polisv Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 ΝΕΤΟΝΕ η οποία είναι ,κατά την άποψη μου, αρκετά καλύτερη από τους υπόλοιπους εναλλακτικούς:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polisv Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Φίλε το ότι περίμενες 7 ολόκληρα λεπτά ....τι να πω... έχεις δοκιμάσει σε άλλους εναλλακτικούς να δεις τι γίνεται??? Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τη ΝΕΤΟΝΕ αλλά σε σύγκριση με άλλους είναι έτη φωτός σε επικοινωνία και διάθεση για εξυπηρέτηση. Είμαι συνδρομητής της εταιρείας γι'αυτό μπορεί να μην είμαι αντικειμενικός, αλλά από Ιούλιο που την έχω μόνο ένα διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου υπήρχε πρόβλημα με τις ταχύτητες downloading. Κατά τα άλλα όλα άψογα και η τηλεφωνία κανόνι. Μπες και κοίτα στο adslgr τα αντίστοιχα forum για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Προσωπικά σε δικούς μου ανθρώπους την προτείνω... Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα (αν και τώρα τελευταία πάλι σέρνεται το Internet):( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Αν και το σπιτι σου(ή δευτερο καταστημα) ειναι στην ιδια ΠΟΛΗ , τοτε παρε στο 134 (δωρεαν απο το σταθερο) η σε ενα καταστημα οτε και ζητα να σου κανουν ISDN την γραμμη στο σπιτι σου με 2€ παραπανω παγιο και να στον βαλουν ΑΥΤΟΝ τον αριθμο ως msn Aν ηδη εχεις ISDN τοτε απλα να στον ''κουμποσουν'' σαν msn Αν δεν ξερεις τι ειναι isdn ειναι μια ψηφιακη γραμμη ''πανω'' στον ιδιο λογαριασμο ΜΕ 2 καναλια φωνης και μπορεις να ''κουμποσεις'' εως 8 msn Μπορεις να συνδεσης 2 απλες και 2 isdn συσκευες για να ''ξεχωριζεις'' τον αριθμο του σπιτιου με της δουλειας ! η μετατροπη γινετε μετα απο 10-15 μερες κοστιζει περιπου 18€ και θα μεινει χωρις τηλ. για λιγες ωρες -Θα εχεις μετα και ΔΩΡΕΑΝ αναγνωριση κλησεων ;) -Δεν θα χρεωνεσε και εκτροπη ;) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Αναητώ κάποιο linksys μοντέλο ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ που να είναι dual. Δηλαδή να δέχεται ΚΑΙ κανονική γραμμή τηλεφωνική ΚΑΙ IP phone. Θα με ενδιέφερε και ένα "απλό" ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ χωρίς δυνατότητα IP phone... Τις προτάσεις σας σας παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Εαν το κόψεις είναι υποχρεωμένοι να τον κρατήσουν κλειδωμένο για 6 μήνες δηλαδή να μην μπορούν να τον δώσουν σε άλλο. Αλλά επειδή μπορεί να θες για περισσότερο των 6 μηνών τότε κάνε τον αριθμό εξοχικό όπου θα πληρώνεις τα πάγια μόνο για 6 μήνες τον χρόνο για όσα χρόνια θέλεις... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Αν και το σπιτι σου(ή δευτερο καταστημα) ειναι στην ιδια ΠΟΛΗ , τοτε παρε στο 134 (δωρεαν απο το σταθερο) η σε ενα καταστημα οτε και ζητα να σου κανουν ISDN την γραμμη στο σπιτι σου με 2€ παραπανω παγιο και να στον βαλουν ΑΥΤΟΝ τον αριθμο ως msn Aν ηδη εχεις ISDN τοτε απλα να στον ''κουμποσουν'' σαν msn Αν δεν ξερεις τι ειναι isdn ειναι μια ψηφιακη γραμμη ''πανω'' στον ιδιο λογαριασμο ΜΕ 2 καναλια φωνης και μπορεις να ''κουμποσεις'' εως 8 msn Μπορεις να συνδεσης 2 απλες και 2 isdn συσκευες για να ''ξεχωριζεις'' τον αριθμο του σπιτιου με της δουλειας ! η μετατροπη γινετε μετα απο 10-15 μερες κοστιζει περιπου 18€ και θα μεινει χωρις τηλ. για λιγες ωρες -Θα εχεις μετα και ΔΩΡΕΑΝ αναγνωριση κλησεων ;) -Δεν θα χρεωνεσε και εκτροπη ;) den ειναι στην ιδια πολη ειναι μοσχατο το μαγαζι-βαρκιζα το σπιτι.γινεται isdn και να κουμπωσω τα 2 νουμερα δω?η αναγκαστικα τοτε θα πρπει να την φερω την γραμμη και να πληρωνω το παγιο κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Στην Βάρκιζα 210 έχει έτσι; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Στην Βάρκιζα 210 έχει έτσι;ναι κανονικα,νομιζω ολη η αττικη εχει 210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Άρα κάνεις το τηλ στην βάρκιζα isdn (τηλέφωνο στο 134,πληρώνεις 30€,κλείνεις ραντεβού με το συνεργείο οτε και στο κάνουν σε λίγη ώρα). Μετά αίτηση εσωτερικής φορητότητας της γραμμής του μοσχάτου να εγκατασταθεί ως ανεξάρτητη pstn στον ίδιο χώρο με τον αριθμό της βάρκιζας και όταν εγκατασταθεί και φαίνεται στο σύστημα οκ (μετά από 2 μέρες) ζητάς να σου κρεμάσουν το μοσχάτο νούμερο σε μσν στην isdn (οπότε και κόβεται αυτόματα η 2η γραμμή). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Φίλε Panagioti...η μετατροπή σε isdn κοστίζει 17,47....όχι 30Ε...:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ΟΤΑΝ κανεις την αιτηση μετατροπης σε isdn θα ζητησεις το νουμερο του μαγαζιου να στο κανουν msn Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Όντως 17,47€ έχει τώρα η μετατροπή :) Για να γίνει μσν μια γραμμή που ανήκει σε άλλο αστικό κέντρο πρέπει πρώτα να είναι ξεχωριστή γραμμή στο ίδιο κέντρο δηλαδή να έχει γίνει εσωτερική φορητότητα. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Βασικά ο ipparxos ψάχνει: - με προεπιλογή (άρα η Netone δεν μας κάνει) - για όλα τα δίκτυα (άρα ο ΟΤΕ δεν μας κάνει) Σχεδόν όλες οι υπόλοιπες προσφέρουν αυτά που ζητάς. Για το κόστος νομίζω οι φτηνότερες είναι η Cosmoline και η Vivodi (14.80 Ευρώ/μήνα πρέπει να έχουν, αν θυμάμαι καλά). Από ποιότητα ήχου δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Βασικά ο ipparxos ψάχνει: - με προεπιλογή (άρα η Netone δεν μας κάνει) - για όλα τα δίκτυα (άρα ο ΟΤΕ δεν μας κάνει) Σχεδόν όλες οι υπόλοιπες προσφέρουν αυτά που ζητάς. Για το κόστος νομίζω οι φτηνότερες είναι η Cosmoline και η Vivodi (14.80 Ευρώ/μήνα πρέπει να έχουν, αν θυμάμαι καλά). Από ποιότητα ήχου δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ποιο είναι το πρόγραμμα της Cosmoline; Δεν το βρήκα στο site τους. (Edit: Άκυρο. Το βρήκα!) Ξέρεις κανείς αν κάποιο από όλα αυτά τα προγράμματα υποστηρίζει εμφάνιση του καλούντος σε κλήσεις προς κινητά; Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZeroCool Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 έχω ένα μαγαζί, και έχω μια γραμμή τηλεφώνου που ήτανε πρώτα με τον ΟΤΕ + FORTHNET, και τώρα μόνο Teledome (μην ρωτάτε πως και γιατί πονεμένη ιστορία:))... τώρα η χρήση δεν είναι κάτι τρομερό,τα κλασικά ενός μικρού μαγαζιού λιανικης, προμηθευτές (Αστικά τα πιο πολλά),κινητά(πολύ λίγα),τράπεζες,πιστωτικές,FAX Επειδή έχω χάσει το τόπι στα site των εταιριών, θέλω τις γνώμες σας και τις προτάσεις σας για κάποιον πάροχο χωρίς ΟΤΕ κατά προτίμηση.. Παράθεση Keep Away from CooliCool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 ..θέλω τις γνώμες σας και τις προτάσεις σας για κάποιον πάροχο χωρίς ΟΤΕ κατά προτίμηση.. Ξανασκέψου το....:happy::happy::happy::happy: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Υπάρχουν βέβαια κάποιες εταιρείες που προσφέρουν επαγγελματικά πακέτα (νομίζω HOL και Tellas ας πούμε) που λογικά θα έχουν και καλύτερη υποστήριξη, αλλά είναι και αντίστοιχα ακριβότερα, επομένως κι εγώ νομίζω ότι δεν αξίζει και τόσο για επαγγελματικό τηλέφωνο να φύγεις από τον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Καλησπέρα στο forum Μήπως γνωρίζει κάποιος το πότε θα είναι διαθέσιμο το 2play της forthnet στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής ? Πριν 1 - 2 εβδομάδες κάποια συνεργεία έσκαψαν και πέρασαν κάποια καλώδια και έκτοτε τίποτα... :blink: ... thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Ποια ειναι ρε παιδια ???? Θελει να βαλει ενας ξαδερφος μου που δεν κανει αστικα και υπεραστικα τηλεφωνα. Δεν τον ενδιαφερει η ταχυτητα . Και 1 ΜΒps του ειναι αρκετα. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 hol hibox με 6 mb με € 16,50 !!!λαθος!!! νεο σωστο : hol double-play με προνομιακή σταθερή τηλεφωνία ΕΔΩ με 6 mb στα 21,90 € Στο ιδιοκτητο με εξτρα οτι κλησεις κανει ! 60’ δωρεάν αστικές / υπεραστικές κλήσεις για τους πρώτους 6 μήνες πιο φθηνο ΔΕΝ νομιζω να εχει !! 1. Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19% 2. Τιμή πώλησης double-play στα καταστήματα €109 και περιλαμβάνει 5 μήνες συνδρομής. 3. Όλες οι κλήσεις χρεώνονται ανά λεπτό ομιλίας 4. Ελάχιστη διάρκεια κλήσης προς τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 60 δευτερόλεπτα 5. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της υπηρεσίας είναι η αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 6. Τέλος διακοπής υπηρεσίας πριν την λήξη 12μήνου: €70 και ακομα ενα ειναι της lannet Ταχύτατη πρόσβαση στο internet με ρυθμούς μέχρι και 24Mbps … και απεριόριστες κλήσεις προς όλους τους σταθερούς αριθμούς εντός Ελλάδος μόνο από 20,98€* το μήνα. EΔΩ Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 To hibox απαιτεί να έχει ΟΤΕ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Ευχαριστω.Το vivodi telefonet 1024/256 με 17,85 θελει και ΟΤΕ ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 @γιαννη ναι θελει γιατι δεν ειναι στο δικτυο της βιβοντι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Ευχαριστω.Το vivodi telefonet 1024/256 με 17,85 θελει και ΟΤΕ ?? Όχι, αλλά πρέπει να έχει κάλυψη από το ιδιόκτητο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 @γιαννη ναι θελει γιατι δεν ειναι στο δικτυο της βιβοντι Απο vivodi μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται ΟΤΕ Όχι, αλλά πρέπει να έχει κάλυψη από το ιδιόκτητο. Εχει καλυψη.Νεο Ηρακλειο Αττικης ειναι. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts