teorizo Δημοσιεύτηκε February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2007 Παιδιά έχω στο pc μου μια σεζόν από τα φιλαράκια με τους ελληνικούς υπότιτλους. Είναι σε dvdrip μορφή. Θέλω να την γράψω σε dvd με τους υπότιτλους αλλά δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα να το κάνω. Βασικά θέλω να έχει μια δόμηση με μια κεντρική σελίδα που να μου έχει τους τίτλους με τα επεισόδια και να διαλέγω εγώ. Ξέρετε εάν γίνεται; Αν ναι με ποιο πρόγραμμα; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 convertXtoDvd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 οι υπότιτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο? το nero vision πάντως *λογικά* σου κάνει! δεν είμαι και σίγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Όχι στο nero vision εγώ δεν έχω καταφέρει να βάλω υπότιτλους. Το convertXtoDvd είναι όντως αρκετά καλή επιλογή αν θέλεις απλά πράγματα οπότε λογικά θα είσαι οκ με αυτό! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Παιδιά έχω στο pc μου μια σεζόν από τα φιλαράκια με τους ελληνικούς υπότιτλους. Είναι σε dvdrip μορφή. Θέλω να την γράψω σε dvd με τους υπότιτλους αλλά δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα να το κάνω. Βασικά θέλω να έχει μια δόμηση με μια κεντρική σελίδα που να μου έχει τους τίτλους με τα επεισόδια και να διαλέγω εγώ. Ξέρετε εάν γίνεται; Αν ναι με ποιο πρόγραμμα; Καλησπέρα... Ρίξε μια ματιά και εδώ :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Υπάρχει πιθανότητα να χωρέσω 14 επεισόδια 7.5 GB σε ένα συμβατικό DVD? Δε θέλω να τα σπάσω στα 2 και θα ήθελα αν γίνεται να κάνω κάποια μετατροπή τους. Αντέγραψα ήδη ένα DVD με το ConvertXToDVD έκανε τη μετατροπή ώστε όλα μαζί να είναι 4.7 GB αλλά δεν μπορώ να τα παίξω όλα στην τηλεόραση παρά μόνο τα πρώτα 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Υπάρχει πιθανότητα να χωρέσω 14 επεισόδια 7.5 GB σε ένα συμβατικό DVD? Δε θέλω να τα σπάσω στα 2 και θα ήθελα αν γίνεται να κάνω κάποια μετατροπή τους. Αντέγραψα ήδη ένα DVD με το ConvertXToDVD έκανε τη μετατροπή ώστε όλα μαζί να είναι 4.7 GB αλλά δεν μπορώ να τα παίξω όλα στην τηλεόραση παρά μόνο τα πρώτα 7. Δοκιμασε την μετατροπη με το shring, παντως να ξερεις πως θα χασεις παρα πολυ σε ποιοτητα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 convertXtoDvd Και εγώ αυτό σου προτείνω, διότι το έχω και πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα και θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Υπάρχει πιθανότητα να χωρέσω 14 επεισόδια 7.5 GB σε ένα συμβατικό DVD? Δε θέλω να τα σπάσω στα 2 και θα ήθελα αν γίνεται να κάνω κάποια μετατροπή τους. Αντέγραψα ήδη ένα DVD με το ConvertXToDVD έκανε τη μετατροπή ώστε όλα μαζί να είναι 4.7 GB αλλά δεν μπορώ να τα παίξω όλα στην τηλεόραση παρά μόνο τα πρώτα 7. Σε τί μορφή είναι ακριβώς; Ρωτάω διότι το ConvertXtoDVD αποσυμπιέζει τα DivX σε MPEG-2 με αποτέλεσμα να απαιτείται πολύς περισσότερος χώρος. Το να πας από 7,5 GB DivX σε 4.3 GB MPEG-2 και το αποτέλεσμα να είναι αποδεκτό μου φαίνεται αδύνατο. Ίσως θα μπορούσες να τα μετατρέψεις σε x.264 που δίνει ακόμα καλύτερη συμπίεση από το DivX αλλά δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα γίνεται. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Δοκιμασε την μετατροπη με το shring, παντως να ξερεις πως θα χασεις παρα πολυ σε ποιοτητα.;) Το DVD shrink? Σε τί μορφή είναι ακριβώς; Ρωτάω διότι το ConvertXtoDVD αποσυμπιέζει τα DivX σε MPEG-2 με αποτέλεσμα να απαιτείται πολύς περισσότερος χώρος. Το να πας από 7,5 GB DivX σε 4.3 GB MPEG-2 και το αποτέλεσμα να είναι αποδεκτό μου φαίνεται αδύνατο. Ίσως θα μπορούσες να τα μετατρέψεις σε x.264 που δίνει ακόμα καλύτερη συμπίεση από το DivX αλλά δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα γίνεται. avi είναι. το βίντεο mpeg-4 Και 2 ερωτήσεις ακόμα: 1. Μεγαλύτερο DVD που μπορώ να βρω? Νομίζω έχει των 8GB? 2. Κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να ενώσω 2 αρχεία avi σε ένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Το DVD shrink? avi είναι. το βίντεο mpeg-4 Άρα το ConvertXtoDVD δε σε βολεύει. Αν θέλεις να τα παίξεις σε επιτραπέζιο player θα χρειαστείς να τα βάλεις σε τουλάχιστον 2 ή 3 DVD. 1. Μεγαλύτερο DVD που μπορώ να βρω? Νομίζω έχει των 8GB? Yπάρχουν των 8.5GB και θα τα βρεις πολύ εύκολα. Αρκεί να τα γράφει το DVD-R σου - μόνο σε drive laptop μπορεί να έχεις πρόβλημα ή αν είναι πολύ παλιό. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Το DVD shrink? avi είναι. το βίντεο mpeg-4 Και 2 ερωτήσεις ακόμα: 1. Μεγαλύτερο DVD που μπορώ να βρω? Νομίζω έχει των 8GB? 2. Κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να ενώσω 2 αρχεία avi σε ένα? Ναι το dvd shrink αλλα σου ξαναλεω η ποιοτητα θα ειναι πολυ χαμηλη. Αν θες να ενωσεις 2 αρχεια avi τοτε χρησιμοποιησε το virtualdub.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Σε τί μορφή είναι ακριβώς; Ρωτάω διότι το ConvertXtoDVD αποσυμπιέζει τα DivX σε MPEG-2 με αποτέλεσμα να απαιτείται πολύς περισσότερος χώρος. Το να πας από 7,5 GB DivX σε 4.3 GB MPEG-2 και το αποτέλεσμα να είναι αποδεκτό μου φαίνεται αδύνατο. Ίσως θα μπορούσες να τα μετατρέψεις σε x.264 που δίνει ακόμα καλύτερη συμπίεση από το DivX αλλά δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα γίνεται.Για να μπορεί να τα βλέπει σε ένα οποιοδήποτε dvd player, θα πρέπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσει mpeg2 και να φτιάξει ένα DVD-Video με τη δομή που απαιτείται. Είναι λογικό να έχει μεγάλη απώλεια ποιότητας στην εικόνα. 1. Μεγαλύτερο DVD που μπορώ να βρω? Νομίζω έχει των 8GB?Χρειάζεσαι δισκάκια dual layer (ή αλλιώς DVD-9). Είναι πολύ ακριβότερα από τα συνηθισμένα δισκάκια, χωράνε 8.5GB και κάποια αρκετά παλιά dvdrw δεν μπορούν να τα γράψουν. 2. Κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να ενώσω 2 αρχεία avi σε ένα?To έχουμε γράψει πολλές φορές κι αυτό, Virtualdub με video --> direct stream copy, και append avi segment. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Για να μπορεί να τα βλέπει σε ένα οποιοδήποτε dvd player, θα πρέπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσει mpeg2 και να φτιάξει ένα DVD-Video με τη δομή που απαιτείται. Είναι λογικό να έχει μεγάλη απώλεια ποιότητας στην εικόνα. Χρειάζεσαι δισκάκια dual layer (ή αλλιώς DVD-9). Είναι πολύ ακριβότερα από τα συνηθισμένα δισκάκια, χωράνε 8.5GB και κάποια αρκετά παλιά dvdrw δεν μπορούν να τα γράψουν. To έχουμε γράψει πολλές φορές κι αυτό, Virtualdub με video --> direct stream copy, και append avi segment. Δοκιμασε και το Dvd20ne,ειναι πολυ απλο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να μου πει τι να κάνω γιατί έχουν ψιλοσπάσει τα νεύρα μου... Λοιπόν. Θέλω να φτιάξω ένα DVD με διάφορα video τα οποία όμως να μπορούν να παίζουν και random. Εξηγούμαι: Έχω φτιάξει αρκετές φορές DVD και για επεισόδια από σειρές και για ταινίες και άλλα με κανονικά videos αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω αυτό που χρειάζομαι. Θέλω, πιο αναλυτικά, να φτιάξω ένα DVD το οποίο να έχει στο κεντρικό μενού του τα video με τη μορφή "video 1", "video 2", "video 3" κ.ο.κ. ώστε να μπορώ αν θέλω να επιλέγω ένα video και να βλέπω, αλλά να μπορώ να τα βάζω να παίζουν και Random και Repeat. και ρωτώ: Μπορώ με κάποιον τρόπο (πρόγραμμα) να φτιάξω ένα κουμπί Play All, το οποίο θα τα πιάνει από την αρχή και θα παίζει το ένα μετά το άλλο και θα μπορεί να κάνει και random; Ή υπάρχει τέλος πάντως κάποιος τρόπος γενικότερα;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Νομίζω ότι τα dvd players έχουν αυτή τη δυνατότητα από τον κατασκευαστή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefdag Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en]) Μια και εχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα ας ρωτήσω εδώ.:-) εχω και εγώ κατεβάσει τα φιλαράκια (χωρίς υπότιτλους) και θέλω να κανό dvd. Δοκίμασα με το convertx to dvd και μου βάζει γύρω στα 10 επεισόδεια σε ένα δισκακι. Μετά δοκίμασα και με το nero και αυτό μου βάζει μόνο 5επεισόδεια στο dvd. Πως είναι αυτό δυνατόν; σημαίνει αυτό ότι η ποιότητα θα είναι καλύτερη με το nero? Στο άλλο πρόγραμμα εχω πάντως διαλέξει να γράφει με υψηλή ποιότητα. Ελπίζω κάποιος να μπορεί να μου εξηγήσει τι τρέχει.:-). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en]) Μια και εχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα ας ρωτήσω εδώ.:-) εχω και εγώ κατεβάσει τα φιλαράκια (χωρίς υπότιτλους) και θέλω να κανό dvd. Δοκίμασα με το convertx to dvd και μου βάζει γύρω στα 10 επεισόδεια σε ένα δισκακι. Μετά δοκίμασα και με το nero και αυτό μου βάζει μόνο 5επεισόδεια στο dvd. Πως είναι αυτό δυνατόν; σημαίνει αυτό ότι η ποιότητα θα είναι καλύτερη με το nero? Στο άλλο πρόγραμμα εχω πάντως διαλέξει να γράφει με υψηλή ποιότητα. Ελπίζω κάποιος να μπορεί να μου εξηγήσει τι τρέχει.:-). Οσα περισσοτερα βαζεις τοσο πεφτει η ποιοτητα!Αν θυμαμαι καλα το καθε επισοδιο στα φιλαρακια ηταν περιπου 40 λεπτα, αν ναι τοτε σε καθε δισκο να βαλεις περιπου 4 με 5 επεισοδεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefdag Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en]) @eugenios το κάθε επεισόδιο είναι περίπου 24 λεπτά αν θυμάμαι καλά. Όχι παραπάνω πάντως. Αν βάλω λιγότερα επεισόδια απλά θα αφήσω στο dvd περισσότερο χώρο. ενώ στο nero μου χωράει ίσα ίσα τα 5 επεισόδια. Σε αρχική μορφή είναι avi τα επεισόδια και είναι περίπου 240mb το κάθε ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en]) @eugenios το κάθε επεισόδιο είναι περίπου 24 λεπτά αν θυμάμαι καλά. Όχι παραπάνω πάντως. Αν βάλω λιγότερα επεισόδια απλά θα αφήσω στο dvd περισσότερο χώρο. ενώ στο nero μου χωράει ίσα ίσα τα 5 επεισόδια. Σε αρχική μορφή είναι avi τα επεισόδια και είναι περίπου 240mb το κάθε ένα. Τοτε μπορεις να βαλεις περιπου 6 επεισοδεια, καντα πρωτα σε dvd format με το converxtodvd και γραψτα με το nero.οταν τα μετατρεψεις με το convertxtodvd αυτο θα ειναι περιπου 4 και κατι gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefdag Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en]) μα αυτό είπα ότι κάνω φίλε:-) τα κάνω convert με το convertx to dvd αλλά τα "καιω" όχι με το nero αλλά με το ίδιο πρόγραμμα και μου βγάζει 10 επεισόδια στο dvd. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το convert x to dvd μπορεί και βάζει 10 σε ένα dvd ενώ το nero όχι. Σημαίνει ότι δεν κάνει καλό convert και ότι θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσω το nero; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en]) μα αυτό είπα ότι κάνω φίλε:-) τα κάνω convert με το convertx to dvd αλλά τα "καιω" όχι με το nero αλλά με το ίδιο πρόγραμμα και μου βγάζει 10 επεισόδια στο dvd. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το convert x to dvd μπορεί και βάζει 10 σε ένα dvd ενώ το nero όχι. Σημαίνει ότι δεν κάνει καλό convert και ότι θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσω το nero; Θα σου προτινα να χρησιμοποιησης το convertxtodvd ειναι καλυτερο απο το nero (εγω τουλαχιστον χρησιμοποιω αυτο) δεν ξερω γιατι το nero δεν μπορει να κανει convert 10 επεισοδεια, ισως δεν κανει καλη συμπιεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_g13 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 re pedia exo kati epeisodia ton x-files k kathe episodio periexei ena avi arxeio(i tenia)ena sub arxeio k ena idx arxeio...thelo na ta peraso se dvd k de ksero me pio programma na ta sindiaso k pos...opios kserei as me voithisei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts