Jump to content

Ποιό πρόγραμμα torrent χρησιμοποιείτε;

maik85
 Κοινοποίηση

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για τα torrents σας?  

361 members have voted

1. 1. Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για τα torrents σας?

• Azureus
      51
    • μtorrent
      269
    • Bitcomet
      16
    • Mainline
      1
    • BitTornado
      7
    • Άλλο(αν υπάρχει)
      17

Recommended Posts

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για τα torrents σας? Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο και για ποιό λόγο?

Εγώ χρησιμοποιώ το Azureus. Βλέπω όμως πως πολλοί έχουν κ το μtorrent.

Θέλω να δω και τις απόψεις σας στο θέμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά;)

• Απαντήσεις 145
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για τα torrents σας? Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο και για ποιό λόγο?

Εγώ χρησιμοποιώ το Azureus. Βλέπω όμως πως πολλοί έχουν κ το μtorrent.

Θέλω να δω και τις απόψεις σας στο θέμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά;)

bitLord:) :) :)

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Εγω ξεκινησα με BitComet. Στην πορεια δοκιμασα και μTorrent αλλα επεστρεψα στο BitComet, διοτι ειναι πολυ περισσοτερο παραμετροποιησιμο.

Μειονεκτημα του: ειναι αρκετα βαρυ (σε σχεση με το μTorrent).

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Όταν είχα dsl, χρησιμοποιούσα μόνο μtorrent και αυτό γιατί δεν είχα δοκιμάσει κάποιο άλλο.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Πέρασα απο ABC, πήγα σε Αζουρέο, δοκίμασα και για λίγο διάστημα το Bitcomet και κατέληξα στον μtorrent που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα.

Τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει,ακομα τα εχω,αλλα δεν τα χρησιμοποιω,bitcomet,azureus, BitTornado,bitlord, και κατι αλλα ακυρα...

Ενα ομως ειναι το καλο: μtorrent!Εχω ησυχασει,και πολυ καλο για private trackers.;)

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

To ΑBC και το bitlord δεν τα ξέρω. Για το μtorrent πάντως ακούω πολύ καλά λόγια και το επιβεβαιώνω και εδώ τελικα. Μάλλον θα το δοκιμάσω ;)

μTorrent κι εγώ, αλλά λέω να το αλλάξω. Το γεγονός ότι είναι closed-source συν ότι πουλήθηκε στην Bittorrent Inc. είναι κακός συνδυασμός. Θα πήγαινα στον Azureus αλλά η java είναι αίσχος... Για την ώρα μένω στην 1.6.0 του μTorrent και βλέπουμε...

μTorrent κι εγώ, αλλά λέω να το αλλάξω. Το γεγονός ότι είναι closed-source συν ότι πουλήθηκε στην Bittorrent Inc. είναι κακός συνδυασμός. Θα πήγαινα στον Azureus αλλά η java είναι αίσχος... Για την ώρα μένω στην 1.6.0 του μTorrent και βλέπουμε...

Γιατι δεν έβαλες την 1.6.1?

Εχεις εντοπίσει τπτ?

To μtorrent είναι πιό πολύ παραμετροποιήσιμο σε σχέση με το azureus?

Όσοι έχουν δουλέψει και τα 2 προγράμματα, σε τί υπερέχει το μtorrent?

Μέχρι στιγμής από τις παραμετροποιήσεις του azureus είμαι ευχαριστημένος, όπως και από το περιβάλλον του.

μΤorrent kai apo emena....poli kalo kai elafri
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

μtorrent επειδή είναι πούπουλο..:)

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

bitlord palia azureus.

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

μtorrent χρησιμοποιουσα και εγω με dsl.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

......... Το γεγονός ότι είναι closed-source συν ότι πουλήθηκε στην Bittorrent Inc. είναι κακός συνδυασμός. .......

mporeis na gineis pio analutikos?

:lock:

twitter.com/jojoGPS

mporeis na gineis pio analutikos?

Διαβάστε την ανακοίνωση (και το flame 14ων σελίδων που ακολουθεί) εδώ:

http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=17278

και θα καταλάβετε.

Η 1.6.1 είναι η πρώτη έκδοση μετά την ανακοίνωση αυτή - προσωπικά προτιμώ να μείνω στην 1.6. :ninja:

Πέρα από την (αβάσταχτη) ελαφρότητά του, τι παραπάνω προσφέρει το μTorrent; Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ, αλλά δεν είδα καμία σοβαρή διαφορά σε σχέση με το BitComet που ήταν και το αγαπημένο μου.

elektrik αν περιμένεις να διαβάσουμε 14 σελίδες flame και μάλιστα στα αγγλικά, είσαι γελασμένος :p Κάνε μια σούμα καλύτερα

Πέρα από την (αβάσταχτη) ελαφρότητά του, τι παραπάνω προσφέρει το μTorrent; Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ, αλλά δεν είδα καμία σοβαρή διαφορά σε σχέση με το BitComet που ήταν και το αγαπημένο μου.

elektrik αν περιμένεις να διαβάσουμε 14 σελίδες flame και μάλιστα στα αγγλικά, είσαι γελασμένος :p Κάνε μια σούμα καλύτερα

Και καλά λένε ότι ο ludde συμπράττει με την εταιρεία που συνεργάζεται με RIAA MPAA και σία και δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να προσθέσει στις επόμενες εκδόσεις του μTorrent που μπορεί να του το επιβάλλουν οι παραπάνω εταιρείες.

Αν και δεν το πολύ έψαξα, εξ αρχής χρησιμοποίησα το BitComet και συνεχίζω με αυτό.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg