teorizo Δημοσιεύτηκε March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2007 Αυτό που παραθέτω το βρήκα στο dragster.gr και νομίζω πως αξίζει να το δείτε και εσείς :) Άμα δείτε τις παρακάτω εικόνες από τη θέση του υπολογιστή σας,ο κ.Θυμωμένος είναι στα αριστερά και η κ.Ήρεμη στα δεξιά.Σηκωθείτε από τη θέση σας και κάντε πίσω γύρω στα 5 βήματα(σχετικά μεγάλα) και δείτε!!Αλλάζουν μεριές!! Νομίζω αυτή η παραίσθηση δημιουργήθηκε απ'τον Phillippe G.Schyns και Aude Oliva του πανεπιστημίου της Γλασκώβης. Αυτό αποδεικνύει ότι ίσως να μη βλέπουμε πραγματικά αυτό που υπάρχει,πάντα! http://users.hol.gr/~tonynet/FATSOULES.JPG Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 πολυ καλο teorizo το λινκ που το βρηκες ειχε και αλλες φωτογραφιες η μονο αυτο? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 No. Κρίμα :( μόνο αυτό έχει. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 10 εκανα και δεν ειδα κατι σε λιγο 8α βγω στο δωματιο του γειτονα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Οντως ειναι πολυ καλο,το ειχα δει πριν καιρο στο dragster. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 οντως αλλαζει...φαινεται ξεκαθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 καλη φαση! και αν κανεις 5 βηματα μπροστα παλι ειναι κανονικα :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftscreator Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Όντως πολύ καλό αν και από κοντά και από μακρυα οι εικόνες είναι σχετικά θολές. Παράθεση Είρον εστί το ήμισυ των χοίρων Ψυχοτικός είναι αυτός που χτίζει κάστρα στον αέρα. Τρελός είναι αυτός που ζει μέσα τους. Ψυχίατρος είναι αυτός που πέρνει το νοίκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Αψογο!!!!:up: :up: Απορω πως γινεται...... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Υπηρχε ενα αναλογο θρεντ εδω γυρω με τετοιες εικονες παντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 οντως αλλαζει...φαινεται ξεκαθαρα. Καλά, ξεκάθαρα όχι, αλλά με λίγη προσπάθεια το βλέπεις.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Εγώ το βλέπω πολύ καλά. Εντυπωσιακό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 ... και λογικο επισης :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 http://mightyillusions.blogspot.com/ Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 10 εκανα και δεν ειδα κατι σε λιγο 8α βγω στο δωματιο του γειτονα εεεεεεεεεεεεε ανοιξε κι εσυ λιγο τα ποδια σου.5 βηματα μεγαλα ειπε το παιδι..οχι σα της γατας..:) οι σκιες ειναι που αλλαζουν την εικονα.μη ψαχνετε μαγειες;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Βασικά διακρίνεται και αν θολώσετε λιγάκι το βλέμα σας, χωρίς να κάνετε ούτε βήμα πίσω. ;) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 πως θολωνεις εσυ το βλεμμα σου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Βασικά διακρίνεται και αν θολώσετε λιγάκι το βλέμα σας, χωρίς να κάνετε ούτε βήμα πίσω. ;)Εχεις δικιο φιλε! και δε χρειαζεται να διανυσεις και αποσταση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 +1 Για εμένα ο κ. θυμωμένος παρέμεινε κ. θυμωμένος και η κυρία ήρεμη έγινε κυρία ξινή. Αποτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 ωραίο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Φαίνεται ξεκάθαρα η αλλαγή Αφού επέστρεψα στην οθόνη να σιγουρευτώ μήπως και μπέρδεψα τις πλευρές. Πολύ καλό @teorizo και thanks που με σήκωσες απ' την καρέκλα μου !!:lol: Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Φαίνεται ξεκάθαρα η αλλαγή Πολύ καλό @teorizo και thanks που με σήκωσες απ' την καρέκλα μου !!:lol: :lol: ¨οντως αυτό σκέφτηκα και εγω αν και αξιζε τον κοπο παραξενο το φαινομενο Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Το Opera τουλάχιστον έχει επιλογή να κάνεις zoom out από μια σελίδα. Βάλτε το γύρω στο 20% και θα το δείτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Διακρίνεται χαλαρά.Εγώ βλέπω την αλλαγή ακόμα και αν βγάλω τα γυαλιά και δεν κάνω ούτε βήμα!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 5 μεγαλα βηματα? Γηπεδο ειναι το δωματιο σου? :p Γιατι εγω πηρα σβαρνα το γραφειο μου, τη γατα μου και ευτυχως με σταματησε η ντουλαπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts