RaZoR333 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 το X800 είναι πάνω από το X500, αν θες πληκτρολόγιο θα περιμένεις το M900 που θα βγει για πάνω από το M700 εκεί πια τα έχεις όλα (εκτός από VGA out, 3D accelerator, USB host) πάντως ξαναλέω, στο χέρι ήταν just right - τα 3.6" PDA μπορεί να τραβάν κάποιους gadgetάκιδες (πχ. εμένα) με κομπιουτερικό background αλλά κακά τα ψέματα, το συγκεκριμένο format είναι πιο κοντά στον καταναλωτή που θέλει κινητό (που είναι ίσως και x100 μεγαλύτερη αγορά από "εμάς") Μα δεν θελουμε κινητο, pocketpc με gsm/gprs/3G θελουμε. ;) Εμενα αυτο που με πειραζει ειναι η ανικανοτητα να βγαλουν ενα normal ppc με 3,5" και αυτο το πληρωνουμε με vga στις 2,8" ακομα και στις 2,6" ή τερατα σαν το 9000(δικαιολογειτε ως μοντελο 2005) και το x7500 (δικαιολογειτε ως 5" full extra :lol:) Επισεις ο arm9 ειναι καπως παροχημενος πλεον, εδω η nokia ξυπνησε και βαζει arm11 που ειναι οριακα καλυτερος (αποδοση/ΜΗz) απο xscale pxa270. Επισεις κυκλοφορισαν και pxa300, γιατι δεν τους βαζει κανενας? Και γιατι οχι 3d chip με vga out? Γιατι να μην μπορω να χρησιμοποιω το ppc μου ως μινι υπολογιστη, σιγα σιγα ολοι TFT θα εχουμε στο σαλονι μας. Νομιζω πρεπει να αρχισουν λιγο να πρωτοτυπουν οι κατασκευαστες ppc (γενικα το λεω) ο samsung SC3 ηταν πολυ καλος για τις qvga, ακομα και ο omap850 ανεκτος, τωρα με vga τα πραγματα δυσκολευουν, κυριως οταν θα του ριχνεις video οπως τα παιρνεις απο τα torrent, επισεις με τα flv μεγαλης αναλυσης θα εχεις προβλημα, για avc μονο qvga και αμα. Επισεις και η ταχυτητα στον ΙΕ επηρεαζεται απο την αυξημενη αναλυση (κυριως στα wm6), τα παιχνιδια, τα προγραμματα πλοηγησης που παιζουν πραγματικα vga, σχεδον οτι και να κανεις. Επισεις ειναι απαραδεκτο να βγαζουν ακομα vga ppc με 64Mb ram, τα γραφικα που θα εχεις στην today πιανουν σαφως μεγαλυτερο χωρο(στην μνημη) απο ενα gvga, αν ειχες 19Mb-20Mb με φορτωμενη today να υπολογιζεις 17Mb στο x800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 κανείς δεν λέει όχι - απλά μάλλον δεν πρόκειται να έχεις ότι ζητάς (και θα ήθελα και εγώ) από τη στιγμή που η MS αποφάσισε το PocketPC να πάει προς τα κινητά και τη θέση των hi-end PocketPC να πάρει το concept UMPC (που προς το παρόν είναι γενικώς μια ψιλοάχρηστη φόλα) και κακά τα ψέματα - οι geeks είμαστε ΠΟΛΥ λιγότεροι από την ΑΧΑΝΗ αγορά των κινητάδων απόδειξη αυτό εδώ το forum Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 κανείς δεν λέει όχι - απλά μάλλον δεν πρόκειται να έχεις ότι ζητάς (και θα ήθελα και εγώ) από τη στιγμή που η MS αποφάσισε το PocketPC να πάει προς τα κινητά και τη θέση των hi-end PocketPC να πάρει το concept UMPC (που προς το παρόν είναι γενικώς μια ψιλοάχρηστη φόλα) και κακά τα ψέματα - οι geeks είμαστε ΠΟΛΥ λιγότεροι από την ΑΧΑΝΗ αγορά των κινητάδων απόδειξη αυτό εδώ το forum Δεν λεω ολα να γινουν οπως τα θελουν οι λιγοι, αλλα εστω το κορυφαιο μοντελο να γινει λιγο καλυτερο, χωρις να φτανει και να ξεπερναει τα ορια οπως το x7500. Κανενας δεν θα ελεγε οχι σε 3,5", κανενας δεν θα ελεγε οχι σε μεγαλη flash rom, κανενας δεν θα ελεγε οχι σε εναν πιο ισχυρο επεξεργαστη. Απλα βλεπω την ταση να βαζουν ολο και μικροτερες οθονες και καλα για να γινουν μικροτερα, αυτα ειναι δικαιολογιες, η apple πως την χωρεσε στο iphone? Στο acer n310 πως χωρανε 3.7"? Αντε να μην ειναι τοσο λεπτο και ελαφρυ γιατι θα εχει gsm chip+κεραια, gps+κεραια και