ilka71 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Κρατάς μόνο τα premium, σε καλύπτουν. Αν κρατήσεις και τα δύο, θα βλέπεις κάποια poi εις διπλούν. ok thx a lot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 μετά απο αρκετό ψάξιμο και μιας και δεν τα κατάφερα ας ρωτήσω και εγώ κάτι.... κάνω αντιστοίχιση εικονιδίων σε poi τα οποία έχω κατεβάσει εγώ....με την αλλαγή σε νυχτερινή λειτουργία η αντιστοίχιση αυτή χάνεται σαν για παράδειγμα να παρεμβάλεται κάποιο άλλο εικονίδιο και να χαλάει την όλη σειρά....και το πρωί όλα καλά...:wacko: μπορεί να βοηθήσει κάποιος?? Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ το iGO 8.3.4 με skin GJ6.16p_da (DVS1&gurjon&arkoko). Θυμάμαι ότι παλιότερα (ίσως σε άλλη έκδοση / άλλο skin) μου έβγαζε τις πληροφορίες λωρίδων κανονικά πράσινες σε αυτοκινητόδρομο και με αυτά που γράφουν μέσα οι πινακίδες (μου έβγαζε την πινακίδα στην ουσία). Επίσης έτσι μου τα βγάζει με τον ίδιο ακριβώς χάρτη σε Android. Τώρα μου βγάζει μόνο ποια λωρίδα να πάρω (κάτι μπλε βελάκια). Έχω δοκιμάσει τις τελευταίες εκδόσεις TA, NQ και CIT και είναι το ίδιο αποτέλεσμα και στους 3 χάρτες. Το σημείο που το δοκίμασα είναι στον κόμβο της Αττικής οδού. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Μήπως δεν εμφανίζεται ολόκληρη η πινακίδα με gurjon skin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ξερει κανεις που εχει "μετακομισει" ο gurjon?τωρα που εκλεισε το σαιτ του εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Τα ftr είναι truck files, χρήσιμα για τα φορτηγά. Τα hnr είναι αρχεία για γρηγορότερο (προεπεξεργασμένο) υπολογισμό ταξιδιού. Χρησιμοποιούνται για μεγάλες αποστάσεις/ταξίδια. Εντός της πόλης αναλάμβάνει την επεξεργασία ο αλγόριθμος τους προγράμματος. athanaso ομως εχω 2 ειδων απο ολο το πακετο(4 το καθενα) .hnr δλδ eastern_europe_83_nng_easy_2010.10_110211.hnr και eastern_europe_ΝQ_easy_2010.Q4_110303.hnr Ποιο να κρατησουμε απο τα 2 η το καθε ενα ειναι για τον αντιστοιχο χαρτη και χρειαζεται να τα αφησουμε ολα μεσα? μετα η ελλαδα ειναι στο eastern η western για να ξερω ποια θα σβησω? Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Η Ελλάδα ανήκει στην Eastern πλευρά. Εντούτοις επειδή η λειτουργία τους εξαρτάται από τον χάρτη που χρησιμοποιείς πρέπει να κάνεις τις δοκιμές σου. Βάλε τα hnr και μετά πήγαινε στο about να δεις αν τα διαβάζει κανονικά. Αν όχι... θα τα έχει με κόκκινα γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Γειά χαρά παιδιά. Να κάνω μία ερώτηση. Έχω το vector 410wp με χάρτες igo 8.3. Η τελευταία αναβάθμιση που μου δίνει το naviextras είναι η Q1 2010 που δόθηκε τον Μάρτιο του 10. Άλλη αναβάθμιση δεν δόθηκε απο τότε στο igo 8 ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Είμαστε ήδη στην Q1.2011 (Navteq) που πρόσφατα κυκλοφόρησε και μπορείς να την βρεις αν ψάξεις ..... Αν δεν έχει μπλοκαριστεί τίποτε από το πρόγραμμα,προφανώς δεν υποστηρίζονται άλλες αναβαθμίσεις για την συσκευή σου σαν παλιά συσκευή, γι'αυτό και δεν εμφανίζεται.Μπορείς όμως να ρωτήσεις και την αντιπροσωπεία του (DIS) σχετικά αν ξέρεις ότι έχεις δωρεάν αναβαθμίσεις. Edited May 23, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Οκ. Ευχαριστώ Σταρένιε ! Edit: Τελικά αγόρασα τον q1 2011. Είχα την εντύπωση οτι μου δίνονται συνεχώς δωρεάν. Λάθος. Edited May 23, 2011 by kles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_123 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 γεια σε ολους στην εγκατασταση igo8 σε diamond2 στην εκκινηση βλεπω το εξεις. fatal error occurred in main thread address:0xfffffffe exception:0xc00000005 τι ακριβως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Εξαρτάται από το ποια έκδοση πήγες να αντικαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_123 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 8.3.2.93112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Παρακαλω θυμηστε μου πως αποφευγουμε πχ Αττικη οδο ή αλλες οδους με διοδια? Εΰχαριστω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Παρακαλω θυμηστε μου πως αποφευγουμε πχ Αττικη οδο ή αλλες οδους με διοδια? "Διαδρομή -> Ρυθμίσεις -> Τύποι οδών για προσθήκη" έχει την επιλογή "Διόδια" Ξεχνάς εύκολα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3534523#post3534523 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Για την Αττικη οδο δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο ακομα? Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Όχι και ούτε πρόκειται μιας και δεν συνεχίζεται πλέον η εξέλιξη του iGO8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Όχι και ούτε πρόκειται μιας και δεν συνεχίζεται πλέον η εξέλιξη του iGO8. παει και αυτο! δηλαδη τωρα Γιαννη τι υπαρχει φρεσκο και με συνεχη υποστηριξη χαρτων/Updates? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Όσο συνεχίζεται η έκδοση χαρτών "συμβατών" με το iGo8, εγώ θα παραμείνω σ' αυτό. Το έχω συνηθίσει και πιστεύω πως έχει πολύ φιλικό interface. Όταν βέβαια - και εφόσον - πεισθώ για κάτι καλύτερο, δεν θα έχω πρόβλημα να "περάσω" σ' αυτό. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 παει και αυτο! δηλαδη τωρα Γιαννη τι υπαρχει φρεσκο και με συνεχη υποστηριξη χαρτων/Updates? Οι χάρτες είναι συμβατοί με όλες τις εκδόσεις του iGO. Απλά ο συνεχιστής του iGO8 είναι το iGO Primo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 καλησπερα,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος πως να βαλω τα αρχεια poi που κατεβασα στο φακελο poi του igo???? γιατι μου τα κατεβαζει σε kml αρχεια ενω στο φακελο poi του igo εχουν καταληξει poi. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 καλησπερα,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος πως να βαλω τα αρχεια poi που κατεβασα στο φακελο poi του igo???? γιατι μου τα κατεβαζει σε kml αρχεια ενω στο φακελο poi του igo εχουν καταληξει poi. ευχαριστω Έχεις πάρει την απάντησή σου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3721834#post3721834 Επίσης να σε ενημερώσω ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το iGO8 που δουλεύει σε windows mobile & windows CE. Για το Android το iGOMyWay αποτελεί διαφορετική έκδοση λειτουργικού και συζητάμε για αυτό στο link που δίνω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 μετά απο αρκετό ψάξιμο και μιας και δεν τα κατάφερα ας ρωτήσω και εγώ κάτι.... κάνω αντιστοίχιση εικονιδίων σε poi τα οποία έχω κατεβάσει εγώ....με την αλλαγή σε νυχτερινή λειτουργία η αντιστοίχιση αυτή χάνεται σαν για παράδειγμα να παρεμβάλεται κάποιο άλλο εικονίδιο και να χαλάει την όλη σειρά....και το πρωί όλα καλά...:wacko: μπορεί να βοηθήσει κάποιος?? μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα??? Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Τι skin εχεις ? εγω εβαλα gpspocket3.0 με real day night και δεν εχω προβλημα Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Καλημέρα έχω το igo 8.3.4 και δεν μπορώ να βρω σήμα GPS με τις αρχικές ρυθμίσεις. Επίσης θα ήθελα να μάθω ποια είναι τα ports για αυτό το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Που μπορουμε να βρουμε την 8.4.3? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts