maik85 Δημοσιεύτηκε February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2007 Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για τα torrents σας? Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο και για ποιό λόγο? Εγώ χρησιμοποιώ το Azureus. Βλέπω όμως πως πολλοί έχουν κ το μtorrent. Θέλω να δω και τις απόψεις σας στο θέμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για τα torrents σας? Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο και για ποιό λόγο? Εγώ χρησιμοποιώ το Azureus. Βλέπω όμως πως πολλοί έχουν κ το μtorrent. Θέλω να δω και τις απόψεις σας στο θέμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά;) bitLord:) :) :) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Εγω ξεκινησα με BitComet. Στην πορεια δοκιμασα και μTorrent αλλα επεστρεψα στο BitComet, διοτι ειναι πολυ περισσοτερο παραμετροποιησιμο. Μειονεκτημα του: ειναι αρκετα βαρυ (σε σχεση με το μTorrent). Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Όταν είχα dsl, χρησιμοποιούσα μόνο μtorrent και αυτό γιατί δεν είχα δοκιμάσει κάποιο άλλο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Πέρασα απο ABC, πήγα σε Αζουρέο, δοκίμασα και για λίγο διάστημα το Bitcomet και κατέληξα στον μtorrent που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει,ακομα τα εχω,αλλα δεν τα χρησιμοποιω,bitcomet,azureus, BitTornado,bitlord, και κατι αλλα ακυρα... Ενα ομως ειναι το καλο: μtorrent!Εχω ησυχασει,και πολυ καλο για private trackers.;) Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 To ΑBC και το bitlord δεν τα ξέρω. Για το μtorrent πάντως ακούω πολύ καλά λόγια και το επιβεβαιώνω και εδώ τελικα. Μάλλον θα το δοκιμάσω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 apo abc k azureus(pio polles epiloges) sto microtorrent Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Azureus εγώ.Τι παραπάνω προσφέρει το μtorrent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μTorrent κι εγώ, αλλά λέω να το αλλάξω. Το γεγονός ότι είναι closed-source συν ότι πουλήθηκε στην Bittorrent Inc. είναι κακός συνδυασμός. Θα πήγαινα στον Azureus αλλά η java είναι αίσχος... Για την ώρα μένω στην 1.6.0 του μTorrent και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μtorrent alla psaxnw kati allo sthn arxh eixa to azueus alla poly barh... Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μTorrent κι εγώ, αλλά λέω να το αλλάξω. Το γεγονός ότι είναι closed-source συν ότι πουλήθηκε στην Bittorrent Inc. είναι κακός συνδυασμός. Θα πήγαινα στον Azureus αλλά η java είναι αίσχος... Για την ώρα μένω στην 1.6.0 του μTorrent και βλέπουμε... Γιατι δεν έβαλες την 1.6.1? Εχεις εντοπίσει τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 To μtorrent είναι πιό πολύ παραμετροποιήσιμο σε σχέση με το azureus? Όσοι έχουν δουλέψει και τα 2 προγράμματα, σε τί υπερέχει το μtorrent? Μέχρι στιγμής από τις παραμετροποιήσεις του azureus είμαι ευχαριστημένος, όπως και από το περιβάλλον του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekboy Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μΤorrent kai apo emena....poli kalo kai elafri Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μtorrent επειδή είναι πούπουλο..:) Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 bitlord palia azureus. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μtorrent χρησιμοποιουσα και εγω με dsl. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ......... Το γεγονός ότι είναι closed-source συν ότι πουλήθηκε στην Bittorrent Inc. είναι κακός συνδυασμός. ....... mporeis na gineis pio analutikos? Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 mporeis na gineis pio analutikos? Διαβάστε την ανακοίνωση (και το flame 14ων σελίδων που ακολουθεί) εδώ: http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=17278 και θα καταλάβετε. Η 1.6.1 είναι η πρώτη έκδοση μετά την ανακοίνωση αυτή - προσωπικά προτιμώ να μείνω στην 1.6. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 to azureus gia download k to μΤorrent gia search Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μTorrent. Το Αzureus είναι πολύ.. βαρύ. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πέρα από την (αβάσταχτη) ελαφρότητά του, τι παραπάνω προσφέρει το μTorrent; Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ, αλλά δεν είδα καμία σοβαρή διαφορά σε σχέση με το BitComet που ήταν και το αγαπημένο μου. elektrik αν περιμένεις να διαβάσουμε 14 σελίδες flame και μάλιστα στα αγγλικά, είσαι γελασμένος :p Κάνε μια σούμα καλύτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πέρα από την (αβάσταχτη) ελαφρότητά του, τι παραπάνω προσφέρει το μTorrent; Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ, αλλά δεν είδα καμία σοβαρή διαφορά σε σχέση με το BitComet που ήταν και το αγαπημένο μου. elektrik αν περιμένεις να διαβάσουμε 14 σελίδες flame και μάλιστα στα αγγλικά, είσαι γελασμένος :p Κάνε μια σούμα καλύτερα Και καλά λένε ότι ο ludde συμπράττει με την εταιρεία που συνεργάζεται με RIAA MPAA και σία και δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να προσθέσει στις επόμενες εκδόσεις του μTorrent που μπορεί να του το επιβάλλουν οι παραπάνω εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εγώ χρησιμοποιώ το μtorrent, γιατί πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα προγράμματα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Αν και δεν το πολύ έψαξα, εξ αρχής χρησιμοποίησα το BitComet και συνεχίζω με αυτό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts