Aisopos Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Είμαι «πουρό» για να είμαι φοιτητής. Ούτε καν «αιώνιος» :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Είμαι «πουρό» για να είμαι φοιτητής. Ούτε καν «αιώνιος» :p :p Τοτε και λογω ηλικιας να εισαι πιο καχυποπτος στην φιλτραρισμενη ειδηση που "προσφερουν" τα καναλια(πότε προς το μερος των φοιτητων, πότε προς της κυβερνησης, οτι βολευει τον καθεναν) γιατι κι εγω άλλα περιμενα να δω σημερα κι άλλα ειδα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 :p Τοτε και λογω ηλικιας να εισαι πιο καχυποπτος στην φιλτραρισμενη ειδηση που "προσφερουν" τα καναλια(πότε προς το μερος των φοιτητων, πότε προς της κυβερνησης, οτι βολευει τον καθεναν) γιατι κι εγω άλλα περιμενα να δω σημερα κι άλλα ειδα...;) Sofi για τα επεισόδια έχεις να πεις κάτι; Για το κάψιμο του φυλακίου;Για το ότι για 1η φορά στα χρονικά έφυγαν οι εύζωνοι από το μνημείο το οποίο ποδοπατήθηκε από κάποιους που θέλουν να λέγονται Ελληνες; Τι θες να μας πεις ότι όλα αυτά είναι δημιούργημα των κακών ΜΜΜ;Ή τι θα έπρεπε να κάνουν;Να μας πουν πρώτα για τα αιτήματά σας και μετά να αναφέρουν τα όσα θλιβερά και εξοργιστικά συνέβησαν;Don't worry τα έχουμε μάθει απέξω θέλοντας και μη τόσους μήνες. Εγώ ντρέπομαι με αυτά που είδα σήμερα.Εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ντροπη 20 χρονα και 20 χρονες το ξυλο. Σημερα για οσους δεν το ξερουν:!: , δεν εμαθαν:!: ,δεν ρωτησαν:!: , δεν παρεβρεθηκαν, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!:mad: :mad: :mad: http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/mega-deltio.wmv (δεξι klik και save as ή Open url απο media player) Μεχρι και το γραφειο τυπου της γιαννακου τα λεει, ποιο αλλο? το mega με τον πρετεντερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Sofi για τα επεισόδια έχεις να πεις κάτι; Για το κάψιμο του φυλακίου;Για το ότι για 1η φορά στα χρονικά έφυγαν οι εύζωνοι από το μνημείο το οποίο ποδοπατήθηκε από κάποιους που θέλουν να λέγονται Ελληνες; Τι θες να μας πεις ότι όλα αυτά είναι δημιούργημα των κακών ΜΜΜ;Ή τι θα έπρεπε να κάνουν;Να μας πουν πρώτα για τα αιτήματά σας και μετά να αναφέρουν τα όσα θλιβερά και εξοργιστικά συνέβησαν;Don't worry τα έχουμε μάθει απέξω θέλοντας και μη τόσους μήνες. Εγώ ντρέπομαι με αυτά που είδα σήμερα.Εσύ; Τα επεισοδια δεν τα προκαλεσαν φοιτητες. Ουτε το καψιμο του φυλακιου. Φυσικα και θα πρεπε να ντρεπονται αυτοι που το εκαναν.(Αν και η αστυνομια ηταν λιγο παραπερα και ο τυπος που το εκανε πλησιασε πολυ και θα μπορουσαν πιστευω να τον σταματησουν...Αυτο μας λεει κατι;:worry: ) Αυτα οχι δεν ειναι δημιουργημα των media. Αλλα οταν ειδα ειδησεις και εψαχνα να βρω 1(μια) εικονα απο την πορεια κατα την διαρκεια μεταξυ 3 το μεσημερι και 5 και κατι(που αρχισαν περιπου τα επεισοδια) δεν βρηκα καμια.Μονο φωτιες, δακρυγονα και ξυλο(δηλαδη το τελος της πορειας) Γιατι αυτο πουλαει. Αυτο το σημερινο που ειδα απο 2 διαφορετικες οπτικες γωνιες ενισχυει την αποψη μου οτι τα media εχουν γινει πλεον η μεγαλυτερη εξουσια. Οπως το παρουσιασαν ηταν σαν να επικρατουσε πληρης αναρχια απο τους φοιτητες και απλα οι κουκουλοφοροι βρηκαν πατημα. Τα γιουχαρισματα απο τους φοιτητες οταν πρωτοεπιτεθηκαν οι κουκουλοφοροι ουτε για αστειο δεν σκεφτηκαν να τα δειξουν φαινεται...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 :p Τοτε και λογω ηλικιας να εισαι πιο καχυποπτος στην φιλτραρισμενη ειδηση που "προσφερουν" τα καναλια(πότε προς το μερος των φοιτητων, πότε προς της κυβερνησης, οτι βολευει τον καθεναν) γιατι κι εγω άλλα περιμενα να δω σημερα κι άλλα ειδα...;) Να είσαι σίγουρη ότι διαθέτω την ικανότητα να διακρίνω τα όρια μεταξύ πληροφόρησης και παραπληροφόρησης. Αυτή την συμβουλή μάλλον εγώ πρέπει να σου την δώσω ;) Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει; Ανάμεσα στους 20άρηδες και στους 30+ υπάρχει μια διαφορά. Οι πρώτοι έχω την εντύπωση ότι δεν συνειδητοποιούν την ιστορική αξία κάποιων πραγμάτων. Θα έλεγα ότι δεν τους αγγίζει καν. Μιλάνε για το σημερινό συμβάν και έχεις την εντύπωση ότι μιλάνε για ποδοσφαιρικό αγώνα. Κι όπως λέει και κάποια ψυχή..«έχουμε χάσει το αυτονόητο σ' αυτόν τον τόπο». Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 παιδια συγνωμη αλλα θεωρειται οτι ολοι αυτη η ζημια εγινε απο μερικα 18,19 κι 20χρονα παιδια?Πιστευεται οτι μερικα πιτσιρικια μαζευτηκαν κι καναν ολη αυτη την ζημια? Γιατι εγω βλεπω δυνατους κι αγριους αντρες μεσα σε ολο αυτο?Γιατι ολα αυτα να εχουν γινει απο φοιτητες ειναι γνωστο οτι υπαρχουν πολλοι γνωστοι της αστυνομιας που κανουν τα ιδια κι στους αθλητικους χωρους μεσα στις διαδηλωσεις κι αυτα δεν τα κανουν για κανενα νομοσχεδιο.Αυτοι οι νθρωποι θελουν να δειρουν ισως κι να σκοτωσουν κι εχουν στειλει κι φοιτητες στα νοσοκομεια.Αυτα δεν τα λεει ομως κανεις . Ας επιτελους τα διαφορα αθλητικα σωματια κι οπου αλλου επιδονται σε λεηλασιες αυτα τα ατομα τους μαζεψουν να μπορουμε να κανουμε μια διαδηλωση ηρεμα κι οχι να ξεσπα πανω μας η οργη του καθενος ου εχει προβληματα κι οπου βλεπει πληθος χωνεται. αισωπος μακαρι για ολη αυτη την ζημια να ευθυνομασταν εμεις οι νεαρες ηλικιες το προβλημα ειναι οτι το σαιο ειναι βαθια κι καλυτεται απο πολλες αποψεις οι χουλιγκανς κι οσοι τα προκαλουν αυτα υπαρχουν χρονια κι αυτους δεν τους καλυπτουμε εμεις κι βλεπω οτι εισαι επικριτικος προς την νεα γενια μηπως υπερβαλλεις?Ολοι φταιμε για αυτα κι λιγοτερο τα παιδια δεν δημιουργησαμε εμεις αυτο τον κοσμο κι την κοινωνια.Οτι βλεπεται στους δρομους δεν ειναι δικο μας εργο.Αρα εμεις πρεπει να ζηταμε ευθυνες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 παιδια συγνωμη αλλα θεωρειται οτι ολοι αυτη η ζημια εγινε απο μερικα 18,19 κι 20χρονα παιδια? Συγνώμη, αλλά εσύ σαν μια απλή ζημιά το είδες; :confused: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Οι πρώτοι έχω την εντύπωση ότι δεν συνειδητοποιούν την ιστορική αξία κάποιων πραγμάτων. Θα έλεγα ότι δεν τους αγγίζει καν. Μιλάνε για το σημερινό συμβάν και έχεις την εντύπωση ότι μιλάνε για ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν θα ασχολιομουν τοσο για εναν ποδοσφαιρικο αγωνα, να εισαι σιγουρος. Τι εννοεις μιλαμε σαν να μην μας αγγιζει;:confused: Φυσικα και μας αγγιζει αλλα τι να κανουμε δηλαδη, να πιασουμε την "τραγωδια" των Μ.Μ.Ε.; Προτιμω να εστιαζω στο τι προκαλεσε το γεγονος αυτο,ποιοι το προκαλεσαν κ.τ.λ. Γνωμη μου ειναι οτι επιτηδες "επιλεχθηκε" το συγκεκριμενο μνημειο να καταστραφει για να βρεθει το "γεγονος της ημερας" και να αποπροσανατολιστουμε απο το προυπαρχων προβλημα που ειναι(καλως ή κακως) το θεμα της παιδειας. Και το καταφεραν μια χαρα απ'οτι βλεπω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Ακριβως επειδη ηταν τρελα κι οχι ζημια.Κι αυτες τις καταστασεις τις εχω ξαναδει κατι μου θυμιζουν.Κι οταν θρηνησουμε θυματα κι στα γηπεδ εχουμε θρηνησει κι ηδη τοτε θα λυθει το ζητημα κι θα δουμε ποιοι ειναι αυτοι οι 10,20 απροσαρμοστοι που τα κανουν αυτα?Κι ποιος τους καλυπτει γιατι ολο αυτο το μισος κι η καταστροφολαγνεια δεν βγαιναι απο μερικα 18χρονακι 19χρονα ειναι πολλοι μεσα κι αυτοι βρισκονται παντου.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Γνωμη μου ειναι οτι επιτηδες "επιλεχθηκε" το συγκεκριμενο μνημειο να καταστραφει για να βρεθει το "γεγονος της ημερας" Από ποιους "επιλέχθηκε"; Γιατί δεν λες ξεκάθαρα αυτό που τόση ώρα θες να πεις και μας το φέρνεις γύρω γύρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Από ποιους "επιλέχθηκε"; Γιατί δεν λες ξεκάθαρα αυτό που τόση ώρα θες να πεις και μας το φέρνεις γύρω γύρω; Δεν εφερα τιποτα γυρω γυρω, εκανα απλα μια σκεψη την οποια και εξεφρασα παραπανω. Οτι οι κουκουλοφοροι ισως ειναι προβοκατορες εχει τεθει πολλες φορες σαν θεμα στις ειδησεις και στις διαφορες συζητησεις. Αν εννοεις παλι με αυτο που ειπες οτι προσπαθω να στρεψω πολιτικα την συζητηση προς καποιο μερος, you're wrong. Ειμαι οσο πιο αντικειμενικη γινεται και κρινω μονο με βαση τα γεγονοτα και την λογικη μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Οτι ειναι στημενα ολα αυτα πο τους διαφορους ,αρρωστους,αναρχικους ανεξελεγκτους εννοει η κοπελα για να γινεται ντορος.Σαφως κι ολα αυτα γινονται επιτηδες πο μερικους απροσαρμοστους δεν φαινεται τυχαιο καθολου. εμενα γιατι δεν μου απαντα κανεις :( :(? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Μία σελίδα πριν γελούσαμε με τους Τούρκους και την υπερβολική αντίδραση τους για 2 3 βίντεο που βρίζουν τον Κεμάλ. Η δική μας αντίδραση επειδή κάηκε το φυλάκιο του άγνωστου στρατιώτη δεν είναι υπερβολική; Και διευκρινίζω τι θεωρώ υπερβολικό: Το να λέμε "καλά τους έκαναν και τους έσπασαν στο ξύλο". Εκτός από το γεγονός ότι σπάσαν στο ξύλο τα λάθος άτομα, η δημοκρατία δε δέρνει. Η δημοκρατία συλλαμβάνει, προσαγάγει και δικάζει και επιβάλει ποινές. Αλλιώς δε βλέπω σε τι διαφέρουμε από την γείτονο χώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Δεν θα ασχολιομουν τοσο για εναν ποδοσφαιρικο αγωνα, να εισαι σιγουρος. Τι εννοεις μιλαμε σαν να μην μας αγγιζει;:confused: Φυσικα και μας αγγιζει αλλα τι να κανουμε δηλαδη, να πιασουμε την "τραγωδια" των Μ.Μ.Ε.; Προτιμω να εστιαζω στο τι προκαλεσε το γεγονος αυτο,ποιοι το προκαλεσαν κ.τ.λ. Γνωμη μου ειναι οτι επιτηδες "επιλεχθηκε" το συγκεκριμενο μνημειο να καταστραφει για να βρεθει το "γεγονος της ημερας" και να αποπροσανατολιστουμε απο το προυπαρχων προβλημα που ειναι(καλως ή κακως) το θεμα της παιδειας. Και το καταφεραν μια χαρα απ'οτι βλεπω. Εδώ και τόσους μήνες μας λιβανίζουν με το θέμα της παιδείας. Ποιός αποπροσανατολισμός και ιστορίες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Μία σελίδα πριν γελούσαμε με τους Τούρκους και την υπερβολική αντίδραση τους για 2 3 βίντεο που βρίζουν τον Κεμάλ. Η δική μας αντίδραση επειδή κάηκε το φυλάκιο του άγνωστου στρατιώτη δεν είναι υπερβολική; Και διευκρινίζω τι θεωρώ υπερβολικό: Το να λέμε "καλά τους έκαναν και τους έσπασαν στο ξύλο". Εκτός από το γεγονός ότι σπάσαν στο ξύλο τα λάθος άτομα, η δημοκρατία δε δέρνει. Η δημοκρατία συλλαμβάνει, προσαγάγει και δικάζει και επιβάλει ποινές. Αλλιώς δε βλέπω σε τι διαφέρουμε από την γείτονο χώρα.Ποιος σου ειπε οτι διαφερουμε;:rolleyes: Στις πορειες δεν εχω δει και πολυ σωστο προσανατολισμο grk41. Οσο για το θεμα γενικα, καλα κανουν και μας λιβανιζουν. Το προτιμω απο το να ακουω για το τι εσωρουχο φοραει η Κολετσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Ε ωραία. Από τη στιγμή που έχει προβληθεί (σε βαθμό λιβανίσματος) το θέμα της παιδείας, ποιός ο λόγος να το αποπροσανατολίσει κάποιος; Και μη γράφεις ανάποδα το username μου plz. 3 γράμματα είναι, έλεος πια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 gkr καλο μου ο ιδιος λογος που στο θεμα Βαθρολομαιου αντι να δουμε τα χρηματα που κρυβονταν απο πισω βλεπαμε επι μερες τι εκανε η Θωμαη κι ολοι οι αλλοι.Ετσι κι σημερα αντι να ασχοληθουμε με το ti ειναι πια αυτο το νομοσχεδιο ασχολουμασταν πανελλαδικως με 10 ,15 απροσαρμοστους που καιγανε διαφορα:lol: :lol: . Δεν με αφορουν τα παιδακια αυτα κι τα προβληματα τους με αφορα το νομοσχεδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 gkr καλο μου ο ιδιος λογος που στομ θεμα Βθρολομαιου αντι να δουμε τα χρηματα που κρυβονταν απο πισω βλεπαμε επι μερες τι εκανε η Θωμαη κι ολοι οι αλλοι.Ετσι κι σημερα αντι να ασχοληθουμε με το τιμειναι πια υτο το νομοισχεδιο ασχολουμασταν πανελλαδικως με 10 ,15 απροσαρμοστους που καιγανε διαφορα:lol: :lol: . Δεν με αφορουν τα παιδακια αυτα κι τα προβληματα τους με αφορα το νομοσχεδιο. Με το νομοσχέδιο ασχολούμαστε τόσους μήνες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Τι εννοεις μιλαμε σαν να μην μας αγγιζει;:confused: Φυσικα και μας αγγιζει αλλα τι να κανουμε δηλαδη, να πιασουμε την "τραγωδια" των Μ.Μ.Ε.; Προτιμω να εστιαζω στο τι προκαλεσε το γεγονος αυτο,ποιοι το προκαλεσαν κ.τ.λ. Γνωμη μου ειναι οτι επιτηδες "επιλεχθηκε" το συγκεκριμενο μνημειο να καταστραφει για να βρεθει το "γεγονος της ημερας" και να αποπροσανατολιστουμε απο το προυπαρχων προβλημα που ειναι(καλως ή κακως) το θεμα της παιδειας. Και το καταφεραν μια χαρα απ'οτι βλεπω. sweet sofi , θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου... , αυτό που περιγράφεις μόνο στο prison break γίνεται , με τις ανατροπές και της θεωρίες συνωμοσίας- καμιά νοήμων υπηρεσία (στην δικιά μας περίπτωση , η αστυνομία) δεν θα διακινδύνευε να καταστραφεί με μια τέτοια κίνηση - εννοώ , ήταν τυχερό το τσ@γλάνι που δεν τον άρπαξε κανείς ... εγώ αν ήμουν εκεί και τον έβλεπα αυτόν , θα τον γράπωνα και θα τον ξέσκιζα - αλλά προφανώς , όλοι τριγύρω εκεί που τον είδαν και ΔΕΝ έκαναν τίποτα τον θεώρησαν σωστό και με "πλάγιο" τρόπο συναίνεσαν και συνεργάστηκαν μαζί του! Τέτοια μνημεία τα σέβονται κατά καιρούς και οι πολιορκητές που έχουν κατακτήσει μια πόλη και το κάνουν σαν σεβασμό και φόρο τιμής στην ΙΣΤΟΡΙΑ της πόλης εκείνης , αλλά και στην ανθρωπιά και τιμή των ίδιων .... Αυτό που έγινε σήμερα , ήταν ένας φόνος στην ίδια μας την ιστορία και στην τιμή μας και στην καρδιά μας ... μπορεί ν' ακούγονται πατριωτικά αυτά που λέω και χαζά , αλλά όποιος έχει διαβάσει , έστω και λίγο την ιστορία μας - θα καταλάβει ότι το μνημείο αυτό , συμβολίζει το ¨γιατί¨ υπάρχουμε εμείς σήμερα! Έρχονται ξένοι από ΟΛΟ τον κόσμο για να φωτογραφηθούν και να θαυμάσουν αυτό το μνημείο και έχω τύχει να δω και μερικούς να δακρύζουν βλέποντας τους τσολιάδες , μιας και ξέρουν την όλη ιστορία μας ( καλύτερα και από μας τους ίδιους). Δεν λέμε ότι τα έκαναν μόνο φοιτητές , είναι φανερό ότι χώθηκαν και "άλλοι" μέσα στον όχλο - αλλά μην λέμε και ότι δεν φταίνε τα παιδάκια και ότι πάντα φταίνε οι γνωστοί άγνωστοι! Πρόσφατα ήμασταν και μεις φοιτητές και ξέρουμε τι γίνεται μέσα εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Ε ωραία. Από τη στιγμή που έχει προβληθεί (σε βαθμό λιβανίσματος) το θέμα της παιδείας, ποιός ο λόγος να το αποπροσανατολίσει κάποιος; Το θεμα των πορειων πιστευω οτι προβαλλεται ετσι ωστε να φαινονται οι φοιτητες τραμπουκοι πολλες φορες και αν το αρνηθεις τοτε δεν βλεπεις πολλα δελτια ειδησεων.:p Τους λογους δεν θα στους πω εγω, εγω βλεπω το αποτελεσμα. Σορρυ για το nick grk41.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Θεωρείς γελοίο το κάψιμο των φυλακίων και την αποχώρηση των ευζώνων; μα τι λες τωρα,λες να το θεωρω γελοιο?οχι φυσικα και δεν καταλαβαινω πως συμπερανες και κατι τετοιο,το θεμα ειναι οι ειδησεις να μην το πιασουν για πρωτο θεμα με το μακρυ και το κοντο τους για 2 βδομαδες,ηταν πολυ τραβηγμενο το ολο σκηνικο,ποιος ομως να χει το πανω χερι.θελει σκεψη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Σωστα ολα αυτα που λες περι του μνημειου αυτου hasioti δεν διαφωνησα. Και την σημαια μας εχουν καψει διαφοροι βεβαια κατα καιρους και αλλα πολλα. Δυστηχως.αυτό που περιγράφεις μόνο στο prison break γίνεται , με τις ανατροπές και της θεωρίες συνωμοσίας- καμιά νοήμων υπηρεσία (στην δικιά μας περίπτωση , η αστυνομία) δεν θα διακινδύνευε να καταστραφεί με μια τέτοια κίνηση - εννοώ , ήταν τυχερό το τσ@γλάνι που δεν τον άρπαξε κανείς ... εγώ αν ήμουν εκεί και τον έβλεπα αυτόν , θα τον γράπωνα και θα τον ξέσκιζα - αλλά προφανώς , όλοι τριγύρω εκεί που τον είδαν και ΔΕΝ έκαναν τίποτα τον θεώρησαν σωστό και με "πλάγιο" τρόπο συναίνεσαν και συνεργάστηκαν μαζί του! Δεν λέμε ότι τα έκαναν μόνο φοιτητές , είναι φανερό ότι χώθηκαν και "άλλοι" μέσα στον όχλο - αλλά μην λέμε και ότι δεν φταίνε τα παιδάκια και ότι πάντα φταίνε οι γνωστοί άγνωστοι! Πρόσφατα ήμασταν και μεις φοιτητές και ξέρουμε τι γίνεται μέσα εκεί! Λες δηλαδη οτι οι φοιτητες επρεπε να τον πιασουν και να τον σαμπακιασουν στο ξυλο; Ομολογω οτι οταν ειδα εναν κουκουλοφορο στα 5 μετρα απο μενα να πετα πετρες στα Ματ και οι φοιτητες διπλα να μην κανουν τιποτα σκεφτηκα "γιατι δεν τον πιανουν να τον ξυλοφορτωσουν:mad: " αλλα ισως αυτο θα δημιουργουσε περισσοτερη αναταραχη και "ευθυνες" στους φοιτητες που απ'οτι ειδα μονο την πορεια τους ενδιαφερονταν να εξασφαλισουν. Οι αστυνομικοι ομως καθησαν και δεν τον ακολουθησαν καν:blink: που ο συγκεκριμενος κουκουλοφορος δεν απομακρυνθηκε κιολας, εκει διπλα μας παρεμεινε!:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Τωρα ηφιζεται ομως κι για αυτο τωρα θα γινει ο ντορος. Hasiotis σιγουρα ναι αλλα τι σχεση εχουμε οι φοιτητες με μερικους οργισμενους που καταστρεφουν πραγματα?νομιζω οτι αυτα τα ατομα απλα βρισκουν ευκαιρια κι τα σπανε κι δεν τους νοιαζει κανενα νομοσχεδιο .να δειρουν θελουν.Κι την επομενη φορα που θα γινουν φασαριες θα ξαναχωθουν για οποιοδηποτε θεμα.Μερικοι θρασυδειλοι με μια κουκουλα ειναι.Οι φοιτητες βγηκαμε εξω με το προσωπο εξω χωρις κουκουλες γιατι εχουμε αποψεις.Δεν βγηκαμε να σκοτωσουμε ουτε να δειρουμε.Απλα να σταματησουμε να τους καλυπτουμε γιατι λιγο πολυ ολοι ξερουμε μερικους ταραχοποιους κι ας τους περιορισουμε.Εγω παντως ξερω ατομο τετοιο απο το σχολειο μου που το πιασαν κι οχι δεν ηταν φοιτητης .Εινε εμπλαακει ομως σε πολλα αλλα,κλοπες ,κακοποιηση κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Το θεμα των πορειων πιστευω οτι προβαλλεται ετσι ωστε να φαινονται οι φοιτητες τραμπουκοι πολλες φορες και αν το αρνηθεις τοτε δεν βλεπεις πολλα δελτια ειδησεων.:p Τους λογους δεν θα στους πω εγω, εγω βλεπω το αποτελεσμα. Σορρυ για το nick grk41.:p Που κολλάει αυτό; Εγώ τόση ώρα αναφέρομαι στη συγκεκριμένη φράση: Δεν θα ασχολιομουν τοσο για εναν ποδοσφαιρικο αγωνα, να εισαι σιγουρος. Τι εννοεις μιλαμε σαν να μην μας αγγιζει;:confused: Φυσικα και μας αγγιζει αλλα τι να κανουμε δηλαδη, να πιασουμε την "τραγωδια" των Μ.Μ.Ε.; Προτιμω να εστιαζω στο τι προκαλεσε το γεγονος αυτο,ποιοι το προκαλεσαν κ.τ.λ. Γνωμη μου ειναι οτι επιτηδες "επιλεχθηκε" το συγκεκριμενο μνημειο να καταστραφει για να βρεθει το "γεγονος της ημερας" και να αποπροσανατολιστουμε απο το προυπαρχων προβλημα που ειναι(καλως ή κακως) το θεμα της παιδειας. Και το καταφεραν μια χαρα απ'οτι βλεπω. Αποφάσισε από που θες να μας αποπροσανατολίσουν και τα ξαναλέμε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts