disorder Δημοσιεύτηκε February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2007 Σε λίγο θα μου έρθει η dsl και θέλω ενα καλό free firewall όποιος ξέρει ας μου δώσει σελίδα να το κατεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cvnikos Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Zone Alarm. Einai free και πολυ εύκολο στη λειτουργεία του. http://www.zonelabs.com Το pro δεν είναι δωρεάν οπότε κατέβασε το αυτό που λέει μόνο Zone Alarm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 zone alarm είναι κορυφή αλλά δεν νομίζω να είναι free. πρέπει να έχουν όλα περιορισμό 15 ημερών. Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 με ενα serial λυνεται η υποθεση..δεν ειναι τιποτα..παντως κι εγω αυτο χρησιμοποιω(zone alarm) και ποτε δν ειχα προβλημα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 +1 για το zone alarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Kaspersky Anti-Hacker ή Comodo Firewall Y.γ Αν αντί για modem έχεις router με ενσωματωμένο firewall, και να μη βάλεις κάτι δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Kaspersky Anti-Hacker ή Comodo Firewall Y.γ Αν αντί για modem έχεις router με ενσωματωμένο firewall, και να μη βάλεις κάτι δεν έχει πρόβλημα. απλά αφήνεις των XP ή Vista (αρκετά καλύτερο) ανοιχτό. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cvnikos Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Kaspersky Anti-Hacker ή Comodo Firewall Y.γ Αν αντί για modem έχεις router με ενσωματωμένο firewall, και να μη βάλεις κάτι δεν έχει πρόβλημα. To ZA, το Pro τουλάχιστον, κάνει πολλά παραπάνω από ένα firewall ενός router. Ελέγχει όλες τις μεταφορές δεδομένων ανάμεσα στον Η/Υ και το δίκτυο αλλά και αυτές ανάμεσα σε διάφορες εφαρμογές και το λειτουργικό (π.χ. αν μια εφαρμογή ζητήσει να αλλάξει η homepage σου ή χειρότερα να επηρρεάσει κάποιους drivers κ.τ.λ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Το zonealarm είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει. Ελαφρύ και πολύ αποτελεσματικό. Ειδικά η έκδοση pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Το Zone Alarm το χρησιμοποιήσα στο παρελθόν κι αναγκάστηκα να το βγάλω, γιατί παραήταν....Κέρβερος. Τόσο που μου έκανε την πλήγηση στο ίντερνετ μαρτύριο. Προσωπικά χρησιμοποιώ BitDefender που είναι ολοκληρωμένη εφαρμογή και σύμφωνα με συγκριτικά τεστ από τις κορυφαίες του είδους. Και τα 2 προγράμματα μπορείτε να τα βρείτε στην υπογραφή μου σε πλήρη έκδοση. Διαλέγετε και παίρνετε. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 το zonealarm το free μπλοκαρει απο μονο του τις συνδεσεις UDP (μπορει να μην μπορεις να παιξεις online games) το pro δεν εχει τετοιο προβλημα αλλα ειναι αρκετα περισσοτερο απο ενα απλο firewall.Δοκιμασε το Comodo αλλα αν εχεις router με firewall καλυτερα για αρχη να μεινεις σ΄αυτο σε συνδιασμο με το firewall τον XP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Επίσης, ένα πολύ καλό πρόγραμμα θεωρείται και το Sygate.Διάλεξε και πάρε!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Zone Alarm και για μένα - αλλά και outpost pro επίσης πολύ καλό http://www.agnitum.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Kerio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pusher Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Φίλε disorder (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται) ρίξε μια ματιά στο link που ακολουθεί --> http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/leak-tests-results.php#firewalls-ratings. Έχει ένα συγκριτικό test για firewalls! Παράθεση Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός. Βίκτωρ Ουγκώ youtube.com/profile?user=pushergr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Φίλε disorder (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται) ρίξε μια ματιά στο link που ακολουθεί --> http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/leak-tests-results.php#firewalls-ratings. Έχει ένα συγκριτικό test για firewalls! Το site που έδωσες έχει πολύ αναλυτικές πληροφορίες και έχει στην πρώτη θέση το Comodo Firewall. Όποιος άλλος ξέρει κάποια άλλη σελίδα με συγκριτικά test, ας την υποβάλει.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_11 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Windows Firewall!!! Παράθεση techmania.gr Ειδήσεις από το χώρο της τεχνολογίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Windows Firewall!!! Δες λίγο το site που δίνεται παραπάνω.Το Firewall των Windows είναι καλό μόνο όταν μπαίνεις στο Internet με router που έχει Firewall!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pusher Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Α και μη ξεχάσω να το αναφέρω... Το Comodo είναι free! Παράθεση Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός. Βίκτωρ Ουγκώ youtube.com/profile?user=pushergr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris74 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Kaspersky Anti-Hacker ειναι πολυ καλο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εγω ειχα το zone alarm pro αλλα εβγαζε συνεχεια προβληματα και εκλεινε το firewall οποτε μπλοκαρε και το νετ,τωρα εχω το outpost firewall pro meta to zone alarm pro ειναι κορυφη.Επισης ρε παιδια το ζονε αλαρμ το απλο δεν λεεει σχεδον τιποτα.Το sygate pro επισης ειναι δυνατο,τα υπολοιπα ολα υπολοιπονται.Οποιοσ ξερει και κατι αλλο ας πει.Edit:ειδα το λινκ παραπανω με το συγκριτικο και αναρωτιεμαι,ειναι δυνατον ενα free firewalll να ειναι καλυτερο ρε παιδια απο το zone alarm pro ας πουμε? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Comodo firewall Pro... Πολύ καλό και δωρεάν...:D Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pusher Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Εδώ και 3 μέρες έχω το Zone Alarm Pro. Ελαφρύ και αποτελεσματικό... Έχει και Anti-Spyware (Δε ξέρω πόσο καλό είναι σαν Anti-Spyware. Σίγουρα όμως υπάρχουν καλύτερα Anti-Spywares από αυτό του Zone Alarm Pro!) Μπορείς να κατεβάσεις την trial εκδοσή του από εδώ! Παράθεση Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός. Βίκτωρ Ουγκώ youtube.com/profile?user=pushergr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 αλλη μια ψηφος για το sygate το πιο ελαφρυ και λειτουργικο firewall που εχω. Το προτεινω ανεπυφιλακτα. τωρα μαλιστα που αγοραστηκε η sygate απο την Symantec τα πραματα ειναι πιο ευκολα για να βαλεις το sygate το pro. if you know what i mean... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Σε αυτό το topic μπορείτε να γράφετε για software firewalls όχι για σουίτες προγραμμάτων προστασίας. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts