valsam Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 +1 :D einai apla adikos xronos xamenos +20 euro parapanw opote... :lol: mallon exeis dikio Αν εχεις επιδοτηση 300ευρω δεν μπορεις να κανεις κιαλιως θα περιμενω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ?????? Κοίτα... 2 μπορει να παιζουν... 1ον) οταν κάνεις αναβάθμιση τα πάντα γυριζουν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (που πιστευω οτι το ξερεις).. Μπορει λοιπόν να ηταν στα Ελληνικά και ετσι να γυρισαν στα αγγλικά. Πηγαινε tools -> General και επελεξε Ελληνικά. Αν δεν εχει ελληνικα τοτε 2ον) Μάλλον επέλεξες από το site της ΝΟΚΙΑ λογισμικό άλλης χωρας (που και πάλι δεν θα σου αλλαζε τη γλώσσα). Τώρα αν δεν ισχύει κάτι από αυτά τι να πω.. Η θα κατεβασεις εσύ τα Ελληνικά ή θα περιμενεις ,μεχρι να κυκλοφορίσει ωστε να το πας σε εμπειρα χερια (λεμε τωρα)... Αν βρεις λυση πες μ ας..:O το εκανα και στο ν95 ενως φιλου κανενα προβλημα τη ξαναπερναω και βλεπουμε....ευχαριστω παντως τι θες να πεις να κατεβασω τα ελληνικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 το εκανα και στο ν95 ενως φιλου κανενα προβλημα τη ξαναπερναω και βλεπουμε....ευχαριστω παντως τι θες να πεις να κατεβασω τα ελληνικα... μια ερωτηση λιγο κουτη..για οσους εχει πεσει στα χερια τους το πολυποθητο κινητο,μπορεις να τραβηξεις φωτο με το κεντρικο πολυπληκτρο δηλαδη κρατωντας την συσκευη καθετα??:O η μονο με το πλαινο πληκτρο οπως στο Ν73?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 μια ερωτηση λιγο κουτη..για οσους εχει πεσει στα χερια τους το πολυποθητο κινητο,μπορεις να τραβηξεις φωτο με το κεντρικο πολυπληκτρο δηλαδη κρατωντας την συσκευη καθετα??:O η μονο με το πλαινο πληκτρο οπως στο Ν73?? Φώτο τραβάς με το κινητό στην οριζόντια θέση και το πλαινό κουμπί. Κατι που εχω παρατηρησει ειναι το εξης: Τραβάς κάθετα (πατώντας πάλι το πλαινο κουμπί) αλλά αν ανοίξεις το κινητο από τη multimedia πλευρά, η φωτο αποθηκεύεται ως οριζόντια και οχι ως κάθετη... Επίσης εχει και λειτουργεία περιστροφής της εικόνας που εχεις τραβήξει στην οποια όχι μονο (απλα) περιστρέφεται αλλά αποθυκεύεται στην θεση που την αφήνεις.. [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FutureN95user Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Εμενα πάντως που μου έπεσε απο το κρεβάτι (1η τουμπα) και μου το πέταξε μια κοπέλα από τη σχολή πάνω από ενα γραφείο (2η τούμπα) μια χαρά ειναι.. Ουτε κολλήματα δεν τρώει που λέει ο λόγος.. Λέτε στην 3η (και φαρμακερή) να γίνει τιποτα??? Τα ηχεία τέλεια ακόμη και αν τα βάλεις στο 100% της εντασης τους. Οταν ρυθμίζεις τον ήχο, η διαφιρά ειναι αισθητή (ειδικά από μονοφωνικό σε στερεο. Αν βαλεις και την ενισχηση ακόμη καλύτερα). Οσο αναφορά το βιντεο το δείχνει και σε πλήρη (αν το άνοιξεις από την multimedia πλευρά του) και σε μη οθονη. :lol: :p Και τελος σε ευχαριστούμε για τα συγχαρίκια.... Εκ προσωπικής πείρας μια χαρα ειναι. Ουτε σε τσεπες ανοίγει, ουτε πουθενα... Κοιτα αν φορας κι εσυ κανενα στενο παντελόνι, αυτό (όπως και ολα) θα ανοίξουν κατα την εισχώρησή του (στην τσέπη)... ΕΛΑ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ Ok nervous... Kai sorry Thanx για την ενημέρωση nxbest. :yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 συμφωνα με τονοκια σοπ βουλας 14-21 μαιουαρχιζει η διαθεση οποιος μπορει ας το επαληθευσει "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Ρε παιδια επειδη βαρεθηκα να περιμενω, μπορει καποιος να μου πει απο που μπορουμε να το αγορασουμε? Και κατι αλλο και οποιος ξερει σιγουρα ας απαντησει. Το Ν95 ειναι 100% συμβατο με το Bluetooth ακουστικο BH 500? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Ρε παιδια επειδη βαρεθηκα να περιμενω, μπορει καποιος να μου πει απο που μποροθμε να το αγορασουμε? http://www.megamarket.gr/nokian95-p-46392.html http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=141581 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Ρε παιδια επειδη βαρεθηκα να περιμενω, μπορει καποιος να μου πει απο που μποροθμε να το αγορασουμε? παιδια ο κολλητός μου το πήρε από ενα μαγαζί από Ζωγράφου και εχει μεινει ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος... Το τηλέφωνο ειναι 210-7717246 απ' όtι μου είπε αλλα πρεπει να παρετε τηλέφωνο για κρατηση... Ρε παιδια επειδη βαρεθηκα να περιμενω, μπορει καποιος να μου πει απο που μπορουμε να το αγορασουμε? Και κατι αλλο και οποιος ξερει σιγουρα ας απαντησει. Το Ν95 ειναι 100% συμβατο με το Bluetooth ακουστικο BH 500? ΝΑΙ ειναι με όλα [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 παιδια το ραδιο οταν το ακους απο το μεγάφωνο παιζει πολυ σιγα η ειναι της φαντασιας μου.....???:blink: σημερα το παρατήρησα αυτο...που εβαλα το ραδιακι στην δουλεια..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 παιδια το ραδιο οταν το ακους απο το μεγάφωνο παιζει πολυ σιγα η ειναι της φαντασιας μου.....???:blink: σημερα το παρατήρησα αυτο...που εβαλα το ραδιακι στην δουλεια..... ααα το ιδιο με το ν73:lol: :p και στο ν73 αν βάλεις ραδιο να παιξει απο τα ηχεία δεν παιζει δυνατά...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 παιδια το ραδιο οταν το ακους απο το μεγάφωνο παιζει πολυ σιγα η ειναι της φαντασιας μου.....???:blink: σημερα το παρατήρησα αυτο...που εβαλα το ραδιακι στην δουλεια..... Πιστεύω να εννοέις χωρις ακουστικά γιατι με τα ακουστiκα σου αλλάζει τα αυτιά... Χωρις ακουστικα , ναι.. Παιζει σιγά αλλά μαλλον εχουμε σαν μετρο συγκρισης την αναπαραγωγη των mp3 που αν τα βαλεις στο 100% παιζει τερμα... :happy: [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ayrio osoi theloun mpataria ORIGINAL 1200 kai ORIGINAL thiki gia ta N95 as zitisoun apo ta katastimata pou promitheytikan ta kinita tous. N 95 Made in filand in stock today too many pieces. osoi pistoi proselthete. alles 10 meres Vlepw na pernane etsi to E90 tha erthei prin apo to n95 tis alpha copy gia osous endiaferrontai gia ENA epaggelmatiko kinito eidomen.................i p h o ne ................t o d a y Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Πιστεύω να εννοέις χωρις ακουστικά γιατι με τα ακουστiκα σου αλλάζει τα αυτιά... Χωρις ακουστικα , ναι.. Παιζει σιγά αλλά μαλλον εχουμε σαν μετρο συγκρισης την αναπαραγωγη των mp3 που αν τα βαλεις στο 100% παιζει τερμα... :happy: ναι χωρις ακουστικα.... βρε παιδια στο ν73 μου φαινοταν οτι επαιζε πιο δυνατα....και στο 70 ακομη δυνατοτερα..... δεν θα τα βαψουμε μαυρα κιολας...αλλα γιατι συμβαινει αυτο....??? τοσο δυσκολο ειναι να παιζει το ραδιο στην ενταση του Mp3...?? ayrio osoi theloun mpataria ORIGINAL 1200 kai ORIGINAL thiki gia ta N95 as zitisoun apo ta katastimata pou promitheytikan ta kinita tous. N 95 Made in filand in stock today too many pieces. osoi pistoi proselthete. alles 10 meres Vlepw na pernane etsi to E90 tha erthei prin apo to n95 tis alpha copy gia osous endiaferrontai gia ENA epaggelmatiko kinito eidomen.................i p h o ne ................t o d a y δεν καταλαβα καλα...βγηκε κιολας μεγαλυτερη μπαταρια για το 95...??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Αναλυτική παρουσίαση: Nokia N95 by MsK[/member] http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=172479 http://www.myphone.gr/devices/review-84.html [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantin77 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Καλημερα και απο μενα. Να ακουσουμε τιμη απο Nokia σε οσους το παρουν?Και τι περιεχει? H τιμή του Ν95 θα είναι 606 ευρώ + ΦΠΑ= 722 ευρώ περίπου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ayrio osoi theloun mpataria ORIGINAL 1200 kai ORIGINAL thiki gia ta N95 as zitisoun apo ta katastimata pou promitheytikan ta kinita tous. Φίλε mast Μπορείς να γίνεις λίγο πιο specific? Βγήκε replacement original μπαταρία στα 1200 mA? Και αν ΝΑΙ, πού ακριβώς τις είδες? CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aekaraole Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Σε σχεση με το Ν73 πως ειναι τα πληκτρα? Καλυτερα? Το Ν73 ηταν πολυ μικρα..... PS Αρε επιδοτηση τι μας κανεις.... Υπομονη 1 week! AEK UBER ALLES :D Champions League here we come Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 συμφωνα με τονοκια σοπ βουλας 14-21 μαιουαρχιζει η διαθεση οποιος μπορει ας το επαληθευσει το ιδιο ακριβως μου ειπαν και απο το νοκια shop στο αιγαλεω που πηρα να ρωτησω για Ν95 για εναν φιλο μου. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Στο review αναφέρει ο msk οτι η μπαταρια και με συνετή χρήση δεν ξεπερνάει τις 24 ώρες,και δεν μπορει να το αμφισβητήσει κανεις αυτό. Το σημαντικότερο μειονέκτημα! Το βίντεο πάλι δεν μοιαζει με το ν93,μειονεκτει στο zoom,διοτι δεν εχει καθόλου οπτικο,δεν ανάβει το flash στο video,και τελος δεν εγγραφει με στερεοφωνικο ήχο. Ολα τα παραπάνω τα έκανε το ν93.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Στο review αναφέρει ο msk οτι η μπαταρια και με συνετή χρήση δεν ξεπερνάει τις 24 ώρες,και δεν μπορει να το αμφισβητήσει κανεις αυτό. Το σημαντικότερο μειονέκτημα! Το βίντεο πάλι δεν μοιαζει με το ν93,μειονεκτει στο zoom,διοτι δεν εχει καθόλου οπτικο,δεν ανάβει το flash στο video,και τελος δεν εγγραφει με στερεοφωνικο ήχο. Ολα τα παραπάνω τα έκανε το ν93.. στο ν93 δεν αναβει το φλας,γινεται κοκκινο οταν τραβας βιντεο. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Για όσους βαριούνται να διαβάζουν στην οθόνη του PC τους (όπως εγώ πχ.), αλλά προτιμούν να τυπώνουν και να διαβάζουν αραχτοί στην πολυθρόνα τους, ετοιμάζω ένα PDF με όλα τα Reviews που βρήκα στο web και έχουν κάποια βαρύτητα (όχι δηλαδή τα... "reviews" των 10 γραμμών). Φανταστείτε ότι είμαι ήδη στην 45η σελίδα του αντίστοιχου Word Doc. Ελπίζω να το έχω ανεβάσει εντός της ημέρας, καθώς έχω και αρκετή δουλίτσα στο γραφείο παράλληλα. Edit: Το symbian freak μου χαλάει τη μαγιά. Δεν μου επιτρέπει να κάνω copy-paste τα κείμενά του και έτσι το έκανα ένα αυτόνομο pdf που θα κολλήσω στα υπόλοιπα. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή "τυπώνω" όλη την webpage (μαζί με τα άσχετα frames), το symbian freak έδωσε 77 σελίδες αρχείο, για ένα review 13 web-σελίδων. CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FutureN95user Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Γεια σε όλους. Σχετικά με το ράδιο,διάβασα τα μηνύματα και έχω να πω πως το Sony Ericsson W900i που είχα όταν έβαζα το ράδιο δεν μπορούσα να το βάλω στο μεγάφωνο του κινητού,ούτε στα εξωτερικά ηχεία που είχα αγοράσει.Και εσείς μουρμουράτε για την ένταση;:p Φιλικά πάντα...:) :yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Στο review αναφέρει ο msk οτι η μπαταρια και με συνετή χρήση δεν ξεπερνάει τις 24 ώρες,και δεν μπορει να το αμφισβητήσει κανεις αυτό. Το σημαντικότερο μειονέκτημα! Το βίντεο πάλι δεν μοιαζει με το ν93,μειονεκτει στο zoom,διοτι δεν εχει καθόλου οπτικο,δεν ανάβει το flash στο video,και τελος δεν εγγραφει με στερεοφωνικο ήχο. Ολα τα παραπάνω τα έκανε το ν93..Φιλε εγω πιστευω οτι η εικονα του βιντεο του Ν95 ειναι καλυτεη απο το Ν93 ειδικα σε χαμηλο φωτισμο βγαζει εμφανως λιγοτερο θορυβο,τωρα μειονεκτει οπως λες εσυ στον ηχο αυτο ειναι το μονο σιγουρο αν και εχει καλυτερη επεξεργασια στον ηχο δηλαδη το βαζεις διπλα σε ηχειο δυνατο ας πουμε και ο ηχος δεν παραμορφωνεται,για το ζουμ δεν με απασχολει που δεν εχει οπτικο γιατι και το Ν93 που εχει δε βγαζει και τοσο καλες φωτο Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Φιλε εγω πιστευω οτι η εικονα του βιντεο του Ν95 ειναι καλυτεη απο το Ν93 ειδικα σε χαμηλο φωτισμο βγαζει εμφανως λιγοτερο θορυβο,τωρα μειονεκτει οπως λες εσυ στον ηχο αυτο ειναι το μονο σιγουρο αν και εχει καλυτερη επεξεργασια στον ηχο δηλαδη το βαζεις διπλα σε ηχειο δυνατο ας πουμε και ο ηχος δεν παραμορφωνεται,για το ζουμ δεν με απασχολει που δεν εχει οπτικο γιατι και το Ν93 που εχει δε βγαζει και τοσο καλες φωτο Οπως και να το κανουμε δεν ειναι dvd quality οπως λεει και o msk. Η απουσια στερεοφωνικού ηχου αλλα και 3x optiko δεν ειναι και λίγο. Ο aris21 είπε οτι και στο ν93 δεν ανάβει το φλας στο βιντεο,θυμάμαι ομως που διαβαζα οτι ανάβει. Τελικα τι ισχύει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts