και το συμπέρασμα είναι ότι έχει αυτήν την ελαφριά μετακινηση του slide προς τα εμπρός και το κούνημα-τρίξιμο κάτω δεξιά. Η διαφορά με το δικό μου είναι ότι το τρίξιμο και την μετακίνηση προς τα κάτω την κάνει και στις υπόλοιπες τρεις γωνίες του slide:(

Αφού λοιπόν φαίνεται ότι στις καινούργιες παρτίδες το πρόβλημα διορθώθηκε, προφανώς θα μπορέσουμε και εμείς (οι άτυχοι) να πάμε και τα δικά μας για σφίξιμο. Προφανώς θα υπάρχει κάποια ρύθμιση στον μηχανισμό (όπως στο N80). Δεν φαντάζομαι η Nokia να άλλαξε όλη την γραμμη παραγωγής για να διορθώσει το πρόβλημα...

Αφού λοιπόν φαίνεται ότι στις καινούργιες παρτίδες το πρόβλημα διορθώθηκε, προφανώς θα μπορέσουμε και εμείς (οι άτυχοι) να πάμε και τα δικά μας για σφίξιμο. Προφανώς θα υπάρχει κάποια ρύθμιση στον μηχανισμό (όπως στο N80). Δεν φαντάζομαι η Nokia να άλλαξε όλη την γραμμη παραγωγής για να διορθώσει το πρόβλημα...

Τι γινεται κατι τετοιο? Ειχει γινει με το Ν80? Το ειχατε παει πισω και φτιαξανε το slide? (εγω δεν το ειχα το Ν80 και δεν ξερω καθολου για το τι παιχτηκε).

Τι γινεται κατι τετοιο? Ειχει γινει με το Ν80? Το ειχατε παει πισω και φτιαξανε το slide? (εγω δεν το ειχα το Ν80 και δεν ξερω καθολου για το τι παιχτηκε).

Ναι κατι τετοιο γινεται ,μονο που για το ν80 θυμαμαι οτι χαλαρωνε παλι

μετα απο ενα διαστημα .

Τωρα για το ν95 δεν ξερω αν ειναι και θεμα ανταλλακτικου

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...