fanish1 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εχω το Diamond και το εικονίδιο που μου βγάζει γράφει OnCourse iGO8 με τρία βελάκια και όχι το κλασικό εικονίδιο του Igo8. Είναι κάποια άλλη έκδοση υποδε'έστερη ή το ίδιο είναι όλες?? Ο χάρτης που έχω είναι 2008.07 2008 NaviGreece. Είναι ο τελευταίος?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση του iGO v8.3.2.80621 Οι χάρτες σου είναι παλιοί και χρήζουν άμεσης αντικατάστασης. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν οι εξής τέσσερις διαφορετικοί χάρτες: cit_navigreece.2009.01 Greece_2008.10_090218TeleAtlas(Gi) Epsilon 2009.02_090403 Navteq 2008.Q3 Δοκιμάζεις και αποφασίζεις. η ερωτηση μου ηταν πως μεγαλωνουν τα γραμματα σε ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ.τι σχεση εχει η απαντηση με το σκιν και τρισδιαστατη εικονα που δοθηκε?:O Η ερώτησή σου ήταν ένα sys.txt με όσο το δυνατόν περισσότερες παραμετροποιήσεις ενεργοποιημένες. Στο link του gpspocketpc δίνονται 3 τέτοια sys.txt Το πρώτο (για landscape) και το δεύτερο (για portrait) κάνουν αυτή τη δουλειά ανεξαρτήτως skin (το τρίτο είναι για το αναφερθέν skin). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν οι εξής τέσσερις διαφορετικοί χάρτες: cit_navigreece.2009.01 Greece_2008.10_090218TeleAtlas(Gi) Epsilon 2009.02_090403 Navteq 2008.Q3 Από αυτούς ποιος θεωρείται καλύτερος και ποιος ο επίσημος για το iGo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Όλοι τους επίσημοι είναι. Για το ποιος είναι καλύτερος οι απόψεις διίστανται ανάλογα με το που τους τεστάρει ο καθένας. Εγώ προσωπικά εξακολουθώ να εμπιστεύομαι περισσότερο τους TeleAtlas λόγω Gi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 τα αρχεια tts aphroditi κλπ τα δοκιμασα σημερα πολυ καλα αλλα η ομιλια των κοριτσιων ειναι "μπουκωμενη".δεν ακουγεται τοσο καθαρα οπως τα κλασσικα venera κλπ.ξερει κανεις πως ρυθμιζουμε αυτο? @athanaso thx χρησιμοποιησα τον χαρτη cit και απο καστελλα με πηγε δημαρχειο αμαρουσιου τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση του iGO v8.3.2.80621 Οι χάρτες σου είναι παλιοί και χρήζουν άμεσης αντικατάστασης. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν οι εξής τέσσερις διαφορετικοί χάρτες: cit_navigreece.2009.01 Greece_2008.10_090218TeleAtlas(Gi) Epsilon 2009.02_090403 Navteq 2008.Q3 Δοκιμάζεις και αποφασίζεις. Η ερώτησή σου ήταν ένα sys.txt με όσο το δυνατόν περισσότερες παραμετροποιήσεις ενεργοποιημένες. Στο link του gpspocketpc δίνονται 3 τέτοια sys.txt Το πρώτο (για landscape) και το δεύτερο (για portrait) κάνουν αυτή τη δουλειά ανεξαρτήτως skin (το τρίτο είναι για το αναφερθέν skin). η τελευταια εκδοση που εχω ειναι η 8.3.2.83157 αυτη δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 τα αρχεια tts aphroditi κλπ τα δοκιμασα σημερα πολυ καλα αλλα η ομιλια των κοριτσιων ειναι "μπουκωμενη".δεν ακουγεται τοσο καθαρα οπως τα κλασσικα venera κλπ.ξερει κανεις πως ρυθμιζουμε αυτο? @athanaso thx χρησιμοποιησα τον χαρτη cit και απο καστελλα με πηγε δημαρχειο αμαρουσιου τελεια! Μάλλον έχεις μπερδέψει το τι είναι text to speech και τι μια απλή ηχογράφηση 50 φωνητικών οδηγιών σ' ένα studio. Παρ' όλα αυτά σε μένα ακούγεται πεντακάθαρα η Αφροδίτη. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Μάλλον έχεις μπερδέψει το τι είναι text to speech και τι μια απλή ηχογράφηση 50 φωνητικών οδηγιών σ' ένα studio. Παρ' όλα αυτά σε μένα ακούγεται πεντακάθαρα η Αφροδίτη. τοτε παω πασο μια χαρα ειναι και η αφροδιτη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 η τελευταια εκδοση που εχω ειναι η 8.3.2.83157 αυτη δεν ειναι? Αυτή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Γίνεται οι φωνητικές οδηγίες να περνάνε στο bluetooth ακουστικό και όχι στο ηχείο του HD? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Γίνεται οι φωνητικές οδηγίες να περνάνε στο bluetooth ακουστικό και όχι στο ηχείο του HD? νομιζω ειναι θεμα ακουστικου...στο itech μου περνανε στο ακουστικο ,στο samsung οχι :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 νομιζω ειναι θεμα ακουστικου...στο itech μου περνανε στο ακουστικο ,στο samsung οχι :blink: νομίζω ότι θέλει stereo ακουστικό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Χρησιμοποιώ ακουστικά bluetooth stereo A2DP (Sony Ericsson DS980). Aπό το profile συνδεσιμότητας με το HD επιλέγω αν το θέλω απλό handsfree (μόνο οι συνομιλίες μεταφέρονται στα ακουστικά) ή wireless stereo (όλοι οι ήχοι ανεξαιρέτως μεταφέρονται στα ακουστικά). Eφ'όσον επιλέξω το δεύτερο, όπως είναι φυσικό, και οι ήχοι του iGO8 μεταφέρονται στα ακουστικά.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 ευχαριστώ οδυσσέα. έφτιαξε πολύ εύκολα με το BTAudio και με το Plantronics δουλεύει μια χαρά χωρίς να είναι στέρεο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 παιδια με το sys απο εδω http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=57729#p57729 για portait σε HD refresh rate εγινε λιιγο πιο αργο και δεν κυλαει τοσο ομαλα η οθονη οπως πριν.τι να ρυθμισω για να φτιαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ poi και προτιμησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ poi και προτιμησεις? POIs είναι σουπερμάρκετ, ταβέρνες, εστιατόρια, σινεμάδες, φαρμακεία κλπ. Προτιμήσεις (Favourites) είναι το σπίτι σου, η δουλειά σου, το εξοχικό σου, σπίτια φίλων κλπ. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 POIs είναι σουπερμάρκετ, ταβέρνες, εστιατόρια, σινεμάδες, φαρμακεία κλπ. Προτιμήσεις (Favourites) είναι το σπίτι σου, η δουλειά σου, το εξοχικό σου, σπίτια φίλων κλπ. βασικα θελω ενα αρχειο poi που να εχει φαρμακεια,βενζιναδικα atm καταστηματα wind, πολυκαταστηματα(jumbo,praktiker κλπ) ξερεις που μπορω να βρω?τι μορφης ειναι το αρχειο?και που το τοποθετω? σε ευχαριστω EDIT μαλλον το βαζουμε στον φακελο content>poi τωρα εχει μεσα ενα αρχειο greece.poi περιπου 2,5mb καλο ειναι?εχω και εναν αλλο φακελο userdata που μεσα εχει παλι φακελο Poi και μεσα εχει πολλα αρχεια mio-igo poi αυτα τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 βασικα θελω ενα αρχειο poi που να εχει φαρμακεια,βενζιναδικα atm καταστηματα wind, πολυκαταστηματα(jumbo,praktiker κλπ) ξερεις που μπορω να βρω?τι μορφης ειναι το αρχειο?και που το τοποθετω? σε ευχαριστω EDIT μαλλον το βαζουμε στον φακελο content>poi τωρα εχει μεσα ενα αρχειο greece.poi περιπου 2,5mb καλο ειναι? Αυτό περιέχει τα περισσότερα από αυτά που ζητάς. Άνοιξε το πρόγραμμα, πήγαινε στα Pois και δες τι περιέχει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Αυτό περιέχει τα περισσότερα από αυτά που ζητάς. Άνοιξε το πρόγραμμα, πήγαινε στα Pois και δες τι περιέχει. ο αλλος φακελος userdata τι τον κανω που τον βαζω?τωρα ειναι χυμα στο content και περιεχει και αυτο φακελο poi που μεσα εχει χυμα αρχεια λαικες αγορες και αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 ο αλλος φακελος userdata τι τον κανω που τον βαζω?τωρα ειναι χυμα στο content και περιεχει και αυτο φακελο poi που μεσα εχει χυμα αρχεια λαικες αγορες και αλλα Εμένα το IGO τέτοιο φάκελο δεν έχει. Μόνο το Destinator. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κατεβάσει Pois για το destinator?? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Εμένα το IGO τέτοιο φάκελο δεν έχει. Μόνο το Destinator. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κατεβάσει Pois για το destinator?? μεσα τα αρχεια ειναι της μορφης mio-igo...laikesagores kml η kix files ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Δεν ξέρω πραγματικά. Εγώ έχω ένα αρχείο Greece.poi μέσα στο φάκελο POI που με τη σειρά του είναι στο φάκελο Content. Ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=3948 Γράφω αναλυτικά μεταξύ άλλων και που μπαίνουν τα poi των εταιριών έκδοσης χαρτών και που τα δικά μας poi σε μορφή kml είτε από το google earth είτε από το http://index.pois.gr/ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ξερει κανεις γιατι πολλες φορες εκει που δειχνει κανονικα το igo8 γυρναει ξαφνικα 360 μοιρες ο χαρτης και μετα ξαναγυριζει προς τα μπροστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts