giamar Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Εμένα σταμάτησε. Βασικά πήρα στον οτε να ρωτήσω μήπως είναι επικίνδυνο και μου είπε ότι μάλλον κάποιος έκανε λάθος και μου έστελνε fax και πως δεν μπορεί να είναι επικίνδυνο. Και μου ακούστηκε και πολύ λογικό να είναι fax όταν το είπε με βάση τον ήχο που άκουγα. Κι εγώ με το που διάβασα το πρώτο post σε fax πήγε το μυαλό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ακολουθησα τις οδηγιες της παρακατω σελιδας:http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm απο οτι λεει εαν δεν συνδεεται στο ιντερνετ πιθανος φταινε οι διευθυνσεις DNS εγω θελω τις διευθυνσεις τις σωστες ετσι ωστε να λειτουργησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolo Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 fax fax fax Παράθεση http://www.myarduino.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 παιδια καλημερα.μολις σημερα πηρα το linksys wag200g annex-b.εχω τελλας.δεν καταφερα να συνδεθω οτι και αν εκανα.μεσω 192.168.1.1 εκανα ολες τις ρυθμισεις αλλα τζιφος.το λαμπακι dsl δεν αναψε ποτε.τι να φταει?οταν δοκιμασα το cd εγκαταστασης μου βγηκε ενα μνμ οτι το καλωδιο dsl δεν εινα συνδεμενο...???πισω στο line το βυσμα που συνοδευει το πακετο του μοντεμ ειναι πιο χοντρο απο αυτο που ειχα στο προηγουμενο μοντεμ.στην πριζα του τηλεφωνου μου ομως μπαινει κανονικα.δοκιμασα και τα δυο βυσματα και αυτο της συσκευασιας αλλα κ αυτο που ειχα στο παλιο μου μοντεμ.τζιφος...λαμπακι dsl δεν αναψε ποτε.αντιμετωπισε κανεις το ιδιο προβλημα?μπορω να συνδεθω η κλαιω τα 64 ε μου???? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 annex-b είναι τα μοντεμ για isdn και annex-a για pstn εκεί είναι το πρόβλημα νομίζω. Δεν πιστεύω η γραμμή της tellas να είναι isdn οπότε άλλαξε το στο μαγαζί που το πήρες με ένα annex-a Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 το θεμα ειναι οτι θα μου το αλλαξουν αφου το ανοιξα?και το αλλο προβλημα ειναι οτι η γυναικα μου πεταξε την αποδειξη.μαλλον τον ηπια.... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Κάνε μας μια χάρη αν μπορείς. Γράψε στην «Εκτέλεση» ("Run") του «Έναρξη» ("Start") ένα "cmd" (χωρίς τα εισαγωγικά). Εκεί γράψε ένα "ipconfig /all" (πάλι χωρίς τα εισαγωγικά) και κάνε μας copy paste αυτό που σου έβγαλε σε κώδικα (αλλιώς θα διαβάζεται δύσκολα). ΥΓ: Τώρα είδα ότι το κάνει και στην σελίδα που παρέθεσες, οπότε θα ξέρεις ακριβώς πως γίνεται. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 μημπως ξερεις πως μπορω να κανω copy paste γιατι δε βγαζω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 γεια σου φιλε μου ,εγω το δουλευω το σμσ με πανασονικ συγκεκριμενα το 8100 που εχω ,απο την αρχη που ξεκινησε η υπηρεσια,και αντιμετωπισα μονο στην αρχη ιδιο προβλημα με σενα μονο στην αποστολη σμσ προς wind,αλλα οχι παντα ,με αλλες εταιριες δεν ειχα προβλημα ,η ληψη ειναι κανονικη,και η αποστολη,βεβαια εχω να στειλω καμμια εβδομαδα τωρα και δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα τωρα τελευταια ,θα δοκιμασω να σου πω.περιμενε να δω........... στελνει κανονικα ,και λαμβανει σε ολες τελικα μια χαρα,δεν ξερω αν παιζει σημασια οτι διαθετω isdn,ξαναδοκιμασε σε αλλη στιγμη να δεις, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Ανάλογα το κατάστημα που το αγόρασες... Αν είναι πλαίσιο στο αλλάζουν χωρίς δεύτερη σκέψη και σου βρίσκουν και την απόδειξη. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labri123 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Καλησπέρα σε όλους, συγνώμη αν το topic είναι λίγο άσχετο αλλά μου έχει ανατεθεί μια πτυχιακή η οποία θα είναι ένα σεμινάριο γύρω από το ISDN με εξειδίκευση στη διαχείριση βλαβών. Γενικά είναι μια πεθαμένη τεχνολογία κ δεν μπορώ να βρω πάρα πολλές πληροφορίες, όποιεσδήποτε πηγές γύρω από το θέμα είναι καλοδεχούμενες, Ευχαριστώ πολύ!!!! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 thanks τελικα βρηκα ακρη αλλα μου παρουσιαστηκε καποιο αλλο θεμα δεν ξερω ποια πορτα να ανοιξω για να λειτουργησει καθως κανω ελενχο λειτουργιας θυρας μεσω του utorrent και ως τωρα οτι πορτα εχω βαλει λεει οτι τη βλεπει κλειστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wacko5 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ,ΞΕΡΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ Η ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΩ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ!! ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΓΕΘΟΥΣ Ν ΒΥΤΕS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ Α ΣΤΟΝ Γ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΣΤΟ Β Κ ΑΠΟ ΤΟΝ Β ΣΤΟ Γ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ Κ ΙΣΟΙ ΜΕ 80 sec ΟΠΟΤΕ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ 160 sec. ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝΤ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ 80 ΙΣΟΜΕΓΕΘΗ ΠΑΚΕΤΑ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ. (ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ Α ΣΤΟΝ Β Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ Β ΣΤΟΝ Γ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ 1 sec.) _ _ _ |Α| ----------- |Β| ---------- |Γ| Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 γεια σου φιλε μου ,εγω το δουλευω το σμσ με πανασονικ συγκεκριμενα το 8100 που εχω ,απο την αρχη που ξεκινησε η υπηρεσια,και αντιμετωπισα μονο στην αρχη ιδιο προβλημα με σενα μονο στην αποστολη σμσ προς wind,αλλα οχι παντα ,με αλλες εταιριες δεν ειχα προβλημα ,η ληψη ειναι κανονικη,και η αποστολη,βεβαια εχω να στειλω καμμια εβδομαδα τωρα και δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα τωρα τελευταια ,θα δοκιμασω να σου πω.περιμενε να δω........... στελνει κανονικα ,και λαμβανει σε ολες τελικα μια χαρα,δεν ξερω αν παιζει σημασια οτι διαθετω isdn,ξαναδοκιμασε σε αλλη στιγμη να δεις, Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.Το πρόβλημα έχει περιοριστεί σε ένα μόνο αριθμό κινητού:Tου δικού μου!!!!(τουλάχιστον ανάμεσα στους αριθμούς που έστειλα και έλαβα sms.) Από το δικό μου λοιπόν είναι αδύνατον να λάβω sms από το συγκεκριμένο σταθερό. Όσον αφορά τον ΟΤΕ, μου είπαν απλά ότι δεν υπάρχει τμήμα που να ασχολείται με τα προβλήματα sms από σταθερά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Φαντάζομαι ένας από τους απλούς λόγους που γίνεται αυτό, είναι ότι στην περίπτωση των πακέτων ο κόμβος Β θα αρχίσει να μεταδίδει τα πακέτα στον Γ με το που φτάσει το πρώτο πακέτο και όχι με το που θα λάβει το σύνολο των πακέτων. Οπότε ουσιαστικά ο κόβμος Β θα λάβει το πρώτο πακέτο στο 1ο sec. Ο κόμβος Γ θα λάβει το πρώτο πακέτο στο 2ο sec. Ο κόμβος Β θα λάβει το τελευταίο πακέτο στο 80 sec και ο κόμβο Γ θα λάβει το τελευταίο πακέτο στο 81 sec. Δηλαδή σχεδόν το μισκό από τα 160 sec. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Αν αρχίζεις το ψάξιμο για τη πτυχιακή σου λέγοντας ότι είναι μια πεθαμένη τεχνολογία δε σε βλέπω καλά. Η άποψη της πεθαμένης έχει μείνει από τις καλύτερες επιδόσεις στο internet της adsl έναντι της isdn. Όμως η isdn δεν έχει να κάνει με το internet. Ούτε η adsl είναι αντικαταστάτης της. (για αυτό άλλωστε και συνδυάζονται). Για την ISDN σίγουρα θα βρεις πολλά, για τη διαχείρηση βλαβών θες πιο καλή έρευνα και γνώσεις. Εγώ για την ώρα μεταφέρω το θέμα στη σταθερή τηλεφωνία. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Έχετε όμως όλοι την ατάκα έτοιμη! Τα router είναι κλειδωμένα γιατί έτσι τα θέλει ο ιδιοκτήτης τους. Από εδώ δε μπορούμε να σε συμβουλέψουμε άλλον τρόπο. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Χπονια χρησιμοποιω το pap2.Αγορασα το 3102 για το οποιο εχω μερικες αποριες α.εχει καλυτερη αποδοση απο το pap2 το οποιο παιρνει 2 παροχους ενω το 3102 παιρνει μονον 1 (εχει 1 εξοδο phone) β.στην υποδοχη line γυρναει τη pstn ωστε να χτυπαει η γραμμη του οτε απο το ιδιο τηλεφωνο που εχουμε συνδεσει στην phone.Γιατι εχει σελιδα η pstn ωστε να γινεις register στην pstn,σε τι εξυπηρετει για την γραμμη του οτε? γ.εαν εξαιρεσουμε τις παραμετρους που παιρνει το 3102 κανω λαθος πιστευοντας οτι οι διαφορες τους ειναι μονον οτι το pap2 δυο εξοδους για 2 voip παροχους εναντι 1 του 3102 και οτι το 3102 εχει εισοδο οτε ωστε να χτυπαει ο οτε στο ιδιο τηλεφωνο (πως καλω μεσω οτε απο αυτο το τηλεφωνο?,πληκτρολογω κατι και μου γυρναει τη γραμμη στον οτε για να καλεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Mετάβαση από ΟΤΕ σε Forthnet στην Καλαμάτα έγινε σε 1 μέρα πάντως. Όλα είναι θέμα συγκυρίας και πορτών Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YTalellis Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Έχω ADSL στα 8/384Mbits και σκέπτομαι να την αναβαθμίσω σε 24/1024 γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν θα βελτιωθεί η ποιότητα της Voip επικοινωνίας, η οποία σημειωτέον τώρα είναι αρκετά ανεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Χαίρετε, έχω πρόβλημα να στείλω fax με την Tellas σε συγκεκριμένες χώρες. Στέλνει σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό αλλά συγκεκριμένα στην Αγγλία, Λιχτενστάιν δεν στέλνει. Έχω double play και έχω δοκιμάσει φίλτρο και splitter και τίποτα. Τα νούμερα fax δουλεύουν κανονικά. Αν πρόκειται να στείλω fax με την ίδια συσκευή μέσω γραμμής ΟΤΕ, το στέλνει ενώ με την Tellas, ξεκινάει και δεν ολοκληρώνεται η αποστολή. Ξέρετε τι φταίει;;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Καλημερα!εχω δορυφορικη κεραια και εναν αποκωδικοποιητη τον οποιο εχω συνδεσει πανω στο modem (adsl συνδεση) και βλεπω δορυφορικα καναλια. η χρεωση ειναι κανονικη adsl 16Ε/μηνα. τωρα δεν μπορω να εχω κανονικο adsl γιατι στην νεα περιοχη που μενω δεν υπαρχει μεχρι στιγμης δυνατοτητα.υπαρχει ομως η δυνατοτητα να εχω ασυρματο internet.αυτο που με προβληματιζει ειναι η ογκοχρεωση.η voda μου ειπε πως χρεωνομαι μονο οταν σερφαρω στο διαδικτυο.οταν δεν σερφαρω δεν χρεωνομαι. ερωτηση..οταν δεν σερφαρω αλλα ο αποκωδικοποιητης δουλευει μεσω modem τι γινεται?κατεβαζει δεδομενα ο αποκωδ. και μεχρι ποσα μπορει να κατεβασει? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmak3 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Σκεφτομαι να βαλω το iptv του connex<tv+internet+tel>,to exei βαλει κανεις;αξιζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Έισαι σίγουρος ότι δίνει iptv το conn-x; Νομίζω το δίνει μόνο πειραματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Εσύ μάλλον εννοείς ότι έχεις σπασμένη δορυφορική. Έπρεπε να έχεις μετρήσει πόσα κατεβάζει. Φυσικά κάτι θα κατεβάζει αλλά δεν θα είναι πολλά. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts