centris Δημοσιεύτηκε March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2007 Γεια σας. Ξέρει κανένας πιο πρόγραμμα ή script για τον mIRC υπάρχει για να το κάνουμε να κατεβάζει αρχεία ή mp3 χωρίς εντολές dir,cd,……κλπ αλλά μόνο με το κλικ του ποντικιού, χωρίς να μεσολαβούν εντολές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Γεια σας. Ξέρει κανένας πιο πρόγραμμα ή script για τον mIRC υπάρχει για να το κάνουμε να κατεβάζει αρχεία ή mp3 χωρίς εντολές dir,cd,……κλπ αλλά μόνο με το κλικ του ποντικιού, χωρίς να μεσολαβούν εντολές; Κατι τετοιο εχω την εντυπωση πως το κανει το treloscript! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 invision , sysreset Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 treloscript, powerscript! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. March 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Παιδιά σας υπερευχαριστώ............... Το έψαχνα μια εβδομάδα. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Παιδες εχω ενα προβλημα με το mirc και γενικα με την εφαρμογη του chat!! Μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να κανει συνδεση στην πυλη 6667! Ετσι δεν μπορει να συνδεθει σε κανεναν server μηπως ξερετε τι ενεργειες πρεπει να κανω για να λυθει το προβλημα??? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Παιδες εχω ενα προβλημα με το mirc και γενικα με την εφαρμογη του chat!! Μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να κανει συνδεση στην πυλη 6667! Ετσι δεν μπορει να συνδεθει σε κανεναν server μηπως ξερετε τι ενεργειες πρεπει να κανω για να λυθει το προβλημα??? Βεβαιώσου ότι υπάρχη πρόσβαση στην port 6667 από τον υπολογιστή σου (ότι περνάει firewall ή οτιδήποτε άλλο) καθώς και το αν συνδέεσαι στο σωστό mIRC server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Συμπληρωματικά, μπορείς να ανοίξεις και το 113 για να μην καθυστερεί στο identd. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Βεβαιώσου ότι υπάρχη πρόσβαση στην port 6667 από τον υπολογιστή σου (ότι περνάει firewall ή οτιδήποτε άλλο) καθώς και το αν συνδέεσαι στο σωστό mIRC server. Και πως το επιβεβαιωνουμε αυτο που λες με το firewall???:O Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Και πως το επιβεβαιωνουμε αυτο που λες με το firewall???:O Πας στις ρυθμίσεις του firewall σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 kalispera paidia. Pws mporw na mpw sto hellas? ligo xazh erwthsh mias kai empaina sinexeia ekana format ton pc kai den kserw to server. Euxaristw :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 http://www.irc.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Bayern ευχαριστω αλλα ακρη δεν εβγαλα:(:( Πως μπορω να επιλεξω για σερβερ το GR.net? Απο την στιγμη που δεν το εχει στα ορτιονς. Μπορει να μου πει καποιος ακριβως τι να πατησω?:):) Ευχαριστω και παλι:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 /server και επιλέγεις έναν από αυτούς τους servers και στο τέλος irc.gr Για παράδειγμα /s chaos.irc.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Ωραίο παράδειγμα διάλεξες johner. Ο chaos δεν υπάρχει πια. :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 em, pou 8a ton xaseis pou 8a ton breis ton johner se kanena efnet 8a einai!! Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigot Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Παιδες εχω ενα προβλημα με το mirc και γενικα με την εφαρμογη του chat!! Μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να κανει συνδεση στην πυλη 6667! Ετσι δεν μπορει να συνδεθει σε κανεναν server μηπως ξερετε τι ενεργειες πρεπει να κανω για να λυθει το προβλημα??? δοκίμασε επανεγκατάσταση του mIRC! Αν πάλι δεν πιάσει πήγαινε Options>Connect>Servers μετά πάτα Add και βάλε: Description: Random GRNet Greek Server IRC Server: gr.irc.gr Ports: 6667 Group: GRNet Password: Άστο Κενό Μετά κάνε τον Select και πάτα Connect To Server ελπίζω να δουλέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigot Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 kalispera paidia. Pws mporw na mpw sto hellas? ligo xazh erwthsh mias kai empaina sinexeia ekana format ton pc kai den kserw to server. Euxaristw :):) Πίγενε Options>Connect>Servers μετά πάτα Add και βάλε: Description: Random GRNet Greek Server IRC Server: gr.irc.gr Ports: 6667 Group: GRNet Password: Άστο Κενό Μετά κάνε τον Select και πάτα Connect To Server Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 μια ερωτηση.απο το εξωτερικο αν θελεις να μπεις στον server Grnet πως γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 μια ερωτηση.απο το εξωτερικο αν θελεις να μπεις στον server Grnet πως γινετε? Γιατί τί διαφορά έχει το εξωτερικό ; Και κάτι άλλο μπαίνει κανείς κουέικνετ ;; Γιατί απο όπου και να μπώ μου βγάζει το μέσατζ για τρόγιαν και μ******* τούμπανο και τρώω DC (g-line). Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Εγώ έκανα login με τον server rea.irc.gr αλλά τελευταία τρώει κολλήματα.Πείτε κανέναν καλύτερο... Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Υπάρχει η λίστα μια σελίδα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 τι λες τωρα...το χρησιμοποιει ακομα κοσμος?απο χθες μου μπηκε στο μυαλο να το ξαναψαξω... αξιζει? νταξει...πανε 10 χρονια κ βαλε.... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Γιατί τί διαφορά έχει το εξωτερικό ; Και κάτι άλλο μπαίνει κανείς κουέικνετ ;; Γιατί απο όπου και να μπώ μου βγάζει το μέσατζ για τρόγιαν και μ******* τούμπανο και τρώω DC (g-line). δεν κανει connect με αυτον τον server. ας απαντησει καποιος που να ξερει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 δεν κανει connect με αυτον τον server. ας απαντησει καποιος που να ξερει. ευχαριστω aetos.mirc.gr afros.mirc.gr darkness.mirc.gr nana.mirc.gr dionisos.mirc.gr Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts