NXONTZ Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Κατ΄αρχάς ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις γιατί με διαφωτίσατε αφού αυτό ( Για αυτό που σου υποσχέθηκαν και δεν σου δίνουν μπορείς να κάνεις γραπτό παράπονο με email και μετά από 15 μέρες χωρίς απάντηση να το προωθήσεις στην ΕΕΤΤ ) δεν το ήξερα! Το 1ο παράπονό μου είναι ότι , επειδή είχα ακούσει ότι για μετάβαση από isdn σε απλή γραμμή, θα έπρεπε κάποιος τεχνικός να κάνει κάποια ενέργεια ( πράγματι ο τεχνικός μου το έφτιαξε σε 5 λ. - αλλάζοντας κάποιες καλωδιώσεις τηλεφωνικές- εγώ ούτε σε...5 ώρες δεν θα τα κατάφερνα..), η vodafon ( δύο υπάλληλοί της στην προσπάθειά τους να με πείσουν να τους προτιμήσω ) σε ηχογραφημένες συνομιλίες τους με διαβεβαίωναν κατηγορηματικά ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω καμμία ενέργεια ( από την μετάβαση από isdn σε απλή γραμμή ). αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί θα το φροντίσουν αυτοί. Δεν έχουμε όλοι τεχνικές γνώσεις για να γνωρίζουμε αν φταίνε οι καλωδιώσεις κλπ, τηλέφωνο θέλουμε να έχουμε. Το ωραίο είναι ότι με πήρε τηλέφωνο ένας τεχνικός διευθυντής και μου είπε ότι εμείς υποσχεθήκαμε για τεχνικό δωρεάν, ενώ εσύ θέλεις...ηλεκτρολόγο :lol: Το 2ο παράπονό μου για το το stick είναι για το γαμ@το... Το κλού είναι ότι έχω στείλει επιστολή διαμαρτυρίας σε δύο email που μου υπέδειξε η ίδιαη vodafon (10/6 στο ecare.gr@vodafon.com και 26/6 στο customcare@hol.gr ) αλλά ακόμα αγνούμαι....... Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Tα e-mail είναι σίγουρο ότι είναι αυτά; Π.χ. μήπως το πρώτο είναι e-care ή τελειώνει σε vodafone.gr(να έχει ισχύ κάτι που τελειώνει σε vodafone.com δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό) και το 2ο customercare; Αλλά γιατί να ταλαιπωρείσαι με αυτό από τη στιγμή που υπάρχει έτοιμη φόρμα στο site τους; Για δοκίμασε να στείλεις εδώ : http://www.vodafone.gr/portal/client/formbuilder/displayForm.action?formId=1061 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Tα e-mail είναι σίγουρο ότι είναι αυτά; Π.χ. μήπως το πρώτο είναι e-care ή τελειώνει σε vodafone.gr(να έχει ισχύ κάτι που τελειώνει σε vodafone.com δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό) και το 2ο customercare; Αλλά γιατί να ταλαιπωρείσαι με αυτό από τη στιγμή που υπάρχει έτοιμη φόρμα στο site τους; Για δοκίμασε να στείλεις εδώ : http://www.vodafone.gr/portal/client/formbuilder/displayForm.action?formId=1061 Αυτά φίλε μου τα δώσανε τηλεφωνικά από Vodafone, αλλά θα δοκιμάσω και αυτό που μου είπες. Πάντως ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου:) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 . Το ωραίο είναι ότι με πήρε τηλέφωνο ένας τεχνικός διευθυντής και μου είπε ότι εμείς υποσχεθήκαμε για τεχνικό δωρεάν, ενώ εσύ θέλεις...ηλεκτρολόγο :lol: Μην το κοροϊδεύεις φίλε μου αυτό, δεν είναι δικαιολογία, είναι πραγματικότητα. Για την καλωδίωση από το κουτί ΟΤΕ της εισόδου σου μέρχι την κεντρική πρίζα του διαμερίσματος και απο εκεί μέχρι όλα τα μπριζάκια του σπιτιού δεν είναι θέμα του τεχνικού του παρόχου. Συνήθως ο συνδρομητής φέρνει ηλεκτρολόγο για αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 και γενικότερα αν εξαιρέσεις το θέμα με το φλασάκι που έχει δίκιο ο φίλος NXONTZ στο συγκεκριμένο δεν φταίει ο πάροχος. ήταν θέμα εσωτερικής καλωδίωσης προφανώς. θεωρώ πως ακομα και αν δεν είμαστε τεχνικοί πρέπει να ξέρουμε τι γίνετε στην καλωδίωση του σπιτιού μας.....δικο μας ειναι το σπιτι :p φανταστείτε πχ εγώ που δεν είμαι μάγειρας να φωνάξω έναν μάγειρα να με ρωτήσει που είναι οι κατσαρόλες και να του πω "A δεν ξέρω εγώ απο αυτα. ψάξε βρες τες" χάχα. φιλικά πάντα NXONTZ ;);) . καλο ξεμπέρδεμα με το φλασάκι φιλε μου :D Μην το κοροϊδεύεις φίλε μου αυτό, δεν είναι δικαιολογία, είναι πραγματικότητα. Για την καλωδίωση από το κουτί ΟΤΕ της εισόδου σου μέρχι την κεντρική πρίζα του διαμερίσματος και απο εκεί μέχρι όλα τα μπριζάκια του σπιτιού δεν είναι θέμα του τεχνικού του παρόχου. Συνήθως ο συνδρομητής φέρνει ηλεκτρολόγο για αυτή τη δουλειά. κάποτε ο οτε έμπαινε και μέσα. πλέον μετά από αρκετες γκρίνιες του στυλ "δούλευε μια χαρά η γραμμή και ήρθε ο οτε και μου τη χάλασε" πλέον δεν ασχολείται. τραβάει την γραμμή μέχρι το box και μετά σου λέει φώναξε ηλεκτρολόγο Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλημέρα και πάλι. Σεβαστες φυσικά και οι αντίθετες απόψεις απλά θα ήθελα να επισημάνω και πάλι Α) Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις, όπως οι περισσότεροι νομίζω, να γνωρίζω τι είδους τεχνικός χρειάζεται. Ταπεινή μου γνώμη, όταν μία εταιρεία, που θέλει να λέγεται σοβαρή, υπόσχεται Αποκατάσταση, πρέπει να το κάνει άνευ αλλού. Εξ, άλλου τεχνικός τηλ/νων μου έλυσε το πρόβλημα και όχι ηλεκτρολόγος :) Β) Σε σημερινή μου επικοινωνία, μετά από πολλές προσπάθειες εκ μέρους μου, μου υποσχέθηκαν ότι εξετάζουν τα αιτήματα μου, σχεδόν... 1 μήνα μετά και αφού έχω μιλήσει με... 4 εκπροσώπους της βόντα... :blink:και θα μου απαντήσουν σε.. ευλογο διάστημα... Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Τους λες να σου κανουν bridge το modem και απο μπροστα του βαλε οτι router θες. Το τηλεφωνο ομως θα μεινει κουμπωμενο πανω στο modem της cyta για να παιζει το voip. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Συνέχεια στο σήριαλ της Vodafone. Αφού με πήραν τηλέφωνο ( μετά από άπειρες τηλεφωνικές οχλήσεις μου και έμμεσες απειλές ότι έχω τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες μας που μου υπόσχονται αυτά που δεν τήρησαν) υποσχέθηκαν ότι αφ' ενός θα μου στείλουν μέσα στην εβδομάδα το stick που έχω λαμβάνειν και αφ' ετέρου στους επόμενους λογ/μούς θα μου αφαιρέσουν δύο πάγια - 36€- για τον τεχνικό που δεν έστειλαν ( και τον χρεώθηκα εγώ ). Εφ΄όσον γίνουν αυτά ( δεν τους έχω εμπιστοσύνη πλέον ) αυτό θα σημαίνει ότι και δίκιο μου δίνουν αλλα και Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ. Ιδωμεν:D Edited July 10, 2016 by NXONTZ Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Καλησπερα ειμαι συντρομητης της cyta και εχω συμβολαιο ακομα για 1 χρονο... Σημερα με πηραν απο τη wind και μου εκανα καλυτερη προσφορα και ψηνομε να την χτυπησω ... Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι μιλησα με τη cyta και μου ειπαν οτι αν διακοψω το συμβολαιο θα εχω πεναλντι 70 ευρω... Αμα δεν το πληρωσω στο λογαριασμο μπορουν καπως να το διεκδικησουν ?? Απο τη wind μου ειπαν οτι απλα μενει ενα χρεος στην cyta και αμα θελω να γυρισω σε αυτους θα πρεπει να το πληρωσω... Μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως γινεται ?? μπορειτε να μου απαντησετε λιγο συντομα ?? Ευχαριστω Edited July 14, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 μπορειτε να μου απαντησετε λιγο συντομα ?? Ευχαριστω Φαντάζομαι οτι καμία εταιρία δεν χαρίζει χρήματα και τα διεκδικούν μεσω δικηγόρων κτλ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Φαντάζομαι οτι καμία εταιρία δεν χαρίζει χρήματα και τα διεκδικούν μεσω δικηγόρων κτλ. Κ εγω το σκευτηκα αυτο ... Γιαφτω ρωτησα να μου πειτε αν υπαρχει καποιος που να εχει "σπασει" το συμβολαιο του και τι εγινε τελικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Μπορει καποιος να με βοηθησει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Δεν νομίζω να μπουνε στη διαδικασία για 70 ευρώ.. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Οποτε να κανω την αλλαγη αφοβα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PlayStation4 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Αν δεν βρεις άτομο που να έχει αφήσει απλήρωτο λογαριασμό από την CYTA, άφοβο δεν είναι τίποτα. Κι 70 ευρώ δεν είναι λίγα -πλέον-, εδώ άλλοι σε "κυνηγάνε" για ~20 ευρώ (είχα αφήσει απλήρωτο λογαριασμό πέρσυ 20 ευρώ από υπόλοιπο στην Κοτέ και μου είχα ζαλήσει τον έρωτα στα τηλέφωνα, ώσπου το πλήρωσα) Edited July 15, 2016 by PlayStation4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Οποτε να κανω την αλλαγη αφοβα ? Εγώ θα περίμενα να λήξει το συμβόλαιο μου. Δεν θα ήθελα να μπλέξω για 70€. Μόλις λήξει κοίτα τι προσφορές σου δίνει η CYTA και αν δεν σου αρέσουν πας αλλού. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Συνέχεια στο σήριαλ της Vodafone. Αφού με πήραν τηλέφωνο ( μετά από άπειρες τηλεφωνικές οχλήσεις μου και έμμεσες απειλές ότι έχω τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες μας που μου υπόσχονται αυτά που δεν τήρησαν) υποσχέθηκαν ότι αφ' ενός θα μου στείλουν μέσα στην εβδομάδα το stick που έχω λαμβάνειν και αφ' ετέρου στους επόμενους λογ/μούς θα μου αφαιρέσουν δύο πάγια - 36€- για τον τεχνικό που δεν έστειλαν ( και τον χρεώθηκα εγώ ). Εφ΄όσον γίνουν αυτά ( δεν τους έχω εμπιστοσύνη πλέον ) αυτό θα σημαίνει ότι και δίκιο μου δίνουν αλλα και Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ. Ιδωμεν:D Σήμερα ήρθε με courier και το usb stick ( vodafon καρτοinternet ) αξίας 50€ παρακαλώ!( ομολογώ ότι δεν γνώριζα την αξία του και μου πέφτει κουτί για τις 20ήμερες διακοπές μου στο εξοχικό:)) Περιμένω και την αφαίρεση των ποσού από τα πάγια - που προανέφερα-για να αποδειχθεί ότι δίκιο είχα για το ποιος ευθύνεται για την αποκατάσταση της τηλεφωνικής γραμμής στο σπίτι μου, εφ΄όσον στο έχουν άνευ άλλου υποσχεθεί. ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πάντα πιέζουμε, στα πλαίσια του δυνατού, τις τηλεφωνικές εταιρείες οι οποίες θέλουν να μας εμπαίζουν μέχρι να τα παρατήσουμε!!:wacko: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Καλησπέρα τη δικαιολογητικά χρειάζεται για να βάλω οτε σε σπίτι?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καλησπέρα τη δικαιολογητικά χρειάζεται για να βάλω οτε σε σπίτι?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέρνεις στο 13888 ή κάνεις αίτημα call back από το site.Δίνεις διεύθυνση ,αφμ,αδτ,ΔΟΥ,ονομα πατέρα ,τι πακέτο θες και γίνεται η αίτηση. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Χαιρετώ την κοινοτητα του φορουμ. Ενδιαφερομαι (οπως αναγραφει και ο τιτλος του θεματος ) Double play ή one play(μονο adsl) χωρις συμβολαιο. Υπάρχει στην αγορά κάτι τετοιο?Να μην δεσμευομαι? ή να υπάρχει σε εξαμηνο πακετο ιντερνετ adsl το οποιο θα το προπληρωνω και μετα τους 6 μηνες θα απενεργοποιειται. Θελω να αποφυγω την 12 μηνη δεσμευση. Ευχαριστω εκ των προτερων για τους απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Χαιρετώ την κοινοτητα του φορουμ. Ενδιαφερομαι (οπως αναγραφει και ο τιτλος του θεματος ) Double play ή one play(μονο adsl) χωρις συμβολαιο. Υπάρχει στην αγορά κάτι τετοιο?Να μην δεσμευομαι? ή να υπάρχει σε εξαμηνο πακετο ιντερνετ adsl το οποιο θα το προπληρωνω και μετα τους 6 μηνες θα απενεργοποιειται. Θελω να αποφυγω την 12 μηνη δεσμευση. Ευχαριστω εκ των προτερων για τους απαντησεις σας. Δεν υπάρχει!Απλά η forthnet έχει με προπληρωμή adsl στα 15 ευρώ/μηνα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis883 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Γεια σας, θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας. Δεν βρήκα κάποιο θέμα με προσφορές, γι αυτό άνοιξα νέο. Με κάλεσαν από συνεργάτη της WIND για προσφορά κινητής+σταθερής. Έχω σταθερή σε ΟΤΕ (παλιό ακριβό πρόγραμμα με 2άρα γραμμή που θέλω να αλλάξω) και 2 γραμμές κινητής Vodafone στο my Business 30 (μου προσφέρουν ανανέωση για 1 έτος με 19,60€ κάθε γραμμή). Η μία σκέψη είναι να δεχθώ την ανανέωση και να μεταφέρω την σταθερή με 18,20 € / 24 μήνες στο Vodafone double playGR+300 (με επιπλέον κόστος 7€ για απεριόριστα σταθερά εξωτερικό και 3€ για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας), χρέωση για Modem/router 19,90€ Η προσφορά της WIND τώρα εχει ως εξής: Σταθερό με 20€ /24 μήνες ( με επιπλέον 5,49€ για απεριόριστα εξωτερικό) με τα γνωστά, 24 γραμμή, απεριόριστα σταθερά, 300 λεπτά κινητά, δωρεάν modem/router και 1 tablet δώρο(δεν μπορώ να πω ότι μου χρειάζεται). 1η γραμμή κινητού: 650 λεπτά προς όλους, 65 SMS, 2Gb internet (+ 3 φορές το χρόνο δωρεάν 2πλασιασμό του χρόνου internet) 22€. 2η γραμμή κινητού: 650 λεπτά προς όλους, 65 SMS, 650Μb internet 22,50€. Δωρεάν κλήσεις μεταξύ 2 γραμμών κινητής (άραγε είναι σίγουρο αυτό??). Και κάτι για 2η κάρτα sim, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θέλω να μου πείτε 1) πως σας φαίνεται η προσφορά της WIND (καθώς το κόστος είναι λίγο παραπάνω από τη Vodafone αλλά με περισσότερα στον τομέα κινητής), 2) και πως κρίνετε τη σταθερή της Wind καθώς δεν έχω αλλάξει ποτέ πάροχο (ΟΤΕ), συγκεκριμένα στη περιοχή της ΡΟΔΟΥ αν γνωρίζετε. Συγγνώμη αν σας κούρασα, όποιος μπορεί και γνωρίζει ας πεί μια γνώμη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Καταρχάς έχεις ελένξει αν στην περιοχή σου πιάνουν στη σταθερή οι vodafone και wind??Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα......μετά σχετικά με τις τιμές,η wind έχει σήμα ιντερνετ στην περιοχή?Ίσως και να έχεις πεοβλήματα!Από οικονομικής άποψης πάντως η wind μάλλον συμφέρει ως προς το κινητό καθώς δίνει περισσότερα και η τιμή του σταθερού δεν έχει μεγάλη διαφορα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis883 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Υπάρχει τηλεφωνία-internet (οχι vdsl) στην περιοχή vodafone-wind-forthnet. Δεν ξέρω κανένα γείτονα να εχει wind. Οι άλλες δυο λειτουργούν κανονικά. Χρειάζομαι γνωμες για την Wind. Κάποιος από Ρόδο?????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal13_ Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ειχα επικοινωση με εκπροσωπο,ειχα αν υπαρχει χρεωση δε θελω να ερθει τεχνικος,οταν ηρθε μου ειπε ότι υπαρχει χρεωση 30ευρω,εφυγε χωρις να αποδεχτω τη χρεωση εγγραφως και να φτοιαχτει η βλαβη.Εκ δια μαγεις η βλαβη σχεδον φτοιαχτηκε μετα απο 2μερες.Η εταιρια στελνει τη χρεωση την εποια δε προκειται να πληρωσω,ενω πληρωσα το παγειο με απειλουν με φραγη!θελετε και καινουργιες συνδεσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts