beagle Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 γιατι δεν κανετε μια ερωτηση με pm στους mod οποτε πιστευω να σας απαντησουν,δεν νομιζω για καθε εναν που τρωει ban να βγαινει ανακοινωση στο myphone απο τους mod που να εξηγει τους λογους Κατ' αρχάς δεν ξέρω ποιός mod του έκανε ban.. Και κατά δεύτερον, φυσικά δεν βγαίνει ανακοίνωση γιατί κανείς δε ρωτάει.. Εδώ όμως υπάρχουν ερωτηματικά και σίγουρα αυτός που τον διέγραψε παρακολουθεί το θέμα.. Δε νομίζω πως είναι τόσο τρομερό να παραθέσει τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Κατ' αρχάς δεν ξέρω ποιός mod του έκανε ban.. Και κατά δεύτερον, φυσικά δεν βγαίνει ανακοίνωση γιατί κανείς δε ρωτάει.. Εδώ όμως υπάρχουν ερωτηματικά και σίγουρα αυτός που τον διέγραψε παρακολουθεί το θέμα.. Δε νομίζω πως είναι τόσο τρομερό να παραθέσει τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση..ο Muck Smith ειναι υπευθυνος για το φορουμ και απο οτι βλεπω ειναι μεσα τωρα,στειλε ενα pm και ρωτα τον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εγώ παιδιά προσπάθησα να ρωτήσω τον mythozz μέσα από το msn και δυστυχώς δεν έβγαλα καμία άκρη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να προβαίνεις σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς και μάλιστα για κάποιον, ο οποίος δεν μπορεί να σου απαντήσει. Τόσο καιρό που παρακολουθώ τα μηνύματα, γιατί κανείς δεν εξέφρασε τα παράπονα αυτά; Μήπως τώρα μιλούν μερικοί εκ του ασφαλούς;;;; ΥΓ: Η ηλικία του αποτελεί γεγονός άξιο σεβασμού και όχι χλευασμού... Και το γεγονός αυτό συνεπικουρεί στην άποψή μου για επανεξέταση της διαγραφής του. Εχει απαντησει πολλες φορες φιλε μου, αν διαβασεις τα flame μας ειναι γεματα απο τετοιους χαρακτηρισμους! Και δεν μιλω εκ του ασφαλους......το εχω δειξει αυτο, ειδικα με τον πανοσα!:) Τεσπα, ο μαστελος και πολλοι αλλοι καταλαβαινουν...... Η ηλικια του αποτελει αξιο θαυμασμου εφοσον μπορει να δινει απλετα την βοηθεια του στους αλλους....αποτελει ομως και αιτια χλευασμου οταν ειρωνευεται τους αλλους! Σε συμβουλευω να διαβασεις καλυτερα τα ποστς πριν απαντησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δεν υπάρχει θέμα στο οποίο απευθύνονται τέτοιου είδους ερωτήσεις. Υποθέτω πως θα μπορούσες να λάβεις απάντηση,μόνο αν έστελνες προσωπικό μήνυμα σε κάποιον διαχειριστή. Μα δεν ξέρω ποιος τον διέγραψε... Αυτός που τροποποίησε τη δημοσίευση μου δε θα μπορούσε να μου στείλει ΡΜ (ένα link ήταν, αφού υπήρχε θέμα από όσο έμαθα) και μετά ας την κάνει ότι θέλει? Ας τη διαγράψει κιόλας.. Ή έστω ας το γράψει στην αιτιολογία (η οποία ήταν 3 τελείες).. Τέλος πάντων από ότι κατάλαβα δεν πρέπει να ρωτάμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Σαραντα τεσσαρων χρονων μαντραχαλος, και να μπαινει σε αυτη την διαδικασια (το δικο μου ειναι καλυτερο απο το δικο σας-χλευαζοντας και ειρωνευοντας με διαφορες φατσουλες?)....σορρυ φιλε μου ειμαι αντιθετος! Υπαρχουν πιτσιρικαδες εδω 16-17 ετων που ειναι πιο ΩΡΙΜΟΙ!!!!! Ας βγουν να πουν την αποψη τους ΟΛΟΙ αυτοι που ειχαν προβλημα με την συμπεριφορα του και δεν ειναι λιγοι! ΥΓ. Και μενα μου αρεσει το 3600! Και λοιπον? Τι πρεπει να κανω? Να μπαινω σε ολα τα φορουμ και να τα κανω μπαχαλο?????? Aπλα συμφωνω. iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 ο Muck Smith ειναι υπευθυνος για το φορουμ και απο οτι βλεπω ειναι μεσα τωρα,στειλε ενα pm και ρωτα τον Το ban δεν το έκανε ο muck από όσο γνωρίζω. Επίσης εχτές μια moderator έγραψε ότι για να γίνει ban πρέπει να το κάνει ουσιαστικά ο admin μετά από τη σύμφωνη γνώμη των moderator. Εάν κάνω κάτι λάθος ας με διορθώσετε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Aπλα συμφωνω. Δεν ξέρω αν συμφωνείς ή όχι αλλά εγώ τόση ώρα έχω δει 2, άντε 3 άτομα που συμφωνούν με τη διαγραφή.. Οι υπόλοιποι "πολλοί άλλοι" που είναι? Όταν έχεις ένα πρόβλημα με κάποιον το συζητάς κατ' ιδίαν, έτσι έχω μάθει εγώ στη ζωή μου, δεν τον μαχαιρώνεις πισώπλατα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ελα ρε beagle μην το κανεις Κυπριακο ζητημα! Ειπαμε για να διαγραφει καποιος πρεπει να υπαρχει καποιος λογος. Λες ολοι να ηταν προκατειλημενοι εναντιον του? Δεν το πιστευω! Αλλωστε εδω μεσα βλεπω μονο Ετενακηδες, οι αλλοι δεν το εχουν παρει χαμπαρι ακομα. Wait and see:-) Κατσε να ερθουν οι Αρτεμακιδες και οι Τρινιτακιδες και οι απανταχου ΗΤCάκηδες και τα λεμε!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δεν ξέρω αν συμφωνείς ή όχι αλλά εγώ τόση ώρα έχω δει 2, άντε 3 άτομα που συμφωνούν με τη διαγραφή.. Οι υπόλοιποι "πολλοί άλλοι" που είναι? Όταν έχεις ένα πρόβλημα με κάποιον το συζητάς κατ' ιδίαν, έτσι έχω μάθει εγώ στη ζωή μου, δεν τον μαχαιρώνεις πισώπλατα..και μενα μου την εσπαγε ο φιλος πανος που ειρωνευοταν τους κατοχους 3300,στο φιναλε επιλογη του καθενος ειναι που θα πεταξει τα λεφτα του ετσι δεν ειναι;ο καθενας επιλεγει την συσκευη που θα παρει συμφωνα με τα γουστα του και τις αναγκες του,περι ορεξεως ....λουκανικοπιτα,αλλιως θα κυκλοφορουσαμε ολοι με μελαχροινες γυναικες και με το ιδιο αυτοκινητο,πιστευω οτι πριν τον κανουν ban τον φιλο πανο του εγιναν συστασεις για αυτο απο τους mod και δεν το εφαγε μπαμ και κατω,προσωπικα ειμαι εναντιων των ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ αλλα και της ΕΙΡΩΝΙΑΣ προς αλλους χρηστες,μακαρι σε λιγες μερες να ειναι παλι εδω αλλα ΜΟΝΟ με αυτο που ξερει να κανει καλα,να βοηθαει τους χρηστες με τις πολυ καλες γνωσεις που εχει;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 και μενα μου την εσπαγε ο φιλος πανος που ειρωνευοταν τους κατοχους 3300,στο φιναλε επιλογη του καθενος ειναι που θα πεταξει τα λεφτα του ετσι δεν ειναι;ο καθενας επιλεγει την συσκευη που θα παρει συμφωνα με τα γουστα του και τις αναγκες του,περι ορεξεως ....λουκανικοπιτα,αλλιως θα κυκλοφορουσαμε ολοι με μελαχροινες γυναικες και με το ιδιο αυτοκινητο,πιστευω οτι πριν τον κανουν ban τον φιλο πανο του εγιναν συστασεις για αυτο απο τους mod και δεν το εφαγε μπαμ και κατω,προσωπικα ειμαι εναντιων των ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ αλλα και της ΕΙΡΩΝΙΑΣ προς αλλους χρηστες,μακαρι σε λιγες μερες να ειναι παλι εδω αλλα ΜΟΝΟ με αυτο που ξερει να κανει καλα,να βοηθαει τους χρηστες με τις πολυ καλες γνωσεις που εχει;) Συμφωνω απολυτα! Μακαρι να ξαναγυρισει αλλα να περιοριστει ΜΟΝΟ σε αυτα που ξερει! Και ειναι πολλα!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Παιδιά χωρίς να θέλω να γράψω κάτι ειρωνικά, επειδή ψάχνω να βρω μερικά τέτοια post που λέτε, σας είναι εύκολο να στείλετε link? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Τεσπα, ο μαστελος και πολλοι αλλοι καταλαβαινουν...... Μα αυτό είναι το πρόβλημα! Ότι καταλαβαίνουν μερικοί και όχι όλοι... Η ηλικια του αποτελει αξιο θαυμασμου εφοσον μπορει να δινει απλετα την βοηθεια του στους αλλους....αποτελει ομως και αιτια χλευασμου οταν ειρωνευεται τους αλλους! Σε συμβουλευω να διαβασεις καλυτερα τα ποστς πριν απαντησεις. Από τη στιγμή που δεν έχουμε ενημέρωση από τους υπεύθυνους, δεν ξέρουμε τους λόγους της διαγραφής του. Όπως είπα, η εικόνα που έχω για τον panosha και τους υπόλοιπους είναι γενική και όχι ειδική. Δεν με αφορούν οι μεταξύ σας κόντρες και δεν έχω καμία διάθεση να ανατρέξω να τις βρω. Από τη στιγμή άλλωστε που δεν ξέρω αν αυτές είναι η αιτία της διαγραφής του, γιατί να το κάνω. Δεν έχω κανέναν λόγο και ρόλο να εξιχνιάσω καμία υπόθεση. Ένα απλό μέλος του forum είμαι και με τις ενέργειες που έγιναν σήμερα, μου δημιουργήθηκαν εύλογες απορίες για τον τρόπο λειτουργίας και τους λόγους και ιδιαίτερα τρόπους (άκομψοι κατά τη γνώμη μου) διαγραφής μελών, μηνυμάτων, θεμάτων κλπ. Νοιώθω ένα κλίμα μυστικοπάθειας και "τρομοκρατίας". Και ξαναλέω ότι: 1) αν ο κάθε panosha, παραβαίνει κανονισμούς και υποπίπτει σε σοβαρά παραπτώματα, τότε να εφαρμόζονται και οι αντίστοιχες ποινές... 2) δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο μέσα από την γενική εικόνα που είχα μέχρι τώρα. Εντελώς άσχετο: "Μαστέλος" έχεις καμια σχέση με τη Χίο, γιατί το όνομά σου με παραπέμπει σε ένα χιώτικο τυρί...:O Αν ναι, είμαστε συμπατριώτες! :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 και μενα μου την εσπαγε ο φιλος πανος που ειρωνευοταν τους κατοχους 3300,στο φιναλε επιλογη του καθενος ειναι που θα πεταξει τα λεφτα του ετσι δεν ειναι;ο καθενας επιλεγει την συσκευη που θα παρει συμφωνα με τα γουστα του και τις αναγκες του,περι ορεξεως ....λουκανικοπιτα,αλλιως θα κυκλοφορουσαμε ολοι με μελαχροινες γυναικες και με το ιδιο αυτοκινητο,πιστευω οτι πριν τον κανουν ban τον φιλο πανο του εγιναν συστασεις για αυτο απο τους mod και δεν το εφαγε μπαμ και κατω,προσωπικα ειμαι εναντιων των ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ αλλα και της ΕΙΡΩΝΙΑΣ προς αλλους χρηστες,μακαρι σε λιγες μερες να ειναι παλι εδω αλλα ΜΟΝΟ με αυτο που ξερει να κανει καλα,να βοηθαει τους χρηστες με τις πολυ καλες γνωσεις που εχει;) Και γιατί μελαχρινές και όχι ξανθιές???:lol: :lol: :lol: Δεν πιστεύω ότι η ειρωνεία ενοχλούσε τόσο πολύ και εκεί που ειρωνευόταν πάλι βοηθούσε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 και μενα μου την εσπαγε ο φιλος πανος που ειρωνευοταν τους κατοχους 3300,στο φιναλε επιλογη του καθενος ειναι που θα πεταξει τα λεφτα του ετσι δεν ειναι;ο καθενας επιλεγει την συσκευη που θα παρει συμφωνα με τα γουστα του και τις αναγκες του,περι ορεξεως ....λουκανικοπιτα,αλλιως θα κυκλοφορουσαμε ολοι με μελαχροινες γυναικες και με το ιδιο αυτοκινητο,πιστευω οτι πριν τον κανουν ban τον φιλο πανο του εγιναν συστασεις για αυτο απο τους mod και δεν το εφαγε μπαμ και κατω,προσωπικα ειμαι εναντιων των ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ αλλα και της ΕΙΡΩΝΙΑΣ προς αλλους χρηστες,μακαρι σε λιγες μερες να ειναι παλι εδω αλλα ΜΟΝΟ με αυτο που ξερει να κανει καλα,να βοηθαει τους χρηστες με τις πολυ καλες γνωσεις που εχει;) Εγώ πάντως ξαναλέω πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.. Κανείς δε σου είπε να πάρεις το x500 αλλά τη γνώμη μου θα την πω αν νιώσω ότι έχω κάτι να προσφέρω.. Τώρα το αν ενοχληθείς με το ύφος μου, πρόβλημά σου. Εδώ οι πολιτικοί ειρωνεύονται ο ένας τον άλλο, δε διαγράφονται όμως για αυτό το λόγο από τη βουλή! Μπορείς απλά να με αγνοήσεις ή να μου ζητήσεις να σταματήσω, έτσι κάνει ένα "ολοκληρωμένο" άτομο αποφεύγοντας να έρθει σε όποιου είδους αντιπαράθεση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 φυσικα την γνωμη σου να την πεις για καποια συσκευη αν σου την ζητησει καποιος,ειπα το αντιθετο;:blink: για την την ειρωνια μιλαω αν προσεξες,τον κανονισμο της βουλης δεν τον γνωριζω,αλλα εδω λεει οτι η ειρωνια δεν επιτρεπεται,αλλωστε πριν εγγραφεις στο site το αναφερει καθαρα,απλα αν δεν σου αρεσουν οι οροι δεν συμμετεχεις,ετσι δεν ειναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ένα απλό μέλος του forum είμαι και με τις ενέργειες που έγιναν σήμερα, μου δημιουργήθηκαν εύλογες απορίες για τον τρόπο λειτουργίας και τους λόγους και ιδιαίτερα τρόπους (άκομψοι κατά τη γνώμη μου) διαγραφής μελών, μηνυμάτων, θεμάτων κλπ. Νοιώθω ένα κλίμα μυστικοπάθειας και "τρομοκρατίας". Αυτό παιδιά είναι το πιο σημαντικό που δυστυχώς τις τελευταίες δύο μέρες μου έχει φανεί κι εμένα. Μία με τον κάποιον χρήστη τον οποίο δεν ήξερα καν (andrea...) και μία με τον panosha. Είχε φάει δύο προειδοποίησες και έκανε ένα post που δεν ήταν προκλητικό κι έφαγε ban. Το τελευταίο post υπάρχει για όσους θέλουν να το δούνε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 δεν θελω να πιστεψω οτι οι mod κανουν διακρισεις στα μελη,αν συμβαινει αυτο ειναι τραγικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εντελώς άσχετο: "Μαστέλος" έχεις καμια σχέση με τη Χίο, γιατί το όνομά σου με παραπέμπει σε ένα χιώτικο τυρί...:O Αν ναι, είμαστε συμπατριώτες! :D :D :D Οχι ,αν και εχω παει και ειναι πανεμορφα και για να πω και την αληθεια το "εκλεψα" απο τον πιτσιρικα τον αδελφο μου (30) ο οποιος και εμπαινε σε διαφορα φορουμ με αυτο το nick τελειως διαφορετικου ενδιαφεροντος απο μενα το τυρι ειναι καλο για να παρω?:lol: Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Οχι ,αν και εχω παει και ειναι πανεμορφα και για να πω και την αληθεια το "εκλεψα" απο τον πιτσιρικα τον αδελφο μου (30) ο οποιος και εμπαινε σε διαφορα φορουμ με αυτο το nick τελειως διαφορετικου ενδιαφεροντος απο μενα το τυρι ειναι καλο για να παρω?:lol: Καταπληκτικό! Και ιδιαίτερα όταν το ψήνεις στα κάρβουνα...:up: (Μοιάζει με το κυπριακό χαλούμι) Ας επανέλθουμε όμως γιατί φοβάμαι μήπως με διαγράψουν... :X :offtopic: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Aν οι moderators στο pda forum δέχονται κάθε μέρα 50 reports για συγκεκριμένους χρήστες που προκαλούν αναταραχή στο forum, τότε ποιά περιμένετε να είναι η αντιμετώπιση της ομάδας διαχείρισης; Η δική μου γνώμη είναι οτι ο panosha βοηθούσα αρκετά, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα μαζί του, αλλά δημιουργούσε πρόβλημα στο forum. Αυτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Οταν κοκκορομαχεις σε ενα φορουμ για το Χ500 και το Ρ3300, ο πραγματικος κινδυνος ειναι να σε κανει ban η ιδια η ζωη. Μαλλον καλο του εκαναν, μπας και το ξανασκευθει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Τι μου λες? Τελικά ο δρόμος προς τον παράδεισο είναι στρωμένος εδω μέσα... ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ... γινόμαστε καλύτεροι :blink: άντε καληνύχτα :innocent: Aυτο καταλαβες τωρα εσυ?:lol: Ωραια.....το σκεφτηκες πολυ ή το πεταξες ετσι για να πεις κατι?:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staman Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Θεωρώ ότι επειδή ο συγκεκριμένος χρήστης δεν ήταν απλά κάποιος που μπήκε ρώτησε κάτι (για να κάνει την δουλειά του), έβρισε ή έθιξε άλλους και βγήκε αλλά βοήθησε με τα κάποιες χιλιάδες post, θα πρέπει να δώσει ο αρμόδιος της διαγραφής admin μια εξήγηση της διαγραφής. Για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι τι είναι κατακριτέο και μεμπτό και τι όχι:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Aυτο καταλαβες τωρα εσυ?:lol: Ωραια.....το σκεφτηκες πολυ ή το πεταξες ετσι για να πεις κατι?:p:lol: :lol: :lol: :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts