b_bil2 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 υπαρχει κανενα review απο το P6550 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 υπαρχει κανενα review απο το P6550 ? Ούτε εγώ έχω βρει κάτι... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=159151 και αυριο λενε οτι βγαινει παραξενο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=159151 και αυριο λενε οτι βγαινει παραξενο ... Όντως!!! :confused: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_340&products_id=8155 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 το κορυφαιο μοντελο της htc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 το κορυφαιο μοντελο της htc. Η πράξη θα το δείξει αυτό. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Το κορυφαίο μπορεί να μην είναι, το πιο άθλιο εμφανισιακά σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Το κορυφαίο μπορεί να μην είναι, το πιο άθλιο εμφανισιακά σίγουρα! οντως ειναι το πιο ασχημο μοντελο που εχει βγαλει η htc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 οντως ειναι το πιο ασχημο μοντελο που εχει βγαλει η htc. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται για άλλη μία lifestyle συσκευή αλλά έχει περισσότερο εξειδικευμένο προσανατολισμό με διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές ενσωματωμένες, ανθεκτικό περίβλημα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Και επειδή είναι "εργαλείο" με επαγγελματικό προσανατολισμό πρέπει να είναι τόσο άσχημο; Και τα σκεπάρνια είναι πιο προσεγμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ευτυχώς έχεις κι άλλες επιλογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 athanaso77 το εχεις και avatar !!! πλακα κανω .. καποιο σκοπο εχει και αυτο, αναφερεται σε βιομηχανιες και περνει και κατι σαν barcode επανω για να μπορει να σκαναρει τα προιοντα θα λεγα οτι ειναι στην ιδια κατηγορια με το SoMo 650 http://www.socketmobile.com/products/handheld-computer/somo-650/ και ειναι ανθεκτικο και και ... για τετοια δουλεια δηλαδη . σε οποιον αρεσει λοιπον ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 athanaso77 το εχεις και avatar !!! πλακα κανω .. To Ευτυχώς to eipa oxi gia mena, alla gia to filo pou to thewrei pio asximo kai apo ena skeparni!!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Tι το κάνει πιο επαγγελματικό από τα υπόλοιπα ppcs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Προσωπικά δεν με χαλάει η εμφάνισή του , μη σας πω πως το βρίσκω και κάπως επιβλητικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 σημερα κυκλοφορει και επισημα απο την htc. το πηρε κανεις??εντυπωσεις??τιμη??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Syskevi gia ligous, kata synepeia... liga tha akousoume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Syskevi gia ligous, kata synepeia... liga tha akousoume. και εγω νομιζα athanaso77 λογου avatar θα το χτυπαγες ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ρε παιδιά με αυτή την qvga, τι σοι εργαλείο σε 3.5 ίντσες ?? όχι άλλες qvga ! :protest: Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 και εγω νομιζα athanaso77 λογου avatar θα το χτυπαγες ! :p Stin arxi kai egw etsi nomiza alla dedomenis tis anamonis arketwn newn syskevwn krinw pws den tha itan i kalyteri kinisi gia mena afti ti stigmi. Eksallou esy exeis paradosi stin agora syskevwn me afksimeno ogko kai baros!!! :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Stin arxi kai egw etsi nomiza alla dedomenis tis anamonis arketwn newn syskevwn krinw pws den tha itan i kalyteri kinisi gia mena afti ti stigmi. Eksallou esy exeis paradosi stin agora syskevwn me afksimeno ogko kai baros!!! :p ;) μπα ! εβαλα μυαλο εχω παλι για 3 φορα το tynt ii πουλησα και το δευτερο o2 flame , αλλα πηρα τωρα τελευταια ενα HTC SHIFT :p (παραεινε μεγαλο ,αλλα εργαλειο..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis106 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Το έχω αγοράσει απο το ebay και άυριο λογικά θα το έχω στα χέρια μου...υπομονη για να δούμε θα κρατήσω αυτο η το cruisaki μου τελικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Περιμένουμε εντυπώσεις!!!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis106 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Μολις το παραλάβω άμεσα θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Το έχω αγοράσει απο το ebay και άυριο λογικά θα το έχω στα χέρια μου...υπομονη για να δούμε θα κρατήσω αυτο η το cruisaki μου τελικά?? γιατι ebay ? το βρηκες πιο φτηνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts