giorgos_mns Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 μπηκα το διαβασα αλλα το ακουστηκο που εχω δεν μπαινει εκει που μου λεει στο προσπεκτους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bookres Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Αγαπητά μέλη, θα ήθελα μια βοήθεια τι πρέπει να κάνω γιατί έχω εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ! Πριν 3 μήνες πήγα στη Vodafone Θέρμης για να έρθω σε αυτήν από την Cosmote με την οποία είχα σοβαρά προβλήματα τεχνικά και επικοινωνίας κλπ. Έκανα την αίτηση και μου είπαν σε το πολύ 3 εβδομάδες θα έχω σύνδεση σε κινητό, σπίτι και γραφείο. Σε ένα μήνα δεν είδα καμία κίνηση και καμία ενημέρωση. Μετά από ενόχλησή μου μου έκανα φορητότητα στο κινητό. Ρώτησα για τις 2 σταθερές γραμμές με ίντερνετ (σπίτι και γαρφείο) αλλά δεν ήξεραν τίποτα ! Ψάχοντας είδαν ότι ο υπάλληλος είχε φύγει και δεν είχε προχωρήσει τις συνδέσεις (παρόλο που έγινε στο κινητό !!). Τέλος πάντων μου είιπαν ότι θα αμε ενημερώσουν. Σε 2 μήνες τίποτα, πήρα τηλέφωνα, χρεώθηκα (πάνω από 20 τηλέφωνα) και κανένας υπεύθυνος. Είχα γνωστό έναν στη Vodafone σε άλλη περιοχή τον παρακάλεσα να επέμβει και μετά με πήραν τηλέφωνο. Μου είπαν ότι θα γίνει σε 10 μέρες. Στις 10 μέρες με πήραν και άρχησαν να ρωτάνε για το τηλεφωνικό κέντρο που μου υποσχέθηκε ο πρώτος πωλητής τους και είπαν ότι δεν γινεται με τα υπάρχοντα τηλέφωνα IP που έχω και θα πρέπει να αγοράσω δικά τους (έπαθα σοκ αφού δεν ήταν έτσι στην αρχή). Τους ειπα να έρθει ένας υπάλληλος να δει το χώρο και να μου προτείνει τι θα κάνουμε και είπαν ενναξει για την επομένη. Μέχρι τώρα περιμένω ανασφαλής και δεν ξέρω τι θα γίνει. Θέλω να καταργησω τη σύμβαση και να ξαναγυρίσω στην Cosmote ! (Μη χείρων βέλτιστο). Μπορείτε να μου πέιτε αν απαιτήσουν όλο το συμβόλαιο που αυτοί δεν έχουν τηρήσει (με ταλαιπωρούν) τι θα γίνει? Ευχαρισ'ω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Κα΄νε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και φύγε!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikthebiggreek Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Γειά σας παιδιά, αυτή η Cyta είναι απαράδεκτη - όταν είναι να σε πάρουν κάνουν τα πάντα - μετά όμως άσε.... ήμουν Vodafone και πήγα Cyta γιατί έληξε Vodafone και δεν με κάνανε προσφορά στην Vodafone σταθερή... Μετά την υπογραφή στην Cyta (άλλη συμφωνία στο τηλέφωνο, άλλο με έβαλαν να υπογράψω στ currier - σε αυτό φταίω και εγώ - στην δουλειά ήμουν και δε το έδωσα τόσο σημασία) αμέσως με έκανε η Vodafone αντιπροσφορα και δέχτηκα.... έπρεπε να στείλω fax στ Cyta,δεν τα δεχοντουσαν - μια αυτό μια λίπη η υπογραφή και και.... δεν πρόλαβα τελικά γιατί με ενεργοποίησαν πολύ γρήγορα( 14 μέρες που λένε όταν μετανιώσεις ισχύει μόνο μέχρι τ ενεργοποίηση-που να το ξέρεις αυτό? )... Τώρα εγώ όμως θέλω να πάω πάλι Vodafone λόγο τ πολύ καλή προσφορά τους....Cyta λέει Όχι.... μόνο με πρόστιμο 120 ευρώ... Αύριο είναι η μέρα μετά της 14 μέρες τ υπογραφής- η ενεργοποίηση έγινε 22/12.... Είναι όντως έτσι με το πρόστιμο? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Γειά σας παιδιά, αυτή η Cyta είναι απαράδεκτη - όταν είναι να σε πάρουν κάνουν τα πάντα - μετά όμως άσε.... ήμουν Vodafone και πήγα Cyta γιατί έληξε Vodafone και δεν με κάνανε προσφορά στην Vodafone σταθερή... Μετά την υπογραφή στην Cyta (άλλη συμφωνία στο τηλέφωνο, άλλο με έβαλαν να υπογράψω στ currier - σε αυτό φταίω και εγώ - στην δουλειά ήμουν και δε το έδωσα τόσο σημασία) αμέσως με έκανε η Vodafone αντιπροσφορα και δέχτηκα.... έπρεπε να στείλω fax στ Cyta,δεν τα δεχοντουσαν - μια αυτό μια λίπη η υπογραφή και και.... δεν πρόλαβα τελικά γιατί με ενεργοποίησαν πολύ γρήγορα( 14 μέρες που λένε όταν μετανιώσεις ισχύει μόνο μέχρι τ ενεργοποίηση-που να το ξέρεις αυτό? )... Τώρα εγώ όμως θέλω να πάω πάλι Vodafone λόγο τ πολύ καλή προσφορά τους....Cyta λέει Όχι.... μόνο με πρόστιμο 120 ευρώ... Αύριο είναι η μέρα μετά της 14 μέρες τ υπογραφής- η ενεργοποίηση έγινε 22/12.... Είναι όντως έτσι με το πρόστιμο? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Έτσι είναι. Στο site της ΕΕΤΤ στις συχνές ερωτήσεις για καταναλωτές αναφέρει ότι χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση στην σταθερή και για την κινητή μόλις παραλάβεις την SIM. Νομίζω ότι κάπου γράφει και στο συμβόλαιο της cyta ότι αν ενεργοποιηθείς δεν ισχύει το 14 ήμερο. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Οι γονείς μου έχουν ΟΤΕ ,μόνο σταθερό και τους έρχεται γυρω στα 38ε το δίμηνο. Τωρα με τις νεες αυξήσεις σκεφτονται να το κοψούν. Υπαρχει καποια αλλη εταιρεία που να έχει μονο σταθερή σε καλή τιμή ή κάποιο πακετο κινητής (καρτα,καρτοσυμβολαιο κλπ) που να αξίζει σαν εναλλακτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikthebiggreek Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Γειά, ευχαριστώ πολύ.... Χρόνια πολλά! Κάτι... Στα 120 € συμπεριλαμβαναιτε και το τέλος ενεργοποίησης? Γιατί θέλω να τα πληρώσω και να πάνε να κάνουν τούμπες! Με έχουν σπάσει τα νεύρα.... Καλό απόγευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Γειά, ευχαριστώ πολύ.... Χρόνια πολλά! Κάτι... Στα 120 € συμπεριλαμβαναιτε και το τέλος ενεργοποίησης? Γιατί θέλω να τα πληρώσω και να πάνε να κάνουν τούμπες! Με έχουν σπάσει τα νεύρα.... Καλό απόγευμα Χρόνια πολλά. Τα τέλη ενεργοποίησης είναι άλλα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 ξερει κανεις αυτο το εγχειρημα??? εγινε κανεις συνδρομητης??? υπαρχει καλυψη δικτυου wi-fi στην περιοχη μου,νομιζα οτι ηταν καποιου γειτονα που το ειχε ξεκλειδωτο αλλα μολις κανεις add σε βγαζει ο browser σε μια σελιδα,για να μπεις θελει pass και πρεπει να αγορασεις καποια πακετα για συνδεση ετσι ωστε να σου δωσει κωδικους προσβασης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Οι γονείς μου έχουν ΟΤΕ ,μόνο σταθερό και τους έρχεται γυρω στα 38ε το δίμηνο. Τωρα με τις νεες αυξήσεις σκεφτονται να το κοψούν. Υπαρχει καποια αλλη εταιρεία που να έχει μονο σταθερή σε καλή τιμή ή κάποιο πακετο κινητής (καρτα,καρτοσυμβολαιο κλπ) που να αξίζει σαν εναλλακτική; Γενικώς η wind έχει καλές προσφορές ,και τα καρτοκινητά της είναι πολύ οικονομικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Δύσκολο. Την στιγμή αυτή δίνετε 17€/μήνα. Με μια πρόχειρη αναζήτηση, Vodafone/Wind/Nova έχουν πρόγραμμα που περιλαμβάνει μόνο σταθερό χωρίς Internet αλλά ξεκινούν από 20€ στην καλύτερη και φτάνουν μέχρι 1-2€ παραπάνω. Αυτό που παίζει σε προσφορά σε όλους είναι το double play, που έχει και Internet, αλλά με τις προσφορές είναι πάνω από τα 17€. Θεωρώ πως και να σου κάνουν κάποια προσφορά σε πρόγραμμα τηλεφωνίας, δύσκολα θα πέσει κάτω από το ποσό που πληρώνετε, ειδικά αν μιλάμε για πρόγραμμα με απεριόριστα σταθερά. Επιπλέον θα θέλεις και κάποιο κόστος για τη φορητότητα, οπότε πρακτικά δεν συμφέρει οικονομικά. To μόνο που βλέπω με κάπως καλύτερη τιμή είναι ένα πρόγραμμα της vodafone(Vodafone Home telephony basic 1) που δίνει 500' για σταθερά(όχι απεριόριστα), με 13,11€, αλλά δουλεύει μέσω δικτύου κινητής. Ενδεχομένως να μην έχει πρόβλημα να δουλέψει με ένα κινητό τηλέφωνο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ : https://statheri.vodafone.gr/services/home/vodafone-home-telephony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 ξερει κανεις αυτο το εγχειρημα??? εγινε κανεις συνδρομητης??? υπαρχει καλυψη δικτυου wi-fi στην περιοχη μου,νομιζα οτι ηταν καποιου γειτονα που το ειχε ξεκλειδωτο αλλα μολις κανεις add σε βγαζει ο browser σε μια σελιδα,για να μπεις θελει pass και πρεπει να αγορασεις καποια πακετα για συνδεση ετσι ωστε να σου δωσει κωδικους προσβασης.. Όσοι είναι συνδρομητές ADSL/VDSL Cosmote έχουν αυτόματα πρόσβαση στο Fon. Η κάλυψη δεν είναι πανελλαδική αλλά παγκόσμια. Αυτή τη στιγμή από Γερμανία έχω Fon για να γράψω αυτό το post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Αρκετά οικονομική είναι η Wind φίλε ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα της και συνδιάζει με καρτοκινητό κλπ και σου έρχεται πολύ φθηνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Όσοι είναι συνδρομητές ADSL/VDSL Cosmote έχουν αυτόματα πρόσβαση στο Fon. Η κάλυψη δεν είναι πανελλαδική αλλά παγκόσμια. Αυτή τη στιγμή από Γερμανία έχω Fon για να γράψω αυτό το post. Απλά θα πρέπει ο καθένας να το ενεργοποιήσει αλλιώς δεν θα μπορεί να είναι εμφανές το δίκτυο του. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 εγω θα σου προτεινω την hrs ( ειναι σε συνεργασια με την vodafone) με απεριοριστα σταθερα , 300 λεπτα προς ολα τα κινητα και απεριοριστο ιντερνετ με 17,89 ευρω τον μηνα ., το τηλεφωνο ειναι voip και η συμβαση ειναι για 12 μηνες. πιστευω οτι ειναι η καλυτερη προσφορα ! δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=440066 επισης δεν μας ειπες σε τι περιοχη εισαι ή ειναι οι γονεις σου . Επισης εσυ υπαρχει πιθανοτητα να εχεις πασο; για να παρεις προσφορες για φοιτητες; επισης τι ηλικια εχεις εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Αρκετά οικονομική είναι η Wind φίλε ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα της και συνδιάζει με καρτοκινητό κλπ και σου έρχεται πολύ φθηνά με το σταθερό, οι παροχές που δίνει σε λεπτα σε καρτοκινητο και σε ξεχωριστη, άλλη κάρτα για mB είναι χρησιμότατες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparta4 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Καλησπέρα παίδες , καταρχήν ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποια βοήθεια σας . Βασικα θελω την γνωμη σας στο συγκεκριμενο θεμα . Έχω εδω και περιπου 6-7 μηνες αγανακτησει με το θεμα ιντερνετ στο σπιτι μου , και για να γραφω και σε φορουμ εχω πια φτασει στα ορια μου . Στον οτε ειμαι περιπου 1 χρονο . Πριν αλλαξω και ερθω στον οτε ημουν στην forthnet και εκει ειχα θεματα με το ιντερνετ , αλλα ειπα να αλλαξω να παω οτε μπας και λυθει το θεμα . Τους πρωτους μηνες συνδεσης με τον οτε , περιπου 4-5 μηνες , το ιντερνετ πηγαινε καλα χωρις καμια αποσυνδεση . Ειμαι σε περιοχη που ειμαι αρκετα μακρια απο τον κατανεμητη , Θεσσαλονικη περιοχη πυλαια - πανοραμα . Που σημαινει οτι ξερω οτι ειναι λογικο να εχω χαμηλη ταχυτητα εως γελοια ταχυτητα για αυτα που τους πληρωνω , εχω down 6100kbit/sec , up 970kb/sec . Τελος παντων , το θεμα ειναι οτι εστω αυτην την ρημαδα την ταχυτητα δεν την εχω σταθερη γιατι εχω αποσυνδεσεις . Τις απογευματινες ωρες συνηθως μετα τις 7 μεχρι τις 2 το βραδυ περιπου εχω συχνες αποσυνδεσεις . τις υπολοιπες ωρες ειναι σπανιο να εχω αποσυνδεσεις . οταν γινονται οι αποσυνδεσεις αναβοσβηνουν δυο λαμπακια το dsl και το internet . μου εχουν δωσει το ρουτερ Speedport W 724V . Τι το κανω restart τι το βγαζω απο την μπριζα το αφηνω 10 λεπτα και μετα το ξαναβαζω , αυτο τον χαβα του . Παιρνω τηλεφωνο στον οτε , με στελνουν τεχνικο τον οποιον τον γνωριζα επειδη ειχα κανει την πρακτικη μου στον οτε σαν τεχνικος για 6 μηνες . Αυτος με λεει οτι το ιντερνετ ερχεται καλα μεχρι το μποξακι , μπαινει σπιτι το μετραει βλεπει οτι εχει μια μικρη διαφορα σε σχεση με εξω και με λεει οτι εχει θεμα η καλωδιωση του σπιτιου . Ειχα τις αμφιβολιες μου , αλλα αντε λεω ας την αλλαξω μπας και ηρεμησω . Αλλαζω λοιπον το καλωδιο που συνδεει την κεντρικη μπριζα του σπιτιου με το εξωτερικο μποξακι εξω απο το σπιτι . Υποψιν μενω σε μονοκατοικια με κηπο . Το μποξακι ειναι εξω απο το οικοπεδο , και η αρχικη καλωδιωση πηγαινε υπογειως απο το μποξακι και εμπαινε στο σπιτι στην κεντρικη μπριζα . Τωρα , η νεα καλωδιωση ειναι εναεριως απο το κουτακι του οτε σε μια κεντρικη μπριζα στο σπιτι (διαφορετικη απο την προηγουμενη) . Με το που αλλαξα καλωδιο εστρωσε και ειχα συνεχομενη συνδεση πρωι βραδυ για περιπου 10 μερες . Μετα απο αυτο το διαστημα αρχισανε παλι τα ιδια , αποσυνδεσεις τις βραδινες ωρες . Ξαναφωναζω τεχνικο του οτε , ερχεται αλλος τον οποιον δεν ηξερα , τον οποιον μονο που δεν τον πλακωσα στο ξυλο . Με αφησε για 2 μερες χωρις καν τηλεφωνο και εννοειται ουτε ιντερνετ , δηλαδη το εκανε χειροτερα απο οτι ηταν , μαλλον συνδεσε αλλα καλωδια σε μενα τα οποια ηταν στον αερα. Το θεμα ειναι οτι αφοτου εφυγε μετα απο ωρα μπηκα στο ιντερνετ για να τσεκαρω αν εχει ή οχι . Τελος παντων , τον παιρνω τηλεφωνο στο κινητο του , και με λεει θα ερθω , ηρθε και απλα με αφησε εκει που ημουν , δλδ τηλεφωνο οκ , βραδινες ωρες αποσυνδεσεις . Οταν τον ξαναρωτησα τι προβλημα εχω μου λεει οι καλωδιωσεις σου . Με δουλευεις μου φαινεται τον λεω , τραβηξα ολοκληρο καλωδιο απο το μποξακι εξω στο κεντρικο μεσα . Με λεει να δω και την εσωτερικη καλωδιωση . Εγω ημουν σιγουρος οτι και στις εσωτερικες καλωδιωσεις ειμαι οκ . Αλλα λεω , ας φωναξω και εναν δικο μου να τελειωνουμε επιτελους και αν εχω δικιο θα τους πρηξω στα τηλεφωνα . Φωναζω , λοιπον εναν δικο μου τεχνικο τηλεπικοινωνιων ο οποιος μετρησε και ειδε τα παντα , μεχρι και τι αποχρωση εχει ο χαλκος που χρησιμοποιω , που λεει ο λογος . 3ωρες ηταν σπιτι μου . Το μετρησε με argus , το ιδιο μηχανημα που χρησιμοποιουνε οι τεχνικοι του οτε . Ολη η καλωδιωση του σπιτιου ειναι οκ χωρις κανενα λαθος . Μια πιθανη αιτια μου ειπε οτι ισως να ειναι οτι τα φωτα και γενικα τα καλωδια ρευματος μπορει να κανουν παρεμβολες στο καλωδιο του ιντερνετ σε καποιο σημειο . Του εχει ξανατυχει λεει 2-3 φορες τετοια περιπτωση , και εγω το εχω ακουσει . Αλλη πιθανη αιτια ειναι το ρουτερ να ειναι προβληματικο , αλλα δεν στεκει ακριβως γιατι πεφτει συγκεκριμενες ωρες και οχι ολη την ημερα , τεσπα ακομα δεν αλλαξα ρουτερ γιατι δεν εχω . Επειδη εχω σιχαθει και εχω βαρεθει να μιλαω με τους οτετζηδες που δεν ξερουν που πανε τα 4 (οι περισσοτεροι) , θελω και την δικια σας γνωμη . Εννοειται πως θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο και θα τους τριψω τις μετρησεις που εκανε ο δικος μου στην μουρη γιατι τις εβγαλα φωτο , και θα τους παιρνω καθε μερα τηλεφωνο μεχρι να με μαθουν . βαρεθηκα πλεον να φωναζω τον εναν τον αλλον , να με λενε γνωμες , να μην αλλαζει τιποτα , και εν τελη να φταιει κατα 99% ο π-οτέ . Σας ανεβαζω και τις μετρησεις του ρουτερ μπας και βγαλετε καμια ακρη εσεις. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αλλαζει το SNR (down) οταν πεφτει , μια παει -5 , μια -17 , ενω οταν εχω κανονικα συνδεση ειναι σταθερο στο 9με9,5 ή καμια φορα στο 17με19 . Eπισης μαζευει πολλα λαθη , και crc και fec , οταν λεω πολλα το εννοω . Σας κουρασα , το ξερω , αλλα εχω αγανακτησει . Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε γνωμη . Edited January 11, 2017 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mika10 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 καλησπερα,θα ηθελα μια βοηθεια εχω το tp link rangeextender tl-wa850re και το ειχα συνδεση σε δωματιο με ethernet για να βλεπω τηλεοραση μεσω ενος αποκωδικοποιητη ολα καλα ,τωρα εχω αλλαξει ρουτερ και δεν μπορω να το συνδεσω .φαινετε το πρωτο ρουτερ που δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 καλησπερα,θα ηθελα μια βοηθεια εχω το tp link rangeextender tl-wa850re και το ειχα συνδεση σε δωματιο με ethernet για να βλεπω τηλεοραση μεσω ενος αποκωδικοποιητη ολα καλα ,τωρα εχω αλλαξει ρουτερ και δεν μπορω να το συνδεσω .φαινετε το πρωτο ρουτερ που δεν υπαρχει. Θα πρεπει να το ξανασεταρεις φιλε μου με το καινουργιο πλεον ρουτερ που εχεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mika10 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 επειδη δεν γνωριζω .πως γινετε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 επειδη δεν γνωριζω .πως γινετε αυτο? Οπως το ειχες συνδεσει με το πρωτο ρουτερ και το ρυθμισες, ετσι πρεπει τωρα να το συνδεσεις με το καινουργιο ρουτερ και να το ρυθμισεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mika10 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 ευχαριστω,για την καθοδηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Εχει συζητηθεί ξανά το θέμα αλλά όσα τοπικ βρήκα ήταν αρκετά παλιά Θέλω να κανω μάτι τηλέφωνα Κύπρο και ΗΠΑ Πήγα να πάρω την χρονοκάρτα του ΟΤΕ αλλά μου είπαν ότι μόνο από σταθερό η κινητό ΟΤΕ μπορώ να την χρησιμοποιήσω Εγώ δεν έχω Cosmote ούτε σταθερό ΟΤΕ (και ούτε θέλω) , έχω forthnet Υπάρχει καμία άλλη λύση? Δεν έχω voip συσκευή ούτε θέλω να μπω στο έξοδο να αγοράσω διότι ίσα ίσα καμιά δεκαριά τηλέφωνα θα κάνω Οι άλλες κάρτες τι λένε? Έχει δοκιμάσει κανείς το klisiexo.gr η το callmeback της interTelecom? Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 (edited) Απο τη στιγμή που ο παροχος σου υποστηρίζει κλήσεις προς την σειρά 807,μπορείς να χρησιμοποιήσεις π.χ. χρονοκάρτα οτε. 8071122 είναι το νούμερο για την συγκεκριμένη. Νομίζω από wind τουλάχιστον δουλεύει κανονικά. Η φορθνετ ειχε πάντως και δική της κάρτα (smart talk) δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Edited January 28, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts