getolika Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Ασκήθηκε ωμή βία από τα ματ σήμερα στην πορεία και δυστυχώς την πλήρωσαν για άλλη μια φορά αθώοι! Εγώ πάντως αφού είδα τον mixtri στο κεντρικό δελτίο του mega επειδή τον χτύπησαν τα ματ και συμφοιτητρια μου να τρέχει με τα χέρια ψηλά για να δείξει πως δεν είναι επικίνδυνη και να σωθεί κατά τη διάρκεια της πορείας, τα είδα όλα από τη ζωή μου:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Ετσι κι σημερα αντι να ασχοληθουμε με το ti ειναι πια αυτο το νομοσχεδιο ασχολουμασταν πανελλαδικως με 10 ,15 απροσαρμοστους που καιγανε διαφορα:lol: :lol: . Δεν με αφορουν τα παιδακια αυτα κι τα προβληματα τους με αφορα το νομοσχεδιο. Χριστινούλα κατάλαβε επιτέλους ότι ο Άγνωστος Στρατιώτης και οτιδήποτε άλλο φέρει ιστορική και συμβολική σημασία δεν ανήκει στην κατηγορία «Διάφορα». Μην το ξεφτιλίζεις έτσι το θέμα. @kostas@sl45i Επειδή προφανώς αναφέρθηκες σε μένα. Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Στην Τουρκία δεν έκαψαν το μαυσωλείο του Κεμάλ, ούτε το αντίστοιχο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εκεί έγινε ολόκληρος ντόρος για 2-3 βίντεο της κακιάς ώρας (τα έχω δει) 2-3 Ελλήνων και Τούρκων εθνικιστών στο YouTube, που αν δεν το φούσκωναν τα πορωμένα τουρκικά ΜΜΕ, δεν θα γίνονταν θέμα. Ε, ναι αυτό είναι για γέλια. Το να ασχολήται δηλαδή ολόκληρη η τουρκική κυβέρνηση με τα βίντεο του YouTube και να κόβει την πρόσβαση στην συγκεκριμένη σελίδα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Χριστινούλα κατάλαβε επιτέλους ότι ο Άγνωστος Στρατιώτης και οτιδήποτε άλλο φέρει ιστορική και συμβολική σημασία δεν ανήκει στην κατηγορία «Διάφορα». Μην το ξεφτιλίζεις έτσι το θέμα. @kostas@sl45i Επειδή προφανώς αναφέρθηκες σε μένα. Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Στην Τουρκία δεν έκαψαν το μαυσωλείο του Κεμάλ, ούτε το αντίστοιχο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εκεί έγινε ολόκληρος ντόρος για 2-3 βίντεο της κακιάς ώρας (τα έχω δει) 2-3 Ελλήνων και Τούρκων εθνικιστών στο YouTube, που αν δεν το φούσκωναν τα πορωμένα τουρκικά ΜΜΕ, δεν θα γίνονταν θέμα. Ε, ναι αυτό είναι για γέλια. Το να ασχολήται δηλαδή ολόκληρη η τουρκική κυβέρνηση με τα βίντεο του YouTube και να κόβει την πρόσβαση στην συγκεκριμένη σελίδα. Αισωπος μπορεις να μην μου μιλας ετσι?Εχω τις αποψεις μου κι δεν ξεφτυλιζω τπτ κι δεν νομιζω να καψαν ειδικα τον αγνωστο στρατιωτη καψαν οτι βρηκανε. Κι δεν ειναι αστειο να ασχολουμαστε με 2,3 που καινε αντι για το νομοσχεδιο?ΓΤα δικα μας αδηφαγα μμε που κανουν τα τερατουργηματα ειναι καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Αποφάσισε από που θες να μας αποπροσανατολίσουν και τα ξαναλέμε :p Ειναι 3 τη νυχτα, και εγραψα πολλα.Δειξε λιγη κατανοηση. Μπερδευτηκα και λιγο..:O:p Στις πορειες αναφερομαι και γενικοτερα στο ολο "προφιλ" των φοιτητων που τις κανουν. Το πως θελουν να τους παρουσιασουν. Κι αυτο εχει αντικτυπο σε ολο το θεμα της παιδειας πιστευω. Last post, καληνυχτω γιατι εχω πρωινο ξυπνημα.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Αισωπος μπορεις να μην μου μιλας ετσι?Εχω τις αποψεις μου κι δεν ξεφτυλιζω τπτ κι δεν νομιζω να καψαν ειδικα τον αγνωστο στρατιωτη καψαν οτι βρηκανε. Κι δεν ειναι αστειο να ασχολουμαστε με 2,3 που καινε αντι για το νομοσχεδιο?ΓΤα δικα μας αδηφαγα μμε που κανουν τα τερατουργηματα ειναι καλυτερα? Αν πιστεύεις ότι σε έθιξα κάπου προσωπικά, συγνώμη, τι να πω; Αν και δεν καταλαβαίνω που ακριβώς :confused: Όσο για το αν το ξεφτυλίζεις το συγκεκριμένο θέμα, να μου επιτρέψεις να έχω αυτή την άποψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να σε προσβάλλω προσωπικά. Δεν σε γνωρίζω άλλωστε. Συζήτηση κάνουμε. Αρκετά για σήμερα. Νάνι τώρα ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Οκ ζε πειλαζει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 http://media2.feed.gr/filesystem/images/20070308/engine/newego_LARGE_t_1101_81438_type11260.jpg Επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα 8/4/2007 όταν το κύριο σώμα της πορείας του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου έφτασε στην πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της Βουλής και επί της Λεωφόρου Αμαλίας. Οι κουκουλοφόροι πυρπόλησαν το φυλάκιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Οι εύζωνες υποχρεώθηκαν σε φυγή από την Αστυνομία προκειμένου να διασφαλιστεί η προσωπική τους ασφάλεια. Επίσης από ρίψη αντικειμένων με σφεντόνα έσπασαν τζάμια στην πρόσοψη του Κοινοβουλίου. http://www.contra.gr/images/fulakio.jpghttp://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/785692_b.jpg Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Αν το μόνο εμπόδιο αναμεσα σε μια φοιτητική πορεία και στην ειρηνική ολοκλήρωσή της είναι 50 αναρχικοί, τότε οι 10.000 φοιτητές που δεν διώχνουν με τις κλωτσιές τους αναρχικούς απο την πορεία τους εμένα μου φαίνονται ύποπτοι. Αντί, λοιπόν, οι φοιτητές να ψάχνουν δικαιολογίες για αυτά που γίνονται καλύτερα βρουν τρόπο να μην γίνονται. Το ότι 30-40 άτομα καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν τους 10.000 υποδηλώνει πράγματα καθόλου καλά για τους 10.000. Απευθυνόμενος τώρα στους φοιτητές-διαδηλωτές: Αν οι ταραξίες σάς είναι γνωστοί, γιατί δεν τους μπουζουριάσατε να τους κανετε τόπι στο ξύλο που τολμούν και αμαυρώνουν την πορεία σας? 10.000 άτομα φοβούνται 40 αλήτες? Πιάστε τους, παραδώστε τους στους μπάτσους αν θέλετε και συνεχίστε μια χαρά την πορεία σας. Αν οι χούλιγκανς είναι το αλλοθι των μπατσων για να σας δέρνουν οι πρώτοι που θα έπρεπε να λιώσουν στο ξύλο τους χούλιγκανς είστε εσείς. Γιατί δεν το κάνετε? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Οβελιξ καλο μου θα αφηνες εσυ το παιδι σου να παει να παλευσει με καποιους αρρωστους για να δυαλυθουν οι κουκουλοφοροι?Η θα πηγαινες εσυ ο ιδιος ?Ε κι εμεις μανουλες εχουμε κι δεν θελουμε να μας δουνε σκοτωμενους απο καποιον αρρωστο.Νομιζω οτι ρωταμε πραγματα αυτονοητα.Εγω αν ειχα παιδι δεν θα το αφηνα να παει να παλεψει με κουκουλοφορους.Δεν ειναι δικη του δουλεια. Εμας καλε μου οι αλητες δεν μας ειναι γνωστοι οι αλητες οπως ειπες ειναι τα γνωστα ατομα που κανιυν τα ιδια σε καθε ευκαιρια.Αθλητικα σωματια κι τετοια.Βλεπουμε τι γινεται στα γηπεδα η στις διαδηλωσεις με καθε ευκαιρια.Ας σταματησουν τα σωματια να τους προστατευουν στα γηπεδα κι θα δεις πως θα καθαρισουν οι δρομοι κι θα ηρεμησουν το γηπεδα κι θα ηρεμησουμεγενικα .τα ιδια 10 ατομα κανουν αυτην την δουλεια. εγω παντως το παιδι μου δεν το στελνα να σκοτωθει γιατι καποιοι αλλοι καλυπτουν διαφορους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Καλά, αν εξαρτιόταν από τις μάνες οι νέοι δεν θα πήγαιναν ούτε στη διαδήλωση. Ο αγώνας, όταν γίνεται, πρέπει να είναι πλήρης. Σε ενοχλεί που η Μαριέττα καταβάζει νομοσχέδιο? Κατεβαίνεις στο δρόμο και φωνάζεις τα αιτήματά σου. Σου κάνει τη ζωή μαντάρα η κατάσταση στα Πανεπιστήμια? Κάνεις τα πάντα για να τα βελτιώσεις. Σου αμαυρώνουν την πορεία 50 αληταράδες? Φτιάχνεις μια ομάδα και τους σπας στο ξύλο. Δεν καταλαβαίνω πώς οι φοιτητές έχουν το θάρρος να επιτίθενται στα ΜΑΤ αλλά στους αναρχικούς όχι. Δεν είναι παιδάκια οι φοιτητές. Άντρες και γυναίκες είναι με πλήρη επίγνωση και υψηλό μορφωτικό επίπεδο (αν και αυτό χωράει συζητηση). Αν "καταφέρνουν" και πέφτουν θύματα του κάθε πρεζονιού με το καδρόνι είναι άξιοι της μοίρας τους. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Συγνωμη αλλα μπερδευεις αυτα που λεω το γεγονος οτι ειμαστε αντρες κι γυναικες δεν σημαινει οτι θα σκοτωθουμε κιολας επειδη καποιοι δεν κανουν σωστα την δουλεια τους η καλυπτουν καποιους αλλους.Επειδη οπως ειπες 10 αληταραδες μου καταστρεφουν την πορεια δεν θα αω να σκοτωθω κι ακομη περισσοτερομδεν θα παω να σκοτωσω.Ειναι βαρβαροτητα αυτο κι δεν αστεια αυτα καντε κι εσεις μια φρουρα κι χτυπηθητε. Αν παω κι τον σκοτωσω καταλαθος τοτε θα φταιω εγω?Δεν ειναι λογικη αυτη βγειτε στο δρομο κι σκοτωθειτε κι οποιος επιβιωσει.Δεν ειμαστε ζουγκλα.Ας κανουν καποιοι καλα την δουλεια τους ας σταματησουν καποιοι αλλοι να αναθρεφουν κι καλυπτουν τετοια ατομα. Οι μονοι που δεν φταινε ειναι οι φοιτητες κι ο κοσμος σε διαδηλωσεις για την ειρηνη την παιδεια κι οτιδηποτε αλλο που για να πουν τις αποψεις τους πρεπει να μπουν αναμεσα σε κουκουλοφορους κι αστυνομικους κι να κινδυνεψουν.Κι οχι δεν οι φοιτητες στρατος αυτοκτονιας να πηγαινουν να παλευουν με το καθε πρεζονι με καδρονι οπως λες.Αν θρηνουσαμε θυματα θα ταν καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Το "για να μην θρηνήσουμε θύματα" είναι η λογική που έχει αφήσει χώρο στον κάθε βάρβαρο να κάνει ότι θέλει. Στις πορείες των οικοδόμων το ΄90 (τα έχω δει με τα μάτια μου) δεν άνοιγε ρουθούνι και δεν έσπαγε ούτε μία βιτρίνα. Ξέρεις γιατι? Γιατί όταν οι οικοδόμοι είπαν "όποιος προβοκάτορας χαλάσει την πορεία μας θα φτύσει το γάλα της μάνας του" αυτό και έγινε. Μετά τις πρώτες ψιλές κανείς δεν προσπάθησε ξανά να εκμεταλλευτεί τον αγώνα τους. Για να κάνει τη δουλειά της η αστυνομία θα πρέπει πρώτα οι φοιτητές να απομονώσουν τους ταραξίες ή και να τους καταδώσουν. Κακό είναι να καταδίδεις τον χούλιγκαν που τα σπάει στην πορεία σου? Στην τελική, όταν κατεβαίνεις στο δρόμο για τα δικαιώματά σου είσαι και υπεύθυνος για τις συνέπειες των πράξεών σου. Αν κάνεις πολύμηνη κατάληψη θα πρέπει να είσαι έτοιμος να χάσεις την εξεταστική σου. Αν αφήνεις τα χουλιγκάνια να τα κάνουν γυαλιά καρφιά στη σχολή σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αλλάξεις το νομο για το άσυλο. Και αν αφήνεις τους αληταράδες να τα σπάνε στην πορεία σου θα πρέπει να βρεις τρόπο να τους σταματήσεις. Έστω και με τη βοήθεια της (τρισκατάρατης) αστυνομίας. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 "Εις θάνατο", θα έλεγα αν δεν είχε καταργηθεί η θανατική ποινή, γι αυτούς που πιάσανε εχθές το βράδυ! Στην καλύτερη περίπτωση όμως όσοι από αυτούς που πιάσανε είναι φοιτητές για μένα θα πρέπει να γίνει η διαγραφή τους από τα πανεπιστήμια που περάσανε και να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να ξαναδώσουν! Όσοι δεν ήταν φοιτητές αρκετοί μήνες φυλακή θα ήταν το καλύτερο... ΔΕΝ καταδικάζω τις φοιτητικές κινητοποιήσεις καταδικάζω αυτούς που νομίζουν ότι επειδή φοράνε μία κουκούλα μπορούν να κάνουν ότι θέλουν! Ντροπή και αίσχος γι αυτά που έγινα εχθές στο μνημείου του αγνώστου στρατιώτη, και για τις σημαίες που κάψανε! Οι φοιτητικές οργανώσεις το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι ΔΗΜΟΣΙΑ να καταδικάσουν τα γεγονότα και να ζητήσουν συγνώμη γι αυτά που έγινα! Καλά να κάνουν όμως αφοι οι ατυνομικοί δεν βγάζουν τα γκλόπ και να τους τα βάλουν στον κ@^*ο... και να καταλάβουν οτι η δημοκρατία έχει και τα όριά της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Μηπως μετα τη θανατικη ποινη να ξαναεφαρμοσουμε και την εξορια??? ελεος δηλαδη με αυτα που διαβαζω τετοια ωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 @kostas@sl45i Επειδή προφανώς αναφέρθηκες σε μένα. Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Στην Τουρκία δεν έκαψαν το μαυσωλείο του Κεμάλ, ούτε το αντίστοιχο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εκεί έγινε ολόκληρος ντόρος για 2-3 βίντεο της κακιάς ώρας (τα έχω δει) 2-3 Ελλήνων και Τούρκων εθνικιστών στο YouTube, που αν δεν το φούσκωναν τα πορωμένα τουρκικά ΜΜΕ, δεν θα γίνονταν θέμα. Ε, ναι αυτό είναι για γέλια. Το να ασχολήται δηλαδή ολόκληρη η τουρκική κυβέρνηση με τα βίντεο του YouTube και να κόβει την πρόσβαση στην συγκεκριμένη σελίδα. Για να είμαι ειλικρινής όταν το έγραφα κατά νου είχα το Βασίλη. Δε συγκρίνω ανόμοια πράγματα, απλά λέω ότι σε κάθε περίπτωση δουλειά του κράτους δεν είναι να σπάει στο ξύλο τους πολίτες του. Τόσο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 @Αίσοπος "Εις θάνατο", θα έλεγα αν δεν είχε καταργηθεί η θανατική ποινή, γι αυτούς που πιάσανε εχθές το βράδυ! Στην καλύτερη περίπτωση όμως όσοι από αυτούς που πιάσανε είναι φοιτητές για μένα θα πρέπει να γίνει η διαγραφή τους από τα πανεπιστήμια που περάσανε και να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να ξαναδώσουν! Όσοι δεν ήταν φοιτητές αρκετοί μήνες φυλακή θα ήταν το καλύτερο... ΔΕΝ καταδικάζω τις φοιτητικές κινητοποιήσεις καταδικάζω αυτούς που νομίζουν ότι επειδή φοράνε μία κουκούλα μπορούν να κάνουν ότι θέλουν! Ντροπή και αίσχος γι αυτά που έγινα εχθές στο μνημείου του αγνώστου στρατιώτη, και για τις σημαίες που κάψανε! Οι φοιτητικές οργανώσεις το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι ΔΗΜΟΣΙΑ να καταδικάσουν τα γεγονότα και να ζητήσουν συγνώμη γι αυτά που έγινα! Καλά να κάνουν όμως αφοι οι ατυνομικοί δεν βγάζουν τα γκλόπ και να τους τα βάλουν στον κ@^*ο... και να καταλάβουν οτι η δημοκρατία έχει και τα όριά της! Αυτή δεν είναι μια πορωμένη αντίδραση;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Οβελιξ καλο μου θα αφηνες εσυ το παιδι σου να παει να παλευσει με καποιους αρρωστους για να δυαλυθουν οι κουκουλοφοροι?Η θα πηγαινες εσυ ο ιδιος ?Ε κι εμεις μανουλες εχουμε κι δεν θελουμε να μας δουνε σκοτωμενους απο καποιον αρρωστο.Νομιζω οτι ρωταμε πραγματα αυτονοητα.Εγω αν ειχα παιδι δεν θα το αφηνα να παει να παλεψει με κουκουλοφορους.Δεν ειναι δικη του δουλεια. Εμας καλε μου οι αλητες δεν μας ειναι γνωστοι οι αλητες οπως ειπες ειναι τα γνωστα ατομα που κανιυν τα ιδια σε καθε ευκαιρια.Αθλητικα σωματια κι τετοια.Βλεπουμε τι γινεται στα γηπεδα η στις διαδηλωσεις με καθε ευκαιρια.Ας σταματησουν τα σωματια να τους προστατευουν στα γηπεδα κι θα δεις πως θα καθαρισουν οι δρομοι κι θα ηρεμησουν το γηπεδα κι θα ηρεμησουμεγενικα .τα ιδια 10 ατομα κανουν αυτην την δουλεια. εγω παντως το παιδι μου δεν το στελνα να σκοτωθει γιατι καποιοι αλλοι καλυπτουν διαφορους. Είδες τι βρομόξυλο είχε πέσει στη Νομική Αθηνών πριν λίγες μέρες; :lol: Μεταξύ τους δηλαδή πως γίνεται και πλακώνονται; :confused: Οπότε είναι μάλλον λίγο αντιφατικό αυτό που λες... ;) Κάποιοι μάλλον μας κάνουν πλάκα (και δεν αναφέρομαι για σένα)... :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 ovelix οι φοιτητες δεν ειμστε οικοδομοι κι ειμαστε πολιτισμενοι υποτιθεται.Εν πασει περιπτωσει μου κανει εντυπωση ου υπαρχει ατομο που προτεινει την ωμη βια ως μεσο καταστολης της βιας.Μια αλλη λυση θα ναι να παρουμε περιστροφα κι να αλληλοσκοτονωμαστε εκει θα μας φτασουν ολα αυτα. Τι εννοεις οτι υπαρχει αντιφαση στα λεγομενα μου?Ολοι καποτε εχουμε τσακωθει η πλακωθει δεν πηγαμε να βαλουμε φωτια στην Αθηνα ακομη.Οποιοι τσακωθηκαν δεν σημαινει οτι βαζουν τις κουκουλες κι βαζουν φωτιες.Ολοι καπου θυμωνουμε ειδικα μεταξυ μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 "Σκασε θα σε σκοτωσω" "Βουλωστο γιατι θα'ρθω εκει και θα σε σκισω" Και αλλα ομορφα.. Ο λογος για το τι λενε τα ατομα με καλυμενα τα προσωπα τους σε περιπτωσεις που τους κραζουμε να σταματησουν. Και χθες, παλι το ιδιο εγινε. Αλυσιδα ημουν, μπροστα στη Βουλη ακριβως. Αφου καναν τα μπαχαλα τους στα λουλουδαδικα και αναγκαστηκαν να οπισθοχωρησουν πεσανε πανω στο μπλοκ μας και προσπαθουσαν να μπουνε μεσα. Εμεις δεν τους το επιτρεψαμε και τους βριζαμε να απομακρυνθουν γιατι ειχαν αρχισει να μας ριχνουν οι αστυνομικοι δακρυγονα στο 1 μετρο απο το μπλοκ. Οπως δεν θα αρχισω να παιζω ξυλο με καποιον αγνωστο στο δρομο, ετσι δεν προκειται να προσπαθησω να συνετισω καποιον με ακραια ψυχολογια που φοραει κουκουλα και κραταει κομματια μαρμαρου ιδιως εαν εχω παρει τη δοση μου απο δακρυγονο και δυσκολευομαι να κρατηθω ορθιος ενω αυτος εχει τη μασκουλα ενεργου ανθρακα (το οποιο αποτελει παθητικη αντισταση κατα της αρχης, οποτε εγω δεν μπορω να τη χρησιμοποιησω).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Ωραία. Αφού οι φοιτητές είναι οπαδοί του Γκάντι και της μη-βίας ας καθίσουν να κοιτάνε με επιστημονικό (πάνω απ΄ολα) ενδιαφέρον το πώς ακριβώς καίγεται ένα μπάτσος και το πώς ακριβώς ανεμίζει η φουστανέλα του τσολιά όταν του την πυρπολούν μερικοί αληταράδες στην πορεία τους. Οι φοιτητες ανέκαθεν ήταν η δύναμη που άλλαζε τον κόσμο. Παρισι το 68, ΗΠΑ το 70 (κατά του πολέμου στο Βιετνάμ), Αθήνα σε Νομική και Πολυτεχνείο το 73. Πάντα έβαζαν τα χέρια τους στη φωτιά και πάντα έκαναν αισθητή την παρουσία και τη θέλησή τους. Αν άκουγαν τις μανάδες τους θα έμεναν στο σπίτι και θα άφηναν άλλον να σώσει τον κόσμο. Έχοντας κάνει όλα αυτά, το φοιτητικό κίνημα θα περίμενα να είναι πιο αποφασιστικό και πιο αποτελεσματικό. Όταν έχουν ρίξει ολόκληρη χούντα έχοντας όλο το κράτος εναντίον τους μου φαίνεται τουλάχιστον γελοίο να λένε "δεν μπορούμε να περιφρουρήσουμε την πορεία μας". Δύο είναι τα ενδεχόμενα: Ή γουστάρουν ή βαριούνται. Αναρωτιέμαι ποιο είναι το πιο επικίνδυνο. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Ovelix εχω αρχισει κι σε φοβαμαι:lol: :lol: :p.Πολυ αγρια διαθεση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 ovelix οι φοιτητες δεν ειμστε οικοδομοι κι ειμαστε πολιτισμενοι υποτιθεται.Εν πασει περιπτωσει μου κανει εντυπωση ου υπαρχει ατομο που προτεινει την ωμη βια ως μεσο καταστολης της βιας.Μια αλλη λυση θα ναι να παρουμε περιστροφα κι να αλληλοσκοτονωμαστε εκει θα μας φτασουν ολα αυτα. Τι εννοεις οτι υπαρχει αντιφαση στα λεγομενα μου?Ολοι καποτε εχουμε τσακωθει η πλακωθει δεν πηγαμε να βαλουμε φωτια στην Αθηνα ακομη.Οποιοι τσακωθηκαν δεν σημαινει οτι βαζουν τις κουκουλες κι βαζουν φωτιες.Ολοι καπου θυμωνουμε ειδικα μεταξυ μας. Δεν είπα να τα πιαστούν οι φοιτητές στα χέρια με τους κουκουλοφόρους, αν και μερικοί πιστεύουν ότι και αυτό κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει. Έχουμε άλλωστε δει δείγματα πυγμαχικών ικανοτήτων των φοιτητών πρόσφατα σε κάποια σχολή των Αθηνών (Οικονομικό ή Νομική αν δεν απατώμαι). Εν πάσει περιπτώσει, γιατί όσες μέρες γίνονται επεισόδια στις πορείες διαμαρτυρίας των φοιτητών, ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ εκπρόσωπος φοιτητών δεν έκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ δήλωση κατά των κουκουλοφόρων?????? Το μόνο που λένε είναι κατηγορίες κατά της αστυνομίας. Δε θα διαφωνήσω για τις ευθύνες της αστυνομίας. Είναι υπόλογο το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, αυτό είναι σίγουρο. Έτερον εκάτερον όμως. ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ???? Θα μας απαντήσει κανένας επιτέλους?????? :wacko: Δύο είναι τα ενδεχόμενα: Ή γουστάρουν ή βαριούνται. Αναρωτιέμαι ποιο είναι το πιο επικίνδυνο. +1 ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Αν το μόνο εμπόδιο αναμεσα σε μια φοιτητική πορεία και στην ειρηνική ολοκλήρωσή της είναι 50 αναρχικοί, τότε οι 10.000 φοιτητές που δεν διώχνουν με τις κλωτσιές τους αναρχικούς απο την πορεία τους εμένα μου φαίνονται ύποπτοι. Αντί, λοιπόν, οι φοιτητές να ψάχνουν δικαιολογίες για αυτά που γίνονται καλύτερα βρουν τρόπο να μην γίνονται. Το ότι 30-40 άτομα καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν τους 10.000 υποδηλώνει πράγματα καθόλου καλά για τους 10.000. Απευθυνόμενος τώρα στους φοιτητές-διαδηλωτές: Αν οι ταραξίες σάς είναι γνωστοί, γιατί δεν τους μπουζουριάσατε να τους κανετε τόπι στο ξύλο που τολμούν και αμαυρώνουν την πορεία σας? 10.000 άτομα φοβούνται 40 αλήτες? Πιάστε τους, παραδώστε τους στους μπάτσους αν θέλετε και συνεχίστε μια χαρά την πορεία σας. Αν οι χούλιγκανς είναι το αλλοθι των μπατσων για να σας δέρνουν οι πρώτοι που θα έπρεπε να λιώσουν στο ξύλο τους χούλιγκανς είστε εσείς. Γιατί δεν το κάνετε? +1 και από μένα , ένα δυναμικός όγκος (περίπου) 10,000 φοιτητών , να "υποκινείτε" από κάμποσα αποβράσματα , αν δεν είναι τουλάχιστον ύποπτο , τότε σίγουρα είναι μια άτυπη συνεργασία... Δεν λέω , δεν είναι και στο χέρι σας να ασχολείστε με αυτούς - αλλά μιας και ενσωματώνονται με σας , ε τότε είναι χρέος σας να προστατέψετε και την διαδήλωση σας , αλλά και τους χώρους τριγύρω από σας ! ...edit ... σωστή παρατήρηση και του panosz75! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 χασιωτης μια που σαι απο χανια φερε τα πιστολια κι τον Γιαννη τον φονια κι ολη την φαμιλια του κι παμε:lol: :lol: .Πλακα κανω χωρις παρεξηγηση αλλα δεν ειμαστε επαγγελματιες πυγμαχοι .Παιδια το να αλλησκοτωθουμε που θα μας σκοτωσουν δεν υπαρχει περιπτωση δεν ειναι η πιο λογικη λυση.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 χασιωτης μια που σαι απο χανια φερε τα πιστολια κι τον Γιαννη τον φονια κι ολη την φαμιλια του κι παμε:lol: :lol: .Πλακα κανω χωρις πατεξηγηση αλλα δεν ειμαστε επαγγελματιες πυγμαχοι .Παιδια το να αλλησκοτωθουμε που θα μας σκοτωσουν δεν υαρχει περιπτωση δεν ειναι η πιο λογικη λυση.:lol: Για το αν υπάρχει θέληση ή όχι στο να σταματηθούν οι κουκουλοφόροι να παραθέσω ένα γεγονός που έγινε πριν μερικούς μήνες. Φαντάζομαι όλοι θα θυμάστε το περιστατικό που είχε γίνε σε χωριό ή κωμόπολη της Εύβοιας όπου κατά τη διαάρκεια μαθητικών καταλήψεων έγινε καταγγελία για βιασμό αλλοδαπής μαθήτριας από μια ομάδα μαθητών που συμμετείχαν στην κατάληψη. Όταν μετά από κάποιες μέρες μία ομάδα κουκουλοφόρων/αντιεξουσιαστών μεταφέρθηκε στην Εύβοια με πούλμαν και άρχισε να βρίζει, να λέει συνθήματα και να γράφει συνθήματα κατά του συγκεκριμένου χωριού, κατηγορώντας τους κατοίκους ως ρατσιστές, σεξιστές κλπ, μια χούφτα "ταπεινών" συγχωριανών της μαθήτριας βγήκαν στους δρόμους και τους έκαναν τόπι στο ξύλο. Προφανώς προσβλήθηκαν από τις -άδικες κατ' αυτούς- κατηγορίες και το κίνητρό τους ήταν τόσο μεγάλο που οι όποιες πιθανές αμφιβολίες τους διαλύθηκαν μονομιάς. Επομένως όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και λύση. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts