Jump to content

Sony Ericsson W660i

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει τρελα μεγαλο σαρ......δεν αξιζει πιστευω σαν αλλαγη:/ισως ειναι πιο ομορφο και σε τραβαει αλλα:/
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

• Απαντήσεις 114
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Akouste plaka!!

Xtes phga sto katasthma germanos pou to eixe 290 eurw:( kai sto plaisio pou to eixe 224 eurw:D(foverh diafora:confused:)

Shmera epeidh ithela na koitaksw sto plaisio ena kinhto, mphka sto site kai ti eida :blink: oti i timh tou kinhtou eixe allaksei 290 eurw opws ston germano :wacko::wacko:

Phra amesws to plaisio pou eixa paei xtes kai mou eipan:

epeidh xtes parelavan mono ena kommati, katevasan thn timh kai shmera pou parelavan kialla thn anevasan sta 290 eurw, pou einai kai i kanonikh tou timh :X:X

Milame gia trella pragmata:wacko::wacko:

Akouste plaka!!

Xtes phga sto katasthma germanos pou to eixe 290 eurw:( kai sto plaisio pou to eixe 224 eurw:D(foverh diafora:confused:)

Shmera epeidh ithela na koitaksw sto plaisio ena kinhto, mphka sto site kai ti eida :blink: oti i timh tou kinhtou eixe allaksei 290 eurw opws ston germano :wacko::wacko:

Phra amesws to plaisio pou eixa paei xtes kai mou eipan:

epeidh xtes parelavan mono ena kommati, katevasan thn timh kai shmera pou parelavan kialla thn anevasan sta 290 eurw, pou einai kai i kanonikh tou timh :X:X

Milame gia trella pragmata:wacko::wacko:

to paratirw kai gw auto. Εxw tin apopsi oti δεν isxuei o igieis antagonismos

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

εχει τρελα μεγαλο σαρ......δεν αξιζει πιστευω σαν αλλαγη:/ισως ειναι πιο ομορφο και σε τραβαει αλλα:/

κοίτα για 3G τηλέφωνο το SAR = 1,27 δεν είναι τρελό - αν σκεφτείς οτι το V630 έχει 1,25, το K610 έχει 1,00 και το ψηστήρι W880 έχει 1,45 (με όριο τα 2,00).

Εγώ είχα το V630 και πήρα χτες το w660, είναι σαφώς πιό κομψό και πιό όμορφο, έχει ραδιόφωνο (το βασικό μειονέκτημα του V630). Κατά τα άλλα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το V630 (που έχει και περίπου 100 ευρώ λιγότερα), αν και η ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής ήταν μάλλον καλύτερη με το V630.

κοίτα για 3G τηλέφωνο το SAR = 1,27 δεν είναι τρελό - αν σκεφτείς οτι το V630 έχει 1,25, το K610 έχει 1,00 και το ψηστήρι W880 έχει 1,45 (με όριο τα 2,00).

Εγώ είχα το V630 και πήρα χτες το w660, είναι σαφώς πιό κομψό και πιό όμορφο, έχει ραδιόφωνο (το βασικό μειονέκτημα του V630). Κατά τα άλλα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το V630 (που έχει και περίπου 100 ευρώ λιγότερα), αν και η ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής ήταν μάλλον καλύτερη με το V630.

Δεν παίζει ρόλο που είναι 3 g ( w850. k800)

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Από ότι είδα σήμερα το Πλαίσιο ανέβασε την τιμή στα 290 ευρώ.

Από ότι είδα σήμερα το Πλαίσιο ανέβασε την τιμή στα 290 ευρώ.

Το πηρε κανεις τελικα.Με ενδιαφερει να μαθω τι λεει το εξωτερικο του ηχειο:)

Το πηρε κανεις τελικα.Με ενδιαφερει να μαθω τι λεει το εξωτερικο του ηχειο:)

Γιατι δεν πας σε ενα καταστημα...να το τσεκαρεις live.εγω με τα νεα κινητα..ετσι ειναι η πρωτη μου γνωριμια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω που το δουλεψα στην wind δεν ενθουσιαστηκα και πολυ .εχει ωραια οθονη αν και η αναλυση της ειναι μικρη(εχει κατι πολυ ωραια θεματακια) εχει ενα καλο ηχειο(ουτε πολυ δυνατο ουτε πολυ σιγανο) και μετρια καμερα.Α και απο ποιοτητα κατασκευης ειναι μετριο προς καλο

εμενα με χαλαει πολυ το χρωμα του,κι εννοω τα σημεια που εχει χρυσο.μουφα.οχι οτι θα το επαιρνα κιολας,σιγα μην ξανα πεσω σε κινητο με τοσο μικρη αναλυση οθονης.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Krima kai mou arese toso polu kai 8a to eperna alla me auta pou akouw:X:cry::shifty:

Ο καθενας εχει την αποψη του! το κινητο εμενα μου άρεσε! και για την οθονη δεν εχω κανενα προβλημα.παντα σε τετοιου μεγεθος οθονης ειχα κινητο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Οι τιμες sar ειναι αν το χρησιμοποεις σαν 3g η σαν gsm ? η δε παιζει ρολο κ ειναι το ιδιο ? εγω το πηρα παντως κ μαρεσει πολυ/. ξερει κανεις που μπορω να βρω κανα προγραμματακι game κτλ ???

thx

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

εμενα με χαλαει πολυ το χρωμα του,κι εννοω τα σημεια που εχει χρυσο.μουφα.οχι οτι θα το επαιρνα κιολας,σιγα μην ξανα πεσω σε κινητο με τοσο μικρη αναλυση οθονης.

....Ρε παιδιά έχετε δει το W660 σε κόκκινο χρώμα??? Είναι απλά τέλειο!!!! Έχει και σκαλιστό σχέδιο από πίσω...ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!

Δείτε εδώ

Να σας ρωτήσω

1.Κυκλοφορεί στην Ελλάδα με αυτό το χρώμα??? Γνωρίζει κάποιος να μας πεί????

2.Επίσης είναι μεταλλικό ή πλαστικό το σώμα της συσκευής???

Εγώ έτσι που το είδα (..το κόκκινο) σαν μεταλλικό μου φάνηκε....

Επίσης να σας ρωτήσω, εάν γνωρίζετε,ποιά άλλα μοντέλα (όχι μόνο SE) υπάρχουν σε αυτό το χρώμα??

Εάν θυμάμαι καλά το Κ610 έχει βγει σ'αυτό το χρώμα,όπως και το καινούριο W910.....!!

....Ρε παιδιά έχετε δει το W660 σε κόκκινο χρώμα??? Είναι απλά τέλειο!!!! Έχει και σκαλιστό σχέδιο από πίσω...ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!

Δείτε εδώ

Να σας ρωτήσω

1.Κυκλοφορεί στην Ελλάδα με αυτό το χρώμα??? Γνωρίζει κάποιος να μας πεί????

2.Επίσης είναι μεταλλικό ή πλαστικό το σώμα της συσκευής???

Εγώ έτσι που το είδα (..το κόκκινο) σαν μεταλλικό μου φάνηκε....

To έχει εδώ αλλά δεν ξέρω για διαθεσιμότητα...

Ξέρετε τι παρατήρησα;; Ο Κοτσόβολος το έχει 30€ φθηνότερα από τους υπόλοιπους...!! http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=20871

Είναι στα 269€ ενώ ο Γερμανός 299€ και τα Multirama 285€..! Κουλό ε; Γιατί τόση μεγάλη διαφορα; Νομίζω ότι και σε άλλα κινητά είναι ακριβώτερος ο Γερμανός..

Ξέρετε τι παρατήρησα;; Ο Κοτσόβολος το έχει 30€ φθηνότερα από τους υπόλοιπους...!! http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=20871

Είναι στα 269€ ενώ ο Γερμανός 299€ και τα Multirama 285€..! Κουλό ε; Γιατί τόση μεγάλη διαφορα; Νομίζω ότι και σε άλλα κινητά είναι ακριβώτερος ο Γερμανός..

Στα κινητα ο germanos ειναι παντα πολυ πιο ακριβος απ'ολα τα αλλα e-shops.Τωρα τα Multirama δεν εχουν κινητά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και όμως έχουν!! Στα καινούργια καταστήματα και σε αρκετά καλές τιμές.

Εγω εχω καταστημα στην πολη μου και σημερα πηγα επιτηδες και τους ρωτησα εαν εχουν κινητα.και μου ειπαν οχι.επισης ουτε στο site τους εχουν προιοντα κινητης τηλεφωνιας.τωρα δεν ξερω τι συμβαινει :blink: :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

To pira egw prin ligo kai akoma dn to anoiksa!!!Eixa kati doulitses!!!Vasika mallon 8a to poulisw mias kai itan tis epeidwtisis!!!

Filika

Scottas:D:):p;):)

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

• 4 weeks later...
επειδη δεν ειχα ποτε μου sony ericsson ρωταω επειδη εχει ενα πρβλημα ο ξαδερφος μου...πηρε ενα w660i και οταν το συνδεει στον υπολογιστη του (με Διαχειρηση αρχειων) του αναγνωριζει μονο την εξωτερικη μνημη ενω σε ενα αλο που εχει επισης w810i του αναγνωριζει και τν εσωτερικη και την εξωτερικη.....μπορει να με βοηθησει καποιος?θεωρειται οτι ειναι φυσιολογικο η μηπως ειναι καπιο προβλημα????

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Λογικά πρέπει να εγκαταστήσει το PC suite από το cd του w660 και θα του αναγνωρίζει και την εσωτερική μνήμη.

To pira egw prin ligo kai akoma dn to anoiksa!!!Eixa kati doulitses!!!Vasika mallon 8a to poulisw mias kai itan tis epeidwtisis!!!

Filika

Scottas:D:):p;):)

Φίλε Scottas περιμένουμε τις εντυπώσεις σου για το τηλέφωνο.

Να δούμε τι λέει σε σχέση με το W610 και το W580.

Αξίζει να δώσει κανείς τα παραπάνω χρήματα για να το πάρει;

• The title was changed to Sony Ericsson W660i