καμερα. Απλα ειναι η ταση τους να γλυτωνουν λεφτα και να βγαζουν μεγαλυτερο κερδος, τους βολευει να βαζουν ολο και μικροτερες οθονες, τους βολευει να βαζουν omap850 σε qvga και samsung sc3 400MHz σε vga κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 re pedia to m900 pote tha vgi? ke exoume kamia photo ? giati den boro na vro Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 δεν υπάρχει φώτο ακόμα λογικά θα βρει κάνα μήνα μετά το X800 όποιος αντέξει, άντεξε Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 ego file etsi ke alios tha to paro me epidotisi to septemvrio ke den tha pliroso tpt opote boro na perimeno pisteuo :-) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas75 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Το θέμα για μένα είναι: Θα έχει καλύτερο GPS από το φημολογούμενο ως κορυφαίο GPS δέκτη του Χ500;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 δεν υπάρχει φώτο ακόμα λογικά θα βρει κάνα μήνα μετά το X800 όποιος αντέξει, άντεξε Το M700 πόσο μετά το X500 βγήκε? Στο μήνα ηταν η διαφορά? Να αναμένουμε δηλαδή κανένα μήνα και για το M900? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 περιπου τοσο εκανε αλλα δεν ξερουμε τωρα τι θα αποφασισει η μαμα ετεν! Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 η ETEN έχει μιλήσει ευθέως για ΠΕΝΤΕ νέες συσκευές μέσα στο 2007 1) X500+ 2) X800 3) M900 4) ? 5) ? υποψιάζομαι και για κάποιο M700+ (στο 4 ή 5) και ίσως κάτι με περισσότερη RAM από X800/M900 και 3G - ή κάτι πιο ογκώδες (δεν έχουν παίξει σε εκείνο το γήπεδο καιρό τώρα) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ενα m700+ με vga δεν ειναι ασχημη ιδεα, αλλα ποσο θα το πανε 800ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Μερικά βίντεο που βρήκα: http://www.youtube.com/watch?v=3AvWJwEW4vg http://www.youtube.com/watch?v=xAt2mEfEq7c Το σκέφτομαι σοβαρά σαν το επόμενό μου PDA! Το μόνο που ελπίζω είναι να μην έχει τα προβλήματα του Χ500+ με την αργή ανανέωση οθόνης! Και το μόνο που με χαλάει είναι το ασημένιο πλαίσιο και πλήκτρα... χάθηκε να είναι ολόμαυρο; :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Υπάρχει κάποιο αξιόλογο review για το τέρας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 δεν νομίζω να το έχει πιάσει κανείς στα χέρια του ακόμα (εκτός από αυτούς που το πιάσαμε στην cebit) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Ρε παιδιά μπορεί να μου πείτε γιατί κάποιος να προτιμήσει αυτό απο το HTC 3600??? Αν δεν μου διαφεύγει κάτι έχουν τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά με μόνη διαφορά τα WM6. Προσωπικά θεωρώ πιο όμορφο το 3600. ακούω γνώμες... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Ρε παιδιά μπορεί να μου πείτε γιατί κάποιος να προτιμήσει αυτό απο το HTC 3600??? Αν δεν μου διαφεύγει κάτι έχουν τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά με μόνη διαφορά τα WM6. Προσωπικά θεωρώ πιο όμορφο το 3600. ακούω γνώμες... :) To X800 έχει VGA oθόνη. Δηλαδή αν τα δεις δίπλα θα θες να το πετάξεις το 3600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ρε παιδιά μπορεί να μου πείτε γιατί κάποιος να προτιμήσει αυτό απο το HTC 3600??? Αν δεν μου διαφεύγει κάτι έχουν τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά με μόνη διαφορά τα WM6. Προσωπικά θεωρώ πιο όμορφο το 3600. ακούω γνώμες... :) To 3600 δεν έχει GPS, αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Το 3600 έχει GPS αλλά καμία σχέση με SiRF Star III. Η μεγάλη διαφορά είναι το VGA φυσικά. Δηλαδή τέσσερεις φορές τον αριθμό των pixel του 3600. Όποιος έχει δουλέψει VGA δεν αλλάζει εύκολα (εγώ πχ. γι'αυτό έχω ακόμα σαν βασικό μου PDA το LOOX 720). Α έχει και FM radio. Επίσης μάλλον θα έρθει με 256MB ROM και όχι 128 όπως το 3600. Βέβαια κανείς δεν πρέπει να μιλά για το 3600 εφόσον αντικαθίσταται τον άλλο μήνα με το Kaiser (δηλ. 3600 + TyTn + ενεργοποιημένο "μαμίσια" GPS), αλλά για όποιον θέλει πληκτρολόγιο, έρχεται και το M900 δηλ. X800 με keyboard. Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Πότε το περιμένουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Το 3600 έχει GPS αλλά καμία σχέση με SiRF Star III. Η μεγάλη διαφορά είναι το VGA φυσικά. Δηλαδή τέσσερεις φορές τον αριθμό των pixel του 3600. Όποιος έχει δουλέψει VGA δεν αλλάζει εύκολα (εγώ πχ. γι'αυτό έχω ακόμα σαν βασικό μου PDA το LOOX 720). Α έχει και FM radio. Επίσης μάλλον θα έρθει με 256MB ROM και όχι 128 όπως το 3600. Βέβαια κανείς δεν πρέπει να μιλά για το 3600 εφόσον αντικαθίσταται τον άλλο μήνα με το Kaiser (δηλ. 3600 + TyTn + ενεργοποιημένο "μαμίσια" GPS), αλλά για όποιον θέλει πληκτρολόγιο, έρχεται και το M900 δηλ. X800 με keyboard. ΟΙ VGA Οθονες ειναι ενεργοβορες και προκαλουν καθυστερησεις. Ειχα Axim x51v και ξερω... Ο αντικαταστατης του ΤΥΤΝ ειναι το Kaiser. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 1) το είπαμε ότι το Kaiser είναι αντικαταστάτης του TyTN (και του 3600 μαζί) 2) το x51v σου είχε μια απειροελάχιστη μπαταρία συν ένα ενεργοβόρο 3D chip (ως επί το πλείστον άχρηστο μια και βγήκαν 5; θες 10; προγράμματα που το χρησιμοποίησαν) 3) μια 2.8" VGA οθόνη του 2007 δεν "τρώει" ότι μια 3.6" VGA οθόνη του 2005 Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 diorthoste me an kano lathos... alla mou tin dini pou to kaiser vgike kalitero apo to X800! to simantiko gia mena ine oti exi 128mb ram kati pou den exi to x800 ke 3 mpixel camera. to pliktrologio den to xrisimopiisa pote opote den to theoro aparetito gia mena, an ke o tropos pou kathete i othoni tou kaiser voleui apisteuta. episis mou tin dini pou to kaiser den exi to idio g@m@t0 design pou exi to x800 ... lete to m900 na vgi kalitero apo auto (kaiser) :( Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Τα παραπάνω του Kaiser είναι: 1) Παραπάνω Μνήμη 2) 3MP κάμερα 3) Tilt Screen 4) Πληκτρολόγιο (αλλά αυτό αφορά Kaiser - M900 και ίσως δεν θα έπρεπε να το αναφέρω) Τα παραπάνω του X800 είναι: 1) VGA οθόνη (αν και με φόβισε η υλοποίηση στο X500+ με την αργή ανανέωση) 2) GPS Sirfstar III αντί για Qualcomm του Kaiser 3) Ραδιόφωνο Οπότε έχει για τον καθένα, να διαλέξει τι προτιμάει. Για support, service δεν έχω προσωπική άποψη και δεν μπορώ να πω τίποτα. Οπως επίσης και για ποιότητα κατασκευής. Μια άλλη διαφορά είναι ότι για την HTC υπάρχει μεγαλύτερη κοινότητα από πίσω για support, forums, patches, βελτιώσεις. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 ...και αμέσως μετά έρχεται το M900 οπότε το 4 (ή και το 3; αμφιβάλλω) φεύγουν όσο για το θέμα της μνήμης, πριν βγουν και τα δυο στην αγορά καλύτερα να μη λέμε τίποτα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Το 3600 έχει GPS αλλά καμία σχέση με SiRF Star III. ... Τι τεχνολογίας GPS έχει το 3600? Κάνει δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts